Σε βρισα ρε μαλακομπουκωμα ΕΛΛΗΝΑΡΑ και φορτωσες?
Τα κλαματα θα βαλω αν κατσω και αλλο σε αυτη την σκατοχωρα με τους Ελληναραδες που βαρανε μαλακιες με την μπουμπουλινα και τον Κολοκοτρωνη
Μωρη παπαριδη με ξερεις και μιλας?Ειπα εγω οτι θελω να παω Ρωσια για να γαμησω μονο?
Τι τους λες μωρη κακομοιρη και το βουλωνουνε?Δεν το χεις παρει χαμπαρι?Μονος εισαι και λες αυτες τις παπαριες εδω.Μαλλον με το να πας εξωτερικο σου λειψε το βρακακι της μαμας σου και κλαιγεσαι τωρα.
Και για να τελιωνουμε εχω γνωστους σε εξωτερικο που ζουν μονιμα ειτε σαν φοιτητες ειτε εργαζονται και δεν ειναι ολα μαυρα.
Τωρα αυτο που ειπες παραπανω για τις Ελληνικες Σχολες δεν το σχολιαζω ε?Διαλυμενες τελειως και η μορφωση που παρεχουν ειναι καθαρα παπαγαλιστικη που δεν θα σου χρειαστι στην αγορα εργασιας.
1ον το μαλακα στο ειπα φιλικα οπως το λεω σε ενα φιλο! του στυλ που σαι ρε μαλακα?
2ον αν ειναι να βαλεις τα κλαματα σου ειπα σηκω και φυγε!! και τοτε θα δεις και θα νιωσεις αν μπορεις!αν δεν τα δεθις με τα ιδια τα ματακια σου ασε τι σου λενε οι φιλοι!
3ον τα περισσοτερα σου ποστ ειναι για τις ελλεινιδες κλπ!!τουλαχισον αυτο ειναι το συμπερασμα μου! μπορει να ναι και λαθος!αλλα σορυ εγω αυτο καταλαβα!
4ον νομιζεις οτι ειμαι μονος που καθομαι και τα λεω κανεις λαθος!κατσε και κανε μια βολτα στο θρεντ και θα δει οτι οι λιγοι που τα λενε ειναι και αυτοι που ξερουν! οι υπολοιποι απλα ποσταρουνε για να παρουνε αστερακι και μιλανε θεωρητικα!
5ον οσο για το βρακακι της μαμας μου! μην πιανεις μαναδες στο στομα σου! δεν εχω κανει κατι αναλογο! μην στο δωσω να το φας! πανε πρωτα εξωτερικο και δες! και προσεξε μην λερωσεις το δικο σου το βρακακι!γιατι μονο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα εισαι................!
α και κατι ακομα οσο για τους γνωστους σου! στα @@@@@ μου!! δεν στα βγαζει κανεις μαυρα! απλα λεμε τα αρνητικα του εξωτερικου οπως και της ελλαδας! για δες τις τελευτες σελιδες ποσο μαυρη και σκαρτη εχουνε βγαλει την ελλαδα και ελα να μου ξαναπεις!
ολα τοσο μαυρα ειναι στην ελλαδα! ΟΛΑ??
ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο αλλα λενε για την Ελλαδα? και δεν αναφερομαι για τον φραπε για τον μουζακα σουβλακι κλπ!! αν αυτο καταλαβες τοτε εχεις προβλημα!! ανθρωπους μεγαλης ηλικιας με λεφτα και μερφομενους!(να δεις απλα τι λενε) (που εχουνε ζησει και ξερουνε)