Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Επισκέπτης
Τζαμαικα
Κοστα Ρικα
Ταιλανδη
Βραζιλια

και για Ευρωπη....Ισπανια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αγαπητε χρηστο......εγω στο μερος που ειμαι θα σου πω το εξης.....τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει εγω μεχρι στιγμης....!σχεδον κανεις δεν ηρθε χωρις γνωριμιες (δηλ ξεβρακωτος στ αγγουρια) μα συγγενεις μα αδερφια ξαδερφια γνωτους πους του παροτρειναν και στην αρχη ειρθαν.......!οι περισσοτεροι συνηθως ερχοντουσαν να κανουνε μια σχολη μαθαινανε την γλωσσα μετα απο καποια χρονια βρισκανε παρεες ακρες γκομενακια και σιγα σιγα οταν τελιωνανε την σχολη και βρισκανε καλες δουλεις με πολυ καλα λεφτα μενανε....αλλα συνηθως αυτα τα ατομα ειτανε και ειναι πολυ λιγα....! αυτη τη στιγμη κανεις δεν σηκωνεται αποφοιτος λυκειου και ξενος να παρει ενα καλο πακετο λεφτα να παει στο εξωτερικο να νοικιασει ενα σπιτι και να ξεκινησει να ψαχνει για δουλεια...!λιγοτερα απο την ελλαδα μπορει να βγαζεις!!ποιος θα σε παρει σαν ξενο?? ειναι πολυ δυσκολα....δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.....!
μην κοιτας αυτους που μεινανε εξτερικο και τους τσιμπησανε εταιριες και τους κανανε διευθυνταδες!!ειναι εξερεσεις και με πτυχια και μεραπτυχιακα με @@@@@@@@ οχι με απολυτηριο λυκειου!!και παλι η ελλαδα βρωμαει απο πτυχια και παιδια με γνωσεις αλλα καθονται!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
βραζιλια να παιρνεις 100 ευρω τον μηνα.....!

Επισκέπτης
Βραζιλια και τριγυρω.....

Τι μισθο παιρνουν εκει?
Δλδ ποιο ειναι το επιπεδο?

Για μισθους δεν ξερω ρε φιλε. Παντως 2 γνωστοι μου που πηγαν Κοστα Ρικα επαθαν πλακα !!!!!! Σκεφτονταν μαλιστα να την κανουν για μονιμη εγκατασταση εκει. Δυστηχως δεν εχω επαφες μαζι τους και δεν γνωριζω αν το εκαναν ή αν το σχεδιαζουν ακομα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αγαπητε χρηστο......εγω στο μερος που ειμαι θα σου πω το εξης.....τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει εγω μεχρι στιγμης....!σχεδον κανεις δεν ηρθε χωρις γνωριμιες (δηλ ξεβρακωτος στ αγγουρια) μα συγγενεις μα αδερφια ξαδερφια γνωτους πους του παρετρεωαν και στην αρχη ειρθαν.......!οι περισσοτεροι συνηθως ερχοντουσαν να κανουνε μια σχολη μαθαινανε την γλωσσα μετα απο καποια χρονια βρισκανε παρεες ακρες γκομενακια και σιγα σιγα οταν τελιωνανε την σχολη και βρισκανε καλες δουλεις με πολυ καλα λεφτα μενανε....αλλα συνηθως αυτα τα ατομα ειτανε και ειναι πολυ λιγα....! αυτη τη στιγμη κανεις δεν σηκωνεται αποφοιτος λυκειου και ξενος να παρει ενα καλο πακετο λεφτα να παει στο εξωτερικο να νοικιασει ενα σπιτι και να ξεκινησει να ψαχνει για δουλεια...!λιγοτερα απο την ελλαδα μπορει να βγαζεις!!ποιος θα σε παρει σαν ξενο?? ειναι πολυ δυσκολα....δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.....!
Φιλε Θανο σιγουρα δεν ειναι απλα τα πραγματα αλλα απο την αλλη αν δεν εχεις γνωστους εξω.....τι να κανεις?

Σε ποια χωρα ζεις?

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω ειμαι ενα παραδειγμα!!!εφυγα απο την Ελλαδα και δεν γυρναω ουτε να με γαμανε!!!και ξερω παρα πολλους αλους που κανανε το ιδιο και δεν το μετανιωσανε!!!!
Αν και διαβαζω το site αρκετο καιρο , δεν συνηθιζω να ποσταρω, αλλα μερικες φορες ειναι αδυνατο να αντισταθω. Συγγνωμη εκ των προτερων αν φανω εριστικος ή προσβλητικος αλλα το να λες ,φιλε Δημητρη, οτι εισαι παραδειγμα, ειναι καπως τραβηγμενο. Να πεις οτι περνας καλα και κανεις τη ζωη σου,δεκτο ,αλλα οχι οτι ολα ειναι ευκολα.

και δεν μου φτανουνε κιολας!!!!!!ελπιζω να αυξηθουνε συντομα!μου στελνει η μανα μου μου στελνει ο πατερας μου.εχω και μια Ουγγαρεζα που της εχω κανει ενα παιδι γιατι ειδα οτι ειχε λεφτα μου στελνει και αυτη κατι και εχω και μια Πολωνεζα που ειμαι παντρεμενος και ζει στον Καναδα με βοηθαει και αυτη.τα εχω γραψει ολα αυτα στις προηγουμενες σελιδες....-

Απο οτι εχω καταλαβει , διαβαζοντας τα post που εχεις κανει, ζεις 16 χρονια στη Ρωσια, θα ηθελες να ξοδευεις 3000 το μηνα αλλα εχεις μονο 1500-2000 και απο αυτα , ενα μεγαλο ποσοστο ,σου τα δινει η "οικογενεια" σου.
Ποια ειναι η διαφορα της Ρωσιας απο αλλες χωρες? Ποιο ομορφες γυναικες? Ποιο φθηνη ζωη?
Επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Παντα ,και οπου και αν ζεις,καταληγεις στο ποσα χρηματα και γιατι τα ξοδευεις.
Για να επαναερθω στο λογο που post-αρω , το να δινει καποιος συμβουλες για εναν τροπο ζωης, οταν ο ιδιος δεν μπορει να τον εξασφαλισει με δικα του μεσα ,εινα καπως lame . Οχι τιποτα αλλο , αλλα υπαρχουν και ατομα(στο site) που δεν εχουν καν ταξιδεψει στο εξωτερικο για διακοπες και ονειρευονται την μεγαλη ζωη αν μεταναστευσουν.

PS. Φιλικα και χωρις παρεξηγηση.(Δεν αντιλεγω οτι περνας καλα , αλλα εχεις επιλεξει ενα τροπο ζωης που πολλοι δεν μπορουν ή δεν θελουν να ακολουθησουν).

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τεσπα για να μην το κουραζουμε οποιος εχει την δυνατοτητα και την ευκαιρία να την κοπανησει ας ο δοκιμασει μονο και μονο για ην εμπειρια!!

Σε αυτους που ειναι οξω αν ειναι να γυρισουν σε ΑΝΑΛΟΓΕΣ συνθηκες εργασίας ας το κανουν!! Αν ειναι να γυρισουν για την "οικογενεια" και τους 'φιλους" ας το ξανασκεφτουν!

Σε αυτον που δεν εχει ουτε την δυνατοτητα ουτε την ευκαιρια για εξω ουτε τα "μεσα" για μεσα τα συλληπητηρια μου!!

καθηστε εδω στην Ελλαδιτσα να σας διοικουν οι Ρουσσόπουλοι (απόφοιτος ανοικτου πανεπιστημιου το 2006 και δεν ξερει ΚΑΜΙΑ ξενη γλωσαα) και η Βενιζελοι (δεν ξερει Αγγλικα αλλα μιλαει Γαλλικα)!!!!!

Πολλοι πολιτικοι μας εχουν λιγοτερα προσοντα απο υποψηφιες Σταρ Ελλας αλλα εχουν ΕΞΟΥΣΙΑ

Και αν δεν βαριεστε μπειτε www.parliament.gr/synthesh/viewdetails.asp]http://www.parliament.gr/synthesh/να[/URL] διαβασετε βιογραφικα βουλευτων. Ελαχιστοι εχουν δουλεψει στον ιδιωτικο τομεα και καποιοι ουτε δουλεια αναφερουν!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε Θανο σιγουρα δεν ειναι απλα τα πραγματα αλλα απο την αλλη αν δεν εχεις γνωστους εξω.....τι να κανεις?

Σε ποια χωρα ζεις?
δεν εχει σημασια σε ποια χωρα ζω.....αν και το χω πει πολλες φορες δεν θελω και να το διαλαλω!!
αν δεν εχεις φιλους-γνωστους που να ξερεις οτι θα σε βοηθησουνε (λιγο στην αρχη) πως θα σταθεις στα ποδια σου?? χωρις πτυχιο και χωρις γλωσσα που θα πας??(δεν μιλανε παντου αγγλικα και οσοι μιλανε δεν τα μιλανε γιατι ειναι ρατσιστες)
θα πας για δουλεια? που θα πας με απολυτηριο λυκειου? να δουλεωεις σε εργοστασιο μαζι με κινεζους? ουτε σερβοτορο δεν σε παιρνουν χωρις γλωσσα!
ασε που σε πολλα ξενα κρατη δεν ειναι πως στην ελλαδα που παει και η κουτση μαρια και γινεται σερβιτορα και μπαρμαν!!θελουνε πλεον σεμιναρια! ποιος θα σου δωσει εσενα 800-900 ευρω στο εξωτερικο για να ζησεις? και μην σου φανουνε πολλα! και δεν μιλαμε ποτε για Σουηδια κλπ μιλαμε αν θες και για αν μπλοκ που εδω μεσα υπαρχουνε πολλα ατομα που μπορουνε να με διαψευσουνε!
νοικι=300-350 (το λιγοτερο για γκαρσονιερα ή 2αρι παλιο)      (επιπλωμενα)
κοινοχρηστα= 50 εως 80 (αναλογα την ςποχη χειμωνα-καλοκαιρι κλπ)
δεη? νερο? τηλεοραση ιντερνετ?τηλεφωνο? ΨΩΝΙΑ? δεν θα τρως? ενα 600αρι το θες ετσι για την πλακα....ζησε εσυ μετα με 200 ενα μηνα....να πας για καφε να βρεις κανα γκομενακι να πας μια στο τοσο για μια μπυρα να φας εξω......αν λεω ψεματα μπορει να με διαψευσει οποιος θελει......βαλτα κατω μπακαλικα και σκεψουτα....και ελλαδα καπως ετσι ειναι τα πραγματα και με το νοικι και με τα παντα.....
αααααα και κατι αλλο man...!!!
καποιος που δεν εχει ζησει μονος του δεν υπολογιζει οτι ψωνια δεν ειναι μονο τα φαγωσιμα!! μιλαμε και για καθαριστικα πατωαματος κουζινας τουαλετας για πλυντηριο σαμπουαν κωλοχαρτα    κλπ κλπ.........παρα πολλα/
οταν εγω λεω στα φιλαρακια μου στην ελλαδα δεν εχω λεφτα ουτε για να χεσω δεν τον λεω μεταφορικα....κυριολεκτικα.....με τι θα σκουπιζεσαι.......
αστα χρηστο, η εργενικη ζωη ειναι γαματη μπορω να σου γραφω μεχρι αυριο αλλα φιλε εβγαινα με ενα φιλο και του λεγα ασε........μου βγηκε η μεση να τριβω να πλενω να απλωνω να μαγειρευω.....και μου λεει φτανει ρε φιλε καταντησαμε νοικοκυρουλες ΕΛΕΟΣ.....ναι αλλα ποιος θα στα κανει???
αυτοι που πανε με πτυχια εξωτερικοβγαζουνε φραγκα.....ετσι να πας να βγαλεις τι? καλυτερα ελλαδα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αν και διαβαζω το site αρκετο καιρο , δεν συνηθιζω να ποσταρω, αλλα μερικες φορες ειναι αδυνατο να αντισταθω. Συγγνωμη εκ των προτερων αν φανω εριστικος ή προσβλητικος αλλα το να λες ,φιλε Δημητρη, οτι εισαι παραδειγμα, ειναι καπως τραβηγμενο. Να πεις οτι περνας καλα και κανεις τη ζωη σου,δεκτο ,αλλα οχι οτι ολα ειναι ευκολα.

Απο οτι εχω καταλαβει , διαβαζοντας τα post που εχεις κανει, ζεις 16 χρονια στη Ρωσια, θα ηθελες να ξοδευεις 3000 το μηνα αλλα εχεις μονο 1500-2000 και απο αυτα , ενα μεγαλο ποσοστο ,σου τα δινει η "οικογενεια" σου.
Ποια ειναι η διαφορα της Ρωσιας απο αλλες χωρες? Ποιο ομορφες γυναικες? Ποιο φθηνη ζωη?
Επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Παντα ,και οπου και αν ζεις,καταληγεις στο ποσα χρηματα και γιατι τα ξοδευεις.
Για να επαναερθω στο λογο που post-αρω , το να δινει καποιος συμβουλες για εναν τροπο ζωης, οταν ο ιδιος δεν μπορει να τον εξασφαλισει με δικα του μεσα ,εινα καπως lame . Οχι τιποτα αλλο , αλλα υπαρχουν και ατομα(στο site) που δεν εχουν καν ταξιδεψει στο εξωτερικο για διακοπες και ονειρευονται την μεγαλη ζωη αν μεταναστευσουν.

PS. Φιλικα και χωρις παρεξηγηση.(Δεν αντιλεγω οτι περνας καλα , αλλα εχεις επιλεξει ενα τροπο ζωης που πολλοι δεν μπορουν ή δεν θελουν να ακολουθησουν).
ευκολα του φενονται τωρα....για να μας πει ομως τι πιπες τραβηξε στην αρχη...μην ξεχναμε οτι στο σαιτ μπαινουνε και πιτσιρικια τα οποια δηλωνουνε πανω απο 18.......δεν θελω να το παιξω μεγαλος αλλα σορυ κιολας οπου και να σαι και να τον παιζεις και να σου σκανε οι γονεις σου 2.000 τον μηνα ε ρε παιδια ΕΛΕΟΣ....!και Ρωσια και Ελλαδα να σαι μια χαρα εισαι!!εγω σαν Θανος σιγα μην καθομαι να μου τα σκαει η μανα μου μεχρι τα 40!! θελω να ειμαι αυτονομος απο μια νορμαλ ηλικια και μετα! να κανω οτι μου καβλωσει αλλα με τα ΔΙΚΑ μου χρηματα!!!να κανω τα κεφια μου με λιγα λογια!!
δεν ειναι ολοι οι γονεις με πολυκατικοιες σορυ Δημητρακη αλλα.........στο χωριο μου εμενα λεγεται και μια λεξη 'τσιπα'.............

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Αλλα και εδω στη θεωρια ο αποφοιτος Λυκειου εχει μια αναλογη μοιρα!! Και αναλογα τον ανθρωπο ο αποφοιτος Λυκειου μπορει να ειναι με την αθλητικη εφημεριδα στο χερι ως και κυριος  κουλτουρε που δεν γουσταρε να ασχολειτε με φυσικοχημεις-αλγεβρες-γραμματικες!!

Ποιο το μελλον ενος αποφοιτου Λυκειου ΕΔΩ?? για αυτο ολοι τρεχουν να παρουν ενα κωλοχαρτο!!! 

Αν εκει με σεμιναριο γινομαι σερβιτορος ΕΔΩ γινομαι μονο με κολλητο!! και αν εχω κανει την μαλακια να κανω σεμιναριο θα βριζω τον εαυτο μου!!

Στην Ελλαδα αν ανοιξει ενα εργοστασιο αντι να πηγαινουν οι υποψηφιοι στο εργοστασιο πανε στον βουλευτη πολιτευτη και ΑΥΤΟΣ τους στελενει στο εργοστασιο!!

Και σε πληροφορω οτι ΚΑΙ εδω φιλος και γνωστος ΔΕΝ θα σε βοηθησει, θα σου πει "τι κανουν οι γονεις σου??"

γιατι δλδ θεωρειτε οτι ΕΔΩ ειναι καλύτερα?? Αν περνας καλα σπιτι (των γονιων) μια χαρα ειναι αν πήζεις ομως δεν εχεις καμια διεξοδο!!!!

ΥΓ θεωρητικα μιλαω πάντα αλλα να αν η "οικογενεια που βοηθαει" σε εχει γραμμενο στο παπαρι της Quo vadis?? και αν εστω βοηθα αλλα εκει που γουσταρει αυτη και οχι σε οτι θες εσύ τι κανεις??? Ενω αν σου δινεται η δυνατοτητα να ζησεις και να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ εισαι αλλο ανθρωπος!! Αλλο να επιλεγεις να ζεις στο πατρικο για να μην ταλαιπωρεισαι και αλλο να λες ή παγκακι ή στην μανα μου!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ευκολα του φενονται τωρα....για να μας πει ομως τι πιπες τραβηξε στην αρχη...μην ξεχναμε οτι στο σαιτ μπαινουνε και πιτσιρικια τα οποια δηλωνουνε πανω απο 18.......δεν θελω να το παιξω μεγαλος αλλα σορυ κιολας οπου και να σαι και να τον παιζεις και να σου σκανε οι γονεις σου 2.000 τον μηνα ε ρε παιδια ΕΛΕΟΣ....!και Ρωσια και Ελλαδα να σαι μια χαρα εισαι!!εγω σαν Θανος σιγα μην καθομαι να μου τα σκαει η μανα μου μεχρι τα 40!! θελω να ειμαι αυτονομος απο μια νορμαλ ηλικια και μετα! να κανω οτι μου καβλωσει αλλα με τα ΔΙΚΑ μου χρηματα!!!να κανω τα κεφια μου με λιγα λογια!!
δεν ειναι ολοι οι γονεις με πολυκατικοιες σορυ Δημητρακη αλλα.........στο χωριο μου εμενα λεγεται και μια λεξη 'τσιπα'.............
εγω ειμαουνα πολυ τυχερος και εκανα αεριτζηδικα λεφτα.αγωρασα 2 διαμερησματα μετα την οικονομικη κριση του 1998 το ενα 9500$ και το αλλλο 12.000$ το πρωτο το πουλησα 100.000 ευρω πριν 1,5 χρονια και τα εδωσα στη μανα μου για να χτισει την πολυκατοικια.της ειχα δωσει και αλλα 20.000 ευρω μερος απο την πωληση ενος οικοπεδου.οποτε μου χρωσταει 120.000 ευρω!!!!τωρα εχω 3 διαμερησματα στην Αγια Πετρουπολη.το ενα 40 τετραγωνικα κοστιζει 120.000 ευρω.το αλλο 70 κοστιζει 200.000 το λιγοτερο(δεν εχω ενδιαφερθει).και το αλλο 65 τεταγωνιακφ δυαρι 220.000 περιπου.εχω και διαμερισμα στη Βαρσοβια 100 τεραγωνικα που κοστιζει 130.000-140.000 ευρω(η Πολωνικη οικονομια ειναι σε οικονομικη κριση οποτε οι τιμες πεφτουνε).ολα αυτα τα πηρα τη δεκαετια του '90.5-6 φορες πιο φτηνα.ημουνα λιγο πιο μεγαλος και αν ειχα ερθει Ρωσσια πιο πριν  Π.Χ. το 1989-1990.που ενα διαμερισμα ειχε 1000-1500$ τωρα θα ειχα γινει εκατομυριουχος!!!!θα μου πεις γιατι οι αλλοι Ελληνες φοιτητες δεν εγιναν??γιατι ολο :bigdick:και σκεφτοντουσαν ποτε θα φυγουνε να πανε Ελλαδα!!!!γι αυτο και κανεις τους δεν εκανε τιποτα ολο χαβαλε και πιωμα!!!!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
εγω ειμαουνα πολυ τυχερος και εκανα αεριτζηδικα λεφτα.αγωρασα 2 διαμερησματα μετα την οικονομικη κριση του 1998 το ενα 9500$ και το αλλλο 12.000$ το πρωτο το πουλησα 100.000 ευρω πριν 1,5 χρονια και τα εδωσα στη μανα μου για να χτισει την πολυκατοικια.της ειχα δωσει και αλλα 20.000 ευρω μερος απο την πωληση ενος οικοπεδου.οποτε μου χρωσταει 120.000 ευρω!!!!τωρα εχω 3 διαμερησματα στην Αγια Πετρουπολη.το ενα 40 τετραγωνικα κοστιζει 120.000 ευρω.το αλλο 70 κοστιζει 200.000 το λιγοτερο(δεν εχω ενδιαφερθει).και το αλλο 65 τεταγωνιακφ δυαρι 220.000 περιπου.εχω και διαμερισμα στη Βαρσοβια 100 τεραγωνικα που κοστιζει 130.000-140.000 ευρω(η Πολωνικη οικονομια ειναι σε οικονομικη κριση οποτε οι τιμες πεφτουνε).ολα αυτα τα πηρα τη δεκαετια του '90.5-6 φορες πιο φτηνα.ημουνα λιγο πιο μεγαλος και αν ειχα ερθει Ρωσσια πιο πριν  Π.Χ. το 1989-1990.που ενα διαμερισμα ειχε 1000-1500$ τωρα θα ειχα γινει εκατομυριουχος!!!!θα μου πεις γιατι οι αλλοι Ελληνες φοιτητες δεν εγιναν??γιατι ολο :bigdick:και σκεφτοντουσαν ποτε θα φυγουνε να πανε Ελλαδα!!!!γι αυτο και κανεις τους δεν εκανε τιποτα ολο χαβαλε και πιωμα!!!!

Δημητράκη, έχω ρίξει μεγάλο γέλιο με τον τρόπο που έκανες λεφτά και έμεινες στη Ρωσία, γιατί αν είναι αλήθεια αυτά που λες είναι μαγκιά σου. Αν μου πεις κιόλας ότι σε έστειλε το ΚΚΕ με υποτροφία να σπουδάσεις στη Ρωσία τη δεκαετία του 80 για να εντρυφήσεις στον σοσιαλισμό και να επιστρέψεις στην Ελλάδα να μεταλαμπαδεύσεις τις ιδέες κι εσύ ξεσκίστηκες στο καπιταλιστικό real estate, κάνοντας λεφτά και γαμώντας αβέρτα Ρωσίδες..... τότε ένα μεγάλο RESPECT γιατί είσαι μεγάλη μάρκα αδερφέ μου ! :) :) 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δημητράκη, έχω ρίξει μεγάλο γέλιο με τον τρόπο που έκανες λεφτά και έμεινες στη Ρωσία, γιατί αν είναι αλήθεια αυτά που λες είναι μαγκιά σου. Αν μου πεις κιόλας ότι σε έστειλε το ΚΚΕ με υποτροφία να σπουδάσεις στη Ρωσία τη δεκαετία του 80 για να εντρυφήσεις στον σοσιαλισμό και να επιστρέψεις στην Ελλάδα να μεταλαμπαδεύσεις τις ιδέες κι εσύ ξεσκίστηκες στο καπιταλιστικό real estate, κάνοντας λεφτά και γαμώντας αβέρτα Ρωσίδες..... τότε ένα μεγάλο RESPECT γιατί είσαι μεγάλη μάρκα αδερφέ μου ! :) :) 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν εχει σημασια σε ποια χωρα ζω.....αν και το χω πει πολλες φορες δεν θελω και να το διαλαλω!!
αν δεν εχεις φιλους-γνωστους που να ξερεις οτι θα σε βοηθησουνε (λιγο στην αρχη) πως θα σταθεις στα ποδια σου?? χωρις πτυχιο και χωρις γλωσσα που θα πας??(δεν μιλανε παντου αγγλικα και οσοι μιλανε δεν τα μιλανε γιατι ειναι ρατσιστες)
θα πας για δουλεια? που θα πας με απολυτηριο λυκειου? να δουλεωεις σε εργοστασιο μαζι με κινεζους? ουτε σερβοτορο δεν σε παιρνουν χωρις γλωσσα!
ασε που σε πολλα ξενα κρατη δεν ειναι πως στην ελλαδα που παει και η κουτση μαρια και γινεται σερβιτορα και μπαρμαν!!θελουνε πλεον σεμιναρια! ποιος θα σου δωσει εσενα 800-900 ευρω στο εξωτερικο για να ζησεις? και μην σου φανουνε πολλα! και δεν μιλαμε ποτε για Σουηδια κλπ μιλαμε αν θες και για αν μπλοκ που εδω μεσα υπαρχουνε πολλα ατομα που μπορουνε να με διαψευσουνε!
νοικι=300-350 (το λιγοτερο για γκαρσονιερα ή 2αρι παλιο)      (επιπλωμενα)
κοινοχρηστα= 50 εως 80 (αναλογα την ςποχη χειμωνα-καλοκαιρι κλπ)
δεη? νερο? τηλεοραση ιντερνετ?τηλεφωνο? ΨΩΝΙΑ? δεν θα τρως? ενα 600αρι το θες ετσι για την πλακα....ζησε εσυ μετα με 200 ενα μηνα....να πας για καφε να βρεις κανα γκομενακι να πας μια στο τοσο για μια μπυρα να φας εξω......αν λεω ψεματα μπορει να με διαψευσει οποιος θελει......βαλτα κατω μπακαλικα και σκεψουτα....και ελλαδα καπως ετσι ειναι τα πραγματα και με το νοικι και με τα παντα.....
αααααα και κατι αλλο man...!!!
καποιος που δεν εχει ζησει μονος του δεν υπολογιζει οτι ψωνια δεν ειναι μονο τα φαγωσιμα!! μιλαμε και για καθαριστικα πατωαματος κουζινας τουαλετας για πλυντηριο σαμπουαν κωλοχαρτα    κλπ κλπ.........παρα πολλα/
οταν εγω λεω στα φιλαρακια μου στην ελλαδα δεν εχω λεφτα ουτε για να χεσω δεν τον λεω μεταφορικα....κυριολεκτικα.....με τι θα σκουπιζεσαι.......
αστα χρηστο, η εργενικη ζωη ειναι γαματη μπορω να σου γραφω μεχρι αυριο αλλα φιλε εβγαινα με ενα φιλο και του λεγα ασε........μου βγηκε η μεση να τριβω να πλενω να απλωνω να μαγειρευω.....και μου λεει φτανει ρε φιλε καταντησαμε νοικοκυρουλες ΕΛΕΟΣ.....ναι αλλα ποιος θα στα κανει???
αυτοι που πανε με πτυχια εξωτερικοβγαζουνε φραγκα.....ετσι να πας να βγαλεις τι? καλυτερα ελλαδα
Νταξει ρε φιλε Θανο.....

Εγω προσωπικα δεν εχω γνωστους εξω αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο γιατι δεν ειμαι ατομο που λειτουργω βαση φιλων και γνωστων........δεν ειμαι Ελληναρας.......μπορει να ειμαι Ελληνας αλλα οχι Ελληναρας..........

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η μοιρολατρια που μας εχει πιασει τα τελαυταια χρονια δεν ξερω που οφειλεται.Αλλα θα μου πεις οτι καθε Λαζοπουλος και εκπομπες το μονο που ξερουν ειναι να τα βλεπουν μαυρα.Γιαυτο ειναι και τοσο δημοφιλεις.Κοιταξτε ενα τυπικο δελτιο του Alter,Mega ολα σκατα,ακριβεια..Μετα πως να μην τα περναν και στον κοσμακη.

Εγω γιατι πιστευω οτι παμε απο το καλο στο καλυτερο.Και σε 10-15 χρονια θα ημαστε απο τις πιο πλουσιες χωρες του κοσμου.Εκτος και αν...Το πραγμα απλως θελει υπομονη.Που ζουμε στο 60 να φευγουμε μεταναστες?

Αλλα αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να συγκρινεται τα πραγματα με τις πλησιων χωρες.Ολες οι χωρες της Ανατολικης Ευρωπης ειναι φουλ στην λαμογια,στη μιζα,στη διαφθορα φορες περισοτερο απο εδω.Οσο για το επιπεδο τους...Και μη γελιομαστε Ανατολικη Ευρωπη ειμαστε και μεις.

Η Κυπρος ειναι η πιο πλουσια χωρα του Κοσμου αυτοι δεν εχουν Ελληνικη νοοτροπια στο κατω κατω?

Τα επειχηρηματα του στυλ δεν καθονται οι Ελληνιδες θα παω εξω γιατι εκει δεν ειναι τετοιες και τετοια ειναι τουλαχιστον γελοια.Και απο ατομα που δεν μπορουν να βρουν γκομενα.

Κατα τα αλλα αν δεν μου αρεσει κατι σ'αυτη την χωρα ειναι ας πουμε ο ηλιος και η ζεστη το καλοκαιρι.

Τσουλες και πουτανακια υπαρχουν και στην Ελλαδα πρεπει να πατε στο εξωτερικο για να βρειτε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτη η μοιρολατρια που μας εχει πιασει τα τελαυταια χρονια δεν ξερω που οφειλεται.Αλλα θα μου πεις οτι καθε Λαζοπουλος και εκπομπες το μονο που ξερουν ειναι να τα βλεπουν μαυρα.Γιαυτο ειναι και τοσο δημοφιλεις.Κοιταξτε ενα τυπικο δελτιο του Alter,Mega ολα σκατα,ακριβεια..Μετα πως να μην τα περναν και στον κοσμακη.

Εγω γιατι πιστευω οτι παμε απο το καλο στο καλυτερο.Και σε 10-15 χρονια θα ημαστε απο τις πιο πλουσιες χωρες του κοσμου.Εκτος και αν...Το πραγμα απλως θελει υπομονη.Που ζουμε στο 60 να φευγουμε μεταναστες?

Αλλα αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να συγκρινεται τα πραγματα με τις πλησιων χωρες.Ολες οι χωρες της Ανατολικης Ευρωπης ειναι φουλ στην λαμογια,στη μιζα,στη διαφθορα φορες περισοτερο απο εδω.Οσο για το επιπεδο τους...Και μη γελιομαστε Ανατολικη Ευρωπη ειμαστε και μεις.

Η Κυπρος ειναι η πιο πλουσια χωρα του Κοσμου αυτοι δεν εχουν Ελληνικη νοοτροπια στο κατω κατω?

Τα επειχηρηματα του στυλ δεν καθονται οι Ελληνιδες θα παω εξω γιατι εκει δεν ειναι τετοιες και τετοια ειναι τουλαχιστον γελοια.Και απο ατομα που δεν μπορουν να βρουν γκομενα.

Κατα τα αλλα αν δεν μου αρεσει κατι σ'αυτη την χωρα ειναι ας πουμε ο ηλιος και η ζεστη το καλοκαιρι.

Τσουλες υπαρχουν και στην Ελλαδα πρεπει να πατε στο εξωτερικο για να βρειτε?
Οσοι λενε να μεταναστεψουν και φερουν επειχηρημα τις γκομενες φαινεται οτι δεν ειχαν ποτε γκομενα.

:thumbsup:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαστε η πιο πλουσια χωρα του κοσμου?  :think: δεν το νομιζω χαχα

παντως αν θες ειλικρινη απαντηση.. ελληνικη νοοτροπια του τυπου στ @@ μας ολα, εμεις να περναμε καλα.. φραπες αραγμα κλπ δεν εχουμε...
επισης ομως ειμαστε κ πολυ μικροτερη χωρα με ουτε καν ενα εκ πολιτες.. οποτε συγκρινεις τ ασυγκριτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειμαστε η πιο πλουσια χωρα του κοσμου?  :think: δεν το νομιζω χαχα

παντως αν θες ειλικρινη απαντηση.. ελληνικη νοοτροπια του τυπου στ @@ μας ολα, εμεις να περναμε καλα.. φραπες αραγμα κλπ δεν εχουμε...
επισης ομως ειμαστε κ πολυ μικροτερη χωρα με ουτε καν ενα εκ πολιτες.. οποτε συγκρινεις τ ασυγκριτα

η κυπρος ειναι οντως πλουσια
και φαινεται οτι εχετε ελλ νοοτροποοια αφου το αρνηστε ;)
οπως σχεδον κανενας ελληνας δεν λεει οτι περναει καλα
μην ξεχνας ομως οτι εχετε και τα κατεχομενα,που σας τραβανε πισω
φαντασου να ηταν ενωμενη η κυπρος
εμιρατο θα ηταν :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Νταξει ρε φιλε Θανο.....

Εγω προσωπικα δεν εχω γνωστους εξω αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο γιατι δεν ειμαι ατομο που λειτουργω βαση φιλων και γνωστων........δεν ειμαι Ελληναρας.......μπορει να ειμαι Ελληνας αλλα οχι Ελληναρας..........
δηλαδη απο ολλα αυτα που καθησα και σου εγραψα πολυ περιληπτικα εσυ μονο στις γνωριμιες βρισκεις το προβλημα?

σορυ χρηστο αλλα απο εδω φενεται η ανωριμοτητα σου!!!
σορυ αλλα αντι για να σκεφτεις ολα τα αλλα που σου εγραψα εσυ βασιστηκες στο 'ελληναρας'
αυτα απο μενα!!δεν ξανασχολουμαι!στον αερα τα λεω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom