Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολωνια λεει η' οχι?
Φίλε οπουδήποτε έξω από εδώ.Ακόμα και η Αλβανία πλέον καλύτερους πολιτικούς έχει....
στην Αλβανια πιο πολυ γαμαει κανεις απο την Ελλαδα!!!!ακομα και στης Αραβικες χωρες αν εχεις ενα σχετικα καλο αμαξι μπωρεις να γαμησεις πολυ περισσοτερο απο την Ελλαδα!!!

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0

Σουηδία ...Σουηδέζες και  Ξερό ψωμί...!!!!! :rockon: :rockon: :2funny:

Οι Ελληνικές  παραλίες έχουν πλάκα τώρα το Καλοκαίρι...

Ελληνίδες (πλην εξαιρέσεων ....) ...

1) Υφάκι Paris Hilton....  Μισθός  500 € stage ....

2) Tης βγάζεις  έξω ...τα θέλουν όλα  (αμάξι, λεφτά, lifestyle..)  και σε ρωτάνε
      γιατί το πυροσβεστικό  Canadair CL 415 προσγείωνεται  στην θάλασσα???

και  φοβερό  ΙQ...  γνώμη έχουν μόνο  για  τα γυαλιά VERSAGE...

3) Σου σπάζουν τα αρχίδια....  ..

ΑΥΤΑ!! 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

2) Tης βγάζεις  έξω ...τα θέλουν όλα  (αμάξι, λεφτά, lifestyle..)  και σε ρωτάνε

3) Σου σπάζουν τα αρχίδια....   ..

ΑΥΤΑ!!   

:thumbsup:

Συνημμένα

• ethniki_souidias.jpg
    ethniki_souidias.jpg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 22

vagper13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

3) Σου σπάζουν τα αρχίδια....   ..

ΑΥΤΑ!!   

αψογος....οτι ακριβως συνανταω καθε μερα!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αφου ειναι τοσο απλα για μερικους γιατι δεν την κανουνε???

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
κάθε χώρα έχει τα καλά και τα άσχημά της...
αυτό πιστεύω... ;);)

προσωπικά θα προτιμούσα να την κάνω από την Αθήνα, παρά από τη χώρα... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αφου ειναι τοσο απλα για μερικους γιατι δεν την κανουνε???
δεν ειναι και τοσο ευκολο!ειδηκα με την νοοτροπια των Ελληνων γονιων που θελουν τα παιδια τους να ζουν στην Ελλαδα!!!!!και οπως βλεπω απο πολλους φιλους μου πολλοι δυσκολευονται να προσαρμοστουνε στο εξωτερικο.αρκετοι εχουν προβλημα με τη γλωσσα.παντος οποιος φυγει και δυνηθισει εξωτερικο Ελλαδα δεν ξαναγυρναει ποτε!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κάθε χώρα έχει τα καλά και τα άσχημά της...
αυτό πιστεύω... ;);)

προσωπικά θα προτιμούσα να την κάνω από την Αθήνα, παρά από τη χώρα... ;)
τα εχει και τα καλα της και τα ασχημα της αλλα οταν πας σε αλλη χωρα στην αρχη εκτος οτι σου φενονται ολα δυσκολα.......αλλα λες και δεν θες να συνηθισεις!!!
το να γινει αποκεντρωση ειναι το καλυτερο σκηνικο...!μαθανε ολοι αθηνα......εγω την σιχενομαι...!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τα εχει και τα καλα της και τα ασχημα της αλλα οταν πας σε αλλη χωρα στην αρχη εκτος οτι σου φενονται ολα δυσκολα.......αλλα λες και δεν θες να συνηθισεις!!!
το να γινει αποκεντρωση ειναι το καλυτερο σκηνικο...!μαθανε ολοι αθηνα......εγω την σιχενομαι...!

:thumbsup:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καποιος που ειναι εξωτερικο ή εχει ζησει οχι οπως μου λεγανε αλοι οτι πηγανε διακοπες φενεται απο τον τροπο που μιλαει..!!!
καπιοι μπορει να το γελσουνε αλλα σε μια χωρα μπορει και να μην συνηθησεις ποτε το κλιμα της οχι τα ηθη εθιμα να μενεις να δουλευεις κλπ κλπ

εδω αλλοι δεν μπορουνε να αλλαξουνε πολη αν τους στειλεις στην αλη ακρη της ελλαδος (και κλαιγονται) ποσο μαλον ν αλλαξουνε και χωρα!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καποιος που ειναι εξωτερικο ή εχει ζησει οχι οπως μου λεγανε αλοι οτι πηγανε διακοπες φενεται απο τον τροπο που μιλαει..!!!
καπιοι μπορει να το γελσουνε αλλα σε μια χωρα μπορει και να μην συνηθησεις ποτε το κλιμα της οχι τα ηθη εθιμα να μενεις να δουλευεις κλπ κλπ

εδω αλλοι δεν μπορουνε να αλλαξουνε πολη αν τους στειλεις στην αλη ακρη της ελλαδος (και κλεγονται) ποσο μαλον ν αλλαξουνε και χωρα!!
ετσι ειναι.εγω εχω συνηθισει στη Ρωσσια και Ελλαδα δεν αντεχω να κατσω μετα πο μια βδομαδα υποφερω!το θεμα ειναι να διαλεξει κανεις μια χωρα που να συνηθισει και τα ηθη και τα εθιμα.γιατι αλλιως θα νιωθει ξενος και δεν θα παιρναει καλα.η Ελλαδα εχει και αλλο καινουργιο κακο!παλια λεγανε το γλυκο καλοκαιρακι στην Ελλαδα!!!τωρα ψηνει!!!η μανα μου εβαλε Air Condition στο εξωχικο!!!και λεει εχει 18 βαθμους μεσα στο σπιτι και δεν κανει ζεστη!!!αντι ειναι να μενω με το Air Condition που με πιανει και δυσπνεια.καθομαι στη Ρωσσια που εχει 18 βαθμους χωρις κλιματισμο στο δρομο!!!!αυτο που πρεπει να σταματισει ειναι η νοοτροπια των Ελληνων γονιων πουθελουν τα παιδια τους να μενουν μονιμα Ελλαδα!!!πραγμα πολυ δυσκολο!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ετσι ειναι.εγω εχω συνηθισει στη Ρωσσια και Ελλαδα δεν αντεχω να κατσω μετα πο μια βδομαδα υποφερω!το θεμα ειναι να διαλεξει κανεις μια χωρα που να συνηθισει και τα ηθη και τα εθιμα.γιατι αλλιως θα νιωθει ξενος και δεν θα παιρναει καλα.η Ελλαδα εχει και αλλο καινουργιο κακο!παλια λεγανε το γλυκο καλοκαιρακι στην Ελλαδα!!!τωρα ψηνει!!!η μανα μου εβαλε Air Condition στο εξωχικο!!!και λεει εχει 18 βαθμους μεσα στο σπιτι και δεν κανει ζεστη!!!αντι ειναι να μενω με το Air Condition που με πιανει και δυσπνεια.καθομαι στη Ρωσσια που εχει 18 βαθμους χωρις στο δρομο!!!!αυτο που πρεπει να σταματισει ειναι η νοοτροπια των Ελληνων γονιων πουθελουν τα παιδια τους να μενουν μονιμα Ελλαδα!!!πραγμα πολυ δυσκολο!!!!
ελα ρε μητσο αμαν ρε αδερφε με αυτην την ρωσια!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ρε φιλε!!για aicondition μας λες και το γυρνας στην Ρωσια!!ουτε στα bora bora να σουνα ρε φιλε!!!!!
πως να το κανουμε καθε γονιος θελει τα παιδια του κοντα....!!!!ρωτα 100 γονεις (αν θα θελανε τα παιδια τους μακρια) και οι 100 να δεις τι θα σου πουνε!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ελα ρε μητσο αμαν ρε αδερφε με αυτην την ρωσια!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ρε φιλε!!για aicondition μας λες και το γυρνας στην Ρωσια!!ουτε στα bora bora να σουνα ρε φιλε!!!!!
πως να το κανουμε καθε γονιος θελει τα παιδια του κοντα....!!!!ρωτα 100 γονεις (αν θα θελανε τα παιδια τους μακρια) και οι 100 να δεις τι θα σου πουνε!!
εγω τα λεω για τους γονεις γιατι ηταν το μεγαλητερο προβλημα μου.για να ζησω στο εξωτερικο!!!!!μαλιστα πριν λιγους μηνες εκανα μια μεγαλη υποχωριση στη μανα μου.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΦΩ ΕΛΛΑΔΑ!!!αν και ηθελα να ταφω στο Νοβγκοροντ στον παραδισο με τα μουνακια.με τη Ρωσσια ειμαι ξετραιλαμενος.για μενα ειναι ο παραδισος!!!!ετοιμαζομαι για πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ!!!!6 γυναικες για καθε αντρα!!!!!το aircondition το πα για να μην λενε σαν θετικο τς Ελλαδας το καλοκαιρι!!!οι 40 βαθμοι δεν ειναι καθολου θετικο!!!!!στις 9 Νοεμβριου γιορταζω 16 χρονια στη Ρωσσια!!!!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
να ιρε παιδιά, αλλά δεν πας σε άλλη χώρα μόνο και μόνο για τα μουνιά... ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να τα εκατοστησεις!!!!αφου το θες τοσο πολυ..........αλλα μην εισαι τοσο απολυτος!!! ενταξει γιατι οι περισσοτεροι ερχονται ελλαδα τοτε παρολο που γνωριζουν οτι εχει 40 βαθμους!!!! και παρολη την ζεστη τους βλεπεις μες στην νταλα τον ηλιο και πανε και σε μουσεια και ακροπολη και δεν πτοουνται!!αλλα νταξει οποιος δεν θελει να ζημωσει 10 μερες κοσκινιζει....!!
εχω ακουσει και τους ρωσσους τις κριτικες τους για ελλαδα...!!ειδεικα το αν μπλοκ τρελενεται για ελλαδα!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λεμε για κωλοσυστηματα και για dejavantaje της ελλαδας αλλα πειτε μου οτι αντοιστοιχα δεν υπαρχουνε στις περισσοτερες χωρες του εξωτερικου!!!γραφειοκρατεια και αηδιες....παντου εχει τετοια!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να τα εκατοστησεις!!!!αφου το θες τοσο πολυ..........αλλα μην εισαι τοσο απολυτος!!! ενταξει γιατι οι περισσοτεροι ερχονται ελλαδα τοτε παρολο που γνωριζουν οτι εχει 40 βαθμους!!!! και παρολη την ζεστη τους βλεπεις μες στην νταλα τον ηλιο και πανε και σε μουσεια και ακροπολη και δεν πτοουνται!!αλλα νταξει οποιος δεν θελει να ζημωσει 10 μερες κοσκινιζει....!!
εχω ακουσει και τους ρωσσους τις κριτικες τους για ελλαδα...!!ειδεικα το αν μπλοκ τρελενεται για ελλαδα!!
τους Ρωσσους τουριστες θα τους χωριζα σε 3 κατηγοριες.η πολυ HI που πανε Τα'ι'λανδη Καναρια νησια,Μαγιορκα,Μονακο κ.λ.π. η δευτερη κατηγορια Ελλαδα σε πιο απλα μερη της Ισπανιας που χαλανε για διακοπες 1500-2000 ευρω.και οι περισσοτεροι που πανε Αιγυπτο,Τουρκια,Τυνησια που κοιτανε οτι φτηνοτερο.απο την Αγια Πετρουπολη ναι μεν θα θελανε να ερθουνε Ελλαδα για διακοπες.αλλα δε νομιζω οτι θα θελε καμια να παει να ζησει εκει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom