Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λεμε για κωλοσυστηματα και για dejavantaje της ελλαδας αλλα πειτε μου οτι αντοιστοιχα δεν υπαρχουνε στις περισσοτερες χωρες του εξωτερικου!!!γραφειοκρατεια και αηδιες....παντου εχει τετοια!!
ενα αλλο κακο στην Ελλαδα ειναι τα μαγαζια.που δεν δουλευουνε σχεδον ποτε!!!εμας εδω ειναι γεματο 24 ωρα τεραστια πολυκαταστηματα που εχουν τα παντα απο φα'ι' μεχρι μοτοποδηλατα!!!!συχνα πηγαινω μετα τη ντισκο και ψωνιζω.---εμπορικα κεντρα στην Ελλαδα εχουμε το Μολ λεμε!!!ε,στη γειτονα μου το εμπορικο κεντρο ειναι λιγακι μεγαλητερο του.υπαρχουν εμπορικα κεντρα 5 φορες μεγαλητερα απο το Μολ!!!!εχει 3 Μεγκα-Ικεα οπου χανεσαι ειναι πολη ολοκληρη!!!!!και μιλαμε για Αγια Πετρουπολη μια μεγαλουπολη 4,5-5 εκατομμυριων οχι για Μοσχα των 12 εκατομμυριων!!!!αν πας στη Μοσχα θα τα παιξεις!!!!!βεβαια η επαρχια ειναι τελειως υπαναπτυκτη.πηγαινω και νομιζω οτι ειμαι στις αρχες της δεκαετιας του 90.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ενα αλλο κακο στην Ελλαδα ειναι τα μαγαζια.που δεν δουλευουνε σχεδον ποτε!!!εμας εδω ειναι γεματο 24 ωρα τεραστια πολυκαταστηματα που εχουν τα παντα απο φα'ι' μεχρι μοτοποδηλατα!!!!συχνα πηγαινω μετα τη ντισκο και ψωνιζω.---εμπορικα κεντρα στην Ελλαδα εχουμε το Μολ λεμε!!!ε,στη γειτονα μου το εμπορικο κεντρο ειναι λιγακι μεγαλητερο του.υπαρχουν εμπορικα κεντρα 5 φορες μεγαλητερα απο το Μολ!!!!εχει 3 Μεγκα-Ικεα οπου χανεσαι ειναι πολη ολοκληρη!!!!!και μιλαμε για Αγια Πετρουπολη μια μεγαλουπολη 4,5-5 εκατομμυριων οχι για Μοσχα των 12 εκατομμυριων!!!!αν πας στη Μοσχα θα τα παιξεις!!!!!βεβαια η επαρχια ειναι τελειως υπαναπτυκτη.πηγαινω και νομιζω οτι ειμαι στις αρχες της δεκαετιας του 90.

αυτα ειναι  :rockon: οχι που στην ελλαδα ενα ψωμι θες το μεσημερι και ειναι ολα κλειστα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα ειναι  :rockon: οχι που στην ελλαδα ενα ψωμι θες το μεσημερι και ειναι ολα κλειστα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αυτο ειναι φριχτο στην Ελλαδα.ειδηκα την Κυριακη ουτε τα πολυκαταστηματα δεν δουλευουνε!!!!τιποτα δεν λειτουργει!!!!τρομερο!!!!!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...η αληθεια ειναι οτι καμμια χωρα δεν ειναι ιδανικη για ολους!
ουτε τα μουνια ουτε οι ψωλες ουτε τα πολυκαταστηματα κανουν μια χωρα ιδανικη!

...εχω επισκεφθει τη Σερβια πολλες φορες και εχω μεινει αρκετες μερες καθε φορα (Βελιγραδι) ...τη λατρεψα...οπως βεβαια και τους σλαβους...παθιαρηδες, απιστευτοι εραστες (ας μη σχολιασω τα προσοντα τους σε συγκριση με τα Ελληνικα, θα δυσαρεστησω πολλους!!!!) ....η διασκεδαση λαικη και αφανταστα αυθορμητη...η ζωη χαλαρη παρ'ολη την ανεχεια! ο κοσμος φιλοξενος λες και ημουνα στην Ελλαδα του 60 (οπως μου εχουν μεταφερει εικονες οι παλαιοτεροι!)...

....για καποιους βεβαια (ας πουμε straight αντρες!...) θα καλοπερνουσαν με τις ερωτιαρες Σερβες που λατρευουν  τους  ελληνες...αλλα οι περισσοτεροι θα εβρισκαν τη ζωη πολυ λαικη και ισως βρωμικη για τα ελληνικα δεδομενα...αλλοι θα εβρισκαν ανυπερβλητο το προβλημα της γλωσσας και καποιοι αλλοι απαραδεκτη  την απουσια του νεο- πλουτιστικου αρχοντοχωριατισμου (στυλ κεφαλαρι και κολωνακι με τις chic καφετεριες και τα D&G συνολακια του μη-μου-απτου ανοργασμικου 2008 Αθηναικου γιγνεσθαι)!

...καταλαβαινω απολυτα τον dimitraki29 και μπορω να πω οτι εφοσον στη Ρωσσια μπορει να εκφρασει την ακορεστη σεξουαλικη του διψα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ και ατερμονη σεξουαλικη αποστειρωση ...ε λογικο ειναι και ο σκουπιδοτενεκες της Αγ. Πετρουπολης να φαινεται πλατινενιος στα ματια του!!!!

...ετσι και ΄γω παρολα τα ταξιδια (για καθαρα οικονομικους "business" λογους ) σε προηγμενες δυτικες κουλτουρες με ανεραστους βιτσιοζους μικροτσουτσουνους βορειους ξανθους κοκκινοτριχηδες...βρισκω απιστευτα χαριτωμενο το cappuccino σε γυαλινο ποτηρι με κουταλακι και καλαμακι που το σερβιρει ο πολλα υποσχομενος διμετρος πλαταρας σλαβος που χαμηλωνει το βλεμα απο αμηχανια οταν με κοιταει και με κουτσομπολευει με χαμογελο πονηρο , λες και το κανει επιτηδευμενα για να τον προσεξω!! χαχαχαχα

...ισως καποιος που ψαχνει προορισμο να ζησει μια καινουργια ζωη, να ψαχνει τη λεπτομερεια που δε μπορει να βρει στον τοπο του...αμα τη βρει και τον ικανοποιει σιγα σιγα φτιαχνει και το πακετο!!!

....dimitrakis29: χαιρομαι για σενα, που εκφρασεις τοσο ανετα χωρις πουριτανισμο το λογο που λατρευεις τη Ρωσσια!!

...ελπιζω και γω οταν "αφυπηρετησω" να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα: ενα σουπερ ζεστο και ανεβασμενο cafe-lounge στο Beograd βλεπωντας το sava river παρεα με τους ορεισιβιους Σλαβο-Μαυροβουνιους!

xxx
n

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...η αληθεια ειναι οτι καμμια χωρα δεν ειναι ιδανικη για ολους!
ουτε τα μουνια ουτε οι ψωλες ουτε τα πολυκαταστηματα κανουν μια χωρα ιδανικη!

...εχω επισκεφθει τη Σερβια πολλες φορες και εχω μεινει αρκετες μερες καθε φορα (Βελιγραδι) ...τη λατρεψα...οπως βεβαια και τους σλαβους...παθιαρηδες, απιστευτοι εραστες (ας μη σχολιασω τα προσοντα τους σε συγκριση με τα Ελληνικα, θα δυσαρεστησω πολλους!!!!) ....η διασκεδαση λαικη και αφανταστα αυθορμητη...οι ζωη χαλαρη παρ'ολη την ανεχεια! ο κοσμος φιλοξενος λες και ημουνα στην Ελλαδα του 60 (οπως μου εχουν μεταφερει εικονες οι παλαιοτεροι!)...

....για καποιους βεβαια (ας πουμε straight αντρες!...) θα καλοπερνουσαν με τις ερωτιαρες Σερβες που λατρευουν  τους  ελληνες...αλλα οι περισσοτεροι θα εβρισκαν τη ζωη πολυ λαικη και ισως βρωμικη για τα ελληνικα δεδομενα...αλλοι θα εβρισκαν ανυπερβλητο το προβλημα της γλωσσας και καποιοι αλλοι απαραδεκτη  την απουσια του νεο- πλουτιστικου αρχοντοχωριατισμου (στυλ κεφαλαρι και κολωνακι με τις chic καφετεριες και τα D&G συνολακια του μη-μου-απτου ανοργασμικου 2008 Αθηναικου γιγνεσθαι)!

...καταλαβαινω απολυτα τον dimitraki29 και μπορω να πω οτι εφοσον στη Ρωσσια μπορει να εκφρασει την ακορεστη σεξουαλικη του διψα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ και ατερμονη σεξουαλικη αποστειρωση ...ε λογικο ειναι και ο σκουπιδοτενεκες της Αγ. Πετρουπολης να φαινεται πλατινενιος στα ματια του!!!!

...ετσι και ΄γω παρολα τα ταξιδια (για καθαρα οικονομικους "business" λογους ) σε προηγμενες δυτικες κουλτουρες με ανεραστους βιτσιοζους μικροτσουτσουνους βορειους ξανθους κοκκινοτριχηδες...βρισκω απιστευτα χαριτωμενο το cappuccino σε γυαλινο ποτηρι με κουταλακι και καλαμακι που το σερβιρει ο πολλα υποσχομενος διμετρος πλαταρας σλαβος που χαμηλωνει το βλεμα απο αμηχανια οταν με κοιταει και με κουτσομπολευει με χαμογελο πονηρο , λες και το κανει επιτηδευμενα για να τον προσεξω!! χαχαχαχα

...ισως καποιος που ψαχνει προορισμο να ζησει μια καινουργια ζωη, να ψαχνει τη λεπτομερεια που δε μπορει να βρει στον τοπο του...αμα τη βρει και τον ικανοποιει σιγα σιγα φτιαχνει και το πακετο!!!

....dimitrakis29: χαιρομαι για σενα, που εκφρασεις τοσο ανετα χωρις πουριτανισμο το λογο που λατρευεις τη Ρωσσια!!

...ελπιζω και γω οταν "αφυπηρετησω" να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα: ενα σουπερ ζεστο και ανεβασμενο cafe-lounge στο Beograd βλεπωντας το sava river παρεα με τους ορεισιβιους Σλαβο-Μαυροβουνιους!

xxx
n
ετσι ειναι οι Σερβοι ειναι πολυ φιλοξενοι.θα ελεγα οτι ειναι πολυ περιφανος λαος.και η επηροη της Ελλαδας ειναι μεγαλη.Π.Χ.СЛОБОДА ИЛИ СМИРТЪ=ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟς δεν ειναι δυσκολο να μαντεψει κανεις απο που το πηρανε.στο τελευταιο διαγωνισμο της DUREX οι Κροατες βγηκανε δευτεροι στης προτιμισεις των γυναικων μετα τους Ελληνες.οι Σερβοι και οι Βουλγαροι ειναι και αυτοι στης πρωτες θεσεις.οι Σερβες λατρευουνε τους Ελληνες αλλα ειναι λιγακι δυσκολες!!!ισως φταιει και η Ελληνικη επηρροη :)Βελιγραδι εχω παει αρκετες φορες και μου αρεσε....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι Ρωσσοι ομως δεν εχουν καμια σχεση με τους Σερβους.ειναι στις τελευταιες θεσεις στις προτιμισεις των γυναικων.ειναι πολυ κρυοι σαν τους μικροτσουτσουνους των βοριων χωρων.θα ελεγα αγενεις.και τρομερα αφιλοξενοι!!!εχω φιλους που τους ξερω και 5 χρονια και ουτε ξερω που μενουν!!!!η Ρωσσια ειναι μια πολυεθνικη χωρα.απο γυναικες εχει μεγαλη ποκηλια.εχει της κρυες ξανθιες.εχει πολλες Ρωσσοφωνες σχοιστοματες.και πολλες Καυκασιες και απο κεντρικη Ασια αρκετες απο αυτες ειναι Τουρκοφωνες.αυτες μισουνε τους Ρωσσους και ποτε δεν θα δεχτουνε οι γονεις τους στην οικογενεια Ρωσσο!!!οι σχοιστοματες πανε με Ρωσσους γιατι οι σχοιστοματες αντρες ειναι πολυ χειροτεροι!!!το καλο αυτη τη στιγμη ειναι οτι υπαρχει ενας εθνηκισμος θα ελεγα.κανεις δεν μιλαει Αγγλικα!!!και οι γκομενες δεν γενικα δεν θελουνε τους ξενους που δε μιλανε Ρωσσικα!!!λογω ακριβειας καθε χρονο ερχονται και 10% λιγοτεροι ξενοι.αν γινει και το θαυμα το 2010 που συμφωνα με στατηστικες θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα!!!!τοτε θα ειναι τελεια!!!!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
θα ελεγα αγενεις.και τρομερα αφιλοξενοι!!!
και βρωμιαρηδες επισης!Τα γκρουπ ρωσων τουριστων που επισκεπτονται τα νησια καθε καλοκαιρι αφηνουν τις χειροτερες εντυπωσεις με την ελλειψη καθαριοτητας... :uzi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και βρωμιαρηδες επισης!Τα γκρουπ ρωσων τουριστων που επισκεπτονται τα νησια καθε καλοκαιρι αφηνουν τις χειροτερες εντυπωσεις με την ελλειψη καθαριοτητας... :uzi:
με συγχωρεις το ξεχασα!αν και εμενα δεν μου φενεται γιατι οι Καυκασιοι και οι Μογγολοειδη ειναι πολυ πιο βρωμικοι!!!θυμαμαι οταν ειχα παει Πορνοταξηδι στην Ουλαν Ουντε και πηγαμε στους συγγενεις μιας γκομενας που μενανε στη Γιουρτα(ενα τεραστιο αντισκηνο).το βραδυ βαζανε μεσα τα σκυλια τουςκαι τα μικρα αρνια!!!ευτο που δεν θα ξεχασω ειναι που εχεσε μια φοραδα και πηρανε τα σκατα της και τα βαλανε κατω απο το μαξηλαρι της γιαγιας για να ζεσταθει!!!η αν πας 40-50 χλμ εξω απο την Αγια Πετρουπολη νομιζεις οτι εισαι 50 χρονια πισω!!!!για πες μου τι μαλακιες κανουν στα νησια?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
δουλευε μια ξαδερφη μου για χρονια καθαριστρια σε ξενοδοχειο της κερκυρας και μου ελεγε τα χειροτερα λογια.Εμπαιναν με κλειστη μυτη να καθαρισουν στα δωματια των ρωσων αφου βρωμουσαν κυριολεκτικα...και φυσικα αφιλοξενοι οπως ειπες.Με τους ομοεθνεις τους εχουν καλες σχεσεις μονο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δουλευε μια ξαδερφη μου για χρονια καθαριστρια σε ξενοδοχειο της κερκυρας και μου ελεγε τα χειροτερα λογια.Εμπαιναν με κλειστη μυτη να καθαρισουν στα δωματια των ρωσων αφου βρωμουσαν κυριολεκτικα...και φυσικα αφιλοξενοι οπως ειπες.Με τους ομοεθνεις τους εχουν καλες σχεσεις μονο
μπα ουτε και μεταξυ τους ειναι το ιδιο.αφου αμα συναντιθουνε 2 Ρωσσοι στο εξωτερικο συνηθως αποφευγονται!!!παντος σε σχεση με τους Μογγολοηδες και τους Καυκασιους ειναι πολυ καθαροι!!!!καλητερα που ειναι σε αυτη τη ζωοδη κατασταση γιατι ειναι οπως λεω ακυνδινοι για της γκομενες!!!!!για φαντασου να μετραγανε!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
με συγχωρεις το ξεχασα!αν και εμενα δεν μου φενεται γιατι οι Καυκασιοι και οι Μογγολοειδη ειναι πολυ πιο βρωμικοι!!!θυμαμαι οταν ειχα παει Πορνοταξηδι στην Ουλαν Ουντε και πηγαμε στους συγγενεις μιας γκομενας που μενανε στη Γιουρτα(ενα τεραστιο αντισκηνο).το βραδυ βαζανε μεσα τα σκυλια τουςκαι τα μικρα αρνια!!!ευτο που δεν θα ξεχασω ειναι που εχεσε μια φοραδα και πηρανε τα σκατα της και τα βαλανε κατω απο το μαξηλαρι της γιαγιας για να ζεσταθει!!!η αν πας 40-50 χλμ εξω απο την Αγια Πετρουπολη νομιζεις οτι εισαι 50 χρονια πισω!!!!για πες μου τι μαλακιες κανουν στα νησια?
κορυφαιος οπως παντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μάγκες για 'μένα λόγια του στυλ "Θέλω να φύγω από αυτήν την ****χώρα" που είναι έτσι, αλλιώς και τα λοιπά όταν λέγονται από ανθρώπους που είναι ακόμη εδώ δεν έχουν βαρύτητα.
Να έρθει κάποιος και να μας πει:
Μάγκες, εγώ έφυγα από την Ελλάδα και είμαι στην τάδε συγκεκριμένη χώρα και ζω έτσι και έτσι ενώ πριν ζούσα αλλιώς και αλλιώτικα...
...Αυτό έχει βαρύτητα! και να συζητήσουμε πάνω σε συγκεκριμένα καλά και κακά!
Γιατί αν κάποιος μας πει ότι θα πάει κάπου που δεν θα έχει όλα τα κακά της Ελλάδας και η ιστορία τελειώνει εκεί μάλλον μας λέει  :jerking: (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα).
Επίσης, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, περιμένουμε ακόμη απάντηση σε ερώτηση του 21 Gram περί της θητείας αυτού που ξεκίνησε το thread. Πιστεύω έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το θέμα γιατί το να λέει ότι θέλει να φύγει από την σκατοχώρα με το αναξιοκρατικό σύστημα άτομο που χρησιμοποίησε ένα αξιοκρατικότατο ΒΥΣΜΑ, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκριτικό.

Φιλικά,
---
S

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποσο καλα τα λες!!!!!
στην θεωρια και στο μπλα μπλα ολοι καλοι ειναι........στην πραξη ομως?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ολοι αυτοι οι ανατολικοι λαοι ειναι σκατα σε τετια θεματα.....τα ξενοδοχεια δεν τους θελουνε......γαμουνε το πρωινο και μετα ολη μερα μπυρες και κοκα κολες......!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάγκες για 'μένα λόγια του στυλ "Θέλω να φύγω από αυτήν την ****χώρα" που είναι έτσι, αλλιώς και τα λοιπά όταν λέγονται από ανθρώπους που είναι ακόμη εδώ δεν έχουν βαρύτητα.
Να έρθει κάποιος και να μας πει:
Μάγκες, εγώ έφυγα από την Ελλάδα και είμαι στην τάδε συγκεκριμένη χώρα και ζω έτσι και έτσι ενώ πριν ζούσα αλλιώς και αλλιώτικα...
...Αυτό έχει βαρύτητα! και να συζητήσουμε πάνω σε συγκεκριμένα καλά και κακά!
Γιατί αν κάποιος μας πει ότι θα πάει κάπου που δεν θα έχει όλα τα κακά της Ελλάδας και η ιστορία τελειώνει εκεί μάλλον μας λέει  :jerking: (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα).
Επίσης, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, περιμένουμε ακόμη απάντηση σε ερώτηση του 21 Gram περί της θητείας αυτού που ξεκίνησε το thread. Πιστεύω έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το θέμα γιατί το να λέει ότι θέλει να φύγει από την σκατοχώρα με το αναξιοκρατικό σύστημα άτομο που χρησιμοποίησε ένα αξιοκρατικότατο ΒΥΣΜΑ, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποκριτικό.

Φιλικά,
---
S
εγω ειμαι ενα παραδειγμα!!!εφυγα απο την Ελλαδα και δεν γυρναω ουτε να με γαμανε!!!και ξερω παρα πολλους αλους που κανανε το ιδιο και δεν το μετανιωσανε!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
:thumbsup:
Elliniko_design_01_by_coclodo.jpg

:grouphug:

Επισκέπτης
αχχχ,αν αλλα ειναι ενδιαφεροντα θρεντ,αυτο το θρεντ ειναι αυτο που με ποναει περισσοτερο.ΕΛΛΑΔΑ,ΕΛΛΑΔΑ,φφφφφ.ΠΛΕΟΝ,μονο χωρα για διακοπες ειναι.δεν ειναι για να μενεις εδω,σε ενα κρατος που αδιαφορει πληρως...που η αναξιοκρατια καλα κρατει,οι αξιες πανε περιπατο και πραγματικα εξυπνα ατομα χανονται...οχι γιατι το επελεξαν αλλα γιατι δεν εχουν θεση ισως στη χωρα οπου αλλα ειναι τα προσοντα που χρειαζονται για να ΠΡΟΚΟΨΕΙς εδω.

Επισκέπτης

αλλοι λενε οτι το να κατηγορας το κρατος αποτελει δικαιολογια για να καλυπτεις την προσωπικη σου ανικανοτητα.ομως δεν ειναι ετσι...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι ενταξει δικιο εχεις αλλα και μενα αυριο μεθαυριο που θα παω να ψαξω δουλεια πανω στον τομεα μου και μου πει καποιος 650 ευρα θα μου κακοφανει......και θα αναλογιστω οτι ρε πουστη μου δουλειες παντα υπηρχαν και υπαρχουν τι σκατα σπουδαζα 5 χρονια και ξοδεψα τοσα λεφτα και δεν πηγα κατευθειαν να δουλεψω καπου? τουλαχιστον να κολαω απο μικρος ενσημα?
ναι αλλά!! δεν μπορει να χω και την απαιτηση με 0 εμπειρια να παρω 1η φορα και 1ο μισθο 1200 ευρα....!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παντως το συγκεκριμενο θεμα ειναι πολτ σοβαρο.....
Αλλα πως να διαλεξεις χωρα.....

Που να παει κανεις?

Τσεχια?
Ουγγαρια?
Πολωνια?
?
?
?
?
?

Θελει μελετη το θεμα.

Stories