Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην εκτος απο χωρες που μιλανε αγκλικα ποιος ειπε οτι ειναι τοσο ευκολο να μαθεις μια ξενη γλωσσα! εχει κανεις ιδεα αν πας σ ενα ξενο κρατος χωρις να ξερεις γρι ποσο σου παιρνει να φτασεις σε επιπεδο να μπορεις οχι να μιλησεις!!! να μπορεις να συνενοηθεις σε ενα μαγαζι για το τι θα φας, σε ενα ταξι η για να αγορασεις ενα πακετο τσιγαρα!
εγω προσωπικα μιλαω στην χω5ρα που ειμαι φαρσι αλλα στην αρχη ειμουνα ουγκα μπουγκα!!! ποσους ελληνες γνωριζω που στα τοσα χρονια και ξερουνε απλα τα βασικα! και ειναι και ανεπιδικτοι μαθησεως!
πως θα πας χωρις γλωσσα σε μια Γερμανια π.χ? ποιος θα σε προσλαβει με το καλυτερο πτυχιο χωρις γλωσσα? (σε μια εταιρια σαν απλο στελεχος αρχικα) ( σαν γιατρο σε ενα νοσοκομειο) μιλαμε για δουλεις με αρχιδια οχι να πας ν ανοιξεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ και να σαι σουβλατζης!
Θανο εχεις δικιο!!!!οι ξενοι δεν μαθαινουνε ευκολα την γλωσσα του τοπου γιατι κανουνε παρεα μονο μεταξυ τους.παρα πολλοι Ελληνες που σπουδασανε φυγανε ξεροντας χαλια Ρωσσικα.αυτοι που δεν σπουδαζουν ξερουν πολυ χειροτςρα γιατι δεν κανουν μαθηματα.αυτο το βλεπω με τους Αραβες 15 χρονια εδω και δεν μπορουνε να συνενοηθουνε καλα!!!!η συμβουλη μου ειναι να βρει κανεις παρεες απο οχι Ελληνες.εδω που ειμαι εχω 3-4 Ελληνες φιλους και ολοι οι υπολοιποι ειναι Ρωσσοφωνοι.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Σε βρισα ρε μαλακομπουκωμα ΕΛΛΗΝΑΡΑ και φορτωσες?

Τα κλαματα θα βαλω αν κατσω και αλλο σε αυτη την σκατοχωρα με τους Ελληναραδες που βαρανε μαλακιες με την μπουμπουλινα και τον Κολοκοτρωνη

Μωρη παπαριδη με ξερεις και μιλας?Ειπα εγω οτι θελω να παω Ρωσια για να γαμησω μονο?

Τι τους λες μωρη κακομοιρη και το βουλωνουνε?Δεν το χεις παρει χαμπαρι?Μονος εισαι και λες αυτες τις παπαριες εδω.Μαλλον με το να πας εξωτερικο σου λειψε το βρακακι της μαμας σου και κλαιγεσαι τωρα.

Και για να τελιωνουμε  εχω γνωστους σε εξωτερικο που ζουν μονιμα ειτε σαν φοιτητες ειτε εργαζονται και δεν ειναι ολα μαυρα.
Τωρα αυτο που ειπες παραπανω για τις Ελληνικες Σχολες δεν το σχολιαζω ε?Διαλυμενες τελειως και η μορφωση που παρεχουν ειναι καθαρα παπαγαλιστικη που δεν θα σου χρειαστι στην αγορα εργασιας.
1ον το μαλακα στο ειπα φιλικα οπως το λεω σε ενα φιλο! του στυλ που σαι ρε μαλακα?

2ον αν ειναι να βαλεις τα κλαματα σου ειπα σηκω και φυγε!! και τοτε θα δεις και θα νιωσεις αν μπορεις!αν δεν τα δεθις με τα ιδια τα ματακια σου ασε τι σου λενε οι φιλοι!

3ον τα περισσοτερα σου ποστ ειναι για τις ελλεινιδες κλπ!!τουλαχισον αυτο ειναι το συμπερασμα μου! μπορει να ναι και λαθος!αλλα σορυ εγω αυτο καταλαβα!

4ον νομιζεις οτι ειμαι μονος που καθομαι και τα λεω κανεις λαθος!κατσε και κανε μια βολτα στο θρεντ και θα δει οτι οι λιγοι που τα λενε ειναι και αυτοι που ξερουν! οι υπολοιποι απλα ποσταρουνε για να παρουνε αστερακι και μιλανε θεωρητικα!

5ον οσο για το βρακακι της μαμας μου! μην πιανεις μαναδες στο στομα σου! δεν εχω κανει κατι αναλογο! μην στο δωσω να το φας! πανε πρωτα εξωτερικο και δες! και προσεξε μην λερωσεις το δικο σου το βρακακι!γιατι μονο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα εισαι................!

α και κατι ακομα οσο για τους γνωστους σου! στα @@@@@ μου!! δεν στα βγαζει κανεις μαυρα! απλα λεμε τα αρνητικα του εξωτερικου οπως και της ελλαδας! για δες τις τελευτες σελιδες ποσο μαυρη και σκαρτη εχουνε βγαλει την ελλαδα και ελα να μου ξαναπεις!
ολα τοσο μαυρα ειναι στην ελλαδα! ΟΛΑ??
ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο αλλα λενε για την Ελλαδα? και δεν αναφερομαι για τον φραπε για τον μουζακα σουβλακι κλπ!! αν αυτο καταλαβες τοτε εχεις προβλημα!! ανθρωπους μεγαλης ηλικιας με λεφτα και μερφομενους!(να δεις απλα τι λενε) (που εχουνε ζησει και ξερουνε)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε φιλε τι σχεση εχουν αυτα του λες
δλδ ολοι εμεις που δεν θελουμε να φυγουμε ειμαστε αυτα που υπονοεις λεγοντας ελληναραδες
και τι σχεση εχει ο κολοτρωνης
το αλλα λεει η γιαγια μου αλλα ακουν τα αφτια μου το χεις ακουσει?
ε κατι τετοιο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μα αυτα που λεει ο θανος ειναι λογικα
οσοι θελουν να φυγουν αυτα σκεφτονται
αυτο που λες εσυ δεν εχει λογικη
σε λιγο θα μας πεις και φασιστες που θελουμε να μεινουμε στην ελλαδα χαχαχαχ
ε αντε μιλα σοβαρα τωρα εσυ!
δες επιπεδο κατευθειαν αρπαζεται και βριζει οταν δεν τα βγαζει περα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Θανο εχεις δικιο!!!!οι ξενοι δεν μαθαινουνε ευκολα την γλωσσα του τοπου γιατι κανουνε παρεα μονο μεταξυ τους.παρα πολλοι Ελληνες που σπουδασανε φυγανε ξεροντας χαλια Ρωσσικα.αυτοι που δεν σπουδαζουν ξερουν πολυ χειροτςρα γιατι δεν κανουν μαθηματα.αυτο το βλεπω με τους Αραβες 15 χρονια εδω και δεν μπορουνε να συνενοηθουνε καλα!!!!η συμβουλη μου ειναι να βρει κανεις παρεες απο οχι Ελληνες.εδω που ειμαι εχω 3-4 Ελληνες φιλους και ολοι οι υπολοιποι ειναι Ρωσσοφωνοι.
αυτα μην τα λες σε μενα πεστα σε αλους! που νομιζουνε οτι ειναι δικαιολογιες για ΘΕΙΤΣΕΣ!
ασχετοσυνη στο μεγαλειο της!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε αντε μιλα σοβαρα τωρα εσυ!
δες επιπεδο κατευθειαν αρπαζεται και βριζει οταν δεν τα βγαζει περα!

τι να σου πω ρε θανος
εγω νομιζω οτι παρεξηγηθηκε τζαμπα ο αλλος φιλος
και ειμαι σιγουρος οτι αυτα πουθ γραφεις ταχει σκεφτει και αυτος
και σιγουρα συμφωνει μαζι σου αλλιως θα μα μιλαγε απο εξωτερικο τωρα :)

απλα πρεπει να πουμε οτι στο εξωτερικο ειναι καλυτερα αλλιως ειμαστε φασιστες ελληναραδε και ολα αυτα που λεει
εγω παντως απο ερευνα αγορας που εκανα εβγαλα το συμπερασμα:like greece nowhere

Επισκέπτης
1ον το μαλακα στο ειπα φιλικα οπως το λεω σε ενα φιλο! του στυλ που σαι ρε μαλακα?

σορυ αλλα οπως το εγραψες το εξελαβα επιθετικα

2ον αν ειναι να βαλεις τα κλαματα σου ειπα σηκω και φυγε!! και τοτε θα δεις και θα νιωσεις αν μπορεις!αν δεν τα δεθις με τα ιδια τα ματακια σου ασε τι σου λενε οι φιλοι!

Φυσικα και θα το δω και με τα ιδια μου τα ματια και δεν βασιζομαι μονο σε οτι μου λενε φιλοι προφανως για το ποσο χαλια ειναι η Ελλαδα  :)

3ον τα περισσοτερα σου ποστ ειναι για τις ελλεινιδες κλπ!!τουλαχισον αυτο ειναι το συμπερασμα μου! μπορει να ναι και λαθος!αλλα σορυ εγω αυτο καταλαβα!

Επειδη βριζω τις ελεινιδες εδω μεσα και δεν γουσταρω να τις γαμαω ουτε να τις βλεπω και να εχω καποια συναναστροφη μαζι τους δεν σημαινει οτι δεν γαμαω κιολας  :) (οχι ελεινιδες παντως)

4ον νομιζεις οτι ειμαι μονος που καθομαι και τα λεω κανεις λαθος!κατσε και κανε μια βολτα στο θρεντ και θα δει οτι οι λιγοι που τα λενε ειναι και αυτοι που ξερουν! οι υπολοιποι απλα ποσταρουνε για να παρουνε αστερακι και μιλανε θεωρητικα!

Δεν ειδα κανεναν αλλο σε καποιο θρεντ να υποστηριζει την διαμονη στην Ελλαδα τοσο πολυ οσο εσυ.Δωσε κανα λινκ τοτε

5ον οσο για το βρακακι της μαμας μου! μην πιανεις μαναδες στο στομα σου! δεν εχω κανει κατι αναλογο! μην στο δωσω να το φας! πανε πρωτα εξωτερικο και δες! και προσεξε μην λερωσεις το δικο σου το βρακακι!γιατι μονο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα εισαι................!

Σου ξαναλεω οτι δεν χρειαζεται να εχεις ζησει και χρονια εξωτερικο για να ξερεις οτι η Ελλαδα ειναι σκατα σε πολλα πραγματα

α και κατι ακομα οσο για τους γνωστους σου! στα @@@@@ μου!! δεν στα βγαζει κανεις μαυρα! απλα λεμε τα αρνητικα του εξωτερικου οπως και της ελλαδας! για δες τις τελευτες σελιδες ποσο μαυρη και σκαρτη εχουνε βγαλει την ελλαδα και ελα να μου ξαναπεις!
ολα τοσο μαυρα ειναι στην ελλαδα! ΟΛΑ??
ειναι τυχαιο που στο εξωτερικο αλλα λενε για την Ελλαδα? και δεν αναφερομαι για τον φραπε για τον μουζακα σουβλακι κλπ!! αν αυτο καταλαβες τοτε εχεις προβλημα!! ανθρωπους μεγαλης ηλικιας με λεφτα και μερφομενους!(να δεις απλα τι λενε) (που εχουνε ζησει και ξερουνε)

Τα περισσοτερα μαυρα ειναι στην Ελλαδα.Μονο οι παραλιες της, τα μπαρακια της και γενικα για διακοπες αξιζει.Και μιλαμε και για απλα πραγματα.Μονο οι σκατοδρομοι που παιζουν γενικα και μπορεις να τουμπαρεις σε καμια λακουβα αρκουν.

Τι σου λενε δηλαδη στο εξωτερικο για την Ελλαδα οι ξενοι?Περα του οτι ηταν πολυ ωραια στις διακοπες τους η για τα αρχαια που ειδανε και για το ποσο γαματο πολιτισμο ΕΙΧΑΜΕ?

Επισκέπτης
τι να σου πω ρε θανος
εγω νομιζω οτι παρεξηγηθηκε τζαμπα ο αλλος φιλος
και ειμαι σιγουρος οτι αυτα πουθ γραφεις ταχει σκεφτει και αυτος
και σιγουρα συμφωνει μαζι σου αλλιως θα μα μιλαγε απο εξωτερικο τωρα :)

Εξωτερικο δεν μπορω να φυγω προς το παρον για αυτο και δεν μιλαω απο εξωτερικο  ;)
Με την πρωτη ευκαρεια θα μπω απο εκει να σας γραψω.
Ναι εχω σκεφτει και εγω τι δυσκολιες μπορεις να συναντησεις μονος σε μια ξενη χωρα αλλα αυτο δεν με κανει να κολωνω να την κανω για εξω...

εγω παντως απο ερευνα αγορας που εκανα εβγαλα το συμπερασμα:like greece nowhere

Αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο (στο ευρενα αγορας).Δεν νομιζω οτι θα συμφωνησουν και πολυ σε αυτο  ;) Εδω μιλαμε για την γενια των 700 ευρω και την ακριβεια...ποσο καλα μπορει να ειναι?

Επισκέπτης
Τελος δεν ειπα να παει κανεις ετσι στο εξωτερικο να πλενει πιατα η να ανοιξει σουβλατζιδικο.Μιλαω για ατομα που εχουν καποιο πτυχιο και μπορουν να δουλεψουν κανονικα εξω , αν μπορουν να την κανουν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εξωτερικο δεν μπορω να φυγω προς το παρον για αυτο και δεν μιλαω απο εξωτερικο  ;)
Με την πρωτη ευκαρεια θα μπω απο εκει να σας γραψω.
Ναι εχω σκεφτει και εγω τι δυσκολιες μπορεις να συναντησεις μονος σε μια ξενη χωρα αλλα αυτο δεν με κανει να κολωνω να την κανω για εξω...

Αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο (στο ευρενα αγορας).Δεν νομιζω οτι θα συμφωνησουν και πολυ σε αυτο  ;) Εδω μιλαμε για την γενια των 700 ευρω και την ακριβεια...ποσο καλα μπορει να ειναι?

το θεμα δεν ειναι μονο τα λεφτα φιλε,το ψαχνεις σε πολλα θεματα,αν ηταν ετσι παρακαλανε για εργατες στην νιγηρια σε κατασκευαστηκες με 3000 το μηνα,να παμε εκει?
παιζουν πολλα για να παρεις αυτην την αποφαση
για μενα προσωπικα δεν με συμφαιρει κατι τετοιο,τωρα ο καθενας εχει αλλες αναγκες και ιδεες,απλα σιγουρα ειναι πολυ ευκολο να πας εξωτερικο,ειδικα ευρωπαικη ενωση

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Whitey πλακα μου κανεις τωρα????
μιλας για πολιτισμο???? για ιστορια?? για τι??

πλακα πρεπει να κανεις στανταρ!
αν δεν κανεις πλακα εγω το σταματαω εδω! δεν ξαναποσταρω σε αυτο το θρεντ!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το θεμα δεν ειναι μονο τα λεφτα φιλε,το ψαχνεις σε πολλα θεματα,αν ηταν ετσι παρακαλανε για εργατες στην νιγηρια σε κατασκευαστηκες με 3000 το μηνα,να παμε εκει?
για μενα προσωπικα δεν με συμφαιρει κατι τετοιο,τωρα ο καθενας εχει αλλες αναγκες και ιδεες,απλα σιγουρα ειναι πολυ ευκολο να πας εξωτερικο,ειδικα ευρωπαικη ενωση
ακριβως! ας παμε Ντουμπαι!! ποσα παιρνει εκει ο εργατης???
τρελα φρακα!!
παμε Ντουμαπαι με μια ροδα που λεει και η πρωτοψαλτη παμε χαβαη με μια ροδα!

Επισκέπτης
Whitey πλακα μου κανεις τωρα????
μιλας για πολιτισμο???? για ιστορια?? για τι??

πλακα πρεπει να κανεις στανταρ!
αν δεν κανεις πλακα εγω το σταματαω εδω! δεν ξαναποσταρω σε αυτο το θρεντ!

Δεν κανω πλακα.Εξηγησε μου που ακριβως κολησες?Τι ακριβως αναφερεις για τον πολιτισμο και την ιστορια?
Ναι εχουμε καλη ιστορια και αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο αλλα τι σχεση εχει αυτο με την τωρινη Ελλαδα?

Επισκέπτης

Μονος σου το ειπες  ;)
Ο καθενας εχει αλλα κριτιρια και ιδεες που παιρνεις τις αποφασεις του

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Εσένα το κριτήριο σου όμως για ότι και αν γίνεται είναι οι ελλεεινίδες.Αν καλογαμούσες τις τραβελόφατσες όπως λες εσύ θα έλεγες τι ωραία είναι η Ελλαδάρα μας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα μην τα λες σε μενα πεστα σε αλους! που νομιζουνε οτι ειναι δικαιολογιες για ΘΕΙΤΣΕΣ!
ασχετοσυνη στο μεγαλειο της!
το κακο ειναι οτι οι πιο πολλοι πανε στο εξωτερικο και δεν μπαινουνε στην κοινωνια.κανουνε παρεα μονο με αλλους Ελληνες δεν μαθαινουνε τη γλωσσα.δουλευουνε σε επηχηρισεις αλλων Ελληνων.και σκεφτονται ποτε θα επιστρεψουν στην Ελλαδα.και με τα λεφτα που μαζεψανε αγοραζουνε σπιτια στην Ελλαδα.αν ειναι να πας ετσι.κατσε και στην Ελλαδα.

Επισκέπτης
Εσένα το κριτήριο σου όμως για ότι και αν γίνεται είναι οι ελλεεινίδες.Αν καλογαμούσες τις τραβελόφατσες όπως λες εσύ θα έλεγες τι ωραία είναι η Ελλαδάρα μας

Οχι ρε φιλε.Για να καλογαμησω εδω δεν εχω αναγκη τις τραβελοφατσες  ;)
Μου την σπαει ομως η κακομοιρια και η ηλιθια νοοτροπια του νεοΕλληνα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το κακο ειναι οτι οι πιο πολλοι πανε στο εξωτερικο και δεν μπαινουνε στην κοινωνια.κανουνε παρεα μονο με αλλους Ελληνες δεν μαθαινουνε τη γλωσσα.δουλευουνε σε επηχηρισεις αλλων Ελληνων.και σκεφτονται ποτε θα επιστρεψουν στην Ελλαδα.και με τα λεφτα που μαζεψανε αγοραζουνε σπιτια στην Ελλαδα.αν ειναι να πας ετσι.κατσε και στην Ελλαδα.

Έχεις δίκιο και από ένα σημείο και πέρα είναι πολύ άσχημο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι ρε φιλε.Για να καλογαμησω εδω δεν εχω αναγκη τις τραβελοφατσες  ;)
Μου την σπαει ομως η κακομοιρια και η ηλιθια νοοτροπια του νεοΕλληνα

δλδ ειμαστε κακομοιριδες και ηλιθιοι που δεν θελουμε να φυγουμε
βρε τι ακους εδω μεσα :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε τα πράγματα είναι πιο σύνθετα.Πρέπει να καταλάβεις ότι σε περίπτωση που πας στο εξωτερικό δεν θα κάνεις τουρισμό ούτε θα σε περιμένουν οι ρωσίδες ή όπου αλλού πας με ανοιχτά τα πόδια.Πρέπει να ξεσκιστείς στην δουλειά και δεν θα έχει σχέση με το αραλίκι εδώ πέρα.Σεβαστή η επιλογή σου να κάνεις ότι γουστάρεις απλά πιστεύω ότι έχεις λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων.Η νοοτροπία του έλληνα είναι αντίστοιχη με την μαλακία που δέρνει πχ τους Αμερικανούς(για παράδειγμα) και αντίστοιχα τα κουσούρια του κάθε λαού.Σε τελική ανάλυση δεν είναι λίγο μαλακία να περιμένεις κάθε καλοκαίρι μήπως καλογαμήσεις καμιά μεθυσμένη τουρίστρια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom