aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Ηλικία της ....τι ζωή κάνει ... βγαίνει έξω κάνει άστατη ζωηΜόνοι. Δεν έχει τίποτα. Ελέυθερη και ωραια.
Ηλικία της ....τι ζωή κάνει ... βγαίνει έξω κάνει άστατη ζωηΜόνοι. Δεν έχει τίποτα. Ελέυθερη και ωραια.
Η γυναίκα μου το ξέρει. Δεν παμε κρυφά. Έχουμε μια υποχρέωση.Εάν δεν σου κάτσει....την εκατσες από την γυναίκα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φωτογραφία της????χωρις πρόσωπο
Πώς σου φέρεται...σε γουσταρη τι νιώθειςΗ γυναίκα μου το ξέρει. Δεν παμε κρυφά. Έχουμε μια υποχρέωση.
Δεν έχω φώτο. Αλλά το θέμα δεν είναι η ομορφιά.
Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα. Γενικά κάνουμε κουβέντα σεξουαλικού περιεχομένου. Αλλά όχι κάτι μεταξύ μας.Πώς σου φέρεται...σε γουσταρη τι νιώθεις
Οκ τότε κάνε κίνηση...αφού το θες ...αλλά και να σου κάτσει και ωραία να περάσετε και τίποτα να μην πει στην αδερφή της θα σε έχει πάντα στο χέρι ...και πρόσεξε πάνω στη καύλα μην χύσεις μέσα γιατί σίγουρα εάν γίνει η φάση χωρίς Καποτά θα γαμισεις ...αφού γαμες και την αδερφή της ...Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα. Γενικά κάνουμε κουβέντα σεξουαλικού περιεχομένου. Αλλά όχι κάτι μεταξύ μας.
Πες της ποσό €€€ μεγάλο (5ψηφιο) και ότι έχεις τραβήξει 1521 μαλακιες για πάρτη της.Επαναφορά.....
Βοήθεια.
Ένα τρόπο να την πέσω στην κουνιάδα μου. Εχω μια ευκαιρία με ένα ταξίδι... Πως να το φέρω. ;
Το σταυρό σου να κάνεις που δεν το έκανες τότε...γιατί δεν θα έγραφες στο μπου τώρα αλλά με μαρκαδόρο τους τοίχους σε κελιάΛιγο ελειψε οταν ηταν 16 χρονων. Το μετανιωσα που δεν το εκανα. Θα το εκανα και σημερα αν μου δινοταν η ευκαιρια
Γιατι ρε φιλος? Ποιο το εγκλημα μου? Λογω της συγγενειας μας? Δεν ειδα να μπουζουριασουν κανεναν απο τους 2-3 που ειχαν προηγηθει.Το σταυρό σου να κάνεις που δεν το έκανες τότε...γιατί δεν θα έγραφες στο μπου τώρα αλλά με μαρκαδόρο τους τοίχους σε κελιά
Και γιατι δεν τοκανες? Σας πηρε χαμπαρι η συζυγος και αδερφη?Ναι! Κ γώ θα ήθελα να τη γαμησω!
Είπα ότι θα ηθελαΚαι γιατι δεν τοκανες? Σας πηρε χαμπαρι η συζυγος και αδερφη?
Που ήταν 16χ ?Γιατι ρε φιλος? Ποιο το εγκλημα μου? Λογω της συγγενειας μας? Δεν ειδα να μπουζουριασουν κανεναν απο τους 2-3 που ειχαν προηγηθει.
Θα θέλατε να γαμήσετε τη κουνιάδα σας?
Ελα, μωρε, σηγα. 16 χρονων, θηλικο φερνει τον πουτσο σβουρα. Κι εγω μικρος ημανε, στα 21 και φανταρος.Που ήταν 16χ ?