Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι η Κυπρος πολυ Ελληνικη νοοτροπια εχει............

Εκει δεν εχουν δασμους για εισαγωμενα αυτοκινητα......

Εδω σε γαμανε μεχρι τελευταιας δεκαρας............

Αυτο ειναι ενα παραδειγμα.......

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδη απο ολλα αυτα που καθησα και σου εγραψα πολυ περιληπτικα εσυ μονο στις γνωριμιες βρισκεις το προβλημα?

σορυ χρηστο αλλα απο εδω φενεται η ανωριμοτητα σου!!!
σορυ αλλα αντι για να σκεφτεις ολα τα αλλα που σου εγραψα εσυ βασιστηκες στο 'ελληναρας'
αυτα απο μενα!!δεν ξανασχολουμαι!στον αερα τα λεω!

Εσυ μου ειπες οτι αν δεν εχεις γνωριμιες δεν κανεις τπτ και σου απαντησα...........

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

η κυπρος ειναι οντως πλουσια
και φαινεται οτι εχετε ελλ νοοτροποοια αφου το αρνηστε ;)
οπως σχεδον κανενας ελληνας δεν λεει οτι περναει καλα
μην ξεχνας ομως οτι εχετε και τα κατεχομενα,που σας τραβανε πισω
φαντασου να ηταν ενωμενη η κυπρος
εμιρατο θα ηταν :2funny:
οχι δεν ειναι θεμα αρνησης.. δεν ισχυει αυτο το χαλαρο κ οτι να ναι στη κυπρο
δεν το κρινω σαν σωστο η λαθος απλα δεν ισχυει
πιστευεις αν ισχυε θα καταφερναμε να παρουμε τα πανω μας μετα το 74? δεν νομιζω
τ οτι περναμε καλα περναμε καλα φυσικα..
νομιζω η νοοτροπια μας ειναι περισσοτερο αγγλικη παρα ελληνικη.. τονιζω.. η νοοτροπια... κ ειναι λογικο διοτι υπηρξαμε τοσα χρονια αποικια τους (κ ποτε δεν βλεπω να γλιτωνουμε απο αυτους)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εσυ μου ειπες οτι αν δεν εχεις γνωριμιες δεν κανεις τπτ και σου απαντησα...........
ωραια.....! κατσε και ξαναδιαβασε το προηγουμενο ποστ και πεσμου!!! και ρωτα οποιον θες εδω μεσα....τα λεω καλα?μηπως ειμαι υπερβολικος? μηπως κανω λαθος πουθενα?οποιος θελει μπορει να με διαψευσει!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τα επειχηρηματα του στυλ δεν καθονται οι Ελληνιδες θα παω εξω γιατι εκει δεν ειναι τετοιες και τετοια ειναι τουλαχιστον γελοια.Και απο ατομα που δεν μπορουν να βρουν γκομενα.
Οχι δεν καθονται οι Ελληνιδες..........
Ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε με δαυτες...........

Απλα οποιος αντρας ειναι απαιτητικος και ξερει τι θελει.....θα κοιταξει για ξενη και δε θα συμβιναστει.

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαστε η πιο πλουσια χωρα του κοσμου?  :think: δεν το νομιζω χαχα

παντως αν θες ειλικρινη απαντηση.. ελληνικη νοοτροπια του τυπου στ @@ μας ολα, εμεις να περναμε καλα.. φραπες αραγμα κλπ δεν εχουμε...
επισης ομως ειμαστε κ πολυ μικροτερη χωρα με ουτε καν ενα εκ πολιτες.. οποτε συγκρινεις τ ασυγκριτα

Το οτι η Κυπρος ειναι η πιο πλουσια χωρα του Κοσμου ειναι γεγονος πριν ανακαλυφθει οτι εχετε και πετρελαιο.Τωρα αν αρχισετε και βγαζετε και πετρελαιο...Δεν ξερω...

Ενταξει οι Κυπριοι εχουν θελουν δεν θελουν καποιες ομοιοτητες στη νοοτροπια με τους Ελληνες.

Παντως αν θελετε να ξερετε ο μονος λαος στον κοσμο που εχει την ιδια νοοτροπια με μας ειναι οι Σερβοι.

Φυλε Βαλκανια και αγιος ο θεος δεν αλλαζω τον τοπο μου.Οι μισοελληνες παρακαλω ας φυγουν και να κλεισουν και την πορτα πισω τους γιατι μπαζει.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Παντως το οτι η Κυπρος ειναι πιο πλουσια απο την Ελλαδα ΝΑΙ ειναι!!!

τωρα και η τακτικη φραπες αραγμα κλπ σε πληροφορω οτι ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ σε ενα βαθμο και στην απογοητευση!!

γιατι και εγω σε δουλεια που δουλευα σαν  :jerking: βαρεθηκα σε μια δοση να βλεπω τους γυρω  με τους φραπεδες, την ποδοσαφιρικη συζήτηση και τα περιοδικα ΕΠΑΝΩ στο γραφειο! Ενας τύπος μαλιστα ΔΕΝ το εκλεισε παρολο που μπηκε ο αφεντικος μεσα!!! ΕΕΕ τα πήρα και εγω και πήρα μια μαλακια απο το περιπτερο και εκανα το ιδιο!!

Εγω ομως ΔΕΝ ημουν κολληταρι του αφεντικου και με εστειλαν!!!

Και γω σε καποια φαση στην δουλεια μου μην βλεποντας προαγωγη και αυξηση προσπαθησα να αραξω!! Αραξα μεν αλλα στο σπιτι μου!!!!

Πιο κινητρο σου δινεται ΕΔΩ να δουλέψεις (αν εχει δουλέψει καποιος!!)

Φυσικα αν καποιος εχει την ηλικια την διαθεση και την ευκαιρια να την κοπανησει ας το κανει, Εδω ειναι η Ελλαδα δεν φευγει!!!

Σε 10-15 χρονια οι Βουλγαροι θα συγκρινονται μαζι μας και θα λενε "εεε καλα ειναι και εδω"

ΥΓ ναι θα θελανε οι Κυπριοι να ειναι σαν τους Αγγλους. Σαν λαος ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ απο εμας ειναι αλλα εχουν σωστοτερη διοικηση απο εδω!!

ΥΓ2 Με 14000€ για τους 20 μηνες που πήγα φανταρος αλλαξω και ιθαγενεια οχι μονο χωρα!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Το οτι η Κυπρος ειναι η πιο πλουσια χωρα του Κοσμου ειναι γεγονος πριν ανακαλυφθει οτι εχετε και πετρελαιο.Τωρα αν αρχισετε και βγαζετε και πετρελαιο...Δεν ξερω...

Ενταξει οι Κυπριοι εχουν θελουν δεν θελουν καποιες ομοιοτητες στη νοοτροπια με τους Ελληνες.

Παντως αν θελετε να ξερετε ο μονος λαος στον κοσμο που εχει την ιδια νοοτροπια με μας ειναι οι Σερβοι.

Φυλε Βαλκανια και αγιος ο θεος δεν αλλαζω τον τοπο μου.Οι μισοελληνες παρακαλω ας φυγουν και να κλεισουν και την πορτα πισω τους γιατι μπαζει.
μα εννοειται οτι εχουμε ομοιοτητες με το ελληνικο στοιχειο
αυτο ελειπε
τονισα σε ποια πραγματα διαφερουμε, κ αν αυτα ειναι καλα που δεν τα εχουμε, εχουμε αλλα που δεν ειναι

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωραια.....! κατσε και ξαναδιαβασε το προηγουμενο ποστ και πεσμου!!! και ρωτα οποιον θες εδω μεσα....τα λεω καλα?μηπως ειμαι υπερβολικος? μηπως κανω λαθος πουθενα?οποιος θελει μπορει να με διαψευσει!
Ναι αλλα σε καποια  χωρα του αν.μπλοκ θα υπαρχουν τουλαχιστον ομορφες γυναικες.....

Και λεφτα να μην υπαρχουν..........

αν εδω 1 στις 100 ειναι ωραια
πχ
εκει 1 στις 100 θα ειναι ασχημη

Ναι λες περι 800 ευρω αλλα δεν μας λες αν οι τιμες ειναι πιο χαμηλες οι πιο υψηλες.........γενικα σε σχεση με Ελλαδα.....

Δεν σου ειπα οτι εχεις αδικο.....

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλα σε καποια  χωρα του αν.μπλοκ θα υπαρχουν τουλαχιστον ομορφες γυναικες.....

πχ

Ναι λες περι 800 ευρω αλλα δεν μας λες αν οι τιμες ειναι πιο χαμηλες οι πιο υψηλες.........γενικα σε σχεση με Ελλαδα.....

Κοιτα Χρηστο.Το θεμα δεν ειναι αν ειναι πιο ωραιες στο Εξωτερικο(που θα συμφωνησω) το θεμα ειναι μπορεις να βρεις κανα μουνι οσο καλυτερο γινεται ΣΤΗΝ Ελλαδα να το χεις γκομενα και να το γαμας?Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοιτα Χρηστο.Το θεμα δεν ειναι αν ειναι πιο ωραιες στο Εξωτερικο(που θα συμφωνησω) το θεμα ειναι μπορεις να βρεις κανα μουνι οσο καλυτερο γινεται ΣΤΗΝ Ελλαδα να το χεις γκομενα και να το γαμας?Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.

Στην Ελλαδα πρεπει να εισαι εκατομυριουχος για να γαμησεις................καπως ετσι παει..............

Και απο την αλλη στην Ελλαδα δεν υπαρχουν αυτα τα μουνια........

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

πχ

δεν με καταλαβες και παλι!!!!!
οταν ελεγα 350 ευρω νοικι 80-100 ευρω κοινοχρηστα αυτες ειναι τιμες αν μπλοκ αγαπητα χρηστο!!!Ψωνια σε πληροφορω οτι οι τιμες ειναι οχι απλα ιδιες αλλα και παραπανω.....δεν εχω κανενα απολυτως λογο να γινω υπερβολικος ή να σου πω ψεματα....! οι γονεις μου οταν ερχονται εδω και πολλα χρονια και πανε στην λαϊκη παθενουνε πλακα με τις τιμες....οι μισθοι ειναι για κλαματα.....600 ευρα παιρνει ενας πανεπιστημιακος καθηγητης....μην μου πεις πως ζουνε? γιατι και μεις εδω τοσα χρονια αυτο προσπαθουμε να καταλαβουμε!!ενταξει ο κουμουνισμος τους ειχε αφησει σε ολους μηδενος εξουρεμενου ΣΠΙΤΙ!! σε ολους! πως θα πας να ζησεις?  παλια για γκομενα μου λες? δεν καταλαβαινεις οτι εκει οι μουναρες ουτε να σε φτυσουν!! οι μουναρες θελουνε σπονσορα....πανε με μαφιοζους λεφταδες τραγουδιστες ηθοποιους ποδοσφαιριστες!!
δυστηχως δεν εχις ζησει σε αυτα τα κρατη και δεν ξερεις τι παιζει....το πσο ωμα ειναι τα πραγματα....με μαφιες κλπ κλπ...! καποτε ελεγες ελληνας και λεγανε ποοοοοοοοο
τωρα λες ελληνας και λενε ρε παιδια εκλασε κανεις? κυκλοfορουνε corvete ferrari majerati bendley lamorgini porche lexus mercedew cls,s500 μονο.....τι να σου λεω....παιζει πολθ gangsta!! θα σε φανε χρηστακη!
ρωτα ατομα που εχουνε κανει ρουμανια βουλγαρια και τον δημητρακη απο ρωσια!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν εχει σημασια σε ποια χωρα ζω.....αν και το χω πει πολλες φορες δεν θελω και να το διαλαλω!!
αν δεν εχεις φιλους-γνωστους που να ξερεις οτι θα σε βοηθησουνε (λιγο στην αρχη) πως θα σταθεις στα ποδια σου?? χωρις πτυχιο και χωρις γλωσσα που θα πας??(δεν μιλανε παντου αγγλικα και οσοι μιλανε δεν τα μιλανε γιατι ειναι ρατσιστες)
θα πας για δουλεια? που θα πας με απολυτηριο λυκειου? να δουλεωεις σε εργοστασιο μαζι με κινεζους? ουτε σερβοτορο δεν σε παιρνουν χωρις γλωσσα!
ασε που σε πολλα ξενα κρατη δεν ειναι πως στην ελλαδα που παει και η κουτση μαρια και γινεται σερβιτορα και μπαρμαν!!θελουνε πλεον σεμιναρια! ποιος θα σου δωσει εσενα 800-900 ευρω στο εξωτερικο για να ζησεις? και μην σου φανουνε πολλα! και δεν μιλαμε ποτε για Σουηδια κλπ μιλαμε αν θες και για αν μπλοκ που εδω μεσα υπαρχουνε πολλα ατομα που μπορουνε να με διαψευσουνε!
νοικι=300-350 (το λιγοτερο για γκαρσονιερα ή 2αρι παλιο)      (επιπλωμενα)
κοινοχρηστα= 50 εως 80 (αναλογα την ςποχη χειμωνα-καλοκαιρι κλπ)
δεη? νερο? τηλεοραση ιντερνετ?τηλεφωνο? ΨΩΝΙΑ? δεν θα τρως? ενα 600αρι το θες ετσι για την πλακα....ζησε εσυ μετα με 200 ενα μηνα....να πας για καφε να βρεις κανα γκομενακι να πας μια στο τοσο για μια μπυρα να φας εξω......αν λεω ψεματα μπορει να με διαψευσει οποιος θελει......βαλτα κατω μπακαλικα και σκεψουτα....και ελλαδα καπως ετσι ειναι τα πραγματα και με το νοικι και με τα παντα.....
αααααα και κατι αλλο man...!!!
καποιος που δεν εχει ζησει μονος του δεν υπολογιζει οτι ψωνια δεν ειναι μονο τα φαγωσιμα!! μιλαμε και για καθαριστικα πατωαματος κουζινας τουαλετας για πλυντηριο σαμπουαν κωλοχαρτα    κλπ κλπ.........παρα πολλα/
οταν εγω λεω στα φιλαρακια μου στην ελλαδα δεν εχω λεφτα ουτε για να χεσω δεν τον λεω μεταφορικα....κυριολεκτικα.....με τι θα σκουπιζεσαι.......
αστα χρηστο, η εργενικη ζωη ειναι γαματη μπορω να σου γραφω μεχρι αυριο αλλα φιλε εβγαινα με ενα φιλο και του λεγα ασε........μου βγηκε η μεση να τριβω να πλενω να απλωνω να μαγειρευω.....και μου λεει φτανει ρε φιλε καταντησαμε νοικοκυρουλες ΕΛΕΟΣ.....ναι αλλα ποιος θα στα κανει???
αυτοι που πανε με πτυχια εξωτερικοβγαζουνε φραγκα.....ετσι να πας να βγαλεις τι? καλυτερα ελλαδα

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Ελλαδα πρεπει να εισαι εκατομυριουχος για να γαμησεις................καπως ετσι παει..............

Και απο την αλλη στην Ελλαδα δεν υπαρχουν αυτα τα μουνια........

Δεν ξερω τι εννοεις φιλε.Η πρωην που τα ειχα(ενα 19χρονο)με κερναγε κιολας οχι να την κερναω.Και φυσικα μου πληρωνε της μπυρες που επινα σπιτι.Το τερπνον μετα του ωφελιμου.

Τωρα αν μιλας για τα μοντελα 2 μετρα και τετοια ε αν εισαι κανας μαλακας ναι πρεπει να τις πληρωνεις κανα εκατομυριο.

Αλλα το θεμα μας δεν ειναι πως θα ριξουμε μοντελα αλλα πως θα βρουμε ενα φυσιολογικο κοριτσι.

Εδω τα κοριτσια παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν αγορια.Οτι δεν τους μιλαει κανεις.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι εννοεις φιλε.Η πρωην που τα ειχα(ενα 19χρονο)με κερναγε κιολας οχι να την κερναω.Και φυσικα μου πληρωνε της μπυρες που επινα σπιτι.Το τερπνον μετα του ωφελιμου.

Τωρα αν μιλας για τα μοντελα 2 μετρα και τετοια ε αν εισαι κανας μαλακας ναι πρεπει να τις πληρωνεις κανα εκατομυριο.

Αλλα το θεμα μας δεν ειναι πως θα ριξουμε μοντελα αλλα πως θα βρουμε ενα φυσιολογικο κοριτσι.

Εδω τα κοριτσια παραπονιουνται οτι δεν βρισκουν αγορια.Οτι δεν τους μιλαει κανεις.
Για Ελληνιδες μιλας?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

Τωρα αν μιλας για τα μοντελα 2 μετρα και τετοια ε αν εισαι κανας καραφλος και μαλακας ναι πρεπει να τις πληρωνεις κανα εκαττομυριο.

τσαμπα τα λες!
και γω στην ηλικια του αλα νταλα κουτρουβαλα ειμουνα!! καλα ειναι μωρε!!
δεν χρειαζεται απο τωρα να σπαει το κεφαλι του!! θα τα δει στην πορεια μονος του!!
και γω σε κεινη την ηλικια το παιζα οτι τα ξερω ολλα και δεν δεχομουνα μυγα στο σπαθι μου...ε μεγαλονοντας θες δεν θες πηζει!

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη τοσο τραγικα τα βλεπεις τα πραγματα απο τις Ελληνιδες?
Οπως δηλαδη και την Ελλαδα μας?

Τοσο δυσκολο ειναι να δεις καποια και να τις πιασεις κουβεντα?Τι περιμενεις να σου πει για σου Χρηστο σε γουσταρω παμε να γαμηθουμε?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τσαμπα τα λες!
και γω στην ηλικια του αλα νταλα κουτρουβαλα ειμουνα!! καλα ειναι μωρε!!
δεν χρειαζεται απο τωρα να σπαει το κεφαλι του!! θα τα δει στην πορεια μονος του!!
και γω σε κεινη την ηλικια το παιζα οτι τα ξερω ολλα και δεν δεχομουνα μυγα στο σπαθι μου...ε μεγαλονοντας θες δεν θες πηζει!

Φιλε Θανο πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειμαι σαν τους αλλους......

και απο ΕΔ περασα κλπ κλπ...........

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δηλαδη τοσο τραγικα τα βλεπεις τα πραγματα απο τις Ελληνιδες?
Οπως δηλαδη και την Ελλαδα μας?

Τοσο δυσκολο ειναι να δεις καποια και να τις πιασεις κουβεντα?Τι περιμενεις να σου πει για σου Χρηστο σε γουσταρω παμε να γαμηθουμε?
Δε μου αρεσουν δεν τις γουσταρω.......τελος

τα εχω χιλιοπει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom