Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
  Ολες οι χωρες ειναι καλες.
  Οι ανθρωποι ειναι αυτοι που κανουν την διαφορα

Να γινοτανε να εγκατασταθουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι Ελβετοι στην Ελλαδα,και ολοι οι Ελληνες ,μα ΟΛΟΙ να πηγαιναμε εκει..

Με τον συστημα μας,με τους κυβερνωντες μας ...και οι δυο πλευρες αμφοτεροι

Αλληλο-μετεγκατασταση ενα πραμα...

Ποια θα ηταν η κατασταση σε ...30 χρονια ας πουμε;

Για σκεφτητε λιγο τη φαση...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
2) γιατι υπαρχουν πολιτες δυο κατηγοριων??????

οι δημοσιοι υπαλληλοι

ολοι οι αλλοι????????????

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι αδικούνται από την κοινωνία. Δουλεύει πωλητής ο άλλος και φωνάζει γιατί ξέρει βαθιά μέσα του ότι ήταν γεννημένος για διευθυντής ή για οτιδήποτε άλλο σπουδαίο. Και αν τον ρωτήσεις τι έκανε για να γίνει διευθυντής άξιος, σου λέει ότι δουλεύει 10 χρόνια εδώ και όταν ήταν μικρός δεν τα έπαιρνε τα γράμματα και εντάξει δεν είχε πολύ μυαλό μικρός, αλλά τώρα είναι ο ικανότερος εδώ μέσα! Ή σου λέει ότι έχει πτυχίο και master και αδικείται. Και όταν ρωτάς τι πτυχίο, σου λεει Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μεσογειακών Σπουδών κλπ. Και όταν τον ρωτάς γιατί το διάλεξε ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι μάλλον άνεργος θα κατέληγε, δε σου λέει ότι πήγα για χαβαλέ στη σχολή και για να μην θεωρούμαι αποτυχημένος. Και μετά έκανε ένα άσχετο μάστερ, αλλά αυτή τη φορά πίστευε ότι θα διόρθωνε την κατάσταση λόγω περισσότερων προσόντων ή λόγω κάποιου πολιτικού βύσματος (αυτούς που βρίζει) που θα τον χώσει σε καμιά θεσούλα. Αυτέ είναι οι διορθωτικές κινήσεις του, εκτός από τη γκρίνια. Και ποια είναι η επόμενη διορθωτική κίνηση; Να ψηφίζει αυτούς που βρίζει, για να τον χώσουν στη θεσούλα και αντί να αναλάβει να δουλέψει, να τα ξύνει όπως αυτοί που έβριζε και να συνεχίσει να βρίζει τους μαστόρους, τους ταρίφες, τις ελεινίδες, το σύστημα κλπ. Τελευταία δε ανακαλύπτει και το εξωτερικό, ονειρεύεται να την κάνει για έξω που είναι όλα ωραία και συνεχίζει τις έξυπνες και εποικοδομητικές για το μέλλον του κινήσεις : Χαζεύει στο ίντερνετ στη δουλειά του αντί να συνεισφέρει στην κοινωνία του προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες ή χαζεύει στο σπίτι του ονειρευόμενος Πόρσε αντί να διαβάζει και να κάνει έξυπνες σπουδές σχεδιάζοντας το μέλλον του.

Ωραίο μυθιστόρημα έγραψα και σήμερα για να περνάει η ώρα. Τι να κάνουμε; Σε άδεια είμαι και βρίσκομαι στην πατρίδα :)

Τα λες πολυ ωραια!Δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
filaraki ego efiga sta 37..........

Πες και συ μια κουβεντα γιατι οταν καπιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει μια γνωμη πρεπει αυτοματα να θεωρηθει τεμπελης, μαλακας και loser!!!!

Αν εσεις οι 25ρηδες νομιζετε οτι με το να δεχθειτε οτι δουλεια βρειτε και με το να κοψετε τον καφε και την Σαβιατιατικη εξοδο οτι καααααααααποια μερα θα φτιαξουν τα πραγματα πλανασθε πλανην οικτρα!!! γιατι μετα απο 3-5 χρονια στην ιδια θέση θα εισαστε επαγγελματικα απλα 3-5 χρονια μεγαλύτεροι! Αν αοπολυθειτε ο επομενος υποψηφιος εργοδότης δεν θα σας πει "μπραβο που δεχτηκες οτι δουλεια βρηκες" αλλα "καλα ρε συ τι σχεση εχει ο πτυχιο σου με τη δουλεια που έκανες???" και "τωρα τι να σε κάνω εγω???". Σε 3 χρονια θα συνεχιζεις να απέχεις απο τον καφε και θα αναπολεις την εποχη "που τουλάχιστον εβγαινες και ενα Σαββατο". πανω απο όλα αυτα θα εχεις και τον καθε μαλακα να σου λέει "ελα μωρε τι παραπιονιεσαι ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κόσμου"

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το γιατί αυτή η χωρα είναι μια σκατοχωρα , οφειλεται στην παιδεία μας και τις "αξιες" στις οποιες δινουμε ιδιαίτερη βαρύτητα (βλ. π.χ. Σεργιανοπουλειαδα :jerking: :jerking: :jerking: κτλ.)...

Απίστευτο το παρακάτω άρθρο , αλλα μόνο για ελευθερα πνευματα ... οι υπολοιποι ας το προσπερασουν ...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παντως αρχιζω και πιστευω οτι καποια στιγμη θα σκασεi τυπος και θα μου πει

" Συγχαρητιρια dude μολις κερδισες 100$!! Ειμαστε απο το MTV boiling point"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Πες και συ μια κουβεντα γιατι οταν καπιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει μια γνωμη πρεπει αυτοματα να θεωρηθει τεμπελης, μαλακας και loser!!!!

Αν εσεις οι 25ρηδες νομιζετε οτι με το να δεχθειτε οτι δουλεια βρειτε και με το να κοψετε τον καφε και την Σαβιατιατικη εξοδο οτι καααααααααποια μερα θα φτιαξουν τα πραγματα πλανασθε πλανην οικτρα!!! γιατι μετα απο 3-5 χρονια στην ιδια θέση θα εισαστε επαγγελματικα απλα 3-5 χρονια μεγαλύτεροι! Αν αοπολυθειτε ο επομενος υποψηφιος εργοδότης δεν θα σας πει "μπραβο που δεχτηκες οτι δουλεια βρηκες" αλλα "καλα ρε συ τι σχεση εχει ο πτυχιο σου με τη δουλεια που έκανες???" και "τωρα τι να σε κάνω εγω???". Σε 3 χρονια θα συνεχιζεις να απέχεις απο τον καφε και θα αναπολεις την εποχη "που τουλάχιστον εβγαινες και ενα Σαββατο". πανω απο όλα αυτα θα εχεις και τον καθε μαλακα να σου λέει "ελα μωρε τι παραπιονιεσαι ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κόσμου"
ειναι αληθεια!!!καλα που προλαβα και εφυγα!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Ποια ωραιωτερη χωρα του κοσμου?
Αρχιδια

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Oσο σοφοι,πρωτοποροι και αριστοι ηταν οι προγονοι μας ΤΟΣΟ μαλακες και ηλιθιοι ειναι οι σημερινοι μπασταρδοι.

Οι προγονοι μας εκαναν την Ελλαδα γνωστη σε ΟΛΟ τον κοσμο για την Ακροπολη και ολα τα χιλιαδες υπολοιπα κατορθωματα.

Οι σημερινοι εκαναν την Ελλαδα γνωστη για τη διαθφορα,την μηδενικη οργανωση σε ολους τους κλαδους και την πρωτια σε δυστηχυματα και γενικα σε αρνητικα θεματα.

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν νομιζω οτι μπορει να ζησει καποιος στην Ελλαδα και να μπορεσει να χαρει τη ζωη.
Ετσι οπως εκαναν τη χωρα αυτη να τη βαλουν εκει που ξερουν,τους τη χαριζω.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Oσο σοφοι,πρωτοποροι και αριστοι ηταν οι προγονοι μας ΤΟΣΟ μαλακες και ηλιθιοι ειναι οι σημερινοι μπασταρδοι.

Οι προγονοι μας εκαναν την Ελλαδα γνωστη σε ΟΛΟ τον κοσμο για την Ακροπολη και ολα τα χιλιαδες υπολοιπα κατορθωματα.

Οι σημερινοι εκαναν την Ελλαδα γνωστη για τη διαθφορα,την μηδενικη οργανωση σε ολους τους κλαδους και την πρωτια σε δυστηχυματα και γενικα σε αρνητικα θεματα.

Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν νομιζω οτι μπορει να ζησει καποιος στην Ελλαδα και να μπορεσει να χαρει τη ζωη.
Ετσι οπως εκαναν τη χωρα αυτη να τη βαλουν εκει που ξερουν,τους τη χαριζω.

Για το καταντημα της χωρας φταιμε εμεις οι πολιτες και κανεις αλλος.
Πιο προσφατο παραδειγμα η επανεκλογη του Καραμανλη και η επανεκλογη του Γιωργακη.
Οι Ελληνες σα λαος ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ.
Εγω προσωπικα ντρεπομαι που ειμαι (νεο)Ελληνας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πιο προσφατο παραδειγμα η επανεκλογη του Καραμανλη και η επανεκλογη του Γιωργακη.
[youtube=425,350]VrFRMakeL1w[/youtube]

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τελικα ρε μαγκες ποσο μαλακες ειμαστε σε αυτη  τη χωρα !!!!! και η πλακα ειναι οτι ολοι εχουμε ενα μεσο ..... να φροντιζει κατι μεταθεσεις στο στρατο κανενα τριμηνο σε υπουργειο για δουλεια ,,, μα τοσο μαλακες .........που φτασαμε στο σημειο μηδεν αλλα ακομη εχουμε το μεσον να μας βολεψει..... απο πισω και απο μπρος τελικα!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Aυτοι που λες ειναι αυτοι που λεω εγω Ελληναρες............

τι φταιμε εμεις?
Απο 10-20-100 ατομα που ουτε καν θα ψηφισουν δεν αλλαζει τιποτα.

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.....

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι στο τσαφ,για να φύγω και να πάω για μόνιμη εγκατάσταση στην γείτονα Βουλγαρία.Αλήθεια πόσο ηλίθια είναι τα παιδιά που ήτανε εκεί και σπουδάζανε και γυρίσανε εδώ για να βρούνε το μέλλον τους?(Χααααχααχαχαα,χαχαχ,αχα,χαχα,χαχα,χ)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι στο τσαφ,για να φύγω και να πάω για μόνιμη εγκατάσταση στην γείτονα Βουλγαρία.Αλήθεια πόσο ηλίθια είναι τα παιδιά που ήτανε εκεί και σπουδάζανε και γυρίσανε εδώ για να βρούνε το μέλλον τους?(Χααααχααχαχαα,χαχαχ,αχα,χαχα,χαχα,χ)

Νταξει Βουλγαρια αν και δεν ξερω πως ειναι πιστευω δεν ενδεικνειται......
Μπορει να κανω και λαθος.δεν ξερω.....
Αλλα δεν ειναι πολυ κατω σε ποιοτητα?

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε πλέον όχι...Είναι μπροστά σε πολούς μα πάρα πολούς τομείς.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
100 % συμφωνος με τον φιλο που ανοιξε το thread
Η Ελλαδα μας ζει το American Dream της δεκατιας του 50!!!!
Η μεγαλυτερη Ξεφτιλα για μια χωρα που η φυση ειναι υπεροχη ,γεωστρατηγικη θεση τρομερη,30 χρονια στην Ε.Ε ,η μεγαλυτερη κουλτουρα που μπορει να εχει μια χωρα απο την ιστορια της και τι εχουμε .Μιζερια, Μιζερια!!!!!!!!ΣΕ λιγα χρονια θα μας κοιτανε οι Αληθινοι Ευρωπαιοι ,Πρωην Ανατολικοι "Τριτοκοσμοικοι" για μας πριν απο λιγα χρονια και θα γελανε !!!!!!!Μιλαμε για πολυ γελιο!!!!!.Εχω σταματησει να βλεπω Ειδησεις εδω και ενα χρονο.Δεν αντεχετε το
Greek "i want to be American" life style .Οταν παω στην παραλια στην πολη μου με καποιο φιλαρακι ,παρακαλαμε να ερθουν κοπελλιτσες απο αλλες χωρες,τουριστριες οι εργαζομενες απο αν.μπλοκ για να σπασει λιγο η ρουτινα!!!!!Εκει καταντησαμε .Μιζερια!!Αυτες γελανε ,σταλαβουτανε ,παιζουνε με τα ματια,κανουνε μαλακιουλες ,ειναι ανθρωποι οχι robot!!!!!!
Και μου αρεσει που οι Ελλεινιδες κοιτανε με ζηλοφθονια,και γελανε χαιρεκακα μεσα απο τα Dolce Cabana γυαλια τους για ολλες αυτες τις πουτανες!!! που τολμανε να φερονται σαν ανθρωποι With flesh and blood
Sorry για το λογιδιο,μπορει να ειναι και μαλακια !! αλλα εχω φρεσκιες παραστασεις
Σωστα το επιασες φιλε, μονο που τωρα η Ελλαδα ζει τον αποηχο αυτου που λεμε Αμερικανικο Ονειρο.
Το 80 ηταν η εποχη που ολοι νομιζαν οτι εχουν πιασει τον ΄παπα απο τ'αρχειδια.Και εκει ειναι που χαθηκε η τελευταια ευκαιρια. Τοτε και τα Ελεεινικα γκομενακια παιζαν οπως τωρα τα Ανατολικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom