Γεια σας παιδια.Στην γειτονια μου μενει ενα πολυ γαματω MILF 45αρα χωρισμενη κανα χρονο με 4 παιδια ηλικιας 14-18 ετων χωρισμενη εδω και κανα χρονο την οποια την εχω και πελατισσα σε ενα μαγαζι που εχω.Γουσταρω πολυ να την πηδηξω αλλα δεν ξερω πως να την πλησιασω αλλα φοβαμαι κιολας μην φαω χυλοπιτα ή γινει καμια παρεξηγηση.Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω αλλά....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Γεια σας παιδια.Στην γειτονια μου μενει ενα πολυ γαματω MILF χωρισμενη κανα χρονο με 4 παιδια ηλικιας 14-18 ετων χωρισμενη εδω και κανα χρονο την οποια την εχω και πελατισσα σε ενα μαγαζι που εχω.Γουσταρω πολυ να την πηδηξω αλλα δεν ξερω πως να την πλησιασω αλλα φοβαμαι κιολας μην φαω χυλοπιτα ή γινει καμια παρεξηγηση.Θα ηθελα πολυ την γνωμη σας
Τι ηλικία έχεις?
Επισκέπτης
Χαλαρά της προτείνεις να βγείτε για καφέ!!!
[κοσμοπολιταν μόουντ ον]
σου δειχνει οτι ενδιαφερετε?
ποσο ειναι εκεινη -την κοβω 36-42.
σου δειχνει οτι ενδιαφερετε?
ποσο ειναι εκεινη -την κοβω 36-42.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
δεν εχεις να χασεις τπτ, αν και συνηθως οι 45αρες πλησιαζουν αυτον που θελουν αμα ειναι μικροτερος..Παντως ριξε καμια ατακα και αμα δεις δεικτη ενδιαφεροντος τοτε συνεχισε
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Dawn κουνελα ειναι η τυπισσα 4 τα χει ο Λεοναρτνο ο Μικελαντζελο ο Ντονατελο και ο Ραφαελ!!!!
Ορμα ρε μη μασας αν σου κατσει το MILF θα βγαλεις γουστα αν οχι δεν τρεχει και τπτ
Ορμα ρε μη μασας αν σου κατσει το MILF θα βγαλεις γουστα αν οχι δεν τρεχει και τπτ
Ειναι σαν να ρωτας πως φερεται κανεις σε μια γυναικα που γουσταρει λαμβανομενων υποψη καποιων ειδικων συνθηκων. Το κοινωνικο πλαισιο/περιγυρος στην Ελλαδα ειναι πολυ σημαντικος ανασταλτικος παραγοντας. Εσυ εισαι "ελευθερος", ηλικια κλπ. Σιγουρα ακομα και αν γουσταρει θα εχει προβλημα να εκτεθει στον μικροκοσμο της γειτονιας και απο κει στους συγγενεις κλπ. Θελει μεγαλη "διπλωματια" η υποθεση. Διαβασε Καζανοβα (απομνημονευματα). Οι γυναικες (και εμεις) δεν εχουμε αλλαξει πολυ απο την εποχη του. Καλη τυχη.
δειξε λιγο ενδιαφερον και βλεπεις μετα...παντως αυτα τα πραγματα στις γειτονιες θελουν τρελλη διακριτικοτητα...ειτε το θεμα παει αρνητικα ειτε θετικα....Προβλημα ξυλου δεν υπαρχει καθως τα παιδια ειναι κοριτσια κε το ενα πιο μουνι απο το αλλο!!!!
Προβλημα ξυλου δεν υπαρχει καθως τα παιδια ειναι κοριτσια κε το ενα πιο μουνι απο το αλλο!!!!δεν θα φοβόμουν τόσο για τον χυλό, οσο για το να βάλει τα παιδιά της να σε δείρουν!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Η πληροφορία που λείπει είναι η δική σου οικ. κατάσταση.
Ως χωρισμένη εκείνη έχει δύο δεδομένα. Δεν γουστάρει παντρεμένους-αρραβωνιασμένους, γιατί τα ίδια της έκανε ο δικός της μάλλον και έφαγε πόδι και δεύτερον μάλλον έχει κάποια έλλειψη σεξ, οπότε θέλει αντρική παρέα.
Είναι προφανές πως ό,τι και να κάνεις θα το πας αγάλι αγάλι. Φιλοφρονήσεις κλπ και μόνο αν δεις ανταπόκριση προχωράς.
Πάντως αν είσαι δεσμευμένος...παίζεις το κεφάλι σου.
Ως χωρισμένη εκείνη έχει δύο δεδομένα. Δεν γουστάρει παντρεμένους-αρραβωνιασμένους, γιατί τα ίδια της έκανε ο δικός της μάλλον και έφαγε πόδι και δεύτερον μάλλον έχει κάποια έλλειψη σεξ, οπότε θέλει αντρική παρέα.
Είναι προφανές πως ό,τι και να κάνεις θα το πας αγάλι αγάλι. Φιλοφρονήσεις κλπ και μόνο αν δεις ανταπόκριση προχωράς.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Α,και κάτι άλλο....σε ποια περιοχή είσαι;...ενδιαφέρομαι για το 18χρονο την κόρη της...αν είναι έτσι όπως λες....χαχαχα
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τελικα αυτο το απωθημενο με τα milf μας εχει μεινει ολονων απο τα 20!!
Προσωπικη αποψη ειναι οτι το μιλφ ειναι ωραια φααντασιωση αλλα στην πραξη θα κολλωσεις!!
καντης εκει κανα κοπλιμαν να της ανεβασεις λίγο την ψυχολογια και ορμα για την κορη!!
ΥΓ αν η μιλφ ειναι τεκνατζου θα βρει καναν 20χρονο εσυ εισαι εφεδρος πια!!
Προσωπικη αποψη ειναι οτι το μιλφ ειναι ωραια φααντασιωση αλλα στην πραξη θα κολλωσεις!!
καντης εκει κανα κοπλιμαν να της ανεβασεις λίγο την ψυχολογια και ορμα για την κορη!!
ελευθερος ειμαιΗ πληροφορία που λείπει είναι η δική σου οικ. κατάσταση.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τοτε οπως σου ειπα...λαου λαουελευθερος ειμαι
αν πάντως κάνεις επιτυχία....τοτε θυμίσου το συναθλητή σου (εμένα).... να του γνωρίσεις την...."κόρη σου"...χεχεχε
δεν νομιζω οτι ειναι τεκνατζου ισα ισα ειναι μια πολυ σοβαρη κυρια...Τελικα αυτο το απωθημενο με τα milf μας εχει μεινει ολονων απο τα 20!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 305
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις