Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σωστός...Σχεδόν 6 χρόνια ζω στην Ευρώπη. Πολλά τα στραβά. Καθήστε Ελλάδα. Ποιά σαπίλα?? Η SIEMENS δεν είναι Ελληνική εταιρεία. Διαφθορά υπάρχει παντού. Όσο για τις γυναίκες, ΝΑΙ. Είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ελεεινίδες.
Kαι γινεται ζωη χωρις ωραιες γυναικες?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Kαι γινεται ζωη χωρις ωραιες γυναικες?

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η εμφάνιση. Άλλα είναι τα στραβά... Άλλωστε υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στην Ελλάδα. Όχι μόνο Ελεεινίδες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitraki παντως στη Ρωσια με τοσες γυναικες που εχει θα πρεπει να φτανουν για 'ολους'..............
να αν σκεφτεις οτι οι Ρωσσοι ειναι ζωα.δεν εχει ξενους και οτι το 2010 θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα!!!!καταλαβαινεις σε τι παραδισο ζω :)

Zutka Patka

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
να αν σκεφτεις οτι οι Ρωσσοι ειναι ζωα.δεν εχει ξενους και οτι το 2010 θα εχει 4 γυναικες για καθε αντρα!!!!καταλαβαινεις σε τι παραδισο ζω :)

Οι Ρωσοι νομιζεις δεν γαμανε περιμενουν τους ξενους να τους γαμησουν τις γυναικες? :uglystupid:

Και δευτερον τι αναλογια λες οτι ειναι?Περασε απο κανα πολεμο προσφατα η Ρωσια και αποδεκατιστηκαν οι αντρες? :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ρωσοι νομιζεις δεν γαμανε περιμενουν τους ξενους να τους γαμησουν τις γυναικες? :uglystupid:

Και δευτερον τι αναλογια λες οτι ειναι?Περασε απο κανα πολεμο προσφατα η Ρωσια και αποδεκατιστηκαν οι αντρες? :headbang:
αν σκεφτεις οτι 700.000 το χρονο πεθενουν απο αλκοολισμο.44.000 πεθαιουν καθε χρονο απο δηλητηριαση καθως πινουν οτι γραφει οτι περιεχει οινοπνευμα.οι Ρωσσοι ειναι πολυ ψωφιοι!!!!στη προτιμιση των γυναικων ειναιοι τελευταιοι απο τους λευκους.χειροτεροι τους ειναι μονο οι Ασιατες!!!!εγω καθε μερα ευχαριστω το θεο που δε γεννηθηκα Ρωσσος!!!!!

Duality

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζα τα προηγουμενα ποστς και εχω να πω τα εξης.Σεπτεμβρη φευγω για Ιταλια να σπουδασω.Ξερω οτι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα εκει,αλλα κανενας δεν θα με κοψει απο μαθημα λογω "αναδουλειων" του καθηγητη η επειδη δεν υποστηριζω καποια παραταξη οπως γινεται σε πολλα ΤΕΙ του Ελλαδισταν.Επισης οταν μαθαινω οτι στο Αμερικα για παραδειγμα ρωτανε ποσα φραγκα θελει ο ταδε Ελληνας,Ινδος,Γιαπωνεζος κλπ που ειναι καλος στη δουλεια του,για να μεινει και να δουλεψει εκει και βλεπω πως εδω σε εκμεταλλευονται για 600 ψωροευρω,φυσικα και θελω να φυγω.Απο την αλλη συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερα να "πολεμησουμε" για να στρωσει το πραγμα.Αλλα αυτο δεν γινεται με πορειες και αλλα τετοια συναφη.Οπως χρειαζεται να καταστρεψεις εντελως ενα σαπημενο σπιτι απο τα θεμελια και να το ξαναχτισεις απο την αρχη,το ιδιο χρειαζεται και εδω,το οποιο δεν μπορει να γινει με μια απλη πορεια διαμαρτυριας....Προσωπικη μου γνωμη παντα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

γιατί εχεις άλλα στατιστικά στοιχεία εσύ; Γιατί τα ίδια έχω και εγώ. Τωρα είναι 1:2 και πάει προς 3

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και σκέψου πόσες φεύγουνε κιόλας και κατακλύζουν χώρες όπως η ελλάδα, η Κύπρος, η Τουρκία, η μέση ανατολή, το Χονκόνγκ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διαβαζα τα προηγουμενα ποστς και εχω να πω τα εξης.Σεπτεμβρη φευγω για Ιταλια να σπουδασω.Ξερω οτι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα εκει,αλλα κανενας δεν θα με κοψει απο μαθημα λογω "αναδουλειων" του καθηγητη η επειδη δεν υποστηριζω καποια παραταξη οπως γινεται σε πολλα ΤΕΙ του Ελλαδισταν.Επισης οταν μαθαινω οτι στο Αμερικα για παραδειγμα ρωτανε ποσα φραγκα θελει ο ταδε Ελληνας,Ινδος,Γιαπωνεζος κλπ που ειναι καλος στη δουλεια του,για να μεινει και να δουλεψει εκει και βλεπω πως εδω σε εκμεταλλευονται για 600 ψωροευρω,φυσικα και θελω να φυγω.Απο την αλλη συμφωνω οτι θα ηταν καλυτερα να "πολεμησουμε" για να στρωσει το πραγμα.Αλλα αυτο δεν γινεται με πορειες και αλλα τετοια συναφη.Οπως χρειαζεται να καταστρεψεις εντελως ενα σαπημενο σπιτι απο τα θεμελια και να το ξαναχτισεις απο την αρχη,το ιδιο χρειαζεται και εδω,το οποιο δεν μπορει να γινει με μια απλη πορεια διαμαρτυριας....Προσωπικη μου γνωμη παντα.
σωστός είσαι. Αλλά για να σταματήσουν όλα τα ζαβά τούτου του τόπου πρέπει να πάψει η ολιγαρχία. Αυτή τη στιγμή θέλοντας και μη μας κυβερνάνε 6-7 φαμίλιες από εκκίνησης της "δημοκρατίας". Και συνηγορούν μαζί τους όλα τα κοτόπουλα που θρέφτηκαν στο κοτέτσι το πολιτικό.
Δεν υπάρχει σκέψη για το καλό της Ελλάδας. Το έχω ξαναπεί. Η μοναδική λύση είναι η επανάσταση, να τους σαπίσουμε όλοι μαζί όλους αυτούς τους 300-500 στο ξύλο και να τους βγάλουμε απο την Ελλάδα σηκωτούς. Αλλά....δεν υπάρχει αυτ΄τη τη στιγμή ένας..."Ξανθόπουλος", ένας δηλαδή που πραγματικά να μιλάει τη γλώσσα του λαού και να νιώθει τις ανάγκες του λαού. Τώρα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια τους μάραναν για παράδειγμα....

Duality

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω.Πριν απο 2-3 χρονια ειχαν κανει κατι καταληψεις καποια σχολεια επειδη οι τιροπιτες στο κιλικειο δεν ειχαν ζαμπον και ηταν τετραγωνες αντι για στρογγυλες  :jerking: (σοβαρα μιλαω,δεν κανω πλακα).Αυτοι θα ειναι οι μελλοντικοι πολιτικοι και επαγγελματιες της Ελλαδας.Μπορω χαλαρα να πω οτι δεν υπαρχει ελπιδα.... :-

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνω.Πριν απο 2-3 χρονια ειχαν κανει κατι καταληψεις καποια σχολεια επειδη οι τιροπιτες στο κιλικειο δεν ειχαν ζαμπον και ηταν τετραγωνες αντι για στρογγυλες  :jerking: (σοβαρα μιλαω,δεν κανω πλακα).Αυτοι θα ειναι οι μελλοντικοι πολιτικοι και επαγγελματιες της Ελλαδας.Μπορω χαλαρα να πω οτι δεν υπαρχει ελπιδα.... :-
και εμεις ειχαμε κανει καταληψη για να φυγουνε τα φορτηγα απεναντι απο το σχολειο.και το σινεμα που επαιζε τσοντες!!!!που ολο μαθητες πηγαινανε!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Έχεις να φας τόσα σκατά στην Ιταλία που θα με θυμηθείς σύντομα.

Πάντως συμφωνώ ότι τα ιταλικά σκατά είναι πιο ευπρεπή και λιγότερο βρωμερά από τα  ελληνικά. Η Ιταλία είναι κράτος. Η Ελλάδα δεν είναι κράτος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις να φας τόσα σκατά στην Ιταλία που θα με θυμηθείς σύντομα.

Πάντως συμφωνώ ότι τα ιταλικά σκατά είναι πιο ευπρεπή και λιγότερο βρωμερά από τα  ελληνικά. Η Ιταλία είναι κράτος. Η Ελλάδα δεν είναι κράτος.
εξαρταται που στην Ιταλια.στο βορρα απο θεμα καμακιου ειναι χειροτερα και απο την Ελλαδα η Καλαυρια και η Σικελια εχει πολυ καμακι.και ειναι και Ελληνες!!!ιδιοι με μας!!!!ενω οι βοριοι ζωα σαν ολους τους Ευρωπαιους!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Βρε μια χαρα ειμαστε εδω που να παμε;;
Αλου ειναι χειροτερα. :S :S

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι είναι πολύ ωραίο αλλά εφήμερο, να είσαι κοπρίτης στα φοιτητικά σου χρόνια. Μετά δε θα μπορείς να μαζεύεις, αυτά που θα 'χεις σκορπίσει.
Καλές σπουδές να 'χεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε μια χαρα ειμαστε εδω που να παμε;;
Αλου ειναι χειροτερα. :S :S
ναι δε λεω υπαρχουν και χειροτερα μερη απο την Ελλαδα:Ιρακ,Αφγανισταν,Αιθιοπια,Σομαλια,Σουδαν,Αλβανια,Ρουαντα!!!!!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχε πάντα στο μυαλό σου ότι είναι πολύ ωραίο αλλά εφήμερο, να είσαι κοπρίτης στα φοιτητικά σου χρόνια. Μετά δε θα μπορείς να μαζεύεις, αυτά που θα 'χεις σκορπίσει.
Καλές σπουδές να 'χεις.
θα σου ελεγα να κανεις οτι εκανα και εγω οταν πηγα φοιτητης.μαζευε λεφτα μη χαλας τιποτα να αγορασεις διαμερισμα!!!βρες και μια δουλεια αν μπορεσεςι.αν σε 5-6 χρονια εχεις καταφερει να παρεις διαμερισμα σωθηκες.αν καταφερεις 2.εισαι θεος.δε λεω θα βλεπεις τους αλλους φοιτητες να ζουνε καλα ενω εσυ θα στερισαι.αλλα μετα απο 6 χρονια εσυ θα εχεις της βασεις για να μηνεις μονιμα Ιταλια.ενω αυτοι θα γυρισουνε Ελλαδα και τοτε θα γελας εσυ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom