xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μαγκες διαβαστε εδω.
Επειδη πριν λιγο καιρο εφυγα απο την προηγουμενη δουλεια μου και επειδη χρειαζομαι χρηματα βρηκα μια δουλεια σε μεγαλη αποθηκη ποτων-αναψυκτικων.
Απο το τηλ μου λεει.ο μισθος ειναι 800 ευρω και ωραριο μου λεει οσο παει,υπερωριες δε δινει.
Πηγα να δω πως ειναι.......
Με λιγα λογια σκλαβια κανονικη......
Ολοι οι υπαληλοι μεσα ηταν αλβανοι εκτος απο εναν Ελληνα.
Δουλευω την πρωτη μερα..και φτασαμε να δουλευουμε 12 ωρες χωρις διαλειμα ουτε καν για φαγητο.....
Λεω οκ μπορει να ετυχε σημερα................
Παω την αλλη μερα...τα ιδια και χειροτερα.....13 ωρες χωρις ουτε ενα διαλειμα........τελικα την τριτη μερα σηκωθηκα και εφυγα.....
Εκει ηθελαν συγχρονους σκλαβους οχι υπαληλους!!!!!
Τις δυο τρεις μερες που δουλεψα εκει δεν ειδα κανεναν να κανει διαλειμα ουτε καν για φαγητο....το μονο ειναι οτι επιναν νερο....
Ρε μιλαμε τριτοκοσμικα πραγματα........
Επειδη πριν λιγο καιρο εφυγα απο την προηγουμενη δουλεια μου και επειδη χρειαζομαι χρηματα βρηκα μια δουλεια σε μεγαλη αποθηκη ποτων-αναψυκτικων.
Απο το τηλ μου λεει.ο μισθος ειναι 800 ευρω και ωραριο μου λεει οσο παει,υπερωριες δε δινει.
Πηγα να δω πως ειναι.......
Με λιγα λογια σκλαβια κανονικη......
Ολοι οι υπαληλοι μεσα ηταν αλβανοι εκτος απο εναν Ελληνα.
Δουλευω την πρωτη μερα..και φτασαμε να δουλευουμε 12 ωρες χωρις διαλειμα ουτε καν για φαγητο.....
Λεω οκ μπορει να ετυχε σημερα................
Παω την αλλη μερα...τα ιδια και χειροτερα.....13 ωρες χωρις ουτε ενα διαλειμα........τελικα την τριτη μερα σηκωθηκα και εφυγα.....
Εκει ηθελαν συγχρονους σκλαβους οχι υπαληλους!!!!!
Τις δυο τρεις μερες που δουλεψα εκει δεν ειδα κανεναν να κανει διαλειμα ουτε καν για φαγητο....το μονο ειναι οτι επιναν νερο....
Ρε μιλαμε τριτοκοσμικα πραγματα........