Πολωνια λεει η' οχι?
Φίλε οπουδήποτε έξω από εδώ.Ακόμα και η Αλβανία πλέον καλύτερους πολιτικούς έχει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 151K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
στην Αλβανια πιο πολυ γαμαει κανεις απο την Ελλαδα!!!!ακομα και στης Αραβικες χωρες αν εχεις ενα σχετικα καλο αμαξι μπωρεις να γαμησεις πολυ περισσοτερο απο την Ελλαδα!!!Πολωνια λεει η' οχι?
Φίλε οπουδήποτε έξω από εδώ.Ακόμα και η Αλβανία πλέον καλύτερους πολιτικούς έχει....
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
AUSTRALIA και ξερο ψωμι.......
Sverige1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Σουηδία ...Σουηδέζες και Ξερό ψωμί...!!!!!
Οι Ελληνικές παραλίες έχουν πλάκα τώρα το Καλοκαίρι...
Ελληνίδες (πλην εξαιρέσεων ....) ...
1) Υφάκι Paris Hilton.... Μισθός 500 € stage ....
2) Tης βγάζεις έξω ...τα θέλουν όλα (αμάξι, λεφτά, lifestyle..) και σε ρωτάνε
γιατί το πυροσβεστικό Canadair CL 415 προσγείωνεται στην θάλασσα???
και φοβερό ΙQ... γνώμη έχουν μόνο για τα γυαλιά VERSAGE...
3) Σου σπάζουν τα αρχίδια.... ..
ΑΥΤΑ!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ΑΥΤΑ!!
Συνημμένα
ΑΥΤΑ!!
αψογος....οτι ακριβως συνανταω καθε μερα!!!
γτ ρε παιδια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δεν ειναι και τοσο ευκολο!ειδηκα με την νοοτροπια των Ελληνων γονιων που θελουν τα παιδια τους να ζουν στην Ελλαδα!!!!!και οπως βλεπω απο πολλους φιλους μου πολλοι δυσκολευονται να προσαρμοστουνε στο εξωτερικο.αρκετοι εχουν προβλημα με τη γλωσσα.παντος οποιος φυγει και δυνηθισει εξωτερικο Ελλαδα δεν ξαναγυρναει ποτε!!!!!αφου ειναι τοσο απλα για μερικους γιατι δεν την κανουνε???
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τα εχει και τα καλα της και τα ασχημα της αλλα οταν πας σε αλλη χωρα στην αρχη εκτος οτι σου φενονται ολα δυσκολα.......αλλα λες και δεν θες να συνηθισεις!!!κάθε χώρα έχει τα καλά και τα άσχημά της...
αυτό πιστεύω... ;);)
προσωπικά θα προτιμούσα να την κάνω από την Αθήνα, παρά από τη χώρα... ;)
το να γινει αποκεντρωση ειναι το καλυτερο σκηνικο...!μαθανε ολοι αθηνα......εγω την σιχενομαι...!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
τα εχει και τα καλα της και τα ασχημα της αλλα οταν πας σε αλλη χωρα στην αρχη εκτος οτι σου φενονται ολα δυσκολα.......αλλα λες και δεν θες να συνηθισεις!!!
το να γινει αποκεντρωση ειναι το καλυτερο σκηνικο...!μαθανε ολοι αθηνα......εγω την σιχενομαι...!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καποιος που ειναι εξωτερικο ή εχει ζησει οχι οπως μου λεγανε αλοι οτι πηγανε διακοπες φενεται απο τον τροπο που μιλαει..!!!
καπιοι μπορει να το γελσουνε αλλα σε μια χωρα μπορει και να μην συνηθησεις ποτε το κλιμα της οχι τα ηθη εθιμα να μενεις να δουλευεις κλπ κλπ
εδω αλλοι δεν μπορουνε να αλλαξουνε πολη αν τους στειλεις στην αλη ακρη της ελλαδος (και κλαιγονται) ποσο μαλον ν αλλαξουνε και χωρα!!
καπιοι μπορει να το γελσουνε αλλα σε μια χωρα μπορει και να μην συνηθησεις ποτε το κλιμα της οχι τα ηθη εθιμα να μενεις να δουλευεις κλπ κλπ
εδω αλλοι δεν μπορουνε να αλλαξουνε πολη αν τους στειλεις στην αλη ακρη της ελλαδος (και κλαιγονται) ποσο μαλον ν αλλαξουνε και χωρα!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ετσι ειναι.εγω εχω συνηθισει στη Ρωσσια και Ελλαδα δεν αντεχω να κατσω μετα πο μια βδομαδα υποφερω!το θεμα ειναι να διαλεξει κανεις μια χωρα που να συνηθισει και τα ηθη και τα εθιμα.γιατι αλλιως θα νιωθει ξενος και δεν θα παιρναει καλα.η Ελλαδα εχει και αλλο καινουργιο κακο!παλια λεγανε το γλυκο καλοκαιρακι στην Ελλαδα!!!τωρα ψηνει!!!η μανα μου εβαλε Air Condition στο εξωχικο!!!και λεει εχει 18 βαθμους μεσα στο σπιτι και δεν κανει ζεστη!!!αντι ειναι να μενω με το Air Condition που με πιανει και δυσπνεια.καθομαι στη Ρωσσια που εχει 18 βαθμους χωρις κλιματισμο στο δρομο!!!!αυτο που πρεπει να σταματισει ειναι η νοοτροπια των Ελληνων γονιων πουθελουν τα παιδια τους να μενουν μονιμα Ελλαδα!!!πραγμα πολυ δυσκολο!!!!καποιος που ειναι εξωτερικο ή εχει ζησει οχι οπως μου λεγανε αλοι οτι πηγανε διακοπες φενεται απο τον τροπο που μιλαει..!!!
εδω αλλοι δεν μπορουνε να αλλαξουνε πολη αν τους στειλεις στην αλη ακρη της ελλαδος (και κλεγονται) ποσο μαλον ν αλλαξουνε και χωρα!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ελα ρε μητσο αμαν ρε αδερφε με αυτην την ρωσια!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ρε φιλε!!για aicondition μας λες και το γυρνας στην Ρωσια!!ουτε στα bora bora να σουνα ρε φιλε!!!!!ετσι ειναι.εγω εχω συνηθισει στη Ρωσσια και Ελλαδα δεν αντεχω να κατσω μετα πο μια βδομαδα υποφερω!το θεμα ειναι να διαλεξει κανεις μια χωρα που να συνηθισει και τα ηθη και τα εθιμα.γιατι αλλιως θα νιωθει ξενος και δεν θα παιρναει καλα.η Ελλαδα εχει και αλλο καινουργιο κακο!παλια λεγανε το γλυκο καλοκαιρακι στην Ελλαδα!!!τωρα ψηνει!!!η μανα μου εβαλε Air Condition στο εξωχικο!!!και λεει εχει 18 βαθμους μεσα στο σπιτι και δεν κανει ζεστη!!!αντι ειναι να μενω με το Air Condition που με πιανει και δυσπνεια.καθομαι στη Ρωσσια που εχει 18 βαθμους χωρις στο δρομο!!!!αυτο που πρεπει να σταματισει ειναι η νοοτροπια των Ελληνων γονιων πουθελουν τα παιδια τους να μενουν μονιμα Ελλαδα!!!πραγμα πολυ δυσκολο!!!!
πως να το κανουμε καθε γονιος θελει τα παιδια του κοντα....!!!!ρωτα 100 γονεις (αν θα θελανε τα παιδια τους μακρια) και οι 100 να δεις τι θα σου πουνε!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω τα λεω για τους γονεις γιατι ηταν το μεγαλητερο προβλημα μου.για να ζησω στο εξωτερικο!!!!!μαλιστα πριν λιγους μηνες εκανα μια μεγαλη υποχωριση στη μανα μου.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΦΩ ΕΛΛΑΔΑ!!!αν και ηθελα να ταφω στο Νοβγκοροντ στον παραδισο με τα μουνακια.με τη Ρωσσια ειμαι ξετραιλαμενος.για μενα ειναι ο παραδισος!!!!ετοιμαζομαι για πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ!!!!6 γυναικες για καθε αντρα!!!!!το aircondition το πα για να μην λενε σαν θετικο τς Ελλαδας το καλοκαιρι!!!οι 40 βαθμοι δεν ειναι καθολου θετικο!!!!!στις 9 Νοεμβριου γιορταζω 16 χρονια στη Ρωσσια!!!!!!!!ελα ρε μητσο αμαν ρε αδερφε με αυτην την ρωσια!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ρε φιλε!!για aicondition μας λες και το γυρνας στην Ρωσια!!ουτε στα bora bora να σουνα ρε φιλε!!!!!
πως να το κανουμε καθε γονιος θελει τα παιδια του κοντα....!!!!ρωτα 100 γονεις (αν θα θελανε τα παιδια τους μακρια) και οι 100 να δεις τι θα σου πουνε!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
να τα εκατοστησεις!!!!αφου το θες τοσο πολυ..........αλλα μην εισαι τοσο απολυτος!!! ενταξει γιατι οι περισσοτεροι ερχονται ελλαδα τοτε παρολο που γνωριζουν οτι εχει 40 βαθμους!!!! και παρολη την ζεστη τους βλεπεις μες στην νταλα τον ηλιο και πανε και σε μουσεια και ακροπολη και δεν πτοουνται!!αλλα νταξει οποιος δεν θελει να ζημωσει 10 μερες κοσκινιζει....!!
εχω ακουσει και τους ρωσσους τις κριτικες τους για ελλαδα...!!ειδεικα το αν μπλοκ τρελενεται για ελλαδα!!
εχω ακουσει και τους ρωσσους τις κριτικες τους για ελλαδα...!!ειδεικα το αν μπλοκ τρελενεται για ελλαδα!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
τους Ρωσσους τουριστες θα τους χωριζα σε 3 κατηγοριες.η πολυ HI που πανε Τα'ι'λανδη Καναρια νησια,Μαγιορκα,Μονακο κ.λ.π. η δευτερη κατηγορια Ελλαδα σε πιο απλα μερη της Ισπανιας που χαλανε για διακοπες 1500-2000 ευρω.και οι περισσοτεροι που πανε Αιγυπτο,Τουρκια,Τυνησια που κοιτανε οτι φτηνοτερο.απο την Αγια Πετρουπολη ναι μεν θα θελανε να ερθουνε Ελλαδα για διακοπες.αλλα δε νομιζω οτι θα θελε καμια να παει να ζησει εκει!!!!να τα εκατοστησεις!!!!αφου το θες τοσο πολυ..........αλλα μην εισαι τοσο απολυτος!!! ενταξει γιατι οι περισσοτεροι ερχονται ελλαδα τοτε παρολο που γνωριζουν οτι εχει 40 βαθμους!!!! και παρολη την ζεστη τους βλεπεις μες στην νταλα τον ηλιο και πανε και σε μουσεια και ακροπολη και δεν πτοουνται!!αλλα νταξει οποιος δεν θελει να ζημωσει 10 μερες κοσκινιζει....!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K