Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε αθάνατε Ελληνα.....
Τρώμε με χρυσά κουτάλια εμείς τα μπάσταρδα και τα αγγόνια μας και επειδή δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε το παίζουμε και σωτήρες της κενωνίας......
κλαψ λυγμ, τα τρωκτικά τρώνε το ψωμί των συνανθρώπων μου αλλά εγώ και οι δικοί μου περνάμε ζωή και κότα..........
Αχ βρε Λολότα , αχ βρε Λολότα............

Ο έχων 2 χιτώνες δεν κρατάει τη μια κάβα για τα αγγόνια του.... Τη δίνει για τους συνανθρώπους του.....
Ελλαδάρα.... Κομμουνίστρια όπου σε συμφέρει, καπιταλίστρια όπου σου γουστάρει.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
παλικάρι όταν βλέπω τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι ηλίθιοι σαν εσένα πάντα επάνω θα υπάρχουν τα τρωκτικά... μάθε να εκφράζεσαι πρώτα και τράβα να δεις την φάτσα σου σε έναν καθρέπτη και θα δεις ότι το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: που απευθύνεις σε εμένα αυτό το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αρμόζει σε εσένα.... 

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εγώ καταλαβαίνω ότι σε εμάς πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς!!!...

Και κάτι άλλο...το ότι δουλεύω και βγάζω πολλά λεφτά, είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να απολογηθώ;

Και όπως είπε και κάποιος φίλος πριν...οποίος θέλει να φύγει, καλό ταξίδι...να μου πει ποτέ φεύγει να έρθω να του κουνήσω το μαντήλι!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Εζησα 6 μηνες στη Δανία πριν 2 χρόνια περίπου και επειδή είμαι μαλακας ξαναγύρισα στην Ελλάδα, ψάχνω τρόπο να ξαναγυρίσω εκεί πριν μπλέξω με οικογένειες παιδιά και σκυλιά, όσο για τις ομορφιές της ελλάδας αφού με τα κωλολεφτά που βγάζω και τις τιμές που στοιχίζουν δε μπορώ να τις απολαύσω δε με ενδιαφέρουν καθόλου

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ κρατάω μία φράση που είχε πει ο Λαζόπουλος σε μία εκπομπή του...

<< Η νέα γενιά ή θα τα γκρεμίσει όλα ή θα σηκωθεί και θα φύγει από αυτή τη χώρα >>

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ κρατάω μία φράση που είχε πει ο Λαζόπουλος σε μία εκπομπή του...

<< Η νέα γενιά ή θα τα γκρεμίσει όλα ή θα σηκωθεί και θα φύγει από αυτή τη χώρα >>

Ε, αφού το πε ο Λαζόπουλος, έτσι θα 'ναι.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εμένα πάντως μου την σπάνει κάποιοι Ελληναράδες που φεύγουν εξωτερικό επειδή εδώ τα βρήκαν μπαστούνια και μόλις επιστρέψουν μετά από χρόνια λένε..

ΕΓΚΟ ΑΓΚΑΠΑΕΙ ΕΛΛΑΝΤΑ !!!!

αι στοοο διαολο..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ καταλαβαίνω ότι σε εμάς πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς!!!...

Και κάτι άλλο...το ότι δουλεύω και βγάζω πολλά λεφτά, είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να απολογηθώ;

Και όπως είπε και κάποιος φίλος πριν...οποίος θέλει να φύγει, καλό ταξίδι...να μου πει ποτέ φεύγει να έρθω να του κουνήσω το μαντήλι!
εγώ προσωπικά αν και δεν αντιμετωπίζω προσωπικά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης πάντα συμμετέχω εκεί που πρέπει γιατί σκέφτομαι και τον δίπλα μου...
όμως όταν υπάρχουν και άτομα σαν τον Περσόνα που το μόνο που έχουν μάθει από την οικογενειακή τους παιδεία είναι να βρίζουν τον άλλο χωρίς λόγο αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει μια άσπρη ημέρα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

Η Λαζοπουλια να κατσει εκει που ειναι και να σταματησει τα ευαγγελια.
Και εμεις περασαμε απο κρισεις απο το παρελθον,σηκωθηκα και εφυγα για ενα χρονο και παλι πισω.
Σαν την Ελλαδα πουθενα.
Ειναι το Α και το Ω
Η Αρχη και το Τελος αυτη η ΧΩΡΑ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολύ σωστά ενα παλικάρι πιο πίσω έγραψε για την φυγή απο αυτήν τη χώρα.
Αν θέλεις να φύγεις μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και εξαφανίζεσαι.
Ούτε μου, ούτε σου, ούτε και ξου.
Το πολύ το κυρ' ελέεισον..........

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
εγώ προσωπικά αν και δεν αντιμετωπίζω προσωπικά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα διαβίωσης πάντα συμμετέχω εκεί που πρέπει γιατί σκέφτομαι και τον δίπλα μου...
όμως όταν υπάρχουν και άτομα σαν τον Περσόνα που το μόνο που έχουν μάθει από την οικογενειακή τους παιδεία είναι να βρίζουν τον άλλο χωρίς λόγο αυτή η χώρα δεν πρόκειται να δει μια άσπρη ημέρα...

Φιλε μου έχεις δίκιο αλλά τέτοια άτομα αξίζουν προσοχή; Απλά τους αφήνεις στον κόσμο τους και στην άγνοια τους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλικάρι όταν βλέπω τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι ηλίθιοι σαν εσένα πάντα επάνω θα υπάρχουν τα τρωκτικά... μάθε να εκφράζεσαι πρώτα και τράβα να δεις την φάτσα σου σε έναν καθρέπτη και θα δεις ότι το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: που απευθύνεις σε εμένα αυτό το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αρμόζει σε εσένα.... 
όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι χαρακτηρισμοί και οι αντεγκλίσεις.......
με διασκεδάζεις πάραυτα... Μου επιβεβαιώνεις το λόγο που υπάρχουν τα τρωκτικά.......
Γύρω γύρω στους ετοιμοθάνατους περιφέρονται........

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες επειδη βλεπω το thread εχει ανταποκριση μια ταπεινη γνωμη ολιγολογη(Λακωνιζουσα καθοτι καταγωγη απο Σπαρτη).Δεν μπορεις να χτισεις εναν Δυτικο τροπο ζωης με σκεψη και κουλτουρα Ανατολιτικη.Δεν γινεται παιδια!!!!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου έχεις δίκιο αλλά τέτοια άτομα αξίζουν προσοχή; Απλά τους αφήνεις στον κόσμο τους και στην άγνοια τους....
όταν ο άλλος ήρθε από τα γκράβαρα και στον δρόμο του συνάντησε ένα ιντερνέτ καφέ και την οθόνη την νόμισε καθρέπτη άρχισε και αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αλλά δεν πήρε ποτέ χαμπάρι ότι το  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: πήγαινε αλλού... κατά λάθος...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες επειδη βλεπω το thread εχει ανταποκριση μια ταπεινη γνωμη ολιγολογη(Λακωνιζουσα καθοτι καταγωγη απο Σπαρτη).Δεν μπορεις να χτισεις εναν Δυτικο τροπο ζωης με σκεψη και κουλτουρα Ανατολιτικη.Δεν γινεται παιδια!!!!!
Λακωνία εκεί που λένε έχω ένα παιδί ( αγόρι ) και μια κόρη........... καλά που βγήκε από εκεί και ένας Βρετάκος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

είδα και με άτομα σαν και σένα κομμουνιστή υπερασπιστή του Ντεμη που πήγε η χώρα.......
Χούι ρε.....
Τράβα στο ΠΑΜΕ να φωνάξεις και πάνε να γαμήσεις μετά καμμιά Βουλγάρα με το περίσσευμα από τα πλακάκια που έχεις κάνει με τα τρωκτικά......

Κρητικέ ο καθένας έχει τη γνώμη του και όπως λες κάνει ό,τι νομίζει.
Ορθόν.......
Αλλά να το παίζουν και σωτήρες και φιλάνθρωποι της Χώρας οι κομμουνιστές που έχουν λύσει το πρόβλημα των παιδιών και των εγγονών τους.....με πλήρη ερφαρμογή του καπιταλιστικού μοντέλου. Ε είναι ολίγον κατάντια......

Κομμουνισμός δεν είναι ελεημοσύνη. Φιλανθρωπία δεν είναι τύψεις......
Ετσι για να λέμε και τα πράματα με το όνομά τους γιατί οι λέξεις σ αυτή τη χώρα έχουν χάσει πλέον κάθε νόημα.....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
είδα και με άτομα σαν και σένα κομμουνιστή υπερασπιστή του Ντεμη που πήγε η χώρα.......
Χούι ρε.....
Τράβα στο ΠΑΜΕ να φωνάξεις και πάνε να γαμήσεις μετά καμμιά Βουλγάρα με το περίσσευμα από τα πλακάκια που έχεις κάνει με τα τρωκτικά......

Κρητικέ ο καθένας έχει τη γνώμη του και όπως λες κάνει ό,τι νομίζει.
Ορθόν.......
Αλλά να το παίζουν και σωτήρες και φιλάνθρωποι της Χώρας οι κομμουνιστές που έχουν λύσει το πρόβλημα των παιδιών και των εγγονών τους.....με πλήρη ερφαρμογή του καπιταλιστικού μοντέλου. Ε είναι ολίγον κατάντια......

Κομμουνισμός δεν είναι ελεημοσύνη. Φιλανθρωπία δεν είναι τύψεις......
Ετσι για να λέμε και τα πράματα με το όνομά τους γιατί οι λέξεις σ αυτή τη χώρα έχουν χάσει πλέον κάθε νόημα.....
πάλι την οθόνη του υπολογιστή την πέρασες για καθρέφτη ωρέ καράβλαχε και νομίζεις ότι βρίζεις την φάτσα σου...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Φαγωθήκατε να την κοπανίσετε. Άντε κάντε την να δείτε τη γλύκα εκεί που αυτοκτονούν για πλάκα.
Αυτά που ζούμε τώρα εδώ (ο ιδρώτας αλλουνού, οι τράπεζες κλπ) είναι τρόπος ζωής τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα χώρα που σου δίνει τη δυνατότητα να τη ζήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτή η δυνατότητα δε σου δίνεται αλλού (ή για να είμαι σαφέστερος σου δίνεται σε ελάχιστες χώρες στον κόσμο) με αποτέλεσμα είτε να τους βλέπουμε σαν ρομπότ (δυτικοευρωπαίους, σκανδιναβούς) είτε σαν βλαχοδήμαρχους (νεόπλουτους ανατολικοευρωπαίους) είτε σαν πόρνες (ανατολικοευρωπαίους, ασιάτες) είτε σαν ούφο (Ιάπωνες, Κορεάτες).
Η Ελλάδα είναι σαφέστατα το ωραιότερο οικόπεδο του πλανήτη και νομίζω πως για να τη ζήσεις θέλει φαντασία (που κάποιοι προσπαθούν να μας τη στερήσουν) και διάθεση να αλλάξει ο καθένας μας τα κομμάτια της ζωής του που δεν του αρέσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom