You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουνιάδα σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 339
- Εμφανίσεις 81K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Nikos_Cuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Μιλαμε για ναι... με τρελα ομως.... ειναι θεά
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.083
- Πόντοι
- 2.046
Οχι
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.786
- Πόντοι
- 2.816
Μακάρι αλλά που
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
μεγαλο φετιχ ξυνεται καυλοπληγη μεγαλη
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.421
- Πόντοι
- 9.931
Πιστευω οτι δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα σε ενα γαμο απο το να εχεις μουναρα κουνιάδα η κουμπάρα.
Στο διόρθωσα λίγο...Ήξερα κάποιον παλιότερα που είχε παντρευτεί μια τύπισσα μέτρια προς χάλιακαιΕΠΕΙΔΗ η αδερφή της ήταν μουνάρα......
sintrimmi7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ανετα θα ήθελα είναι και δίδυμες
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 206
Σωστός. Θα ντρεπόμουν να είμαι με γυναίκα που δεν είναι όμορφη. Μάλιστα τον καιρό που "μπάζωνα" για να μαζέψω εμπειρίες, κάποιεςφορές έφερναν την μουνάρα φίλη στο καφέ και κάπου ένιωθα μειονεκτικά που δεν είχα την πιο όμορφη. Οπότε από κάποια ηλικία και μετά και με κάποια πείρα, άρχισα να έχω αλισβερίσι μόνο με γυναίκες που μου αρέσουν.Πιστευω οτι δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα σε ενα γαμο απο το να εχεις μουναρα κουνιάδα η κουμπάρα.
Άσχετο, αλλά δε θα ξεχάσω που σε έναν γάμο στην δεξίωση που έγινε και καθόμασταν και ήδη τρώγαμε, εμφανίστηκαν πανυγηρικά ο γαμπρός (κοντούλης) με την φακλάνα νύφη και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν δυνατά. Ντράπηκα για λογσριασμό του τύπου γαμπρού που είχε αντιληφθεί τα κοροιδευτικά γέλια και προσπαθούσε να κρατήσει αξιοπρεπή στάσει και να επιβληθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Εγώ πάντως αισθάνθηκα άσχημα τότε ακόμα και για τη νύφη που φαινόταν καλό κορίτσι.
Σε πειράζει
αν την γαμήσουμε εμείς ?
Ελα ντροπη να κοροιδευεις στο γαμο του αλλου,ας μην πηγαιναν. Δεν ειναι του στυλ μου οι χοντρες αλλα εχει καποιες που επειδη μια ζωη ειχαν απωθημενα που δεν τις ηθελαν κανουν τρελα οργια ,ενω κατι ομορφουλες ουτε πιπα της προκοπης δεν παιρνουν.μπορει η χοντρη να του τα καταπινει και να στραγγιζει τα αρχιδια του 4 φορες την εβδομαδαΣωστός. Θα ντρεπόμουν να είμαι με γυναίκα που δεν είναι όμορφη. Μάλιστα τον καιρό που "μπάζωνα" για να μαζέψω εμπειρίες, κάποιεςφορές έφερναν την μουνάρα φίλη στο καφέ και κάπου ένιωθα μειονεκτικά που δεν είχα την πιο όμορφη. Οπότε από κάποια ηλικία και μετά και με κάποια πείρα, άρχισα να έχω αλισβερίσι μόνο με γυναίκες που μου αρέσουν.
Άσχετο, αλλά δε θα ξεχάσω που σε έναν γάμο στην δεξίωση που έγινε και καθόμασταν και ήδη τρώγαμε, εμφανίστηκαν πανυγηρικά ο γαμπρός (κοντούλης) με την φακλάνα νύφη και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν δυνατά. Ντράπηκα για λογσριασμό του τύπου γαμπρού που είχε αντιληφθεί τα κοροιδευτικά γέλια και προσπαθούσε να κρατήσει αξιοπρεπή στάσει και να επιβληθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Εγώ πάντως αισθάνθηκα άσχημα τότε ακόμα και για τη νύφη που φαινόταν καλό κορίτσι.
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 456
Υπάρχουν αρκετοί "γαμόμανοι" εδώ μέσα, παλαιότερα το συζητούσαν ανοιχτά κιόλας. Στην κουνιάδα θα κολλήσουν....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις