μην ασχολεισαι!!
εσπαγα το κεφαλι μου να εξηγησω σε καποιον οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στο εξωτερικο!
Τεσπα εγω που ειμαι πάνω απο 35 αλλα δεν εχω ζήσει μονιμα εξω μπορω να εχω άποψη???
Σε οσες πολεις εχω πάει (πλην μιας Βαλκανικης) ουτε σκυθρωπους ανθρωπους ειδα ουτε ανρωπους να μην τολμαμε να βγουν για καφε!
Γεματα τα καφε με ΓΕΛΑΣΤΟΥΣ και φωνακλαδες ανθρωπους ειδα. Ο καιρος, ο καιρος, ο καιρος αλλα αλλο -2 στην Αθηνα αλλο -2 εξω!! Εδω εισαι μεσα στο τηγάνι αναμεα σε 4 βουνα και ερχεται ενα πουτσοκρυο που δεν εχεις που να κρυφτεις, απλα εδω εχει -2 μια φορα το χρόνο ενω αλλου παει και -10 αλλα ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!
Αντιθετα γκομενα απο εξω ειχε δηλώσει "σας βρίσκω λιγο πεσμενους (derpessed) ουτε χορευετε τα βραδια ουτε τίποτα"
Φιλος ερχεται απο Αμερικη "Ωραια περνατε εδω πηγα χθες Γλυφαδα γαμάτα ητανε". Εγω τοτε ειχα 3 χροονια να παω σε κλαμπ καλοκαιρινο!!
Αλλος φίλος ερχεται απο Καναδα "γαμάτα-γαμάτα Ελλάδα" εφαγε σε 8 μηνες οι λεφτα ειχε βγαλει και τσουπ πίσω
Οταν ημουν 32 μιλαγα με Γερμανο 28 ετων "πως σου φαινεται ο καιρος" "Ωραιος αλλα εγω γυρναω απο 15 μρες αδεια για ραφτινγκ στην Βολιβια-περου-κοστα Ρικα (δεν θυμαμαι) οποτε δεν μου κάνει εντυπωση"
Εχω και αλλα αλλα βαριεμαι να τα πω.
Οσο για μενα σχεδιασα να παω εξω αλλα κολλησαμε στο τιποτα. τεσπα οποιος μπορει να φυγει ας το κανει για την εμπειρια οποιος ειναι εξω ας ψαχτει. Τωρα αν ΓΥΡΙΣΕΙ και γκρινιαζει του αφιερωνω αυτό
[youtube=425,350]R1eBtnB9TIk[/youtube]