Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.062
Πόντοι
10.413
τα λεφτα αυτα ειναι οχι απλος καλα αρα πολυ καλα ακομα και για Νιγηρια. Στο Λαγος εισουν?

tomcat,
είσαι νέος στο site?
welcome and join our 20,000 +++ members !!!!
ξέρεις, υπάρχει η παράδοση στο site μας όταν ξεκινάμε τα posts στο πρώτο μήνυμα να λέμε για τα βίτσια μας ως "σεξομπουρδελιαρογαμήκουλες"...
τα δικά σου βίτσια/φετίχ/απωθημένα?

tomcat_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι Λάγος.. IKOYE island.. ήταν αρκετά γιατί είχα και εξειδίκευση στο αντικείμενο.. το είχα κάνει εδώ και στην Νότια Αφρική (6 μήνες)

και παλι...ακομα και οι μεγαλες ελληνικες εταιριες, Λεβεντης, PZ, Κουμανταρος κλπ δεν πληρωνουν τοσα...στο IKOYI και δεν σας αφηναν εξω...??:) Η Νιγηρια εχει πολυ πιο κακη φημη απο οσο πρεπει..αν και δεν ειναι παραδεισος

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ήταν νοτιοαφρικάνοι (ΜΤΝ) και το ασφαληστήριο συμβόλαιο που είχαν είχε την ρήτρα αυτή.. .. τεσπα δεν το πολυέδινα σημασία.. θυμάμαι ένα ωραίο κωλάδικο που πηγάιναμε το smilies ήταν γεμάτο mosquitoes (πουτάνες) το τι γέλιο ρίχναμε .. αλα @@μιση ούτε λόγος.. μόνο πλάκα και χουφτώματα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οσο για την αμοιβή .. πουλησα καλά το τομάρι μου (και την εμπειρία μου σε θέματα telecom billing)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.062
Πόντοι
10.413

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
είμαι στον χώρο της σταθερής τώρα..

tomcat_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ήταν νοτιοαφρικάνοι (ΜΤΝ) και το ασφαληστήριο συμβόλαιο που είχαν είχε την ρήτρα αυτή.. .. τεσπα δεν το πολυέδινα σημασία.. θυμάμαι ένα ωραίο κωλάδικο που πηγάιναμε το smilies ήταν γεμάτο mosquitoes (πουτάνες) το τι γέλιο ρίχναμε .. αλα @@μιση ούτε λόγος.. μόνο πλάκα και χουφτώματα..

μαλλον το Why Not εννοεις...:)..ενας λιβανεζος το εχει...

tomcat_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
παντως για να μπενουμε και στο κλιμα του site στην νιγηρια πρεπει να ξερεις τους καταλληλους ανθρωπους για να βρεις τις καταλληλες πουτανες. Εγω απο την εμπειρια μου εδω¨
1. Οι πουτανες ειναι πολυ προσεχτηκες για aids κλπ και οι ιδιες επειμενουν στο σκουφακι
2. Υπαρχουν μερικα club που δε σιχναζουν πουτανες αλλα φοιτιτριες που ερχονται στο λαγος για weekend. Αυτες ειναι οι καλλητερες...στην Νιγηρια το sex δεν ειναι tamboo....:)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μαλλον το Why Not εννοεις...:)..ενας λιβανεζος το εχει...

το smilies είχε ανοίξει ένα φεγγάρι δίπλα στο ξενοδοχείο το meridien εκεί που είχαν ένα περίπτερο με είδη λαικής τέχνης.. το why not ήταν άλλη φάση .. τρέλλα αλλά και βρώμα και δυσωδία.. η χοντρή πλάκα ήταν απέξω όταν πήγαινες να μπείς που σου την πέφτανε τα mosquito να σε φάνε.. το smilies το έκλεισε μετά το meridien γιατί δήθεν χαλούσε το όνομα .. παπάρια ολο το ξενοδοχείο γεμάτο .. τανες ήταν

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θυμάμαι ένα απόγευμα στο meridien.. αραχτοι στο μπάρ της πισίνας πίναμε παγωμένη star (τοπική μπύρα που ευτυχώς είχε αλκοολ και σκότωνε τα κολοβακτηρίδια) .. γύρω γύρω γεμάτο mosquitoes.. σκάει μύτη μία μαυρούλα 16-17 χρόνων, ενα μουνάκι σαν θεά.. με την τοπική φορεσιά (εκείνα τα ωραία πλουμιστά) .. πουτανίτσα λέμε όλοι αλλά τι διάολο όλες φοράνε μίνι και ξέκωλα αυτό τι ήρθε ντυμένο σαν καλόγρια?

ώσπου σε μία φάση σηκώνει το χέρι να χαιρετήσει κάποιον .. και βλέπουμε ότι το φόρεμα ήταν ανοιχό στα πλαγια από την μασχάλη μέχρι το γόνατο και απο μέσα ήταν ξεβράκωτο.. παναγία μου τι νινάκι.. ένα στηθάκι πέτρα σαν πορτοκάλι...

tomcat_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
θυμάμαι ένα απόγευμα στο meridien.. αραχτοι στο μπάρ της πισίνας πίναμε παγωμένη star (τοπική μπύρα που ευτυχώς είχε αλκοολ και σκότωνε τα κολοβακτηρίδια) .. γύρω γύρω γεμάτο mosquitoes.. σκάει μύτη μία μαυρούλα 16-17 χρόνων, ενα μουνάκι σαν θεά.. με την τοπική φορεσιά (εκείνα τα ωραία πλουμιστά) .. πουτανίτσα λέμε όλοι αλλά τι διάολο όλες φοράνε μίνι και ξέκωλα αυτό τι ήρθε ντυμένο σαν καλόγρια?

ώσπου σε μία φάση σηκώνει το χέρι να χαιρετήσει κάποιον .. και βλέπουμε ότι το φόρεμα ήταν ανοιχό στα πλαγια από την μασχάλη μέχρι το γόνατο και απο μέσα ήταν ξεβράκωτο.. παναγία μου τι νινάκι.. ένα στηθάκι πέτρα σαν πορτοκάλι...

ετσι ετσι...εγω βγαινω πολυ γυρω στο Meridian, Ikeja. Εκει εχει πολυ καλα clubs...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
....9200 δολλάρια το μήνα αφορολόγητα, στη Σαουδική Αραβία δεν υπάχουν φόροι, απαγορεύεται από το κοράνι...

Να ρε πούστη μου, υπάρχουν και μερικές θρησκείες που αξίζει να τις υποστηρίζει κανείς!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! Είμαι πατριώτης μέχρι τα μπούνια! Έχω πλακωθεί στο εξωτερικό με Τούρκους που μου την είπαν για την Ελλάδα! Έζησα πολλά χρόνια έξω (σπουδές + δουλειά + περιπλανήσεις) και πάντα ένοιωθα μια καψούρα στην ψυχή μου για την Ελλάδα!

Αυτή η καψούρα με έκανε πριν λίγα χρόνια να επιστρέψω στην Ελλάδα, με πρόθεση να εγκατασταθώ οριστικά εδώ. Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είχα πολύ καλή θέση έξω υποβαθμίστηκα 3 επίπεδα κάτω! Και αυτό κατάλαβα ότι δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, αφού γενικά βλέπω γύρω μου να επικρατούν εδώ οι τσάτσοι και τα λαμόγια, ενώ οι (αντικειμενικά) άξιοι άνθρωποι να παραγκωνίζονται και να εξωθούνται από τα "κυκλώματα" με πλάγιους τρόπους στη διαρκή υποβάθμιση και στον εξευτελισμό! Αντί για τις ανθρώπινες αξίες βλέπω να επικρατούν στη χώρα μου η πονηριά, η λαμογιά και το χρήμα, το χρήμα που εξαγοράζει εδώ στην Ελλάδα τα πάντα και κάνει τον κάθε κλεφταρά κύριο και νοικοκύρη!

Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μισθοί για τον περισσότερο κοσμάκη της πείνας και οι τιμές των βασικών προιόντων από τις υψηλότερες παγκοσμίως! Μία κοινωνία τριγύρω μου που μεταλλάσσεται όλο και περισσότερο σε τριτοκοσμική, μία κοινωνία καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!

Δεν θέλει πολύ ρε παιδιά! Τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και τρελαίνομαι! Γι' αυτό και λέω να επανορθώσω την προ ετών μαλακία και να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη χώρα! Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! Είμαι πατριώτης μέχρι τα μπούνια! Έχω πλακωθεί στο εξωτερικό με Τούρκους που μου την είπαν για την Ελλάδα! Έζησα πολλά χρόνια έξω (σπουδές + δουλειά + περιπλανήσεις) και πάντα ένοιωθα μια καψούρα στην ψυχή μου για την Ελλάδα!

Αυτή η καψούρα με έκανε πριν λίγα χρόνια να επιστρέψω στην Ελλάδα, με πρόθεση να εγκατασταθώ οριστικά εδώ. Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είχα πολύ καλή θέση έξω υποβαθμίστηκα 3 επίπεδα κάτω! Και αυτό κατάλαβα ότι δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, αφού γενικά βλέπω γύρω μου να επικρατούν εδώ οι τσάτσοι και τα λαμόγια, ενώ οι (αντικειμενικά) άξιοι άνθρωποι να παραγκωνίζονται και να εξωθούνται από τα "κυκλώματα" με πλάγιους τρόπους στη διαρκή υποβάθμιση και στον εξευτελισμό! Αντί για τις ανθρώπινες αξίες βλέπω να επικρατούν στη χώρα μου η πονηριά, η λαμογιά και το χρήμα, το χρήμα που εξαγοράζει εδώ στην Ελλάδα τα πάντα και κάνει τον κάθε κλεφταρά κύριο και νοικοκύρη!

Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μία κοινωνία τριγύρω μου καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!

Δεν θέλει πολύ ρε παιδιά! Τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και τρελαίνομαι! Γι' αυτό και λέω να επανορθώσω την προ ετών μαλακία και να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη χώρα! Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!

+1000000 έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ αισθάνομαι κι εγώ...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ετσι ακριβως ειναι φιλε.  :thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης

Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μία κοινωνία τριγύρω μου καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!

Φίλε, αν έχεις τη δυνατότητα φύγε μια και καλή, αυτή η χώρα είναι το άντρο της διαφθοράς, της ρεμούλας, της ραστώνης και της αβεβαιότητας. Φύγε και ξαναγύρισε - γιατί ο Ελληνας δεν μπορεί μακριά από την Ελλάδα του - όταν γίνει το μεγάλο μπαμ που πίστεψε με δεν θα αργήσει να γίνει και θα τους πάρει η μπάλα όλους  ;)

Επισκέπτης

Φιλε οσο μπορεις και εχεις την δυνατοτητα καντην ΑΜΕΣΩΣ απο αυτην την κολοχωρα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν βρεις το κουραγιο φιλε καντο! αλιως συμβιβασου!
σχεδον παντου ειναι αυτα!! ολοι προσπαθουνε σαν τρελοι να βγαλουνε και απο την μυγα ξυγκι!

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Για να ζήσει κανείς στο εξωτερικό και να απολαύσει ποιότητα ζωής πρέπει φεύγοντας απο

την Ελλαδα να διαγράψει

τον "φραπε" και το "σουβλάκι"......

ως τρόπο ζωής και να ξέρει οτι στο εξωτερικό θα είναι πάντα "ξένος"

όσα χρόνια και να περάσουν.....

ΥΓ Ζω μόνιμα εξωτερικό

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Kαι ελεγα να ανοιξω τετοιο θρεντ...με προλαβες.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom