Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτοι και της καμηλες πρεπει να γαμανε!πολυ αγαμια!εγω προτιμαω να πεθανω στη Ρωσσια!αν και εκανα μια υποχωριση στη μανα μου οτι δεχομαι να ταφω Ελλαδα οταν πεθανω!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τα παντα ειναι σχετικα!!
οποιος θελει πραγματικα να δουλεψει θα δουλεψει!
οποιος πραγματικα θελει να βγαλει χρημα θα βγαλει!!

μην κλαιγομαστε σαν κατι τυπαδες που κλαιγονται στις ειδησεις οτι τους απολυσανε και δεν εχει το παιδι τους να φαει και στο χερι τους βλεπεις με 2 πακετα τσιγαρα! (που δινει ημερησιως 6 ευρω)
ελεος!

χτες ενα φιλαρακι μου λεγε....ποτε κατεβαινεις Ελλαδα? και του λεω κατα τις 20 Ιουλιου! εσυ? σε 10 μερες! και μεχρι να ξανανεβω εχω αναγκη απο λεφτα! χαχα του λεω!ποιος δεν εχει ρε μαλακα του λεω αναγκη απο λεφτα??πλακα μας κανεις? και του ειπα για μια δουλεια που μου κατσε γυρω στο 800-1.000 για 10 μερες! και μου λεει........ ε τι παραπονιεσαι ρε μαλακα Θανο..? και του λεω ναι μεγαλε αλλα δεν μπορω γιατι 1ον δεν θα μαι Ελλαδα και 2ον πανε εσυ να την κανεις! (δεν εχει σημασια τι) του λεω πανε να τραβηξεις εσυ τετιο χαμαληκι να σε παρουνε με το φορει την 3η-4η μερα!
και μου λεει!ποιος νομιζεις οτι θα στα δωσει αυτα τα λεφτα ετσι?θα στα χαρισουνε? αλοι ρε μαλακα δουλευουνε ενα μηνα για να τα βγαλουνε!πλακα μου κανεις?

ποση νεολαια καθεται και δεν παει να δουλεψει???δεν υπαρχουνε δουλειες? ή δεν θελουνε καποιες συγκεκριμενες δουλειες?

γνωστος δουλευε μεχρι τα 33 DJ! καλα λεφτα εβγαζε καθε μηνα!ναι αλλα ειτανε σε ηλικια που δεν τον επαιρνε για πολυ ακομη!
1ον δουλευε ανεκαθεν χωρις ενσημα!
2ον δεν τον επαιρνε αλο λογω ηλικιας!
3ον δεν ειχε στον ηλιο μοιρα απο την οικογενεια του!
4ον ειχε σοβαρη σχεση!πως θα παει να ζητησει την κοπελα απο τους γονεις της?σαν μελοντικος DJ?
απο τα 1.500-2.000 το μηνα αναγκαστηκε να τα αφησει και να δουλεψει μερα σαν σεκιουριτας με ενσημα κανονικο 8αωρο για 800 ευρω τον μηνα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τι σε σταματαει ρε φιλε?
πανε στον καναδα,που σου βρισκουν κ δουλεια και σπιτι ,και σε 5 χρονια εισαι και κανοδος πολιτης και τελος,τι προβληματιζεσε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φαγωθηκατε ολοι με την Ευρωπη. Ρε παρτε το χαμπαρι η Ευρωπη ειναι καμμενο χαρτι, τελιωμενη υποθεση. Ολοι θελουν να μπουν στην ΟΝΕ και μετα φωναζουν, παραπονιουντε, διαδηλωνουν, καταριουντε την Ευρωπη. Η ζωη ειναι αλλου. Νοτια ή κεντρικη Αμερικη ή εστω νοτιο-ανατολικη Ασια. Μα καλα κανεις δεν εχει παει Τζαμαικα ή Κοστα Ρικα μας μας πει τι παιζει εκει, να δω αν αξιζει να την κανω για εκει κατω ?
εκει ειναι παραδισος αν εχεις να σου στελνουνελεφτα απο Ελλαδα!γιατι εκει οι μισθοι ειναι 20-30 ευρω!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι!!
εσπαγα το κεφαλι μου να εξηγησω σε καποιον οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στο εξωτερικο!

Τεσπα εγω που ειμαι πάνω απο 35 αλλα δεν εχω ζήσει μονιμα εξω μπορω να εχω άποψη???

Σε οσες πολεις εχω πάει (πλην μιας Βαλκανικης) ουτε σκυθρωπους ανθρωπους ειδα ουτε ανρωπους να μην τολμαμε να βγουν για καφε! Γεματα τα καφε με ΓΕΛΑΣΤΟΥΣ και φωνακλαδες ανθρωπους ειδα. Ο καιρος, ο καιρος, ο καιρος αλλα αλλο -2 στην Αθηνα αλλο -2 εξω!! Εδω εισαι μεσα στο τηγάνι αναμεα σε 4 βουνα και ερχεται ενα πουτσοκρυο που δεν εχεις που να κρυφτεις, απλα εδω εχει -2 μια φορα το χρόνο ενω αλλου παει και -10 αλλα ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!

Αντιθετα γκομενα απο εξω ειχε δηλώσει "σας βρίσκω λιγο πεσμενους (derpessed) ουτε χορευετε τα βραδια ουτε τίποτα"
  Φιλος ερχεται απο Αμερικη "Ωραια περνατε εδω πηγα χθες Γλυφαδα γαμάτα ητανε". Εγω τοτε ειχα 3 χροονια να παω σε κλαμπ καλοκαιρινο!!
  Αλλος φίλος ερχεται απο Καναδα "γαμάτα-γαμάτα Ελλάδα" εφαγε σε 8 μηνες οι λεφτα ειχε βγαλει και τσουπ πίσω
  Οταν ημουν 32 μιλαγα με Γερμανο 28 ετων "πως σου φαινεται ο καιρος" "Ωραιος αλλα εγω γυρναω απο 15 μρες αδεια για ραφτινγκ στην Βολιβια-περου-κοστα Ρικα (δεν θυμαμαι) οποτε δεν μου κάνει εντυπωση"

Εχω και αλλα αλλα βαριεμαι να τα πω.
Οσο για μενα σχεδιασα να παω εξω αλλα κολλησαμε στο τιποτα. τεσπα οποιος μπορει να φυγει ας το κανει για την εμπειρια οποιος ειναι εξω ας ψαχτει. Τωρα αν ΓΥΡΙΣΕΙ και γκρινιαζει του αφιερωνω αυτό

[youtube=425,350]R1eBtnB9TIk[/youtube]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
  Τεσπα εγω που ειμαι πάνω απο 35 αλλα δεν εχω ζήσει μονιμα εξω μπορω να εχω άποψη???

Σε οσες πολεις εχω πάει (πλην μιας Βαλκανικης) ουτε σκυθρωπους ανθρωπους ειδα ουτε ανρωπους να μην τολμαμε να βγουν για καφε! Γεματα τα καφε με ΓΕΛΑΣΤΟΥΣ και φωνακλαδες ανθρωπους ειδα. Ο καιρος, ο καιρος, ο καιρος αλλα αλλο -2 στην Αθηνα αλλο -2 εξω!! Εδω εισαι μεσα στο τηγάνι αναμεα σε 4 βουνα και ερχεται ενα πουτσοκρυο που δεν εχεις που να κρυφτεις, απλα εδω εχει -2 μια φορα το χρόνο ενω αλλου παει και -10 αλλα ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!

Αντιθετα γκομενα απο εξω ειχε δηλώσει "σας βρίσκω λιγο πεσμενους (derpessed) ουτε χορευετε τα βραδια ουτε τίποτα"
  Φιλος ερχεται απο Αμερικη "Ωραια περνατε εδω πηγα χθες Γλυφαδα γαμάτα ητανε". Εγω τοτε ειχα 3 χροονια να παω σε κλαμπ καλοκαιρινο!!
  Αλλος φίλος ερχεται απο Καναδα "γαμάτα-γαμάτα Ελλάδα" εφαγε σε 8 μηνες οι λεφτα ειχε βγαλει και τσουπ πίσω
  Οταν ημουν 32 μιλαγα με Γερμανο 28 ετων "πως σου φαινεται ο καιρος" "Ωραιος αλλα εγω γυρναω απο 15 μρες αδεια για ραφτινγκ στην Βολιβια-περου-κοστα Ρικα (δεν θυμαμαι) οποτε δεν μου κάνει εντυπωση"

Εχω και αλλα αλλα βαριεμαι να τα πω.
Οσο για μενα σχεδιασα να παω εξω αλλα κολλησαμε στο τιποτα. τεσπα οποιος μπορει να φυγει ας το κανει για την εμπειρια οποιος ειναι εξω ας ψαχτει. Τωρα αν ΓΥΡΙΣΕΙ και γκρινιαζει του αφιερωνω αυτό
φιλε μου στην ελλαδα εχω νιωσει μεχρι και το -18!!!! και σε πληροφορω οτι ελλαδα δεν ειναι μονο η ΑΘΗΝΑ!! εχω νιωσει το -18 μεχρι -25 στο εξωτερικο με τη θαλασσα και την λιμνη παγωμενη και τον κοσμο να βολταρει πανω στην Θαλασσα! αλλη φαση! (το δαγκωνεις στην κυριολεξια)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και τι σε σταματαει ρε φιλε?
πανε στον καναδα,που σου βρισκουν κ δουλεια και σπιτι ,και σε 5 χρονια εισαι και κανοδος πολιτης και τελος,τι προβληματιζεσε
με οσους ξενους εχω μιλησει που εχουνε παει στο εξωτερικο για να μεινουνε αλλα οχι για 10 μερεςπου δεν βλεπεις τπ!ολοι μου λεγανε......δυσκολη η ενιτια φιλε μου ε?
και ελεγα ναι μωρε ενταξει εχει αρκετες δυσκολιες! και μου λεγανε σαν το σπιτι σου τπτ στον κοσμο!
το χα ξαναπει και θα το ξαναπω!καποτε υπηρξε ενα πολυ μεγαλο κυμα που εφυγε στο εξωτερικο! οι περισσοτεροι που ειναι μακρια Καναδα Μελβουρνη κλπ αν τους πεις για Ελλαδα δακρυζουνε! και αν οχι ολοι η πλειοψηφεια την αγαπαει την ελλαδα!
πλεον ο κοσμος δεν φευγει απο την Ελλαδα!!!λιγες περιπτωσει που πανε για σπουδες μεταπτυχιακο και μετα τους τσιμπαει καμια εταιρια και τους σκαει βαρβατα λεφτα!
κανενας δεν φευγει πλεον να παει στο εξωτερικο για να δουλεψει στην φαμπρικα για να πλυνει πιατα και για να ανοιξει σουβλατζιδικα! πανε αυτες οι εποχες!
τι να το κνω αν στο Λονδινο εχω τα 3πλασια λεφτα και στην τελικη τα νοικια ειναι 3πλασια και καθε τελη του μηνα μου μνουνε τα ιδια που μου μενουνε και στην ελλαδα!
κοιταξτε το συνολο οχι καποιες μεμονωμενς περιπτωσεις που πηγανε με απολυτηριο λυκειου και σου λενε οτι παιρνω 1.500 το μηνα!!
ο καθενας λεει το κοντο του κα το μακρυ του!
εδω αλοι απο την οικογενοια σου ξαδερφια κλπ σε ζηλευουνε και σου λενε ψευτικους μισθους!δεν θα σου πει ο γνωστος?

Επισκέπτης
Ασε μας ρε Θανο να παμε να φυγουμε απο αυτη την κολοχωρα να ησηχασουμε  :boobies: :headbang:
Τι το ζοριζεις!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
με οσους ξενους εχω μιλησει που εχουνε παει στο εξωτερικο για να μεινουνε αλλα οχι για 10 μερεςπου δεν βλεπεις τπ!ολοι μου λεγανε......δυσκολη η ενιτια φιλε μου ε?
και ελεγα ναι μωρε ενταξει εχει αρκετες δυσκολιες! και μου λεγανε σαν το σπιτι σου τπτ στον κοσμο!
το χα ξαναπει και θα το ξαναπω!καποτε υπηρξε ενα πολυ μεγαλο κυμα που εφυγε στο εξωτερικο! οι περισσοτεροι που ειναι μακρια Καναδα Μελβουρνη κλπ αν τους πεις για Ελλαδα δακρυζουνε! και αν οχι ολοι η πλειοψηφεια την αγαπαει την ελλαδα!
πλεον ο κοσμος δεν φευγει απο την Ελλαδα!!!λιγες περιπτωσει που πανε για σπουδες μεταπτυχιακο και μετα τους τσιμπαει καμια εταιρια και τους σκαει βαρβατα λεφτα!
κανενας δεν φευγει πλεον να παει στο εξωτερικο για να δουλεψει στην φαμπρικα για να πλυνει πιατα και για να ανοιξει σουβλατζιδικα! πανε αυτες οι εποχες!
τι να το κνω αν στο Λονδινο εχω τα 3πλασια λεφτα και στην τελικη τα νοικια ειναι 3πλασια και καθε τελη του μηνα μου μνουνε τα ιδια που μου μενουνε και στην ελλαδα!
κοιταξτε το συνολο οχι καποιες μεμονωμενς περιπτωσεις που πηγανε με απολυτηριο λυκειου και σου λενε οτι παιρνω 1.500 το μηνα!!
ο καθενας λεει το κοντο του κα το μακρυ του!
εδω αλοι απο την οικογενοια σου ξαδερφια κλπ σε ζηλευουνε και σου λενε ψευτικους μισθους!δεν θα σου πει ο γνωστος?

θανος συμφωνω μαζι σου,η ξενιτια ποτε δεν ηταν καλη,το θεμα ειναι οτιαν το θελει καποιος τοσο πολυ η δεν αντεχει σε αυτην την χωρα πλεον μπορει και να φυγει ανετα και να αλλαξει υποκοοτητα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τεσπα η ουσια ειναι οτι και οι γονεις μενουν κανα μισαωρο με το αυτοκινητο και οι φιλοι και οι συγγενεις ΑΛΛΑ οταν δουλευεις αο το πρωι ως το βραδυ δεν μπορεις να τους δεις και επειδη δεν βγαζεις φραγκο δεν εχεις ΟΡΕΞΗ να τους δεις!!!

Δεν λεω οτι εξω ειναι ευκολα αλλα ουτε εδω ειναι ευκολα εκτος αν εχεις κανα δοντι να σε διορίσει οποτε ΟΚ!!

οι δουλεις που υπάρχουν ειναι τυλιχτης σουβλακιων και ντελιβεραδες αντε και κανα χαμαλικι σε καμια δουλεια μεταφορων να εισαι Ο ελληνας αναμεσα στους πακιστανους. Ουτε η αφροκρεμα των δουλειων ειναι ουτε κανα μελλον κτιζεις πάνω τους!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
λοιπόν, χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα ποστ, και με κίνδυνο να επαναλάβω κάτι που γράφτηκε ήδη.
σκέφτομαι να την ξανακάνω εξωτερικό. μίλαγα με συγγενείς σε αμερική και καναδά να δω τα υπερ και τα κατά
οι μισθοί είναι καλύτεροι, αν δουλέψεις 10ωρο θα πάρεις τις υπερωρίες σου, εδώ όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει
βαρέθηκα να γαμιέμαι για να θρέφει κώλους ο χοντρός και να έχει δεδομένο οτι θα κάτσω στο γραφείο όσο χρειαστεί

απο την άλλη η ζωή τους είναι μια μεγάλη βαρεμάρα. τελειώνει το 8ωρο και δεν έχουν που να πάνε με ποιον να πάνε
δουλειά, σπιτι, γυμναστήριο, σπίτι, ιντερνετ να περάσει η ώρα μέχρι να κοιμηθούν

κάνοντας την σούμα κατέληξα στο εξής
εδώ ξέρουμε να διασκεδάζουμε αλλά δεν έχουμε χρόνο και χρήμα να το κάνουμε
εκεί θα έχουμε και χρόνο και χρήμα αλλά δεν θα βρίσκουμε άνθρωπο για να πιούμε εναν απλό καφέ

δεν ξέρω τι είναι καλύτερο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ασε μας ρε Θανο να παμε να φυγουμε απο αυτη την κολοχωρα να ησηχασουμε  :boobies: :headbang:
Τι το ζοριζεις!
εγω το ζοριζω ρε μαλακα?? σηκω φυγε!! ποιος σε κραταει?? Ε.Ε ειμαστε εισαι ελευθερος να φυγεις! ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα!

αλλα προσεξε μην βαλεις τα κλαματα αν φυγεις! γιατι πολοι λεγανε θωριες και οταν τα ειδανε το ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ! οχι απλα δεν μιλουσανε ειχανε και το κεφαλακι κατω με πλερεζα !!! και οταν τους ελεγες εγω στα λεγα το κεφαλι εκει κατω!
παρε και τον φιλο σου τον Χρηστακη να πατε Ρωσια μπας και γαμησετε γιατι δεν ξερετε τι λετε! αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα αυτο να το θυμασαι!!!
εδω οι αλλοι ειναι σε μια ηλικια οικογενειας με παιδια αλοι (οχι ολοι) και τους ενδιαφερει η ζωη τα φραγκα οχι να πανε Ρωσια να γαμησουνε! εσεις που το πατε που το φερνετε εκει στην ΡΩΣΙΑ!

αλλοι και αλλοι φυγανε για φοιτητες στην αλη ακρη της ΕΛΛΑΔΑΣ με τα λεφτα του μπαμπα με τα νοικια ζωη ολα πληρωμενα απο τους γονεις και κλαινε σαν μοδιστρουλες! χωρις προβληματα χωρις τιποτα! το μονο προβλημα τους ειναι μια σχολη!(αρχικα)
και μερικοι θελουνε να πανε και εξωτερικο!! και πιτσιρικαδες! αρε κουνια που τους κουναγε!
ζουνε στον δικο τους κοσμο! εχω φιλαρακια στην Ελλαδα που καθονται και μου λενε πραγματα χωρις να χουνε βγει ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (χωρις να χουνε δει παραπερα τι παιζει)(νομιζωντας οτι ακομη η γη ειναι επιπεδη)!οχι απο την Ελλαδα!αλλα μολις τους το λεω το βουλωνουνε!

Επισκέπτης
εγω το ζοριζω ρε μαλακα?? σηκω φυγε!! ποιος σε κραταει?? Ε.Ε ειμαστε εισαι ελευθερος να φυγεις! ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα!

Σε βρισα ρε μαλακομπουκωμα ΕΛΛΗΝΑΡΑ και φορτωσες?

αλλα προσεξε μην βαλεις τα κλαματα αν φυγεις! γιατι πολοι λεγανε θωριες και οταν τα ειδανε το ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ! οχι απλα δεν μιλουσανε ειχανε και το κεφαλακι κατω με πλερεζα !!! και οταν τους ελεγες εγω στα λεγα το κεφαλι εκει κατω!

Τα κλαματα θα βαλω αν κατσω και αλλο σε αυτη την σκατοχωρα με τους Ελληναραδες που βαρανε μαλακιες με την μπουμπουλινα και τον Κολοκοτρωνη

παρε και τον φιλο σου τον Χρηστακη να πατε Ρωσια μπας και γαμησετε γιατι δεν ξερετε τι λετε! αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα αυτο να το θυμασαι!!!
εδω οι αλλοι ειναι σε μια ηλικια οικογενειας με παιδια αλοι (οχι ολοι) και τους ενδιαφερει η ζωη τα φραγκα οχι να πανε Ρωσια να γαμησουνε! εσεις που το πατε που το φερνετε εκει στην ΡΩΣΙΑ!

Μωρη παπαριδη με ξερεις και μιλας?Ειπα εγω οτι θελω να παω Ρωσια για να γαμησω μονο?

αλλοι και αλλοι φυγανε για φοιτητες στην αλη ακρη της ΕΛΛΑΔΑΣ με τα λεφτα του μπαμπα με τα νοικια ζωη ολα πληρωμενα απο τους γονεις και κλαινε σαν μοδιστρουλες! χωρις προβληματα χωρις τιποτα! το μονο προβλημα τους ειναι μια σχολη!(αρχικα)
και μερικοι θελουνε να πανε και εξωτερικο!! και πιτσιρικαδες! αρε κουνια που τους κουναγε!
ζουνε στον δικο τους κοσμο! εχω φιλαρακια στην Ελλαδα που καθονται και μου λενε πραγματα χωρις να χουνε βγει ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (χωρις να χουνε δει παραπερα τι παιζει)(νομιζωντας οτι ακομη η γη ειναι επιπεδη)!οχι απο την Ελλαδα!αλλα μολις τους το λεω το βουλωνουνε!

Τι τους λες μωρη κακομοιρη και το βουλωνουνε?Δεν το χεις παρει χαμπαρι?Μονος εισαι και λες αυτες τις παπαριες εδω.Μαλλον με το να πας εξωτερικο σου λειψε το βρακακι της μαμας σου και κλαιγεσαι τωρα.

Και για να τελιωνουμε  εχω γνωστους σε εξωτερικο που ζουν μονιμα ειτε σαν φοιτητες ειτε εργαζονται και δεν ειναι ολα μαυρα.
Τωρα αυτο που ειπες παραπανω για τις Ελληνικες Σχολες δεν το σχολιαζω ε?Διαλυμενες τελειως και η μορφωση που παρεχουν ειναι καθαρα παπαγαλιστικη που δεν θα σου χρειαστι στην αγορα εργασιας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καταρχην εκτος απο χωρες που μιλανε αγκλικα ποιος ειπε οτι ειναι τοσο ευκολο να μαθεις μια ξενη γλωσσα! εχει κανεις ιδεα αν πας σ ενα ξενο κρατος χωρις να ξερεις γρι ποσο σου παιρνει να φτασεις σε επιπεδο να μπορεις οχι να μιλησεις!!! να μπορεις να συνενοηθεις σε ενα μαγαζι για το τι θα φας, σε ενα ταξι η για να αγορασεις ενα πακετο τσιγαρα!
εγω προσωπικα μιλαω στην χω5ρα που ειμαι φαρσι αλλα στην αρχη ειμουνα ουγκα μπουγκα!!! ποσους ελληνες γνωριζω που στα τοσα χρονια και ξερουνε απλα τα βασικα! και ειναι και ανεπιδικτοι μαθησεως!
πως θα πας χωρις γλωσσα σε μια Γερμανια π.χ? ποιος θα σε προσλαβει με το καλυτερο πτυχιο χωρις γλωσσα? (σε μια εταιρια σαν απλο στελεχος αρχικα) ( σαν γιατρο σε ενα νοσοκομειο) μιλαμε για δουλεις με αρχιδια οχι να πας ν ανοιξεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ και να σαι σουβλατζης!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντος παιδια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ.οι μονες μου χαρες στην Ελλαδα ειναι η φυλης και τα μαγαζια με τα καουμπο'ι'κα στο μοναστηρακι.ευχομαι να τους εχει ολους αυτους ο θεος καλα!!!!

Επισκέπτης
καταρχην εκτος απο χωρες που μιλανε αγκλικα ποιος ειπε οτι ειναι τοσο ευκολο να μαθεις μια ξενη γλωσσα! εχει κανεις ιδεα αν πας σ ενα ξενο κρατος χωρις να ξερεις γρι ποσο σου παιρνει να φτασεις σε επιπεδο να μπορεις οχι να μιλησεις!!! να μπορεις να συνενοηθεις σε ενα μαγαζι για το τι θα φας, σε ενα ταξι η για να αγορασεις ενα πακετο τσιγαρα!
εγω προσωπικα μιλαω στην χω5ρα που ειμαι φαρσι αλλα στην αρχη ειμουνα ουγκα μπουγκα!!! ποσους ελληνες γνωριζω που στα τοσα χρονια και ξερουνε απλα τα βασικα! και ειναι και ανεπιδικτοι μαθησεως!
πως θα πας χωρις γλωσσα σε μια Γερμανια π.χ? ποιος θα σε προσλαβει με το καλυτερο πτυχιο χωρις γλωσσα? (σε μια εταιρια σαν απλο στελεχος αρχικα) ( σαν γιατρο σε ενα νοσοκομειο) μιλαμε για δουλεις με αρχιδια οχι να πας ν ανοιξεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ και να σαι σουβλατζης!

Η γλωσσα ειναι το λιγοτερο οταν πας να ζησεις σε μια ξενη χωρα.Μην αρχιζεις τις δικαιολογιες,υπερκφυγες που λενε οι διαφορες θειτσες και οι Ελληναραδες μπαρμπες  :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε βρισα ρε μαλακομπουκωμα ΕΛΛΗΝΑΡΑ και φορτωσες?

Τα κλαματα θα βαλω αν κατσω και αλλο σε αυτη την σκατοχωρα με τους Ελληναραδες που βαρανε μαλακιες με την μπουμπουλινα και τον Κολοκοτρωνη

Μωρη παπαριδη με ξερεις και μιλας?Ειπα εγω οτι θελω να παω Ρωσια για να γαμησω μονο?

Τι τους λες μωρη κακομοιρη και το βουλωνουνε?Δεν το χεις παρει χαμπαρι?Μονος εισαι και λες αυτες τις παπαριες εδω.Μαλλον με το να πας εξωτερικο σου λειψε το βρακακι της μαμας σου και κλαιγεσαι τωρα.

Και για να τελιωνουμε  εχω γνωστους σε εξωτερικο που ζουν μονιμα ειτε σαν φοιτητες ειτε εργαζονται και δεν ειναι ολα μαυρα.
Τωρα αυτο που ειπες παραπανω για τις Ελληνικες Σχολες δεν το σχολιαζω ε?Διαλυμενες τελειως και η μορφωση που παρεχουν ειναι καθαρα παπαγαλιστικη που δεν θα σου χρειαστι στην αγορα εργασιας.

ρε φιλε τι σχεση εχουν αυτα του λες
δλδ ολοι εμεις που δεν θελουμε να φυγουμε ειμαστε αυτα που υπονοεις λεγοντας ελληναραδες
και τι σχεση εχει ο κολοτρωνης

Επισκέπτης
ρε φιλε τι σχεση εχουν αυτα του λες
δλδ ολοι εμεις που δεν θελουμε να φυγουμε ειμαστε αυτα που υπονοεις λεγοντας ελληναραδες
και τι σχεση εχει ο κολοτρωνης

Αμα δεν θελεις να φυγεις δικαιωμα σου.Αλλα οχι και να μας την λετε για εμας που θελουμε να την κανουμε εξω οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται κτλ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αμα δεν θελεις να φυγεις δικαιωμα σου.Αλλα οχι και να μας την λετε για εμας που θελουμε να την κανουμε εξω οτι δεν ξερουμε τι μας γινεται κτλ

μα αυτα που λεει ο θανος ειναι λογικα
οσοι θελουν να φυγουν αυτα σκεφτονται
αυτο που λες εσυ δεν εχει λογικη
σε λιγο θα μας πεις και φασιστες που θελουμε να μεινουμε στην ελλαδα χαχαχαχ

Επισκέπτης
μα αυτα που λεει ο θανος ειναι λογικα
οσοι θελουν να φυγουν αυτα σκεφτονται
αυτο που λες εσυ δεν εχει λογικη
σε λιγο θα μας πεις και φασιστες που θελουμε να μεινουμε στην ελλαδα χαχαχαχ

Δες πως απαντησε προσωπικα σε εμενα οταν εγραψα κατι για χαβαλε και μετα πες μου αν ειναι λογικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom