Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ακόμα δεν έχω βρει την ιθάκη μου...στο ψάξιμο είμαι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.474
Πόντοι
42.697
ξεχάσατε να βάλετε στην ψηφοφορία τον Καναδά και τις Σκανδιναβικές χώρες.
όλα αυτα τα κράτη προσφέρουν άριστη ποιότητα ζωής (παιδεία, κοινωνικές παροχές, περιθαλψη. σεβασμός στο περιβάλλον, κτλ)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ξεχάσατε να βάλετε στην ψηφοφορία τον Καναδά και τις Σκανδιναβικές χώρες.
όλα αυτα τα κράτη προσφέρουν άριστη ποιότητα ζωής (παιδεία, κοινωνικές παροχές, περιθαλψη. σεβασμός στο περιβάλλον, κτλ)

Εγινε κι αυτό (συμφωνώ απόλυτα) !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Στο καλό και καλή τύχη.
Και εδώ που είστε, γκρινιάζετε και το πολύ να κοιτάζετε την πάρτη σας. Αδειάστε τη γωνιά, γιατί εμείς δεν μπορούμε να  φύγουμε, η Ελλάδα μας έχει κεφαλοκλείδωμα. Οπότε αφήστε και λίγο από το χώρο που ούτως ή άλλως περιφρονείτε.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ μένω νότια Γαλλία εδώ και μερικά χρόνια και δεν έχω παράπονο
Αλλά η Ελλάδα πάντα μου λείπει. Βέβαια όταν γυρνάω πίσω για διακοπές συχτιρίζω, ιδίως όταν είμαι στην Αθήνα. Αλλιώς σαν τα νησιά μας, λίγα μέρη τα πλησιάζουν εδώ που είμαι.
Ως προς συνθήκες εργασίας και μισθών, δεν υπάρχει σύγκριση φυσικά.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...σαν τα νησιά μας, λίγα μέρη τα πλησιάζουν

Η πατρίδα μας έχει ασύγκριτες φυσικές ομορφιές... αλλά ΔΥΣΤΗΧΩΣ την χειρότερη αξιοποίηση... και τελικά με την αύξηση των τιμών δεν ξέρω κατά πόσον πλέον συμφέρουν ακόμα και οι διακοπές εδώ, σε σύγκριση με τις γειτονικές μας χώρες (και όχι μόνο)...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ευτυχώς υπάρχουν μέρη που ακόμα είναι σχετικά άγνωστα στους πολλούς, οικονομικά και περνάς τρέλα. Αλλά φυσικά δεν τα λέμε... γιατί άμα μαθευτούν θα χαλάσουν και αυτά.
;)

Επισκέπτης
Καποια στιγμη σκεφτομαι πως θα φυγω απο ελλαδα...οι επιλογες ειναι 3!
1.Las Palmas.
2.Mallorca.
3.Βologna.

Mε τα 2 πρωτα να ειναι πρωτα στη λιστα λογω καταγωγης...ενω η 3η επιλογη εχει ελπιδες μονο για λογους της μελλουσας γυναικας μου!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η πατρίδα μας έχει ασύγκριτες φυσικές ομορφιές...

τελικά έχουμε πολλή πλάκα σ αυτή τη χώρα...... Είμαστε οι καλύτεροι, οι ωραιότεροι, οι τελειότεροι. Απλά όταν μας ερωτούν το σύστημα αναφοράς απλά δεν υπάρχει.......
Ναι ρε η Ελλάδα έχει απίστευτες φυσικές ομοεφιές αλλά όχι και ασύγκριτες....
Εκτός εάν εχεις πάει σε κάθε γωνιά του κόσμου και έχεις άποψη για όλα τα θέρετρα του κόσμου... Ημαρτον......

Υ.Γ.
Η φυσική ομορφιά δεν καθορίζεται από αυτό που έχεις συνηθίσει...... Οσο για το παλλικάρι που είναι στη Γαλλία μάλλον έχει κάνει μια βόλτα στη Γαλλική Ριβιέρα για να καταλάβει ότι η Μεσόγειος σε όλο της το φάσμα και όχι μόνο στο.... Αιγαίο και την Αδριατική είναι πανέμορφη........
Τεσπα... Απόψεις είναι αυτές..... Καλό θα είναι βέβαια άτομα που πέραν από την Πάρο, το διαμέρισμά τους και την τουαλέττα τους δεν έχουν πάει σε καμμιά άλλη χώρα του κόσμου να μη μιλούν με εκφράσεις του στυλ είμαστε η ομορφότερη χώρα του κόσμου.........
Είναι περίπου σα να υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει πουθενά σε άλλο πλανήτη του σύμπαντος ζωή....... 

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ευτυχώς υπάρχουν μέρη που ακόμα είναι σχετικά άγνωστα στους πολλούς, οικονομικά και περνάς τρέλα. Αλλά φυσικά δεν τα λέμε... γιατί άμα μαθευτούν θα χαλάσουν και αυτά.
;)

Ελα καλε πεστο,σου ορκιζομαι δεν θα το πω σε κανεναν!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
;)

Όποιος τρώει μόνος του πεθαίνει και μόνος του. Γι' αυτό εσύ κράτα το στόμα σου κλειστό.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
φιλε μια απο τα ιδια......εδω και 3 μηνες την εχω κανει εξωτερικο και δεν μου λειπει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ  μιας που αμα αρχισω να γραφω το γιατι θα μου παρει μια βδομαδα.......ειμαι ολλανδια και εχω αρχισει να ηρεμω και να συνερχομαι οικονομικα......και γουστα....και ταξιδακια.......φραπε παραγγελνω απο ελλαδα .....και σουβλακια τα φτιαχνω μονος μου!!!!!!!!!!!! :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στο καλό και καλή τύχη.
Και εδώ που είστε, γκρινιάζετε και το πολύ να κοιτάζετε την πάρτη σας. Αδειάστε τη γωνιά, γιατί εμείς δεν μπορούμε να  φύγουμε, η Ελλάδα μας έχει κεφαλοκλείδωμα. Οπότε αφήστε και λίγο από το χώρο που ούτως ή άλλως περιφρονείτε.

αγαπητέ εγώ προσωπικά δεν περιφρονώ τη χώρα μου... Αλλωστε δε φταίει το χώμα για την κατάντια του....... οι αγρότες φταίνε.......

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
να σας ρωτήσω κάτι ρε παλικάρια? για πέστε μου πόσοι από εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτήν εδώ την χώρα και θέλετε να την κάνετε για αλλού σήμερα το βράδυ θα κατεβείτε να διαδηλώσετε ενάντια σε  όλα αυτά που κάνουν την ζωή μας κόλαση εδώ?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μια απο τα ιδια......εδω και 3 μηνες την εχω κανει εξωτερικο και δεν μου λειπει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ  μιας που αμα αρχισω να γραφω το γιατι θα μου παρει μια βδομαδα.......ειμαι ολλανδια και εχω αρχισει να ηρεμω και να συνερχομαι οικονομικα......και γουστα....και ταξιδακια.......φραπε παραγγελνω απο ελλαδα .....και σουβλακια τα φτιαχνω μονος μου!!!!!!!!!!!! :)
έχει Καλαμάτα και στην Ολλανδία?

Επισκέπτης
να σας ρωτήσω κάτι ρε παλικάρια? για πέστε μου πόσοι από εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτήν εδώ την χώρα και θέλετε να την κάνετε για αλλού σήμερα το βράδυ θα κατεβείτε να διαδηλώσετε ενάντια σε  όλα αυτά που κάνουν την ζωή μας κόλαση εδώ?
Σε ποια απ'τις 2 συγκεντρωσεις να παμε ? ;) ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Για να ζήσει κανείς στο εξωτερικό και να απολαύσει ποιότητα ζωής πρέπει φεύγοντας απο

την Ελλαδα να διαγράψει

τον "φραπε" και το "σουβλάκι"......

ως τρόπο ζωής και να ξέρει οτι στο εξωτερικό θα είναι πάντα "ξένος"

όσα χρόνια και να περάσουν.....

ΥΓ Ζω μόνιμα εξωτερικό

+100000 κι εγω εξωτερικο ζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom