Είναι μια δική μου γωνίτσα στην Κρήτη...
Μ' αρέσει ΠΟΛΥ η Κρήτη... από τα λίγα νησιά που συνδυάζει τα πάντα!
Είναι μια δική μου γωνίτσα στην Κρήτη...
παλικάρι όταν βλέπω τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι ηλίθιοι σαν εσένα πάντα επάνω θα υπάρχουν τα τρωκτικά... μάθε να εκφράζεσαι πρώτα και τράβα να δεις την φάτσα σου σε έναν καθρέπτη και θα δεις ότι το που απευθύνεις σε εμένα αυτό το αρμόζει σε εσένα....Α ρε αθάνατε Ελληνα.....
Τρώμε με χρυσά κουτάλια εμείς τα μπάσταρδα και τα αγγόνια μας και επειδή δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε το παίζουμε και σωτήρες της κενωνίας......
κλαψ λυγμ, τα τρωκτικά τρώνε το ψωμί των συνανθρώπων μου αλλά εγώ και οι δικοί μου περνάμε ζωή και κότα..........
Αχ βρε Λολότα , αχ βρε Λολότα............
Ο έχων 2 χιτώνες δεν κρατάει τη μια κάβα για τα αγγόνια του.... Τη δίνει για τους συνανθρώπους του.....
Ελλαδάρα.... Κομμουνίστρια όπου σε συμφέρει, καπιταλίστρια όπου σου γουστάρει.......
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ κρατάω μία φράση που είχε πει ο Λαζόπουλος σε μία εκπομπή του...
<< Η νέα γενιά ή θα τα γκρεμίσει όλα ή θα σηκωθεί και θα φύγει από αυτή τη χώρα >>
Οποιοσδήποτε να το έλεγε... δεν ήθελα να τονίσω ποιός το είπε αλλά τι είπεΕ, αφού το πε ο Λαζόπουλος, έτσι θα 'ναι.
εγώ προσωπικά αν και δεν αντιμετωπίζω προσωπικά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης πάντα συμμετέχω εκεί που πρέπει γιατί σκέφτομαι και τον δίπλα μου...Εγώ καταλαβαίνω ότι σε εμάς πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς!!!...
Και κάτι άλλο...το ότι δουλεύω και βγάζω πολλά λεφτά, είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να απολογηθώ;
Και όπως είπε και κάποιος φίλος πριν...οποίος θέλει να φύγει, καλό ταξίδι...να μου πει ποτέ φεύγει να έρθω να του κουνήσω το μαντήλι!
Η Λαζοπουλια να κατσει εκει που ειναι και να σταματησει τα ευαγγελια.Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ κρατάω μία φράση που είχε πει ο Λαζόπουλος σε μία εκπομπή του...
<< Η νέα γενιά ή θα τα γκρεμίσει όλα ή θα σηκωθεί και θα φύγει από αυτή τη χώρα >>
εγώ προσωπικά αν και δεν αντιμετωπίζω προσωπικά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης πάντα συμμετέχω εκεί που πρέπει γιατί σκέφτομαι και τον δίπλα μου...
όμως όταν υπάρχουν και άτομα σαν τον Περσόνα που το μόνο που έχουν μάθει από την οικογενειακή τους παιδεία είναι να βρίζουν τον άλλο χωρίς λόγο αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει μια άσπρη ημέρα...
όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί και οι αντεγκλίσεις.......παλικάρι όταν βλέπω τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι ηλίθιοι σαν εσένα πάντα επάνω θα υπάρχουν τα τρωκτικά... μάθε να εκφράζεσαι πρώτα και τράβα να δεις την φάτσα σου σε έναν καθρέπτη και θα δεις ότι το που απευθύνεις σε εμένα αυτό το αρμόζει σε εσένα....
όταν ο άλλος ήρθε από τα γκράβαρα και στον δρόμο του συνάντησε ένα ιντερνέτ καφέ και την οθόνη την νόμισε καθρέπτη άρχισε και αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του αλλά δεν πήρε ποτέ χαμπάρι ότι το πήγαινε αλλού... κατά λάθος...Φιλε μου έχεις δίκιο αλλά τέτοια άτομα αξίζουν προσοχή; Απλά τους αφήνεις στον κόσμο τους και στην άγνοια τους....
Λακωνία εκεί που λένε έχω ένα παιδί ( αγόρι ) και μια κόρη........... καλά που βγήκε από εκεί και ένας Βρετάκος...Παιδες επειδη βλεπω το thread εχει ανταποκριση μια ταπεινη γνωμη ολιγολογη(Λακωνιζουσα καθοτι καταγωγη απο Σπαρτη).Δεν μπορεις να χτισεις εναν Δυτικο τροπο ζωης με σκεψη και κουλτουρα Ανατολιτικη.Δεν γινεται παιδια!!!!!
εγώ προσωπικά αν και δεν αντιμετωπίζω προσωπικά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης πάντα συμμετέχω εκεί που πρέπει γιατί σκέφτομαι και τον δίπλα μου...
όμως όταν υπάρχουν και άτομα σαν τον Περσόνα που το μόνο που έχουν μάθει από την οικογενειακή τους παιδεία είναι να βρίζουν τον άλλο χωρίς λόγο αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει μια άσπρη ημέρα...
πάλι την οθόνη του υπολογιστή την πέρασες για καθρέφτη ωρέ καράβλαχε και νομίζεις ότι βρίζεις την φάτσα σου...είδα και με άτομα σαν και σένα κομμουνιστή υπερασπιστή του Ντεμη που πήγε η χώρα.......
Χούι ρε.....
Τράβα στο ΠΑΜΕ να φωνάξεις και πάνε να γαμήσεις μετά καμμιά Βουλγάρα με το περίσσευμα από τα πλακάκια που έχεις κάνει με τα τρωκτικά......
Κρητικέ ο καθένας έχει τη γνώμη του και όπως λες κάνει ό,τι νομίζει.
Ορθόν.......
Αλλά να το παίζουν και σωτήρες και φιλάνθρωποι της Χώρας οι κομμουνιστές που έχουν λύσει το πρόβλημα των παιδιών και των εγγονών τους.....με πλήρη ερφαρμογή του καπιταλιστικού μοντέλου. Ε είναι ολίγον κατάντια......
Κομμουνισμός δεν είναι ελεημοσύνη. Φιλανθρωπία δεν είναι τύψεις......
Ετσι για να λέμε και τα πράματα με το όνομά τους γιατί οι λέξεις σ αυτή τη χώρα έχουν χάσει πλέον κάθε νόημα.....