Εχω μεινει σε πολεις του πρωην αν μπλοκ.Σλοβακια τσεχια Βουλγαρια για 30 εως 120 μερες λογω δουλειας.Η συγκοινωνιες που εχουν ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα προκειτε να τις δουμε.Υπαρχει καταλογος στις στασεις κ λεει 3.17 περνα το λεωφορειο για ταδε προορισμο και πραγματι περνα 3.17 αντε 3.19 το πολυ.Το οτι υπαρχουμε σαν κρατος το χρωσταμε σε καποια αγνωστη Θειικη δυναμη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Στο πρώην ανατολικό μπλοκ οι υποδομές είναι πιο αναπτυγμένες και από την Δυτική Ευρώπη..............Εχω μεινει σε πολεις του πρωην αν μπλοκ.Σλοβακια τσεχια Βουλγαρια για 30 εως 120 μερες λογω δουλειας.Η συγκοινωνιες που εχουν ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα προκειτε να τις δουμε.Υπαρχει καταλογος στις στασεις κ λεει 3.17 περνα το λεωφορειο για ταδε προορισμο και πραγματι περνα 3.17 αντε 3.19 το πολυ.Το οτι υπαρχουμε σαν κρατος το χρωσταμε σε καποια αγνωστη Θειικη δυναμη
Και το ότι υπάρχουμε ακόμα σαν κράτος το οφείλουμε στα φράγκα των Ευρωπαίων....
Βέβαια όλες οι χορηγίες έχουν ημερομηνία λήξης
και για όσους δεν το γνωρίζουν το γάλα λήγει το 2013.......
Μετά ξυνόγαλο και ληγμένο για όσους παραμείνουν με τους παπαντρεοκαραμανλήδες.................
Επιτρεψτε μου, να διαφωνησω αλλα και να συμφωνησω στα εξης:
Το να ξενιτευτω μονο και μονο για λογους διαφορας νομισματος
η αγοραστικης αξιας αγαθων, σε καποια αλλη χωρις βιοτικο
επιπεδο χωρα, το βλεπω μαλακια.
Κατι ταυλανδες, αιγυπτοι, μαυρικιοι κλπ (σημ εχω επισκεφθει το νησι)
ειναι τρισχειροτερα τα πραγματα απο εδω.
Εξαλλου μην ξεχνατε, οτι στις υποβαθμισμενες αυτες χωρες βασιλευει
το μπαξισι σε βαθμο κακουργηματος.
Για τον μαυρικιο, μην σας ξεγελανε τα λουξ ξενοδοχεια.
Μεσα στις πολεις να δειτε τι γινεται.
Τα δικα μας προσφυγικα σπιτια, ειναι βιλες μπροστα στα δικα τους.
Ποια ειναι λοιπον η υποδομη που εχουν;
Οσον αφορα τις πρωην αν. μπλοκ χωρες, επειδη προερχονται απο
κομμουνιστικα καθεστωτα, εχουν καποια υποδομη σε ορισμενους ομως τομεις.
Για τα λαδωματα μην το συζητατε και εκει ακομη χειροτερα γιατι ο κοσμακης
πειναει, περαν καποιων μεγαλοευρωπαιων επενδυτων.
Ισως, αν ημουν μπακουρος και τα ειχα γραμμενα ολα στα καλαμπαλικια μου,
να πηγαινα σε καποιες τετοιες χωρες.
Οντας οικογενειαρχης, ψαχνω κατι πιο ποιοτικο και νομιζω πως μια χωρα μονο
μπορει να μου το προσφερει.
Η μακρινη αλλα εκπληκτικη Νεα Ζηλανδια, με κλιμα σχεδον αναλογο, λιγο πιο
τροπικο ισως, βιοτικο επιπεδο υπερ super και διαφορα νομισματος 1 ευρω = 2 δολλαρια.
Εξαλλου, δεν το λεω μονο εγω.
Ψηφιστηκε προσφατα η καλυτερη σε βιοτικο επιπεδο χωρα.
Ειπατε τιποτα;
τροπικο ισως, βιοτικο επιπεδο υπερ super και διαφορα νομισματος 1 ευρω = 2 δολλαρια.
Ειπατε τιποτα;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
η Ρωσσια εχει πλυθησμο 145 εκατομυρια.250 εχει ολη η πρω'ι'ν Σοβιετικη ΕνωσηΠούτσες μπλε και πράσινες....
Στο Λονδίνο πας παντού με το μετρό.....
Εδώ πας παντού ΜΟΝΟ με αυτοκίνητο.......
Ασε τη Μόσχα γιατί θα πάθεις πλάκα άμα δεις τις υποδομές που έχουν μεγαλουπόλεις συγκριτικά με την Αθήνα.............
Στη Μόσχα έχει 11 μύρια με πληθυσμό χώρα 250...
Στην Αθήνα έχει 5 μύρια με πληθυσμό χώρας 10.....
Με διακτίνιση ρε έπρεπε να κινούμαστε στην Αττική.... ΤΟΣΟ μπροστά έπρεπε να ήμαστε.......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτο το επιβεβαιωνω και εγω!!Εχω μεινει σε πολεις του πρωην αν μπλοκ.Σλοβακια τσεχια Βουλγαρια για 30 εως 120 μερες λογω δουλειας.Η συγκοινωνιες που εχουν ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα προκειτε να τις δουμε.Υπαρχει καταλογος στις στασεις κ λεει 3.17 περνα το λεωφορειο για ταδε προορισμο και πραγματι περνα 3.17 αντε 3.19 το πολυ.Το οτι υπαρχουμε σαν κρατος το χρωσταμε σε καποια αγνωστη Θειικη δυναμη
στις ωρες αιχμης ολες οι συγκοινωνιες παιρνανε καθε 3-4 λεπτα!στασεις αστικων βρισκεις καθε λιγα μετρα! πας παντου με συγκοινωνια!
σε περιπτωση που περασει το αστικο και εισαι στο δρομο προς την σταση δεν τρεχεις σαν τον κερατα με τις σακουλες στο χερι να προλαβεις το αστικο γιατι ξερεις οτι μεχρι να φτασεις θα χουνε περασει αλλα 2! οχι οπως ελλαδα που περναει καθε τρεις και ο κουκος!
για να αργησει αστικο πρεπει η μποτιλιαρισμα να χει γινει η τραγικη κινηση εργα τρακαρισμα κλπ!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
καλα αμα εχεις οικογενεια μην το συζητας!Επιτρεψτε μου, να διαφωνησω αλλα και να συμφωνησω στα εξης:
Ειπατε τιποτα;
αλη φαση αμα εισαι ενα τομαρι μοναχο!!
οσο για τα λαδωματα?? ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
από κεκτημένη ταχύτητα φίλε λόγω συνήθειας και κολλήματος με СССP.....η Ρωσσια εχει πλυθησμο 145 εκατομυρια.250 εχει ολη η πρω'ι'ν Σοβιετικη Ενωση
όπως και να χει η Μόσχα ήταν απ ότι μπορώ να θυμηθώ πρωτεύουσα όλης της СССP.
Λάντνα;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αν πας στη Μοσχα θα παθεις πλακα!!!μετα θα λες οτι η Αθηνα ειναι μια πολη της Αφρικης!!!!!από κεκτημένη ταχύτητα φίλε λόγω συνήθειας και κολλήματος με СССP.....
όπως και να χει η Μόσχα ήταν απ ότι μπορώ να θυμηθώ πρωτεύουσα όλης της СССP.
Λάντνα;
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πριν λιγες μερες στο μετρο μια γυναικα τουριστρια 'παραπονεθηκε' για τον θορυβο του μετρο.......εκλεινε τα αυτια της..........
Εγω παντως ντρεπομαι οταν βλεπω τον τουριστα σε αυτην την κωλο-πολη να περπαταει μεσα στους βρωμικους δρομους και κωλο-δρομους και γενικα να περναει ολα αυτα που περνανε οι Ελληνες......
Εγω παντως ντρεπομαι οταν βλεπω τον τουριστα σε αυτην την κωλο-πολη να περπαταει μεσα στους βρωμικους δρομους και κωλο-δρομους και γενικα να περναει ολα αυτα που περνανε οι Ελληνες......
Kαι να ταν μονο η Αθηνα που εχει αυτο το χαλι,υπαρχουν και χειροτερες πολεις χειροτερες απο την Αθηνα!!!αν πας στη Μοσχα θα παθεις πλακα!!!μετα θα λες οτι η Αθηνα ειναι μια πολη της Αφρικης!!!!!
πριν λιγες μερες στο μετρο μια γυναικα τουριστρια 'παραπονεθηκε' για τον θορυβο του μετρο.......εκλεινε τα αυτια της..........
εγω να δεις πως εβριζα τον γεναρη που ειχα ερθει που ειναι σαν λαβυρινθος και τελειως ανοραγανωτο. ουτε καν ξερεις τι ωρα περναει ο ηλεκτρικος. αισχος. δλδ δεν λες θα κατεβω στην σταση παρα πεντε για να παρω το λεωφοριο που περναει και 2 λεπτα χαλι
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το 2002 που είχα πάει στην νότια Ρωσία είχα πάει σε ένα τεράστιο πάρκο σε μια πόλη που λεγόταν Κισλαβόσκ μιλάμε για μια έκταση δεκάδες φορές μεγαλύτερο από τον εδώ εθνικό κήπο ίσως και εκατοντάδες...αν πας στη Μοσχα θα παθεις πλακα!!!μετα θα λες οτι η Αθηνα ειναι μια πολη της Αφρικης!!!!!
κάτω δεν υπήρχε ούτε ένα φύλο από δέντρο λες και το έγλειφαν με την γλώσσα....
Επισκέπτης
Φύγε, ποιος σε κρατάει?
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και κάτι πρόσφατο πριν 2 εβδομάδες τυχαία γνωρίστηκα με ένα γκρουπ Ρώσων πανεπιστημιακών εδώ στην Αθήνα , ήταν από το πανεπιστήμιο του Τομσκ και είχαν έρθει για ένα διεθνές συνέδριο οικολογίας και περιβάλλοντος που έκανε το πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη...
τελικά το μόνο θετικό που είχαν αποκομίσει από την χώρα μας ήταν ότι είχαν μαγευτεί από την Μυτιλήνη και γενικά από το νησί ενώ χαρακτήρισαν την Αθήνα πόλη χωματερή..
τελικά το μόνο θετικό που είχαν αποκομίσει από την χώρα μας ήταν ότι είχαν μαγευτεί από την Μυτιλήνη και γενικά από το νησί ενώ χαρακτήρισαν την Αθήνα πόλη χωματερή..
Dancing with wolves
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Κλασσικα η νοοτροπια ολα μου φταινε εκτος απο τον εαυτουλη μου!Κλασσικα ο0λοικατηγορουν την Ελλαδιτσα για την παρακμα της ζωης τους...Αντε λοιπον φυγετετ απο αυτη τη σκατοχωρα κι αφηστε το πεδιο για μας ελευθερο να δρασουμε σε επαγγελαμτικο επιπεδο,σε αρωτικο0 και στα παντα!!!ΞυπναΕλληνα με τη μαλακια που σε εχει χτυπησει στον εγκεφαλο!!
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απλά εκεί υπήρχε μια παιδεία σε σχέση με το περιβάλλον όμως σταδιακά υπάρχει και μια αλλοτρίωση που σιγά σιγά χάνουν ένα μέρος της παιδείας που είχαν αποκτήσει και αυτοί...Αυτά έλεγα και εγώ το πρωί στο Δημητράκη. Μη τα ισοπεδώνουμε. Τι τόσες ομορφιές έχει στη Ρωσσία;
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το ζήτημα δεν είναι το να φύγουμε και είμαι εναντίων αυτού του μέτρου αλλά χρειάζονται κοσμογονικές αλλαγές για να μπούμε και σε μια σειρά..Κλασσικα η νοοτροπια ολα μου φταινε εκτος απο τον εαυτουλη μου!Κλασσικα ο0λοικατηγορουν την Ελλαδιτσα για την παρακμα της ζωης τους...Αντε λοιπον φυγετετ απο αυτη τη σκατοχωρα κι αφηστε το πεδιο για μας ελευθερο να δρασουμε σε επαγγελαμτικο επιπεδο,σε αρωτικο0 και στα παντα!!!ΞυπναΕλληνα με τη μαλακια που σε εχει χτυπησει στον εγκεφαλο!!
Dancing with wolves
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Φιλε το ξερω οτι σε πολλα θεματα ειμαστε ενα μπουθρδελο και μισο,αλλα ο καλος ο καπετανιος δεν εγκαταλειπει το σκαφος του να την κανει με το που βλεπει τα σκουρα πχ με τη δουλεια του...Ολα θελουν τον αγωνα τους και απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο...το ζήτημα δεν είναι το να φύγουμε και είμαι εναντίων αυτού του μέτρου αλλά χρειάζονται κοσμογονικές αλλαγές για να μπούμε και σε μια σειρά..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις