Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουνιάδα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rofakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Είναι και η κουνιάδα καλό μουνι όποτε ναι θα την γαμαγα άνετα χωρίς δεύτερη σκέψη

Nikos_Cuck

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
157
Πόντοι
0
Μιλαμε για ναι... με τρελα ομως.... ειναι θεά

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
τυποι στο σαη εχουμε νημα για το αν θεμε να γκαμισουμε την κουμπαρα την θεια και την κουνιαδα μας,και ενας χυστης ειχε ανοιξει και νημα για την μανα του :confused::confused::confused:
δεν εχουμε τιποτα ομως για την γιαγια μας η την νονα μας :dunno::confused::confused::confused:

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
579
Πόντοι
4.240
Έχει κάτι τρελά βυζομπαλα οπότε ναι θα την ξεκωλιαζα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.421
Πόντοι
9.931
Πιστευω οτι δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα σε ενα γαμο απο το να εχεις μουναρα κουνιάδα η κουμπάρα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.323
Πόντοι
206
Ήξερα κάποιον παλιότερα που είχε παντρευτεί μια τύπισσα μέτρια προς χάλια και η αδερφή της ήταν μουνάρα......

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.566
Πόντοι
456

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.520
Πόντοι
206
Πιστευω οτι δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα σε ενα γαμο απο το να εχεις μουναρα κουνιάδα η κουμπάρα.
Σωστός. Θα ντρεπόμουν να είμαι με γυναίκα που δεν είναι όμορφη. Μάλιστα τον καιρό που "μπάζωνα" για να μαζέψω εμπειρίες, κάποιεςφορές έφερναν την μουνάρα φίλη στο καφέ και κάπου ένιωθα μειονεκτικά που δεν είχα την πιο όμορφη. Οπότε από κάποια ηλικία και μετά και με κάποια πείρα, άρχισα να έχω αλισβερίσι μόνο με γυναίκες που μου αρέσουν.

Άσχετο, αλλά δε θα ξεχάσω που σε έναν γάμο στην δεξίωση που έγινε και καθόμασταν και ήδη τρώγαμε, εμφανίστηκαν πανυγηρικά ο γαμπρός (κοντούλης) με την φακλάνα νύφη και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν δυνατά. Ντράπηκα για λογσριασμό του τύπου γαμπρού που είχε αντιληφθεί τα κοροιδευτικά γέλια και προσπαθούσε να κρατήσει αξιοπρεπή στάσει και να επιβληθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Εγώ πάντως αισθάνθηκα άσχημα τότε ακόμα και για τη νύφη που φαινόταν καλό κορίτσι.

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
692
Πόντοι
81
Ευτυχώς η γυναίκα μου δεν έχει αδερφή :-)..
Όσες φορές είχα σχέση που είχε αδερφή , πάντα περνούσε από το μυαλό μου..έτυχε που ήταν κ καλές ίσως :-))

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.231
Πόντοι
506
Φυσικά και θέλω να την γαμισω. Έχει τύχει στη θάλασσα να να έχει σκύψει στα τέσσερα και εγώ να έχω καυλώσει και η δικιά μου, μου έριξε χαστούκι.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
974
Πόντοι
86
Σωστός. Θα ντρεπόμουν να είμαι με γυναίκα που δεν είναι όμορφη. Μάλιστα τον καιρό που "μπάζωνα" για να μαζέψω εμπειρίες, κάποιεςφορές έφερναν την μουνάρα φίλη στο καφέ και κάπου ένιωθα μειονεκτικά που δεν είχα την πιο όμορφη. Οπότε από κάποια ηλικία και μετά και με κάποια πείρα, άρχισα να έχω αλισβερίσι μόνο με γυναίκες που μου αρέσουν.

Άσχετο, αλλά δε θα ξεχάσω που σε έναν γάμο στην δεξίωση που έγινε και καθόμασταν και ήδη τρώγαμε, εμφανίστηκαν πανυγηρικά ο γαμπρός (κοντούλης) με την φακλάνα νύφη και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν δυνατά. Ντράπηκα για λογσριασμό του τύπου γαμπρού που είχε αντιληφθεί τα κοροιδευτικά γέλια και προσπαθούσε να κρατήσει αξιοπρεπή στάσει και να επιβληθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Εγώ πάντως αισθάνθηκα άσχημα τότε ακόμα και για τη νύφη που φαινόταν καλό κορίτσι.
Ελα ντροπη να κοροιδευεις στο γαμο του αλλου,ας μην πηγαιναν. Δεν ειναι του στυλ μου οι χοντρες αλλα εχει καποιες που επειδη μια ζωη ειχαν απωθημενα που δεν τις ηθελαν κανουν τρελα οργια ,ενω κατι ομορφουλες ουτε πιπα της προκοπης δεν παιρνουν.μπορει η χοντρη να του τα καταπινει και να στραγγιζει τα αρχιδια του 4 φορες την εβδομαδα

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.892
Πόντοι
456
Υπάρχουν αρκετοί "γαμόμανοι" εδώ μέσα, παλαιότερα το συζητούσαν ανοιχτά κιόλας. Στην κουνιάδα θα κολλήσουν....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.908
Πόντοι
1.446
Το νήμα θα έπρεπε να είναι: 'Κάποιος που να θέλει να γαμήσει την μάνα του ή να το έχει κάνει"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom