dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τον πεζεις καθολου για παρτη της
Ομολογω οτι θα γουσταρα να τη βατεψω...
Και η μη σεξουαλική συνεύρεση, είναι αιτία για χωρισμό....?
Κάποιο άλλο πρέπει να είναι το βαθύτερο αίτιο.
Σιγουρα ηταν αλλα τα αιτια, αυτο που εστιασα ηταν το αποτελεσμα...
Α.... οχι... ποτε..., απλα ετσι μου ρθε και εγραψα ολοκληρο κατεβατο,για να κοψω αντιδρασεις.... :Sτον πεζεις καθολου για παρτη της
τον πεζεις καθολου για παρτη της
Α.... οχι... ποτε..., απλα ετσι μου ρθε και εγραψα ολοκληρο κατεβατο,για να κοψω αντιδρασεις.... :S
1ον.Αυτα τα συζηταμε μονο κυριακή,οπότε αργησες καιΠου το ξέθαψα αυτό το θέμα τώρα...
Πέραν της ηθικής πλευράς,πλευρά που προσπαθησα να ακολουθήσω,υπάρχει στην περίπτωσή μου και η ψυχολογική.
Την κουνιάδα μου την γνώρισα 10 ετών.Σήμερα είναι 39 κι εγώ 45.
Όταν άρχισε να γίνεται γυναίκα-τι γυναίκα δηλαδή,μούναρος σκέτος-προσπαθούσα ακόμα και να μην κοιτάω τα θεικά πόδια της από τα καυτά σορτσάκια και μινι φούστες ή τις απίστευτες βυζάρες της όταν φόραγε μαγιώ ή κοιμόταν στο σπίτι μου και φορούσε τα διαφανή νυχτικά της.
Στα 24 της και έχοντας κι εκείνη πλέον σχέση,έμαθα -και αργότερα μου το επιβεβαίωσε και η ίδια-ότι πηδιόταν με εναν εντελώς χάλια 58άρη δίνοντας της μισθό για να την πηδάει 6 φορές τον μήνα.
Η αρχική πληροφόρηση προήλθε από τον ίδιο τον χορηγό που έτυχε να τον γνωρίζω.Αυτό μου έστριψε εντελώς το μυαλό και με έκανε να την βλέπω μόνο ερωτικά.
Την τραβούσα βίντεο κρυφα με κάμερα και την φωτογράφιζα όταν ερχόταν με αποκαλυπτικά φορέματα,εστιάζοντας στα μπούτια και στο στήθος της.
Σε τι μου χρησίμευαν αυτά,φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε.
Συνέχιζε να πηδιέται ακόμα και όταν παντρεύτηκε έναν μαλάκα.Κάθε φορά που θα τσακωνόταν μαζί του,έπαιρνε τηλέφωνο τον χορηγό και πήγαινε και πηδιόταν και μάλιστα τσάμπα,
απλά για να "εκδικηθεί" τον άντρα της.
Ο χορηγός με έπαιρνε πάντα την επόμενη ημέρα και μου έλεγε τι είχε συμβεί μεταξύ τους.
Χαρακτηριστικά,κάποια μερα που είχαν συναντηθεί μετά από καυγά με τον άντρα της,την έγδυσε και την ρώτησε που θέλει να της βάλει τον πούτσο του κι εκείνη του είπε "όπου θες".
"Την γαμούσα φίλε 2 ώρες από τον κώλο συνέχεια.Της τον ξέσκισα" μου είπε την άλλη μερα ο χορηγός.
Κόντευα να τρελλαθώ.Από την μια η "ηθική" μου και από την άλλη να ξέρω ότι είναι πουτανάκι.
Προσπαθώντας να αποφύγω μια τέτοια ολέθρια σχέση,άρχισα να ψάχνομαι κι εγώ.
Έκανα πολλές σχέσεις με πάρα πολύ όμορφες γυναίκες,όλες σχεδόν πολύ πιο όμορφες από εκείνη.
Έλα μου όμως που κάθε φορά που την έβλεπα και την βλέπω,λιώνω ,ανεξάρτητα από το αν φοράει προκλητικά ρούχα ή όχι.
Αποτέλεσμα αυτής της "εγκράτειας" ήταν να αρχίσουν να με πιάνουν κρίσεις πανικού(νατο το ψυχολογικό).
Χειμώνα-καλοκαίρι,μέρα ή νύχτα,κάθε φορά που έφευγε από το σπίτι μου,μου έλειπε.
Πριν 6 μήνες περίπου και μην αντέχοντας άλλο,της μίλησα.
Της είπα τι αισθάνομαι,τις έδειξα κάποιες από τις φωτογραφίες που την είχα τραβήξει και το μόνο που μου είπε εκείνη την ημέρα ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι΄αυτό.
Κάθε φορά που την βλέπω ή της μιλάω στο κινητό,της επαναλαμβάνω τι αισθάνομαι.
Εκείνη φυσικά αδιαφορεί και συμπεριφέρεται σα να μην τρέχει τίποτα.
Το κακό όλης αυτής της εξομολόγησης είναι ότι πλέον αποφεύγει να έρχεται συχνά στο σπίτι μου με τον άντρα της-τον τάρανδο- αλλά και να μην σηκώνει το κινητό της όταν της
τηλεφωνώ.
Την έχω καψουρευτεί χοντρά.Την βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ στον ύπνο μου και ξυπνάω με πανικό.
1.Να την βιάσω;
2.Nα την εκβιάσω-αν και δεν έχω στοιχεία στα χέρια μου- και πολύ πιθανο να ανταποδώσει;
3.Nα αυτοκτονήσω;
4.Kάτι που δεν έχω σκεφτεί;
Y.Γ.
Έχω αλλάξει 3 ψυχολόγους και δυστυχώς,λύση δεν μπορεί να μου δώσει κανείς.Θα μου πείτε εύλογα ότι εδώ δεν μπόρεσε να σου δώσει λύση η επιστήμη,την ζητάς από εμάς;
Που το ξέθαψα αυτό το θέμα τώρα...
Να τη βιασεις και αμεσως μολις ξυπνησεις ποσταρε το εδω παλι...Που το ξέθαψα αυτό το θέμα τώρα...
Tι εννοείς φίλε;Καλώς τον Παραμυθά Πού χάθηκες εσύ ???
θεος1ον.Αυτα τα συζηταμε μονο κυριακή,οπότε αργησες και
2ον.Πες το στη γυναικα σου,όλα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους