amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και εγω θελω να φυγω βαρεθηκα σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000αγαπαμε την ιστορια μας αλλα μισουμε το παρον και το ανυπαρκτο μελλον μας...αυτη η κωλοχωρα δεν μπορει να εκπληρωσει τις προσδοκιες κανενος σε οποιοδηποτε επιπεδο..απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε..απο τις γυναικες?απο τις δουλειες με τους εξευτελιστικους μισθους?με την βρωμια και την σηψη σε ολα τα επιπεδα της ζωης μας?.φιλε αν μπορεις να φυγεις γιατι να εισαι ακομη εδω?
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! ...........Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!
οσο και καλο μπακ απ να χεις σε αν μπλοκ δεν πας!Σε ποια χωρα θα πηγαιναμε ομως??????????
Ειναι ενα θεμα και αυτο.........
Αν ειχαμε καποιο κεφαλαιο και πηγαιναμε σε χωρα του αν.μπλοκ??????
θα το ηθελα πολυ φιλε χρηστο πχ ρωσια θα ηταν πολυ καλαΣε ποια χωρα θα πηγαιναμε ομως??????????
Ειναι ενα θεμα και αυτο.........
Αν ειχαμε καποιο κεφαλαιο και πηγαιναμε σε χωρα του αν.μπλοκ??????
Αλλά δεν μπορώ να μην προσθέσω, ότι υπάρχει άλλη μία κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να περνάει καλά εδώ στην Μπανανία.
Οι πεισματάρηδες, και ανήκω σε αυτούς.
Χρειαζεται μελετη.............θα το ηθελα πολυ φιλε χρηστο πχ ρωσια θα ηταν πολυ καλα
ΣΩΣΤΟΣ Ο YORGOS.
Παιδιά για την κατάσταση στην οποία ζούμε, φταίμε ΌΛΟΙ.. Δεν καταλαβάινω δηλαδή ποιος ψηφίζει τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια, ποιός συντηρεί το σύστημα, ποιός ξέρει να φαίρεται στις γυναίκες όπως το αξίζουν, ποιός είπε στους μαλάκες τους Έλληνες να πουλήσουν τα οικόπεσα τους και να τα παίξουν στο χρηματιστήριο, ποιός τους είπε να πάρουν δάνεια και να χρεωθούν και να σπαταλούν με τόση ασυδοσία, ποιός νοιάστηκε να ξεστραβωθεί για την κατάσταση στην οποία ζει γύρω του, ποιός νοιάστηκε να δει τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ κτλ
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ & ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.
Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε
ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ & ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.
Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε
τα υπολοιπα θα τα βρούμε απο καμια ρωσίδουλα κοπελίτσα να μας φιλοξενίσει στην χωρα της γυνακειας ζεστης κάβλαςΧρειαζεται μελετη.............
Καλα για γυναικες δεν τιθεται καν συζητηση αλλα τα υπολοιπα???????????
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! Είμαι πατριώτης μέχρι τα μπούνια! Έχω πλακωθεί στο εξωτερικό με Τούρκους που μου την είπαν για την Ελλάδα! Έζησα πολλά χρόνια έξω (σπουδές + δουλειά + περιπλανήσεις) και πάντα ένοιωθα μια καψούρα στην ψυχή μου για την Ελλάδα!
Αυτή η καψούρα με έκανε πριν λίγα χρόνια να επιστρέψω στην Ελλάδα, με πρόθεση να εγκατασταθώ οριστικά εδώ. Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είχα πολύ καλή θέση έξω υποβαθμίστηκα 3 επίπεδα κάτω! Και αυτό κατάλαβα ότι δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, αφού γενικά βλέπω γύρω μου να επικρατούν εδώ οι τσάτσοι και τα λαμόγια, ενώ οι (αντικειμενικά) άξιοι άνθρωποι να παραγκωνίζονται και να εξωθούνται από τα "κυκλώματα" με πλάγιους τρόπους στη διαρκή υποβάθμιση και στον εξευτελισμό! Αντί για τις ανθρώπινες αξίες βλέπω να επικρατούν στη χώρα μου η πονηριά, η λαμογιά και το χρήμα, το χρήμα που εξαγοράζει εδώ στην Ελλάδα τα πάντα και κάνει τον κάθε κλεφταρά κύριο και νοικοκύρη!
Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μισθοί για τον περισσότερο κοσμάκη της πείνας και οι τιμές των βασικών προιόντων από τις υψηλότερες παγκοσμίως! Μία κοινωνία τριγύρω μου που μεταλλάσσεται όλο και περισσότερο σε τριτοκοσμική, μία κοινωνία καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!
Δεν θέλει πολύ ρε παιδιά! Τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και τρελαίνομαι! Γι' αυτό και λέω να επανορθώσω την προ ετών μαλακία και να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη χώρα! Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!