Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
που να δεις στην Ιαπωνια γεφυρες!!!25 χιλιομετρα γεφυρα!!!!!και για το μετρο της Αθηνας ετσι λενε οτι ειναι το καλητερο και το πιο συγχρονο!!!!

Υπαρχουν κατι ηλιθιες 'προπαγανδες' που οι ηλιθιοι οι Ελληναρες τις πιστευουνε....

1-Εχουμε τις πιο ωραιες γυναικες στον κοσμο

2-Το μετρο μας ειναι το καλυτερο

3-το αεροδρομιο μασ ειναι ρο καλυτερο

κλπ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχουν κατι ηλιθιες 'προπαγανδες' που οι ηλιθιοι οι Ελληναρες τις πιστευουνε....

κλπ

1 μαλακιες (μονο τετοια φημη δεν εχουμε δες καμια μαροκινη να καταλαβεις)
2 σιγουρα οχι (μονο εμφανιση ειναι και οροφες που σταζουν γτ απο δικτυο ειναι χαλια)
3 σιγουρα οχι (που να δεις και του χονγκ κονγκ)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

κλπ
αυτο πια ειναι ανεκδοτο.ενταξει το μετρο νταξει τ'αεροδρομιο.αλλα οτι οι Ελλεηνιδες ειναι οι πιο ομορφες στον κοσμο!!!!!τι να πω!!!!τοτε ολοι μας προτιμαμε της ασχημες Ρωσσιδες!!!!!υπαρχει μια προπαγανδα οτι η Ελλαδα ειναι η πιο ωραια και καλητερη χωρα στον κοσμο!αυτο λεγεται απο στομα σε στομα!λενε οτι οποιος φευγει παντα ξαναγυρναει.βεβαια αν στη Γερμανια ζεις σε ενα δωματιο με αλλα 5-6 ατομα και μια τουαλετα στο διαδρομο και βεβαια θα ξαναγυρισεις πισω!οπως και στη Ρωσσια ηταν ενας Ελληνας  φοιτητης πολυ φτωχος απο τους παλιους που σπουδαζε με υποτροφια του ΚΚΕ.αυτος ηθελε σαν τρελος να γυρισει Ελλαδα.ζουσε σε μια φοιτητικη εστια με αλλαους 2 στο δωματιο.αφου η Ελλαδα ειναι παραδισος γιατι απο τους 3 που φευγουνε οι 4 δεν επιστρεφουνε ποτε πισω.αποδειξη οτι στο εξωτερικο επησιμα υπαρχουν πανω απο 5 εκατομμυρια Ελληνες!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1 μαλακιες (μονο τετοια φημη δεν εχουμε δες καμια μαροκινη να καταλαβεις)
Εγω λεω τι λεγεται απο στομα σε στομα........
Και ομως τα πιστευουνε πολλοι.........μην το γελατε

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είναι άστοχο να συγκρίνουμε τις υποδομές των πρώην κομμουνιστικών χωρών με αυτές των χωρών της δυτικής Ευρώπης (της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης). Είναι λογικό τα πρώτα να έχουν πολύ καλύτερες υποδομές καθότι κάπως έπρεπε να μετακινούνται  οι κάτοικοι του σοσιαλιστικού παράδεισου, οι οποίοι φυσικά δεν διέθεταν ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ προσωπικό μέσο μεταφοράς.
Αν το επιχείρημα δηλαδή ότι η ύπαρξη υπερσύγχρονου δικτύου υποδομών μέσων μαζικής μεταφοράς είναι δηλωτικό αυξημένου επιπέδου διαβίωσης, τότε δηλαδή, για παράδειγμα οι περισσότερες πόλεις των Η.Π.Α. για παράδειγμα που δεν έχουν μετρό πρέπει να έχουν ποιότητα ζωής τύπου μπανανίας. Είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα??
Το μόνο μετρό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από το μετρό της Αθήνας είναι αυτό της Πράγας. Αλλά είπαμε, διαφορετικά οικονομικο-πολιτικά συστήματα, διαφορετικές προτεραιότητες...

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει ζήσει για κάποιο χρονικό διάστημα στην Σιγκαπούρη και αν ναι, πώς του φάνηκε εκεί το επίπεδο διαβίωσης. Η πόλη-χώρα αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα με ένα μόνο ευκρινές μειονέκτημα, το ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Όσο για αυτό που είπε παραπάνω ο φίλος για την Νέα Ζηλανδία, έχει δίκιο. Νομίζω 1ο ήταν το Όκλαντ και πρέπει αν δεν κάνω λάθος να υπήρχε και μία ακόμη πόλη της Νέας Ζηλανδίας μέσα στην 10αδα....

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
ακριβως! ας παμε Ντουμπαι!! ποσα παιρνει εκει ο εργατης???
τρελα φρακα!!
παμε Ντουμαπαι με μια ροδα που λεει και η πρωτοψαλτη παμε χαβαη με μια ροδα!

Παρεπιμπτόντως, αν σας έπεφτε δουλείτσα στο Ντουμπάι σαν στέλεχος εταιρείας,με σπίτι πληρωμένο φυσικά, μια χαρά θα ήτανε. Σαν εργάτης δεν λεει και πολλά. Επίσης, αν την αρπάζετε με τα αιρκοντίσιον και τους κλιματισμούς όπως εγώ, αυτό είναι άλλο πακέτο. Γιατί η ζωή είναι μέσα σε αιρκοντίσιον καθότι για μεγάλο χρονικό διάστημα βαράει 40άρια και 50άρια η ζέστη έξω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι άστοχο να συγκρίνουμε τις υποδομές των πρώην κομμουνιστικών χωρών με αυτές των χωρών της δυτικής Ευρώπης (της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης). Είναι λογικό τα πρώτα να έχουν πολύ καλύτερες υποδομές καθότι κάπως έπρεπε να μετακινούνται  οι κάτοικοι του σοσιαλιστικού παράδεισου, οι οποίοι φυσικά δεν διέθεταν ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ προσωπικό μέσο μεταφοράς.
Αν το επιχείρημα δηλαδή ότι η ύπαρξη υπερσύγχρονου δικτύου υποδομών μέσων μαζικής μεταφοράς είναι δηλωτικό αυξημένου επιπέδου διαβίωσης, τότε δηλαδή, για παράδειγμα οι περισσότερες πόλεις των Η.Π.Α. για παράδειγμα που δεν έχουν μετρό πρέπει να έχουν ποιότητα ζωής τύπου μπανανίας. Είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα??
Το μόνο μετρό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από το μετρό της Αθήνας είναι αυτό της Πράγας. Αλλά είπαμε, διαφορετικά οικονομικο-πολιτικά συστήματα, διαφορετικές προτεραιότητες...

Αυτά που γράφεις τα ξαναδιαβάζεις, ή τα λες ως αστεισμό;
Εχεις μπει ποτέ στο σάμπγουέι της Νέας Υόρκης; Εγώ που μπήκα πριν από 20 χρόνια όταν είχαμε μόνο τον ηλεκτρικό έπαθα πλάκα με τα επίπεδα..... 4 5 υπόγεια πατώματα απ όπου περνάνε συνέχεια μετρό....για όπου θέλεις.......
Ο βαθμός πολιτισμού μιας χώρας κρίνεται από τις υποδομές της κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό......
Η Κνωσσός φημιζόταν για το αποχετευτικό της σύστημα, η Ρώμη για το υδραγωγικό κ.ο.κ.
Η Αθήνα φτιάχτηκε 150 χρόνια τώρα χωρίς καμμιά πρόβλεψη, κανένα προγραμματισμό καμμιά μελέτη... Η ΔΕΗ κάνει ό,τι θέλει, ο Δήμος ό,τι θέλει, η ΕΥΔΑΠ ό.τι θέλει το ΥΠΕΧΩΔΕ ό,τι θέλει.
Σκάβει η ΔΕΗ , μετά ο Δήμος στρώνει το δρόμο και μετά από μια βδομάδα ξανασπάει ο δρόμος....από την ΕΥΔΑΠ......
ΤΟ μέτρό γιατί σε εντυπιωσίασε; Για το μέγεθός του; ή για τα βαγόνια του;
Προφανώς επειδή είναι κάτι καινούργιο, όμορφο και καθαρό..... Και μένα το ίδιο...
Η καθαριότητα και η πολυτέλεια δεν μπορεί βέβαια να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης λειτουργικότητας..... (ειδικά με μετρό που έχουν κατασκευαστεί 30 χρόνια πριν). τι να τον κάνεις τον γρανίτη, εάν μετά απο μισή ώρα πολιτισμού πρέπει να πάρεις με 40 βαθμούς το λεωφορείο της Ε.Α.Σ χωρίς κλιματισμό;;;;;;;;;;;;;;;; Πλάκα μας κάνεις τώρα;
Κάτσε και αναλογίσου το ποσοστό πληθυσμού που καλύπτει το μετρό της Αθήνας με αυτό του Λονδίνου για παράδειγμα και μετά τα λέμε.....
Το μετρό δεν είναι ΜΟΥΣΕΙΟ να μας εντυπωσιάζουν τα εκθέματά του και η πολυτέλειά του.....
Το μετρό είναι ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρει μαζικά τη μάζα μιας πόλης και όχι να εντυπωσιάζει. Γι αυτό άλλλωστε λέγεται ΜΕΣΟ. Αλλιώς θα λεγόταν μπάνγκαλοου ή ΣΟΥΙΤΑ......

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις μπει ποτέ στο σάμπγουέι της Νέας Υόρκης; Εγώ που μπήκα πριν από 20 χρόνια όταν είχαμε μόνο τον ηλεκτρικό έπαθα πλάκα με τα επίπεδα..... 4 5 υπόγεια πατώματα απ όπου περνάνε συνέχεια μετρό....για όπου θέλεις.......
Ο βαθμός πολιτισμού μιας χώρας κρίνεται από τις υποδομές της κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό......
Η Κνωσσός φημιζόταν για το αποχετευτικό της σύστημα, η Ρώμη για το υδραγωγικό κ.ο.κ.
Η Αθήνα φτιάχτηκε 150 χρόνια τώρα χωρίς καμμιά πρόβλεψη, κανένα προγραμματισμό καμμιά μελέτη... Η ΔΕΗ κάνει ό,τι θέλει, ο Δήμος ό,τι θέλει, η ΕΥΔΑΠ ό.τι θέλει το ΥΠΕΧΩΔΕ ό,τι θέλει.
Σκάβει η ΔΕΗ , μετά ο Δήμος στρώνει το δρόμο και μετά από μια βδομάδα ξανασπάει ο δρόμος....από την ΕΥΔΑΠ......
Προφανώς επειδή είναι κάτι καινούργιο, όμορφο και καθαρό..... Και μένα το ίδιο...
Η καθαριότητα και η πολυτέλεια δεν μπορεί βέβαια να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης λειτουργικότητας..... (ειδικά με μετρό που έχουν κατασκευαστεί 30 χρόνια πριν). τι να τον κάνεις τον γρανίτη, εάν μετά απο μισή ώρα πολιτισμού πρέπει να πάρεις με 40 βαθμούς το λεωφορείο της Ε.Α.Σ χωρίς κλιματισμό;;;;;;;;;;;;;;;; Πλάκα μας κάνεις τώρα;
Κάτσε και αναλογίσου το ποσοστό πληθυσμού που καλύπτει το μετρό της Αθήνας με αυτό του Λονδίνου για παράδειγμα και μετά τα λέμε.....
Το μετρό δεν είναι ΜΟΥΣΕΙΟ να μας εντυπωσιάζουν τα εκθέματά του και η πολυτέλειά του.....
Το μετρό είναι ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρει μαζικά τη μάζα μιας πόλης και όχι να εντυπωσιάζει. Γι αυτό άλλλωστε λέγεται ΜΕΣΟ. Αλλιώς θα λεγόταν μπάνγκαλοου ή ΣΟΥΙΤΑ......

σωστος.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6

κλπ

Να λοιπόν που συμφωνώ και σε αυτά που λες! Να σου υπενθυμίσω όμως και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Για όσους ευκολόπιστους που πιστεύουν αυτές τις ακραίες βλακείες, υπάρχουν άλλοι τόσοι που πιστεύουν τις ακριβώς αντίθετες βλακείες, όπως π.χ
1.Οι Ελληνίδες είναι οι χειρότερες γυναίκες στον κόσμο (ελεεινίδες)
2. Ζούμε στο μεγαλύτερο μπουρδέλο του κόσμου
3. Στην Ευρώπη είναι υπέροχα να πας να ζήσεις και να εργαστείς άνευ προυποθέσεων. Μέχρι και γαμάτες Πόρσε βρίσκεις πάμφτηνες.

Υπάρχουν πάρα πάρα πολλά παραδείγματα ακραίων και απλοικών θέσεων που καταπίνονται αμάσητες από τον πολύ τον κόσμο.Συνήθως η αλήθεια βρίσκεται στη μέση και πάντα εξαρτάται από πολλούς -προσωπικούς κυρίως- παράγοντες το αν αξίζει να ζήσει κάποιος έξω ή όχι. Οπότε, όπως δεν μασάς τις βλακείες του τύπου "είμαι στην Ελλάδα, στην ομορφότερη χώρα του κόσμου", μη μασάς και βλακείες του τύπου "οι ελληνιδες είναι μακράν οι χειρότερες γυναίκες του κόσμου" ή "ο τάδε γνωστός μου είναι έξω και δουλεύοντας ως πωλητής, έχει Πόρσε, 5 μουνάρες και περνάει ζωή και κότα". Συνήθως 10 χέρι είναι η Πόρσε, οι μουνάρες είναι βιζιτούδες και η κότα κατεψυγμένη

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Πάντως αυτό που βλέπω εγώ και σε αυτή τη συζήτηση είναι αυτό που νομίζω είναι η πηγή των κακών της κοινωνίας μας. Όλοι για τον εαυτό τους και κανένας δεν αναλαμβάνει τις ατομικές ευθύνες του. Όλοι έχουμε ένα μικρό ρολάκο σε αυτή την κοινωνία. Τον δουλεύουμε καλά τον ρόλο μας; Όχι ! Αλλά ξέρουμε να κάνουμε κριτική σε όλους τους άλλους και να τους θεωρούμε υπαίτιους για τα κακά μας. Παίρνεις ένα βρωμερό ταξί, βρίζει τους δημόσιους υπάλληλους ο ταρίφας που σε ντουμανιάζει και τους μαστόρους. Μπαίνεις στη δημόσια υπηρεσία, βρίζουν τους ταρίφες και τους μαστόρους οι κυρίες ενώ λιμάρουν τα νύχια τους, καπνίζουν και τρώνε σάντουιτς. Γυρνάς στο σπίτι σου, συναντάς τους μαστόρους που επιτέλους ήρθαν και βλέποντας τις προχειρότητές τους ακους να βρίζουν τους ταρίφες και τους δημόσιους υπάλληλους. Όλοι μαζί βρίζουν το κράτος που είναι ανύπαρκτο όταν πρέπει να πηδήξει τους άλλους και όχι όταν πρέπει να έρθει να τους κατεδαφίσει το αυθαίρετο, να τους μαζέψει για φοροδιαφυγή κλπ.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι αδικούνται από την κοινωνία. Δουλεύει πωλητής ο άλλος και φωνάζει γιατί ξέρει βαθιά μέσα του ότι ήταν γεννημένος για διευθυντής ή για οτιδήποτε άλλο σπουδαίο. Και αν τον ρωτήσεις τι έκανε για να γίνει διευθυντής άξιος, σου λέει ότι δουλεύει 10 χρόνια εδώ και όταν ήταν μικρός δεν τα έπαιρνε τα γράμματα και εντάξει δεν είχε πολύ μυαλό μικρός, αλλά τώρα είναι ο ικανότερος εδώ μέσα! Ή σου λέει ότι έχει πτυχίο και master και αδικείται. Και όταν ρωτάς τι πτυχίο, σου λεει Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μεσογειακών Σπουδών κλπ. Και όταν τον ρωτάς γιατί το διάλεξε ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι μάλλον άνεργος θα κατέληγε, δε σου λέει ότι πήγα για χαβαλέ στη σχολή και για να μην θεωρούμαι αποτυχημένος. Και μετά έκανε ένα άσχετο μάστερ, αλλά αυτή τη φορά πίστευε ότι θα διόρθωνε την κατάσταση λόγω περισσότερων προσόντων ή λόγω κάποιου πολιτικού βύσματος (αυτούς που βρίζει) που θα τον χώσει σε καμιά θεσούλα. Αυτέ είναι οι διορθωτικές κινήσεις του, εκτός από τη γκρίνια. Και ποια είναι η επόμενη διορθωτική κίνηση; Να ψηφίζει αυτούς που βρίζει, για να τον χώσουν στη θεσούλα και αντί να αναλάβει να δουλέψει, να τα ξύνει όπως αυτοί που έβριζε και να συνεχίσει να βρίζει τους μαστόρους, τους ταρίφες, τις ελεινίδες, το σύστημα κλπ. Τελευταία δε ανακαλύπτει και το εξωτερικό, ονειρεύεται να την κάνει για έξω που είναι όλα ωραία και συνεχίζει τις έξυπνες και εποικοδομητικές για το μέλλον του κινήσεις : Χαζεύει στο ίντερνετ στη δουλειά του αντί να συνεισφέρει στην κοινωνία του προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες ή χαζεύει στο σπίτι του ονειρευόμενος Πόρσε αντί να διαβάζει και να κάνει έξυπνες σπουδές σχεδιάζοντας το μέλλον του.

Ωραίο μυθιστόρημα έγραψα και σήμερα για να περνάει η ώρα. Τι να κάνουμε; Σε άδεια είμαι και βρίσκομαι στην πατρίδα :)

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν βλέπεις ότι όλοι κάθε Τρίτη ασχολούνται με την Λαζόπουλο Λάκη(καλά έργαψα με την)
και βλέπεις ότι το 65% την κοιτάει,την ακούει,την πιστεύει,όταν δεν θα μάθουμε ποτέ τι σημαίνει πολιτισμός,όταν τα μπουζούκια είναι γεμάτα κάθε Σ/Κ,όταν ασχολούνται με τα Μεσημεριανά τηλemagazina,στην TV,όταν όλοι και όλες έχουνε άποψη για όλους και για όλα,τότε πως θα πάμε γαμώ το διάολό μου μέσα μπροστά σαν χώρα?Πότεεεε????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ηθελα να ξερω! καλα οσα λεγονται....να πω οτι διαφωνω? ψεματα θα πω!!

θα παρακαλουσα τα ατομα που ειναι απο εξωτερικο να πουνε και 5-6 αρνητικα! γιατι μεχρι στιγμης ολα μα ολα μαυρα στην Ελλαδα τα χουμε βγαλει και το εξωτερικο χρυσο..!

δεν νομιζω οτι ειναι ετσι.....

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που γράφω εγώ τα διαβάζεις σωστά ή μας κάνεις πλάκα??
ΟΙ Η.Π.Α. αποτελούνται από 52 πολιτείες, ισάριθμες πρωτεύουσες πολιτειών και δεν ξέρω και εγώ πόσες άλλες μέσου πληθυσμού πόλεις. Έχουν όλες αυτές μετρό??? Είναι όλες αυτές υπανάπτυκτες???
Αυτό ήταν το επιχείρημά μου. Πού είδες εσύ αναφορά στην Νέα Υόρκη??
Τα υπόλοιπα που γράφεις για ΕΥΔΑΠ,ΥΠΕΧΩΔΕ, ΔΕΗ, μη κλιματιζόμενα λεωφορεία τι ακριβώς σχέση έχουν με την σύκριση των μετρό??
το γεγονός ότι μπαίνεις σε ένα μετρό λειτουργικό, πεντακάθαρο, σε ένα φυλασσόμενο χώρο, με αναγγελία στάσεων και στα ΑΓΓΛΙΚΑ δεν είναι ενδεικτικό αυξημένης λειτουργικότητας??
Στο μετρό της ΝΥ που ανέφερες, μετά από κάποια ώρα δεν τολμάς να μπεις μέσα?? Τι να το κάνεις λοιπόν ένα μέσο αν δεν μπορεί να σε εξυπηρετεί όπου και όποτε το χρειάζεσαι??
Το θέμα της γεωγραφικής κάλυψης είναι το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του μετρό της Αθήνας. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι κατά ανάγκη χρονοβόρα...
ΥΓ Έχω χρησιμοποιήσει τα μετρό του Λονδίνου, της Μαδρίτης, της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και της Πράγας.Το μόνο που με εντυπωσίασε σε σχέση με αυτό της Αθήνας είναι, όπως είπα αυτό της Πράγας για την ταχύτητα με την οποία εκινείτο....

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Μα καλα ρε thanoss φυσικα και δεν μπορει να μαθεις την "αληθεια" απο τον αλλον!! Οπιος ΕΚΑΤΣΕ αλλου εκατσε για Χ λόγους οποιος ΓΥΡΙΣΕ το εκανε για Χ λόγους. Το που ειναι καλύτερα ειναι υποκειμενικο!!!

Το τρελλο στην Ελλαδα ειναι που ΟΛΑ κρινονται απο το πόσα βγαζεις!! Ανοιγει θεμα καποιος "Ποσα βγαζει ενας σεφ????". Ενας σεφ μπορει να βγαζει απο 0 εως 8 τρις. Το θεμα ειναι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ τη δουλεια ωστε να αντεχεις και το ωραριο?? θες να ασχοληθεις?? Αντεχεις να ζεις με 500€ αλλα να εχεις το κουραγια να πειραματίζεσαι????

Ετσι ειναι κανεις δεν λέει οτι αν παρεις διδακτορικο στην Φυσικη θα παρεις 300 τσαντεσ χρημα αλλα θα κανεις μια αναλογη δουλεια και θα ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Οχι να σου πουνε "Ελααααα μωρε παπαρα τι σπουδασες στα παπαρια μας εμεις δθελουμε εναν φυσικο αλλα με διπλωμα για μηχανακι να πηγαινει κατι φακελους" (ο ντελιβερας αν δουλεψει ενα 10ωρο  σε 3 δουλειες βγαζει καλα λεφτα- αλλα δεν πας στο υσικο να γινεις ντελιβεας)

ΣΕΒΑΣΜΟΣ δεν υπαρχει στην Ελλαδα!! Τωρα τα χρηματα και παραπανω να εβγαζα τοσα χρονια απλα θα τα ειχα φαει!! Το θεμα στην ζωη δεν ειναι τα ΛΕΦΤΑ αλλα οι ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ισως οι Γνωσεις!! Μπορει να μαζευεις χρηματα 10 χρονια και να μπει ενας κλεφτης να στα φαει!! Την Εμπειρια και την Γνωση στην τρώνε???? 

τεσπα αν καποιος θελει να φθυγει να φυγει αρχικα για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ (και αν δει οτι βγαζει λεφτα ας κάτσει) αλλα για τα λεφτα να θυνμαται πως

Τι τα θέλεις τα λεφτά
Nα τα κάψεις, τι τα θες
Χέρια αλλάζουν τακτικά
Mήπως τα ΄χες κι από χτες

Γλέντα τη ζωή, Γλέντα τη ζωή
Όλοι δυο μέτρα παίρνουν γη
Τα λεφτά είναι δανεικά
Xέρια αλλάζουν τακτικά

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στους ανω των 30 χρονων-Παιδια, δεν το βλεπω να φευγετε.

Στους κατω των 30 ετων-Τωρα ειναι καιρος.

Οσο για αυτους που το θελουν αλλα δε το αποφασιζουν λογω γονιων,συγγενων,γκομενας,φιλων, δεν εχω λεφτα κ.τ.λ ειναι τα ιδια ατομα που φοβουνται να την πεσουν σε μια γκομενα.Λουσερς

Και ποιος εισαι εσυ θα με ρωτησετε?Εγω λοιπον εφυγα απο ελλαδα για βρετανια στα 23 :rockon:.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτά που γράφω εγώ τα διαβάζεις σωστά ή μας κάνεις πλάκα??
ΟΙ Η.Π.Α. αποτελούνται από 52 πολιτείες, ισάριθμες πρωτεύουσες πολιτειών και δεν ξέρω και εγώ πόσες άλλες μέσου πληθυσμού πόλεις. Έχουν όλες αυτές μετρό??? Είναι όλες αυτές υπανάπτυκτες???
Αυτό ήταν το επιχείρημά μου. Πού είδες εσύ αναφορά στην Νέα Υόρκη??
Τα υπόλοιπα που γράφεις για ΕΥΔΑΠ,ΥΠΕΧΩΔΕ, ΔΕΗ, μη κλιματιζόμενα λεωφορεία τι ακριβώς σχέση έχουν με την σύκριση των μετρό??
το γεγονός ότι μπαίνεις σε ένα μετρό λειτουργικό, πεντακάθαρο, σε ένα φυλασσόμενο χώρο, με αναγγελία στάσεων και στα ΑΓΓΛΙΚΑ δεν είναι ενδεικτικό αυξημένης λειτουργικότητας??
Στο μετρό της ΝΥ που ανέφερες, μετά από κάποια ώρα δεν τολμάς να μπεις μέσα?? Τι να το κάνεις λοιπόν ένα μέσο αν δεν μπορεί να σε εξυπηρετεί όπου και όποτε το χρειάζεσαι??
Το θέμα της γεωγραφικής κάλυψης είναι το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του μετρό της Αθήνας. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι κατά ανάγκη χρονοβόρα...
ΥΓ Έχω χρησιμοποιήσει τα μετρό του Λονδίνου, της Μαδρίτης, της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και της Πράγας.Το μόνο που με εντυπωσίασε σε σχέση με αυτό της Αθήνας είναι, όπως είπα αυτό της Πράγας για την ταχύτητα με την οποία εκινείτο....
ρε φίλε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.....
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις μετρό που φτιάχτηκε πριν από 3 χρόνια με άλλα που φτιάχτηκαν πριν από 30???????????????
Οσο για τη Ν Υόρκη και το πού πας η διαφορά ίσχυε με την Αθήνα πριν από 20 χρόνια....
Για τεστ σου προτείνω να δοκιμάσεις να κατέβεις 1 η ώρα στην Ομόνοια και να διασχίσεις ποδαράτος την υπόγεια διάβαση......
Και μετά τα λέμε ξανά για Ν Υόρκη.......

Υ.Γ. 1
Και ξαναματαεπαναλαμβάνω.....
ΤΟ μετρό και τα μέσα μεταφοράς ΔΕΝ κατασκευάζονται για να εντυπωσιάζονται οι τουρίστες. Η τουλάχιστον αυτό γίνεται αφού έχεις καλύψει όοοοοοολες τις ανάγκες της πόλης.....
Υ.Γ. 2
Το να κάθομαι να συζητάω για το μετρό της Αθήνας, μια πόλη που απέκτησε μετρό με 20???????? στάσεις τον 21ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αιώνα είναι τουλάχιστον αστείο, όσο αστείοι είναι αυτοί που εξακολουθούν να θεωρούν την Ελλάδα το κέντρο όλου του πλανήτη........Ισως γιατί πέρα απο το διαμέρισμα και την Πάρο δεν έχουν πάει πουθενά αλλού. Και δεν αναφέρομαι σε σένα.......

Επισκέπτης
Υ.Γ. 2
όσο αστείοι είναι αυτοί που εξακολουθούν να θεωρούν την Ελλάδα το κέντρο όλου του πλανήτη........

Λιγα λογια για την Ελλαδαρα ρε!Αν δεν ειμασταν εμεις δεν θα υπηρχε ρε Ευρωπη!Ζητω ο Κολοκοτρωνης ρε! Που αλλου θα βρεις τετοια χωρα που να βασταει απο τα τετοια Κολοκοτρωνεικα αρχιδια ρεεε

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Και τρώς την βρόχα στο κεφαλι 24/7 περαστικά..

Ζούσα UK σε μεγάλες πόλεις απο το 1996-2001, ο μόνος λόγος που θα ξαναπήγαινα είναι για να αγοράσω paul smith σε καλές τιμές...

Ααααα μόλις γύρισα απο παραλία πίνοντας τα mojitakia μου και κοζάρωντας ηλιοκαμμένα μουνιά...

Στους ανω των 30 χρονων-Παιδια, δεν το βλεπω να φευγετε.

Στους κατω των 30 ετων-Τωρα ειναι καιρος.

Οσο για αυτους που το θελουν αλλα δε το αποφασιζουν λογω γονιων,συγγενων,γκομενας,φιλων, δεν εχω λεφτα κ.τ.λ ειναι τα ιδια ατομα που φοβουνται να την πεσουν σε μια γκομενα.Λουσερς

Και ποιος εισαι εσυ θα με ρωτησετε?Εγω λοιπον εφυγα απο ελλαδα για βρετανια στα 23 :rockon:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom