Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα το κριτήριο σου όμως για ότι και αν γίνεται είναι οι ελλεεινίδες.Αν καλογαμούσες τις τραβελόφατσες όπως λες εσύ θα έλεγες τι ωραία είναι η Ελλαδάρα μας
αν εννοεις αμενα οχι μονο γι αυτο.καταρχην δεν υποφερω τη ζεστη.τωρα εδω εχει 21 βαθμους και μου φενεται οτι κανει λιγο ζεστη!!!γι μενα η ιδανικη θερμοκρασια ειναι 14-18 βαθμοι για καλοκαιρι.το δευτερο ειναι οτι στην Ελλαδα τα μαγαζια δεν δουλευουνε ποτε!!!!και δεν εχει και εμπορικα κεντρα!!!λενε το ΜΟΛ.εγω γελαω γιατι 2οροφο εμπορικο κεντρο της γειτονιας μου ειναι πολυ πιο μεγαλο απο το ΜΟΛ!!!ακομα και το μετρο!!!μονο που το ακουω γελαω!!!στη Μοσχα το μετρο εχει πανω απο 300ες στασεις!!!!και παει με ταχυτητα 120-140 χλμ την ωρα.γενικα η Ελλαδα ειναι παρα πολυ πισω σε ολα.το μονο που εχει ειναι το καλο φα'ι'.αλλο πλεονεκτημα δεν βρισκω!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δλδ ειμαστε κακομοιριδες και ηλιθιοι που δεν θελουμε να φυγουμε
βρε τι ακους εδω μεσα :2funny:
αστο μην μιλησουμε για αυους που ειναι παντρεμενοι με Ελληνιδες!!
ολες κοντες χοντρες ολες θα τις βγαλουμε κουασιμοδινες!!!!
πλεον η ελληνιδα εχει αλλαξει! δεν ειναι αυτη που ξεραμε!για απαιτησεις? ποια γυναικα σ αυτον τον πλανητη δεν εχει απιτησεις???
α ξεχασα η Σουηδεζα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αστο μην μιλησουμε για αυους που ειναι παντρεμενοι με Ελληνιδες!!
ολες κοντες χοντρες ολες θα τις βγαλουμε κουασιμοδινες!!!!
πλεον η ελληνιδα εχει αλλαξει! δεν ειναι αυτη που ξεραμε!για απαιτησεις? ποια γυναικα σ αυτον τον πλανητη δεν εχει απιτησεις???
α ξεχασα η Σουηδεζα!
εδω δεν εχουνε της απαιτησεις μιας Ελληνιδας!εχω ενα ομορφο περιποημενο διαμερισμα δικο μου ενα μεσο αμαξι και δεν πινω!!!και ειμαι ο τελειος γαμπρος!!!!!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Dimitrakis δεν εννοούσα εσένα φίλε.Για τις υποδομές της Ελλάδας έχεις δίκιο αλλά σεβαστή η επιλογή μου να θέλω να μείνω στην χώρα μου,όπως είναι σεβαστή η επιλογή σου να θες εσύ και ο καθένας να φύγει.Για τα σιδηροδρομικά δίκτυα που αναφέρεις ως παράδειγμα έχεις δίκιο.Κάθε φορά που ταξιδεύω με τον προαστιακό υποφέρω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για να κανω και το δικηγορο του διαβολου με την Ελεηνιδα παιρνεις ομως προικα!!!!!!!1

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αν εννοεις αμενα οχι μονο γι αυτο.καταρχην δεν υποφερω τη ζεστη.τωρα εδω εχει 21 βαθμους και μου φενεται οτι κανει λιγο ζεστη!!!γι μενα η ιδανικη θερμοκρασια ειναι 14-18 βαθμοι για καλοκαιρι.το δευτερο ειναι οτι στην Ελλαδα τα μαγαζια δεν δουλευουνε ποτε!!!!και δεν εχει και εμπορικα κεντρα!!!λενε το ΜΟΛ.εγω γελαω γιατι 2οροφο εμπορικο κεντρο της γειτονιας μου ειναι πολυ πιο μεγαλο απο το ΜΟΛ!!!ακομα και το μετρο!!!μονο που το ακουω γελαω!!!στη Μοσχα το μετρο εχει πανω απο 300ες στασεις!!!!και παει με ταχυτητα 120-140 χλμ την ωρα.γενικα η Ελλαδα ειναι παρα πολυ πισω σε ολα.το μονο που εχει ειναι το καλο φα'ι'.αλλο πλεονεκτημα δεν βρισκω!!!

Έλα μεγάλε, τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας δεν την έχουν πολλές χωρές. Βγαίνεις παραλία και καταλαβαίνεις. Άλλο οι τραβελόφατσες. Χθες πέρασα από ένα μαγαζί και εκτός των άλλων, ήταν και μια Ελληνίδα (Ρωσοπόντια) που όπως και άλλες που είναι αλλοδαπές και χρόνια στη Ελλάδα, έχουν υιοθετήσει το στυλ της φτωχοντίβας. Δε με υποχρέωσε και κανείς να τη πάρω :2funny:. Μη τα ισοπεδώνουμε τελικά

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για να κανω και το δικηγορο του διαβολου με την Ελεηνιδα παιρνεις ομως προικα!!!!!!!1
και την πιτα σωστη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται!!

και στην ουγκαντα ο τελειος γαμπρος ειμαι!
α! ασε που ειμαι και Ωνασης! δεν στο λεω ειρωνικα man αλλα ελεος!
γιατι καθε φορα να συγκρινουμε ΑΝΟΜΟΙΑ!

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ θα πήγαινα να μείνω Ταιλάνδη στον Παράδεισο

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σωστός ο θάνος.Τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σωστός ο θάνος.Τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά
εδω για την ιδια την ελλαδα μιλαμε και παλι ο καθενας την αποψη του λεει!
και εξαλου για αυτο ειμαστε εδω!
δεν μπορουμε να εχουμε τις ιδιες αποψεις!
εδω αλλοι οταν μιλανε για ελλαδα μιλανε μονο για την Αθηνα!!τις προαλες ακουγα οτι γινεται αποκεντρωση!!πολλοι πανε στην επαρχια!δεν την αντεχουνε αλλο την αθηνα!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σου διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό, η Μόσχα έχει περίπου 11 εκ πολίτες όσο δηλαδή ολόκληρη η Ελλάδα, τι να τα κάνει 10 Mall κ 300 στάσεις στο μετρό η Αθήνα ρεεεεεεεεεεεεε???? Ημαρτον  :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και την πιτα σωστη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται!!

και στην ουγκαντα ο τελειος γαμπρος ειμαι!
α! ασε που ειμαι και Ωνασης! δεν στο λεω ειρωνικα man αλλα ελεος!
γιατι καθε φορα να συγκρινουμε ΑΝΟΜΟΙΑ!
φανταστικες οι αραπινες αλλα εχουνε AIDS.παντος και στη Ρωσσια εχει αραπινες φοιτητριες.και γι αυτες μετραω γιατι με τους Ρωσσους δεν πανε η με αραπιδες θα πανε η με μενα.και της εξεταζουνε και καθε χρονο για AIDS για να παρουνε βιζα!οποτε καλα ειμαι δεν χροιαζεται να παω Αφρικη!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σου διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό, η Μόσχα έχει περίπου 11 εκ πολίτες όσο δηλαδή ολόκληρη η Ελλάδα, τι να τα κάνει 10 Mall κ 300 στάσεις στο μετρό η Αθήνα ρεεεεεεεεεεεεε???? Ημαρτον  :headbang: :headbang:
δηλαδη το μετρο της Αθηνας ειναι παντου?και ποτε φτιαχτηκε?ολες οι συγχρονες πολεις Λονδινο Νεα Υορκη ειχανε μετρο και πριν απο τον πολεμο.εμεις το τελειωσαμε πριν 5 χρονια!!!με τεχνολογια της δεκαετιας του'60.ειμαστε 50 χρονια πισω!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάνεις ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ............
στην Αττική υπάρχουν 5,5 μύρια ψυχές..... Η πυκνότητα κατοίκησης δημιουργεί τις ανάγκες γι α τόσες στάσεις....
Στο Λονδίνο με υπόγειο, τρένα και λεωφορεία μπορείς να πας οπουδήποτε με ελάχιστο περπάτημα και ελάχιστη αναμονή...........
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, και ΑΝΟΗΤΟ σε τουριστική χώρα που το λιμάνι της είναι κέντρο διασύνδεσης με ΟΛΟΥΣ τους ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ προορισμούς να ΜΗΝ έχει απευθείας ΣΥΝΔΕΣΗ με το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με μία γραμμή συγκοινωνιακή!!!!!!!!!!!!!
Οι υποδομές αυτής της χώρας είναι για κλωτσές, όπως και ο σχεδιασμός.......
Το αεροδρόμιο φτιάχτηκε πριν από 10 χρόνια.... ΗΔΗ έπρεπε να έχει γίνει η σύνδεση με το λιμάνι ΠΡΙΝ την ολοκλήρωσή του........

Πούτσες μπλε και πράσινες....
Στο Λονδίνο πας παντού με το μετρό.....
Εδώ πας παντού ΜΟΝΟ με αυτοκίνητο.......
Ασε τη Μόσχα γιατί θα πάθεις πλάκα άμα δεις τις υποδομές που έχουν μεγαλουπόλεις συγκριτικά με την Αθήνα.............

Στη Μόσχα έχει 11 μύρια με πληθυσμό χώρα 250...
Στην Αθήνα έχει 5 μύρια με πληθυσμό χώρας 10.....
Με διακτίνιση ρε έπρεπε να κινούμαστε στην Αττική.... ΤΟΣΟ μπροστά έπρεπε να ήμαστε.......

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Στην Αθήνα αυτά που λέτε είναι τρομερά δύσκολο να γίνει για πολλόυς λόγους. Για να γίνουν όλα αυτά που θέλουμε θα πρέπει να γκρεμιστεί ολόκληρη η πρωτευουσα. Πάντως δεν μ ενοχλεί ούτε ότι έχουμε ένα μόνο εμπορικό σαν το Mall, ούτε οτι από το βρωμολίμανο δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο -αν κ από τον ηλεκτρικό να επιβιβαστείς στο μετρό δεν είναι δα η τρομερή ταλαιπωρία...- αλλά απίστευτη βρώμα ειδικά στο κέντρο. 

Επισκέπτης
εδω αλλοι οταν μιλανε για ελλαδα μιλανε μονο για την Αθηνα!!τις προαλες ακουγα οτι γινεται αποκεντρωση!!πολλοι πανε στην επαρχια!δεν την αντεχουνε αλλο την αθηνα!

Και εγω αυτο εκανα, ομως αλλιως τα υπολογιζεις και αλλιως σου βγαινει στην πορεια. Μη νομιζει οτι η επαρχια διαφερει και πολυ απο τα αστικα κεντρα. Και δεν σου λεω για επαρχιακη πολη αλλα για χωριο, βουνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Αθήνα αυτά που λέτε είναι τρομερά δύσκολο να γίνει για πολλόυς λόγους. Για να γίνουν όλα αυτά που θέλουμε θα πρέπει να γκρεμιστεί ολόκληρη η πρωτευουσα. Πάντως δεν μ ενοχλεί ούτε ότι έχουμε ένα μόνο εμπορικό σαν το Mall, ούτε οτι από το βρωμολίμανο δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο -αν κ από τον ηλεκτρικό να επιβιβαστείς στο μετρό δεν είναι δα η τρομερή ταλαιπωρία...- αλλά απίστευτη βρώμα ειδικά στο κέντρο. 
Καταράς τα ΜΑΛΛ δεν μπορούν να είναι σε κατοικημένη περιοχή..... Αλλά αυτό είναι μια άλλη αντοσυνταγματική παράγραφος που δεν την αναλύω εδώ......
Δε σε απασχολεί γιατί ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι όταν το πρωί κάνεις 3 ώρες για να πας στη δουλειά σου φταίνε τα 30000 ταξί που ανεβοκατεβαίνουν το λιμάνι-Αεροδρόμιο και τα χιλιάδες αμάξια που μεταφέρουν μαλάκες σε απόσταση 4 χιλιομέτρων όταν αυτό θα μπορούσε να γίνει με μαζικά μέσα μεταφοράς. Βλέπεις το Δεντρο και χάνεις το δάσος...
Η Αθήνα δεν πρέπει να γκρεμιστεί. Πρέπει να εξαυλωθεί......

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καταράς τα ΜΑΛΛ δεν μπορούν να είναι σε κατοικημένη περιοχή..... Αλλά αυτό είναι μια άλλη αντοσυνταγματική παράγραφος που δεν την αναλύω εδώ......
Δε σε απασχολεί γιατί ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι όταν το πρωί κάνεις 3 ώρες για να πας στη δουλειά σου φταίνε τα 30000 ταξί που ανεβοκατεβαίνουν το λιμάνι-Αεροδρόμιο και τα χιλιάδες αμάξια που μεταφέρουν μαλάκες σε απόσταση 4 χιλιομέτρων όταν αυτό θα μπορούσε να γίνει με μαζικά μέσα μεταφοράς. Βλέπεις το Δεντρο και χάνεις το δάσος...
Η Αθήνα δεν πρέπει να γκρεμιστεί. Πρέπει να εξαυλωθεί......

Μην είσαι προπέτης, την διαδρομή που ανέφερες την κάνω κάθε μέρα κ αν χρειαστεί από δυο φορές κιόλας. Το μετρό είναι εξυπηρετικότατο αλλά πάρα πολλοί βαριούνται να αφήσουν την άνεση του αυτοκινήτου και να μετακινηθούν με τα ΜΜΜ. Το Μall το ενέφερα για άσχετους λόγους απ αυτούς που ήθελες να προβάλεις.
Βλέπω μόνο το δέντρο γιατί δάσος δεν υπάρχει :grin:

Υ.Γ.Τα ταξί που ανέφερες τα ξέχασα αλλά σου έγραψα αυτό πριν που μάλλον δεν το πρόσεξες: αν κ από τον ηλεκτρικό να επιβιβαστείς στο μετρό δεν είναι δα η τρομερή ταλαιπωρία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην είσαι προπέτης, την διαδρομή που ανέφερες την κάνω κάθε μέρα κ αν χρειαστεί από δυο φορές κιόλας. Το μετρό είναι εξυπηρετικότατο αλλά πάρα πολλοί βαριούνται να αφήσουν την άνεση του αυτοκινήτου και να μετακινηθούν με τα ΜΜΜ. Το Μall το ενέφερα για άσχετους λόγους απ αυτούς που ήθελες να προβάλεις.
Βλέπω μόνο το δέντρο γιατί δάσος δεν υπάρχει :grin:

Υ.Γ.Τα ταξί που ανέφερες τα ξέχασα αλλά σου έγραψα αυτό πριν που μάλλον δεν το πρόσεξες: αν κ από τον ηλεκτρικό να επιβιβαστείς στο μετρό δεν είναι δα η τρομερή ταλαιπωρία...
ρε φίλε...... τα ίδια λέμε αλλά κάνεις ένα μικρό λάθος...... Οταν ήμουνα στο Λονδίνο έβγαινα απ το σπίτι και ο σταθμός ήταν 100 μέτρα σκάρτα με τα πόδια.....
Εδώ για να πάρω το μετρό πρέπει να παρω αυτοκίνητο... Τι να το κάνω να πηγαίνω σε 15 λεπτά όταν θέλω μισή ώρα να βρω πάρκινγκ και άλλη μισή να πάω στο σταθμό είτε με αυτοκίνητο είτε με λεοφωρείο;
δεν παίζει σου λεω....
Εάν έχεις ζήσει καιρό σε μεγαλούπολη του εξωτερικού καταλαβαίνεις τη διαφορά......
Στο Λονδίνο πας παντού ΧΩΡΙΣ αυτοκίνητο...
Στην Αθήνα ΧΩΡΙΣ τουτού είσαι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ή πρέπει τη μισή σου μέρα να την τρως στον ποδαρόδρομο και τις συγκοινωνίες......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε φίλε...... τα ίδια λέμε αλλά κάνεις ένα μικρό λάθος...... Οταν ήμουνα στο Λονδίνο έβγαινα απ το σπίτι και ο σταθμός ήταν 100 μέτρα σκάρτα με τα πόδια.....
Εδώ για να πάρω το μετρό πρέπει να παρω αυτοκίνητο... Τι να το κάνω να πηγαίνω σε 15 λεπτά όταν θέλω μισή ώρα να βρω πάρκινγκ και άλλη μισή να πάω στο σταθμό είτε με αυτοκίνητο είτε με λεοφωρείο;
δεν παίζει σου λεω....
Εάν έχεις ζήσει καιρό σε μεγαλούπολη του εξωτερικού καταλαβαίνεις τη διαφορά......
Στο Λονδίνο πας παντού ΧΩΡΙΣ αυτοκίνητο...
Στην Αθήνα ΧΩΡΙΣ τουτού είσαι ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ή πρέπει τη μισή σου μέρα να την τρως στον ποδαρόδρομο και τις συγκοινωνίες......

ακριβως οπως τα λες ειναι. στις βρυξελλες που ειμαι καθε 100 μετρα εχει και σταση λεωφοριου η τραμ και οι στασεις του μετρο ανετα τις πας και ποδαρατες και αυτο ισχυει και για αλλες μεγαλες πολεις στις οποιες εχω παει λονδινο/παρισι/αμεστερνταμ/μαδριτη και αλλες που δεν ειναι καν πρωτευτουσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom