Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και εγω θελω να φυγω βαρεθηκα σε αυτο το μπουρδελο που ζουμε

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αγαπαμε την ιστορια μας αλλα μισουμε το παρον και το ανυπαρκτο μελλον μας...αυτη η κωλοχωρα δεν μπορει να εκπληρωσει τις προσδοκιες κανενος σε οποιοδηποτε επιπεδο..απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε..απο τις γυναικες?απο τις δουλειες με τους εξευτελιστικους μισθους?με την βρωμια και την σηψη σε ολα τα επιπεδα της ζωης μας?.φιλε αν μπορεις να φυγεις γιατι να εισαι ακομη εδω?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση άμεσα.
Αφήστε τις πόλεις στους λαθρομετανάστες και τους εραστές τους.
Τα βουνά και τα νησιά δεν θα μας τα πάρουν τόσο εύκολα (για όσους μείνουν εδώ).
Για όσους πάνε έξω τουλάχιστον θα ζήσουν σε ευνομούμενες πολιτείες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εκανες μαλακεία που επέστρεψες

Φύγε όσο ειναι καιρός και μην το σκέφτεσαι

Ειναι δυστυχία να αξίζεις και να ζεις ελλαδισταν

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αγαπαμε την ιστορια μας αλλα μισουμε το παρον και το ανυπαρκτο μελλον μας...αυτη η κωλοχωρα δεν μπορει να εκπληρωσει τις προσδοκιες κανενος σε οποιοδηποτε επιπεδο..απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε..απο τις γυναικες?απο τις δουλειες με τους εξευτελιστικους μισθους?με την βρωμια και την σηψη σε ολα τα επιπεδα της ζωης μας?.φιλε αν μπορεις να φυγεις γιατι να εισαι ακομη εδω?
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σε ποια χωρα θα πηγαιναμε ομως??????????
Ειναι ενα θεμα και αυτο.........
Αν ειχαμε καποιο κεφαλαιο και πηγαιναμε σε χωρα του αν.μπλοκ??????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! ...........Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!

I feel u, παρόμοιο case και εδώ. Αλλά δεν έχω κλείσει τις πόρτες του εξωτερικού, διατηρώ επαγγελματικές δραστηριότητες ακόμη έξω στον πολιτισμό.

Αλλά δεν μπορώ να μην προσθέσω, ότι υπάρχει άλλη μία κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να περνάει καλά εδώ στην Μπανανία.

Οι πεισματάρηδες, και ανήκω σε αυτούς.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οσο και καλο μπακ απ να χεις σε αν μπλοκ δεν πας!

αυτοι που ειναι....ή με εταιριες ειναι! η εταιριες εχουνε! η με καποια τραπεζα ελληνικη ειναι σαν στελεχοι η σε προξενεια ειναι!η σε στρατιωτικες μοναδες νατου ειναι!
εσυ τι θα κανεις? θα παρεις ενα πακετο λεφτα θα νοικιασεις ενα σπιτι και θα ξεκινησεις να δινεις το βιογραφικο σου?? αν βεβεα εχεις και σχολη! εσενα θα παρουνε? οι ντοπιοι που θα πανε? δεν ειναι τοσο ευκολα!
πανε ανοιξε σουβλατζιδικο!
greek souvlaki!! να δεις προκοπη! οπως κατι φοροφυγαδες απο παλια!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
θα το ηθελα πολυ φιλε χρηστο πχ ρωσια θα ηταν πολυ καλα

Επισκέπτης
Αλλά δεν μπορώ να μην προσθέσω, ότι υπάρχει άλλη μία κατηγορία ανθρώπων που μπορεί να περνάει καλά εδώ στην Μπανανία.

Οι πεισματάρηδες, και ανήκω σε αυτούς.

ΣΩΣΤΟΣ Ο YORGOS.

Παιδιά για την κατάσταση στην οποία ζούμε, φταίμε ΌΛΟΙ.. Δεν καταλαβάινω δηλαδή ποιος ψηφίζει τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια, ποιός συντηρεί το σύστημα, ποιός ξέρει να φαίρεται στις γυναίκες όπως το αξίζουν, ποιός είπε στους μαλάκες τους Έλληνες να πουλήσουν τα οικόπεδα τους και να τα παίξουν στο χρηματιστήριο, ποιός τους είπε να πάρουν δάνεια και να χρεωθούν και να σπαταλούν με τόση ασυδοσία, ποιός νοιάστηκε να ξεστραβωθεί για την κατάσταση στην οποία ζει γύρω του, ποιός νοιάστηκε να δει τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ κτλ

ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ & ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:dancing: πουτανα πολεμα σου πινουνε το αιμα  :dancing:
:dancing: πουτανες ενωμενες ποτε νικημενες  :dancing:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
νομος ειναι το δικιο του πελατη
πουτανες για καθε λιμενεργατη

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ουπς!
λαθος θεμα!
σορι παιδες , με παρασυρε το πουτανιστικο κινημα  :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΣΩΣΤΟΣ Ο YORGOS.

Παιδιά για την κατάσταση στην οποία ζούμε, φταίμε ΌΛΟΙ.. Δεν καταλαβάινω δηλαδή ποιος ψηφίζει τους ίδιους μαλάκες τόσα χρόνια, ποιός συντηρεί το σύστημα, ποιός ξέρει να φαίρεται στις γυναίκες όπως το αξίζουν, ποιός είπε στους μαλάκες τους Έλληνες να πουλήσουν τα οικόπεσα τους και να τα παίξουν στο χρηματιστήριο, ποιός τους είπε να πάρουν δάνεια και να χρεωθούν και να σπαταλούν με τόση ασυδοσία, ποιός νοιάστηκε να ξεστραβωθεί για την κατάσταση στην οποία ζει γύρω του, ποιός νοιάστηκε να δει τα πράγματα πίσω από το παρασκήνιο κτλ κτλ κτλ κτλ

Εμείς τα διαλύσαμε και ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ - φτάνει να το θέλουμε

Αυτοί που τα διαλύσανε κοιτάνε να φύγουν για να ξανάρθουν οταν κ αν ξαναφτιάξουν τα πράγματα...
Τεσπα, προκοπή μπορείς να κάνεις εδώ αρκεί να ξέρεις κ να έχεις την θέληση να δουλέψεις σκληρά κ ΦΥΣΙΚΑ να κάνεις θυσίες σ όλα τα επίπεδα. Αυτός που αξίζει κ επιμένει θα ανταμειφθεί.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Εγω το μόνο που βλέπω Φίλε
είναι η διαρκής αναμόχλευση των εμφυλιοπολεμικών παθών
για να μπορούν κάποιοι να διατηρούν τα ξεπερασμένα εδώ και χρόνια μαγαζάκια τους ανοιχτά
καθώς μόνο ο φόβος για τον λύκο κρατά τα πρόβατα
μαντρωμένα
μόνο που δεν ξέρω πρόβατα μαντρωμένα για το δικό τους καλό
αλλά για του τσοπάνου
όσο ο έλληνας θα μένει ποίμνιο τα αυτά θα συμβαίνουν.
Καλά τα λες εσύ και άλλοι λοιπόν αλλά ποιος σ'ακουει.
Για μένα έχει τελειώσει πια.
Μαυρη πέτρα και στα πάτρια κάποια μέρα.
Να ποτίσουμε ξανά την προγονική γη με ιδρώτα μπας και μας ξαναθρέψει.
Πίσω στα χωριά μας όσοι δεν μπορούνε μακριά της
Αντε καληνύχτα Αδέλφια

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χρειαζεται μελετη.............
Καλα για γυναικες δεν τιθεται καν συζητηση αλλα τα υπολοιπα???????????
τα υπολοιπα θα τα βρούμε απο καμια ρωσίδουλα κοπελίτσα να μας φιλοξενίσει στην χωρα της γυνακειας ζεστης κάβλας

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε που θέλεις να φύγεις από τη "σκατοχώρα" όπως λες,

επέτρεψέ μου μία παρατήρηση. Αν θυμάμαι καλά, σε άλλο post είχες γράψει ότι υπηρέτησες στο ΓΕΣ ή κάπου εκεί αντί να πας στην παραμεθώριο (Έβρος κ.λπ.). Προφανώς, για να το κάνεις αυτό, χρησιμοποίησες το βυσματικό, αναξιοκρατικό κ.λπ. σύστημα που υπάρχει στον στρατό κι ως ένα βαθμό, λειτουργεί κι έξω από τον στρατό. Τότε ήταν καλά, να υποθέσω; Όταν το ίδιο σύστημα το βρήκες απέναντί σου τότε κατάλαβες ότι λειτουργεί αναξιοκρατικά;

Γενικά πάντως, δεν διαφωνώ με την ουσία των όσων γράφεις αν και τα βρίσκω ελαφρώς υπερβολικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! Είμαι πατριώτης μέχρι τα μπούνια! Έχω πλακωθεί στο εξωτερικό με Τούρκους που μου την είπαν για την Ελλάδα! Έζησα πολλά χρόνια έξω (σπουδές + δουλειά + περιπλανήσεις) και πάντα ένοιωθα μια καψούρα στην ψυχή μου για την Ελλάδα!

Αυτή η καψούρα με έκανε πριν λίγα χρόνια να επιστρέψω στην Ελλάδα, με πρόθεση να εγκατασταθώ οριστικά εδώ. Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είχα πολύ καλή θέση έξω υποβαθμίστηκα 3 επίπεδα κάτω! Και αυτό κατάλαβα ότι δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, αφού γενικά βλέπω γύρω μου να επικρατούν εδώ οι τσάτσοι και τα λαμόγια, ενώ οι (αντικειμενικά) άξιοι άνθρωποι να παραγκωνίζονται και να εξωθούνται από τα "κυκλώματα" με πλάγιους τρόπους στη διαρκή υποβάθμιση και στον εξευτελισμό! Αντί για τις ανθρώπινες αξίες βλέπω να επικρατούν στη χώρα μου η πονηριά, η λαμογιά και το χρήμα, το χρήμα που εξαγοράζει εδώ στην Ελλάδα τα πάντα και κάνει τον κάθε κλεφταρά κύριο και νοικοκύρη!

Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μισθοί για τον περισσότερο κοσμάκη της πείνας και οι τιμές των βασικών προιόντων από τις υψηλότερες παγκοσμίως! Μία κοινωνία τριγύρω μου που μεταλλάσσεται όλο και περισσότερο σε τριτοκοσμική, μία κοινωνία καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!

Δεν θέλει πολύ ρε παιδιά! Τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και τρελαίνομαι! Γι' αυτό και λέω να επανορθώσω την προ ετών μαλακία και να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη χώρα! Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!

Εχεις καταλάβει ρε παλλικαρά γιατί έχεις καταντήσει έτσι;
Εγώ έχω αφιερώσει πολλές πνευματώρες να καταλάβω τι σκατά συμβαίνει με τους νεοέλληνες και η λογική πάει περίπατο.......
Κατέληξα λοιπόν στο εξής.....
Τον Ελληνα από μικρό τον μαθαίνουν να ασχολείται με μαλακίες ανούσιες......
Ψευτοτσαμπουκάδες με τους Τούρκους
Ψευτοτσαμπουκάδες στο δρόμο
Ψευτοτσαμπουκάδες στο γήπεδο.
Ψευτοτσαμπουκάδες στους μπάτσους
Ψευτοτσαμπουκάδες στα μπάρια....
Προσπαθούν να του δημιουργήσουν αυτήν την απίστευτη ψευδαίσθηση του "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ;;;;;;;;;"
Ερχεται βεβαίως κάποια στιγμή η ώρα που ανακαλύπτει ότι είναι ένα μηδενικό, μια κουλούρα, ένας καραγκιόζης, ένας ταλαίπωρος, ένας καταντημένος, ένας απατημένος, ένας λεηλατημένος πολίτης μιας χώρας του δήθεν, του αμπαλλάζ, της άρπα κόλας, του φραπέ, της ρεμούλας, της ξεφτίλας και την καρπαζιάς......
Με το στανιό να διαβάσεις,
με το στανιό να σπουδάσεις,
με το στανιό να πας φαντάρος......... Αφού κάνεις όλες αυτές τις θυσίες στο τέλος καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι τζάμπα πας Πανεπιστήμιο, τζάμπα πας στρατό, τζάμπα καίει η λάμπα........

Καλή τύχη σε όσους έχουν καταλάβει ότι σε 5 10 χρόνια τα ντοκυμαντέρ δε θα γυρίζονται πλέον στην Αργεντινή, αλλά στη γειτονιά τους.
Ο περσόνας εύχεται σε όλα τα εκλεκτά μέλη του σάιτ καλή επιτυχία στις περαιτέρω αναζητήσεις τους. Στο άμεσο μέλλον θα είναι πάλι παρών-απών. Παρών στο μπουρδέλα τελεία κομ, απών απ το μπουρδέλο τελεία τζι αρ.......

Αφιερωμένο στην ΟΧΙΑ μου 
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Όπου πάμε θάβρουμε πατρίδες...
θά φωλιάσουμε στή Βενετία...
θά μας αγκαλιάζει η Φλωρεντία
τ’ άλπεια τά βουνά θά δροσκελίσουμε...
θά χυθούμε σά μαγιάπριλα του νου...

Αφιερωμένο στον ασπρούλη και τον μουνίλα τα πνευματικά μου τέκνα..........

Γύφτε Λαέ, άκουσέ με
τό πρωτόσταλτο είμαι σημάδι
απ’ τήν πλάση που θάρθει...

Απ’ τούς κόσμους του Αύριο
το μήνυμα της νίκης εγώ σου φέρνω...
Είμαι η σάλπιγγα εγώ μιας Ανάστασης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom