Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πολυ καλο φιλε.........ευχαριστουμε.......

Μπορει βεβαια να μην εχουμε 800.000ευρω αλλα οι πληροφοριες ειναι πολυ χρησιμες.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και μην ξεχνάμε ότι μας αρέσει να φτύνουμε εκεί που τρώμε, αλλά και να κράζουμε ότι κάνουμε οι ίδιοι.

Είναι η μέθοδος που πέρασε στην κοινωνία μας, γνωστός "δημοσιογράφος" Lifestyle περιοδικών που έγινε μεγαλοεκδότης με εισηγμένη...

Live your dreams boys and keep walking!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ΣΩΣΤΟΣ Ο YORGOS.

Παιδιά για την κατάσταση στην οποία ζούμε, φταίμε ΌΛΟΙ.. Δεν καταλαβάινω δηλαδή ποιος ψηφίζει τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια, ποιός συντηρεί το σύστημα, ποιός ξέρει να φαίρεται στις γυναίκες όπως το αξίζουν, ποιός είπε στους μαλάκες τους Έλληνες να πουλήσουν τα οικόπεδα τους και να τα παίξουν στο χρηματιστήριο, ποιός τους είπε να πάρουν δάνεια και να χρεωθούν και να σπαταλούν με τόση ασυδοσία, ποιός νοιάστηκε να ξεστραβωθεί για την κατάσταση στην οποία ζει γύρω του, ποιός νοιάστηκε να δει τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ κτλ

ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ & ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε

Πολλες φορες οι γονεις μας δυστυχως και οχι εμεις.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο που λες οτι τους ψηφιζουμε δεν μπορουμε να το αλλαξουμε ουτε σε 100 χρονια......
Αυτο δεν μπορουμε να το σταματησουμε εγω και εσυ η ο καθενας.....
οσο για τα δανεια και τα υπολοιπα....πιστευω αναγκαστηκε ο κοσμος δλδ οτι γινεται γινεται κστευθυνομενα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και γιατί να φύγουμε εμείς ρε μάγκες ?
Ας διώξουμε όλο αυτό το πουσταριό το καρκίνωμα , που τρώει τα σπλαχνα της ελληνικής κοινωνίας
και να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερο το αύριο για τα παιδία μας.
φεύγω = λιποταξία ,γιατί η ζωή είναι Μάχη , εάν το αντέχεις έχει καλώς , εάν όχι θα είσαι κυνηγημένος σε όλοι σου τη ζωή σαν τον λιποτάκτη , δεν είναι εύκολο .

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για να ζήσει κανείς στο εξωτερικό και να απολαύσει ποιότητα ζωής πρέπει φεύγοντας απο

την Ελλαδα να διαγράψει

τον "φραπε" και το "σουβλάκι"......

ως τρόπο ζωής και να ξέρει οτι στο εξωτερικό θα είναι πάντα "ξένος"

όσα χρόνια και να περάσουν.....

ΥΓ Ζω μόνιμα εξωτερικό
δεν ξέρω που ζεις φιλε μου αλλα εδώ που ζω εγώ υπάρχει και "φραπέ" και "σουβλάκι",άσε που δεν νομίζω να είναι λόγος για να μην φίγκις ok γούστα είναι αυτά.όσο για το ξένος εδώ αιστάνονται ξένοι οι έλληνες στην ελλάδα τι να λέμε.φιλε να το σκεφτείς καλά έχει και τα καλά έχει και πολλά στραβά,πάντως ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλή τύχη.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΣΩΣΤΟΣ Ο YORGOS.

Παιδιά για την κατάσταση στην οποία ζούμε, φταίμε ΌΛΟΙ.. Δεν καταλαβάινω δηλαδή ποιος ψηφίζει τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια, ποιός συντηρεί το σύστημα, ποιός ξέρει να φαίρεται στις γυναίκες όπως το αξίζουν, ποιός είπε στους μαλάκες τους Έλληνες να πουλήσουν τα οικόπεδα τους και να τα παίξουν στο χρηματιστήριο, ποιός τους είπε να πάρουν δάνεια και να χρεωθούν και να σπαταλούν με τόση ασυδοσία, ποιός νοιάστηκε να ξεστραβωθεί για την κατάσταση στην οποία ζει γύρω του, ποιός νοιάστηκε να δει τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ κτλ

ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ & ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε
έχεις απόλυτο δίκιο,αυτό το σύστημα κληρονομήσαμε και αυτό θα αφήσουμε στα παιδιά μας.όσο για τους πολιτικούς όλοι τα ίδια σκατά είναι και με το συμπάθιο.αλλα το σύστημα είναι τόσο σάπιο που δεν διορθώνεται θέλει γκρέμισμα και από την αρχή πάλι κάτι σαν επανάσταση.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικά όσο ανεβαίνει η ζέστη τόσο μερικούς έχει αρχίσει και τους βαράει στο κεφάλι......

τελικά μερικοί τρίχες δεν έχετε βγάλει στα αρχίδια σας και το παίζετε και πηδηχταράδες...

και τώρα δεν σας χωράει και αυτή η χώρα.....

ρε που θα πάτε με το χαρτζιλίκι του μπαμπά?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ενας φιλος ειναι Ολλανδια κολλαει αυτοκολητα γνησιοτητας προγραμματων στα laptop μισθος 1600 ευρα! αλλη ζωη αλλο επιπεδο σε ολα ενα κρατος που αγαπαει τους υπηκοους του οχι οπως εδω στο κωλοχανειο, ισως και εγω αν δεν ειχα την επιχειρηση μου και ημουν υπαλληλος να την εκανα το μονο που σκεφτομαι ειναι την νυχτερινη ζωη στην Ελλαδα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697
ενας φιλος ειναι Ολλανδια κολλαει αυτοκολητα γνησιοτητας προγραμματων στα laptop μισθος 1600 ευρα! αλλη ζωη αλλο επιπεδο σε ολα ενα κρατος που αγαπαει τους υπηκοους του οχι οπως εδω στο κωλοχανειο, ισως και εγω αν δεν ειχα την επιχειρηση μου και ημουν υπαλληλος να την εκανα το μονο που σκεφτομαι ειναι την νυχτερινη ζωη στην Ελλαδα

Ασε φίλε για Ολλανδία...
Ο κολλητός μου ζει και εργάζεται μόνιμα στο Αμστερνατμ εδω και 3 χρόνια.
Ο άνθρωπος εχει ποιοτητα ζωής. Τέλος.
Αλλο πράγμα.
Εκτός του ότι παιρνει μισθό που στην Ελλάδα δεν μπορεί ουτε να τον ονειρευτεί έχει και πάνω απο 30 ημέρες άδειας τον χρόνο + 15-20 ημέρες ρεπό που μπορεί να πάρει τμηματικά η με την μία μεσα στον χρόνο....
και ειναι υπάλληλος γραφείου...
Ασε που εκει δεν υπάρχει ΙΚΑ και δεν κρατάνε απο τον μισθό σου κερατιατικα.
Ολος ο κόσμος εχει ιδιωτική ασφάλιση.

always horny

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
100 % συμφωνος με τον φιλο που ανοιξε το thread
Η Ελλαδα μας ζει το American Dream της δεκατιας του 50!!!!
Η μεγαλυτερη Ξεφτιλα για μια χωρα που η φυση ειναι υπεροχη ,γεωστρατηγικη θεση τρομερη,30 χρονια στην Ε.Ε ,η μεγαλυτερη κουλτουρα που μπορει να εχει μια χωρα απο την ιστορια της και τι εχουμε .Μιζερια, Μιζερια!!!!!!!!ΣΕ λιγα χρονια θα μας κοιτανε οι Αληθινοι Ευρωπαιοι ,Πρωην Ανατολικοι "Τριτοκοσμοικοι" για μας πριν απο λιγα χρονια και θα γελανε !!!!!!!Μιλαμε για πολυ γελιο!!!!!.Εχω σταματησει να βλεπω Ειδησεις εδω και ενα χρονο.Δεν αντεχετε το
Greek "i want to be American" life style .Οταν παω στην παραλια στην πολη μου με καποιο φιλαρακι ,παρακαλαμε να ερθουν κοπελλιτσες απο αλλες χωρες,τουριστριες οι εργαζομενες απο αν.μπλοκ για να σπασει λιγο η ρουτινα!!!!!Εκει καταντησαμε .Μιζερια!!Αυτες γελανε ,σταλαβουτανε ,παιζουνε με τα ματια,κανουνε μαλακιουλες ,ειναι ανθρωποι οχι robot!!!!!!
Και μου αρεσει που οι Ελλεινιδες κοιτανε με ζηλοφθονια,και γελανε χαιρεκακα μεσα απο τα Dolce Cabana γυαλια τους για ολλες αυτες τις πουτανες!!! που τολμανε να φερονται σαν ανθρωποι With flesh and blood
Sorry για το λογιδιο,μπορει να ειναι και μαλακια !! αλλα εχω φρεσκιες παραστασεις

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μου τα λεει και ο δικος μου και λεω η αυτος ο πουστης μας δουλευει η εκει πρεπει να ναι αλλος πλανητης! και μη ξεχναμε αλλο Ολλανδεζες αλλο..... Σουλα Κουλα Τουλα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  ΔΕν ειναι και τοσο χαλια τα πραγματα, δεν θα ειμαστε τελευταιοι αλλα ΠΡΟτελευταιοι στην Ευρωπη πανω απο την Βουλγαρια και λιγο πιο πάνω αν μπουν τα Σκοπια στην ΕΕ!! Οταν ο μεσος πληθωρισμος στους 27 ειναι 3,9% και στη ζωνη του Ευρω 3,5% η Ελλαδα με το βλεμμα στην Λατινικη Αμερικη εχει 4,9% και σε μια χρονια που ΠΟΥΛΗΣΕ παγια (ΟΤΕ) παλι θα δανειστει!!!
  Τωρα τι φταιω εγω αν ο Αλογοσκουφης δεν μπορει να μειωσει το γαμημενο το ελλειμα δεν ξερω??
  Στα καθημερινα η Ελλαδα ειναι μια μαγικη εικονα αν εισαι σπιτι-δουλεια εξοδο το βραδυ με 50€ το ατομο σε ρεστωραντ και 20€ σε ΤΑΒΕΡΝΑ  και το ΣΚ στο σάλε ή στην παραλία στο εξοχικο και αν αρωστησεις στο ΥΓΕΙΑ δεν μπορεις να εχεις αποψη για την Ελλαδα!!
  Τωρα αν πρεπει να κατεβεις Ομονοια, να στηθεις στην ουρα στα Ιατρεια του ΙΚΑ ΤΕΒΕ. στην εφορια κλπ. να πας βολτα το παιδι σου και να το περνανε για Ρωσακι-Ρουμανακι-Αγγλακι τοτε καταλαβαινεις τι ειναι Ελλαδα!!
  Οι απ'εξω γυρισαν για το πρωτο και εφαγαν το 2ο και επεσαν απο τα συννεφα!!!
  Δυστυχως ενω η διαδρομη απο εξω πίσω εινα ευκολη απο ΕΔΩ ΕΞΩ ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη αλιως θα την ειχαμε κανει εδω και μια δεκαετία!!!!

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
100 % συμφωνος με τον φιλο που ανοιξε το thread
Η Ελλαδα μας ζει το American Dream της δεκατιας του 50!!!!
Η μεγαλυτερη Ξεφτιλα για μια χωρα που η φυση ειναι υπεροχη ,γεωστρατηγικη θεση τρομερη,30 χρονια στην Ε.Ε ,η μεγαλυτερη κουλτουρα που μπορει να εχει μια χωρα απο την ιστορια της και τι εχουμε .Μιζερια, Μιζερια!!!!!!!!ΣΕ λιγα χρονια θα μας κοιτανε οι Αληθινοι Ευρωπαιοι ,Πρωην Ανατολικοι "Τριτοκοσμοικοι" για μας πριν απο λιγα χρονια και θα γελανε !!!!!!!Μιλαμε για πολυ γελιο!!!!!.Εχω σταματησει να βλεπω Ειδησεις εδω και ενα χρονο.Δεν αντεχετε το
Greek "i want to be American" life style .Οταν παω στην παραλια στην πολη μου με καποιο φιλαρακι ,παρακαλαμε να ερθουν κοπελλιτσες απο αλλες χωρες,τουριστριες οι εργαζομενες απο αν.μπλοκ για να σπασει λιγο η ρουτινα!!!!!Εκει καταντησαμε .Μιζερια!!Αυτες γελανε ,σταλαβουτανε ,παιζουνε με τα ματια,κανουνε μαλακιουλες ,ειναι ανθρωποι οχι robot!!!!!!
Και μου αρεσει που οι Ελλεινιδες κοιτανε με ζηλοφθονια,και γελανε χαιρεκακα μεσα απο τα Dolce Cabana γυαλια τους για ολλες αυτες τις πουτανες!!! που τολμανε να φερονται σαν ανθρωποι With flesh and blood
Sorry για το λογιδιο,μπορει να ειναι και μαλακια !! αλλα εχω φρεσκιες παραστασεις
..............................ΠΕΣ ΤΑ   ΜΕΓΑΛΕ  !!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :dancing:

Υπάλληλος  στην  TELIA/Σουηδια  (Τηλεπικ ) με Απολυτηριο Λυκειου παιρνει 13,000 SEK

520,000 ΔΡΧ  =1500 Εuro......

Eδω στην Ελλάδα ακούω :

1) Yπάλληλος σε Call Centre 740 Euro μεικτά...ΕΛΕΟΣ!!! 600 € καθαρά!!!!
   Ο Μanager στην συνεντευξη αρχίζει....

* Πόσο χρονών είσαι ... :think:
     Ειμαι 37 χρ..

Α!! Προσλαβάνουμε μεχρι 32 χρ!!!  :birdman:

* Εισαι άγαμος ...(Τι σχεση εχει αυτό ???)  :headbang:

Ερωτήσεις ρατσιστικές και άσχετες με το αντικειμενο εργασιας ...

Σχετικος νόμος του 2005 το απαγορεύει (απαγορευεται η διάκριση με βάσει το φυλο/ηλικια/πολιτική πεποιθηση κτλ) ....

Στην προηγμένη Ευρώπη κανένας δεν σε ρωταει ποσο χρονών είσαι..Μόνο εδώ??

Στην Ολλανδια το direct investment είναι  65 δισ $ ..
   Στην Ελλάδα  1,2 δισ $ ...

Απο που θα γίνουν δουλειές???  

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
greek kamaki and souvlaki..come with me για να τη βρεις...ε ρε γελια και τα χειροτερα για εμας δεν εχουν ερθει ακομα....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δυστυχως ενω η διαδρομη απο εξω πίσω εινα ευκολη απο ΕΔΩ ΕΞΩ ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη αλιως θα την ειχαμε κανει εδω και μια δεκαετία!!!!

Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα "απόφασης"... ΔΥΣΚΟΛΑ ξεκουνιόμαστε από την (όποια) βολή μας... ΟΤΑΝ όμως το κάνουμε... αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ... (έχω πρόσφατο παράδειγμα φίλου, που έφυγε από την Αθήνα για επαρχία και πλέον δεν θέλει να έρθει παρά μόνον για τρελλά ψώνια στις εκπτώσεις) !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
..............................ΠΕΣ ΤΑ  ΜΕΓΑΛΕ  !!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :dancing:

Υπάλληλος  στην  TELIA/Σουηδια  (Τηλεπικ ) με Απολυτηριο Λυκειου παιρνει 13,000 SEK

520,000 ΔΡΧ  =1500 Εuro......

Eδω στην Ελλάδα ακούω :

1) Yπάλληλος σε Call Centre 740 Euro μεικτά...ΕΛΕΟΣ!!! 600 € καθαρά!!!!
    Ο Μanager στην συνεντευξη αρχίζει....

* Πόσο χρονών είσαι ... :think:
      Ειμαι 37 χρ..

Α!! Προσλαβάνουμε μεχρι 32 χρ!!!  :birdman:

* Εισαι άγαμος ...(Τι σχεση εχει αυτό ???)  :headbang:

Ερωτήσεις ρατσιστικές και άσχετες με το αντικειμενο εργασιας ...

Σχετικος νόμος του 2005 το απαγορεύει (απαγορευεται η διάκριση με βάσει το φυλο/ηλικια/πολιτική πεποιθηση κτλ) ....

Στην προηγμένη Ευρώπη κανένας δεν σε ρωταει ποσο χρονών είσαι..Μόνο εδώ??

Στην Ολλανδια το direct investment είναι  65 δισ $ ..
    Στην Ελλάδα  1,2 δισ $ ...

Απο που θα γίνουν δουλειές??? 

καλα εσυ μας κανεις πλακα θες και δουλεια στα γεραματα με 1500? :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Να την κάνω κι εγώ με ελαφρά ?

Το σκέφτομαι καιρό τώρα...

Valentino_Rossi

Μέλος