Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
+100000 κι εγω εξωτερικο ζω
κάθεστε και ασχολείστε με όλα τα ξενέρωτα εδώ μέσα που από κάποιο ιντερνέτ καφέ γράφουν εδώ μέσα και το παίζουν ότι ζουν στην Χαβάη....

άλλωστε είναι και η εποχιακή αρρώστια  του site μόλις τελειώσουν οι πανελλαδικές μέχρι να έρθει η ημέρα που ο παιδόκοσμος θα πάει στο χωριό της γιαγιάς του να το παίζουν πηδηχταράδες και πολυταξιδευμένοι....   

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Αυτη τη νοοτροπια της ευκολης λυσης που εχει ο ελληνας δε την αντεχω..κατευθειαν να φυγω,ωωω δεν αντεχω αλλο και τετοια...αντι να κατσει να αλλαξει την κατασταση την κανει με ελαφρα πηδηματακια...γι αυτο παμε απο το κακο στο χειροτερο..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω φιλε μου...δεν εχω προς το παρον αναγκη...για να κατεβω σε καποια πορεια...
Ομως μ'αρεσει το θεμα...ποια η διαφορα των δυο πορειων ?
το ζήτημα δεν είναι αν σου αρέσει το θέμα και απλά ο δρόμος της φυγής θεωρείται η λύση στην ζωή τίποτα δεν χαρίζετε αλλά κερδίζετε.....

τώρα το ποια είναι η διαφορά της μιας πορείας με την άλλη απλά αυτοί που συμμετέχουν στην μια πορεία αυτοί που συμμετέχουν έβαλαν και την υπογραφή τους σε αυτά που μας έφεραν εδώ... απλά τώρα άλλοι έχουν την κουτάλα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κάθεστε και ασχολείστε με όλα τα ξενέρωτα εδώ μέσα που από κάποιο ιντερνέτ καφέ γράφουν εδώ μέσα και το παίζουν ότι ζουν στην Χαβάη....

άλλωστε είναι και η εποχιακή αρρώστια  του site μόλις τελειώσουν οι πανελλαδικές μέχρι να έρθει η ημέρα που ο παιδόκοσμος θα πάει στο χωριό της γιαγιάς του να το παίζουν πηδηχταράδες και πολυταξιδευμένοι....   

υπονοεις οτι λεω ψεματα;

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτη τη νοοτροπια της ευκολης λυσης που εχει ο ελληνας δε την αντεχω..κατευθειαν να φυγω,ωωω δεν αντεχω αλλο και τετοια...αντι να κατσει να αλλαξει την κατασταση την κανει με ελαφρα πηδηματακια...γι αυτο παμε απο το κακο στο χειροτερο..
δηλαδή μην τρελαθούμε κιόλας ότι παντού έξω είναι παράδεισος και εδώ η κόλαση?

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπονοεις οτι λεω ψεματα;
δεν υπονοώ ότι λες ψέματα αλλά επικροτώ την απάντηση σου ότι με τον τρόπο που απαντάς στον άλλο ότι έξω δεν έχει μερικά στοιχεία που έχει η Ελλάδα....

Επισκέπτης
το ζήτημα δεν είναι αν σου αρέσει το θέμα και απλά ο δρόμος της φυγής θεωρείται η λύση στην ζωή τίποτα δεν χαρίζετε αλλά κερδίζετε.....

τώρα το ποια είναι η διαφορά της μιας πορείας με την άλλη απλά αυτοί που συμμετέχουν στην μια πορεία αυτοί που συμμετέχουν έβαλαν και την υπογραφή τους σε αυτά που μας έφεραν εδώ... απλά τώρα άλλοι έχουν την κουτάλα...
1.Οταν εγραφα στο αλλο θρεντ οτι θελω να φυγω...δεν το διατυπωσα σωστα...επρεπε να συμπληρωσω οτι δεν θα το κανω γιατι εχω προβλημα με κυβερνησεις..ακριβεια..δουλεια...γκομενες κ τα ρεστα...απλα εχω προβλημα με τη νοοτροπια του λαου..(μεγαλης ή μικρης οικονομικης δυναμης δεν εχει σημασια)!!! Με εκνευριζουν οι μαλακες...οι ζηλιαρηδες...οι κακια...κ ολα τα σχετικα...αυτο ειναι για μενα το μεγαλο πλεονεκτημα του εξωτερικου....ο καθενας κοιταζει την παρτη του...

2.Σωστος...συμφωνω απολυτα στην τοποθετηση...αλλωστε...οι συμμετεχοντες της πορειας2...κ οχι του ΠΑΜΕ...σιγουρα οταν προκυψει ευκαιρια θα βολευτουν...κ θα ξεχασουν τα παλια...εδω αλλοι ξαχασαν Πολυτεχνεια..χουντες...κ αλλα πολλα...σε πορειες κατα της ακριβειας θα κωλωσουν....Ενα ακομη πραγμα που συχαινομαι στην ελλαδα...οτι οι ανθρωποι δεν τα λενε οπως ειναι...οσο σκατα κ να ειναι...κ ποτε δεν παιρνουν θεση ξεκαθαρα...αλλα παντα με τη βολεψη τους (οχι κακο) αλλα ετεροχρονισμενα (το κακιστο)....

Αυτα...

Επισκέπτης
δηλαδή μην τρελαθούμε κιόλας ότι παντού έξω είναι παράδεισος και εδώ η κόλαση?
Επειδη εχει τυχει να εχω περασει απο αρκετες χωρες-πολεις ανα τον κοσμο...εγω ειδα πως τα ιδια σκατα ειναι σχεδον παντου...ελαχιστα ειναι τα μερη επανω στον πλανητη που δεν αγγιζουν τους πολιτες τους τα παγκοσμια προβληματα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
να σας ρωτήσω κάτι ρε παλικάρια? για πέστε μου πόσοι από εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτήν εδώ την χώρα και θέλετε να την κάνετε για αλλού σήμερα το βράδυ θα κατεβείτε να διαδηλώσετε ενάντια σε  όλα αυτά που κάνουν την ζωή μας κόλαση εδώ?
παππού έτσι έμαθες, έτσι κάνεις μια ζωή, έτσι θα συνεχίσεις και μέχρι να πεθάνεις.......
Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα μιας διαδήλωσης υπέρ του προφανούς που σε άλλες πολιτισμένες κοινωνίες είναι δεδομένο......
Από τη στιγμή που το προφανές και το λογικό έχει καταπατηθεί σημαίνει ότι η διαδήλωση είναι ΓΤΠ....
Στον κλέφτη δε λες σταμάτα να με κλέβεις....
Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι έχει φιλότιμο..........

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
1.Οταν εγραφα στο αλλο θρεντ οτι θελω να φυγω...δεν το διατυπωσα σωστα...επρεπε να συμπληρωσω οτι δεν θα το κανω γιατι εχω προβλημα με κυβερνησεις..ακριβεια..δουλεια...γκομενες κ τα ρεστα...απλα εχω προβλημα με τη νοοτροπια του λαου..(μεγαλης ή μικρης οικονομικης δυναμης δεν εχει σημασια)!!! Με εκνευριζουν οι μαλακες...οι ζηλιαρηδες...οι κακια...κ ολα τα σχετικα...αυτο ειναι για μενα το μεγαλο πλεονεκτημα του εξωτερικου....ο καθενας κοιταζει την παρτη του...

2.Σωστος...συμφωνω απολυτα στην τοποθετηση...αλλωστε...οι συμμετεχοντες της πορειας2...κ οχι του ΠΑΜΕ...σιγουρα οταν προκυψει ευκαιρια θα βολευτουν...κ θα ξεχασουν τα παλια...εδω αλλοι ξαχασαν Πολυτεχνεια..χουντες...κ αλλα πολλα...σε πορειες κατα της ακριβειας θα κωλωσουν....Ενα ακομη πραγμα που συχαινομαι στην ελλαδα...οτι οι ανθρωποι δεν τα λενε οπως ειναι...οσο σκατα κ να ειναι...κ ποτε δεν παιρνουν θεση ξεκαθαρα...αλλα παντα με τη βολεψη τους (οχι κακο) αλλα ετεροχρονισμενα (το κακιστο)....

Αυτα...
φίλε μου ακόμα και τα ζητήματα νοοτροπίας ενός λαού έχει πολιτικές ρίζες, η νοοτροπία είναι ζήτημα παιδείας ενός λαού και εδώ δεν έχουμε παιδεία γιατί απλά οι έχοντες στα χέρια τους της τύχες αυτής της χώρας την θέλουν αμόρφωτη γιατί έτσι τους βολεύει, και αν μερικές φορές μέσα στον χώρο υπάρχουν άτομα αξιόλογα αντί να τα αξιοποιήσουν πέφτουν επάνω τους και τα τρώνε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι και η ελλαδα και το εξωτερικο εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. δεν ειναι ουτε το ενα παραδεισος ουτε το αλλο η κολαση. το να κανεις ταξιδια και  να βλεπεις το μερος δεν σου λεει κατι για το πως ζουν εκει οι ανθρωποι. πρεπει να ζησεις καπου για να μαθεις. απλα οπως ειπε και καποιος αλλος τα σουβλακια κι οι καφεδες κομμενα. δεν στην χαριζουν ευκολα

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παππού έτσι έμαθες, έτσι κάνεις μια ζωή, έτσι θα συνεχίσεις και μέχρι να πεθάνεις.......
Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα μιας διαδήλωσης υπέρ του προφανούς που σε άλλες πολιτισμένες κοινωνίες είναι δεδομένο......
Από τη στιγμή που το προφανές και το λογικό έχει καταπατηθεί σημαίνει ότι η διαδήλωση είναι ΓΤΠ....
Στον κλέφτη δε λες σταμάτα να με κλέβεις....
Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι έχει φιλότιμο..........
φίλε μου δεν είναι ζήτημα αν έχω μάθει έτσι και έτσι θα πεθάνω εγώ προσωπικά δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και περνάω καλά καλά περνούν και τα παιδιά μου που θα βρούνε αρκετά για να ξεκοκαλίσουν όμως σήμερα θα είμαι εκεί γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και οι συνάνθρωποι μου..... αλλά όταν υπάρχουν άτομα που σκέφτονται σαν εσένα πάντα θα υπάρχουν τα τρωκτικά επάνω που θα λυμαίνονται αυτή την χώρα.....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι και η ελλαδα και το εξωτερικο εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. δεν ειναι ουτε το ενα παραδεισος ουτε το αλλο η κολαση. το να κανεις ταξιδια και  να βλεπεις το μερος δεν σου λεει κατι για το πως ζουν εκει οι ανθρωποι. πρεπει να ζησεις καπου για να μαθεις. απλα οπως ειπε και καποιος αλλος τα σουβλακια κι οι καφεδες κομμενα. δεν στην χαριζουν ευκολα
φυσικά στο εξωτερικό την κάθε δεκάρα την κερδίζεις με τον ιδρώτα σου εδώ πολλοί όμως ζούνε με τον ιδρώτα του άλλου...

Επισκέπτης
φίλε μου ακόμα και τα ζητήματα νοοτροπίας ενός λαού έχει πολιτικές ρίζες, η νοοτροπία είναι ζήτημα παιδείας ενός λαού και εδώ δεν έχουμε παιδεία γιατί απλά οι έχοντες στα χέρια τους της τύχες αυτής της χώρας την θέλουν αμόρφωτη γιατί έτσι τους βολεύει, και αν μερικές φορές μέσα στον χώρο υπάρχουν άτομα αξιόλογα αντί να τα αξιοποιήσουν πέφτουν επάνω τους και τα τρώνε...
Εγω ειμαι της αποψης οτι ολα ξεκινουν απ'το σπιτι...
Το αν ειμαι εγω καριολης...καταπατητης....μαλακας..αναισθητος κ οτι αλλο γουσταρεις...ξεκινα κατ'αρχην απο εμενα τον ιδιο,απ'τον χαρακτηρα μου...κ την ιδιοσυγκρασια μου....επειτα πλαθονται ολα τα προηγουμενα μεσα στην οικογενεια...κ εκει δινονται τα προτυπα...Μετα πηγαινεις σχολειο...στο δημοτικο παιρνεις τις βασεις...αν ασχολουνται οι γονεις με τα παιδια....κ διορθωνουν τα κακως κειμενα του σχολειου...τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα...αμα χασεις την μπαλα σαν γονιος εκει...τοτε εχασες κ το "ποιον" του παιδιου....

Πιστευω οτι την τυχη την καθοριζει ο καθενας μονος του...αν κ στην πραγματικοτητα δεν παιζει ρολο παντα η τυχη...οποτε καλες οι πορειες...καλες οι κλαψες...αλλα οι γονεις να δουμε τι κανατε...κ ο απολογισμος για τους περισσοτερους δεν ειναι θετικος....

Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου...απ'τα δημοσια σχολεια που περασα....
Για το αμερικανικο κολλεγιο δεν θα μιλησω...εκει ηταν αλλα ζωα...αλλη φαση...πιο καλη κ πιο μεγαλη....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Είναι καλύτερο να το ανακαλύψεις μόνος σου... και όχι επειδή στο είπανε.
Είναι μια δική μου γωνίτσα στην Κρήτη. Μακριά από την πολύ βαβούρα και τον πολιτισμό.

Άλλωστε είναι υποκειμενικό...επειδή αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει ότι θα αρέσει και στους υπόλοιπους.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ειμαι της αποψης οτι ολα ξεκινουν απ'το σπιτι...
Το αν ειμαι εγω καριολης...καταπατητης....μαλακας..αναισθητος κ οτι αλλο γουσταρεις...ξεκινα κατ'αρχην απο εμενα τον ιδιο,απ'τον χαρακτηρα μου...κ την ιδιοσυγκρασια μου....επειτα πλαθονται ολα τα προηγουμενα μεσα στην οικογενεια...κ εκει δινονται τα προτυπα...Μετα πηγαινεις σχολειο...στο δημοτικο παιρνεις τις βασεις...αν ασχολουνται οι γονεις με τα παιδια....κ διορθωνουν τα κακως κειμενα του σχολειου...τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα...αμα χασεις την μπαλα σαν γονιος εκει...τοτε εχασες κ το "ποιον" του παιδιου....

Πιστευω οτι την τυχη την καθοριζει ο καθενας μονος του...αν κ στην πραγματικοτητα δεν παιζει ρολο παντα η τυχη...οποτε καλες οι πορειες...καλες οι κλαψες...αλλα οι γονεις να δουμε τι κανατε...κ ο απολογισμος για τους περισσοτερους δεν ειναι θετικος....

Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου...απ'τα δημοσια σχολεια που περασα....
Για το αμερικανικο κολλεγιο δεν θα μιλησω...εκει ηταν αλλα ζωα...αλλη φαση...πιο καλη κ πιο μεγαλη....
μα φίλε μου και οι γονείς μας πέρασαν από το εκπαιδευτικό σύστημα τότε και βιώσαμε τον κομπλεξικό δάσκαλο τον ξερόλα με την βίτσα και όχι τον λόγο......
και όσο αυτό το σύστημα παιδείας παραμένει το ίδιο τόσο θα πατώνουμε σαν χώρα......

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια ενταξει αλλα και λιγο ψυχραιμια.συμφωνω με αρκετους,αλλα για το σημερινο χαλι μας φταιμε πρωτα εμεις!ειναι η κουλτουρα μας να ειμαστε πονηροι και καχυποπτοι,και κατι σημαντικο ειμαστε αμορφωτοι και στενομυαλοι που τρωμε ευχαριστα και αδιαμαρτυτητα οτι μας σερβιρουν!εχουμε εξαρτησει με το χαλι μας!Εδω ειμαστε ανασφαλεις μεσα στα σπιτια μας και μετα τους ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!Βασει αυτης της λογικης σε οποια χωρα και να παμε δεν θα μας αλλαξει η χωρα αμα εμεις δεν μπορουμε να ξεπερασουμε τα κολληματα μας και τα ταμπου μας!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φίλε μου δεν είναι ζήτημα αν έχω μάθει έτσι και έτσι θα πεθάνω εγώ προσωπικά δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και περνάω καλά καλά περνούν και τα παιδιά μου που θα βρούνε αρκετά για να ξεκοκαλίσουν

Α ρε αθάνατε Ελληνα.....
Τρώμε με χρυσά κουτάλια εμείς τα μπάσταρδα και τα αγγόνια μας και επειδή δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε το παίζουμε και σωτήρες της κενωνίας......

όμως σήμερα θα είμαι εκεί γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και οι συνάνθρωποι μου..... αλλά όταν υπάρχουν άτομα που σκέφτονται σαν εσένα πάντα θα υπάρχουν τα τρωκτικά επάνω που θα λυμαίνονται αυτή την χώρα.....
κλαψ λυγμ, τα τρωκτικά τρώνε το ψωμί των συνανθρώπων μου αλλά εγώ και οι δικοί μου περνάμε ζωή και κότα..........
Αχ βρε Λολότα , αχ βρε Λολότα............

Ο έχων 2 χιτώνες δεν κρατάει τη μια κάβα για τα αγγόνια του.... Τη δίνει για τους συνανθρώπους του.....
Ελλαδάρα.... Κομμουνίστρια όπου σε συμφέρει, καπιταλίστρια όπου σου γουστάρει.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς υπάρχουν μέρη που ακόμα είναι σχετικά άγνωστα στους πολλούς, οικονομικά και περνάς τρέλα. Αλλά φυσικά δεν τα λέμε... γιατί άμα μαθευτούν θα χαλάσουν και αυτά.
;)
κάποτε όλα έχουν και ένα τέλος...... κάποτε θα πας εκεί και θα γυρίσεις απογοητευμένη....

το έπαθα και εγώ κάποτε με μια όμορφη ερημική ακτή στην ανατολική Εύβοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom