You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουνιάδα σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.773
- Πόντοι
- 1.056
Να της την πέσεις στο ταξίδι.... ευχαριστώ!Επαναφορά.....
Βοήθεια.
Ένα τρόπο να την πέσω στην κουνιάδα μου. Εχω μια ευκαιρία με ένα ταξίδι... Πως να το φέρω. ;
Αυτό το ξερω. Τον τρόπο ψάχνω ώστε να μην την πατήσω.Να της την πέσεις στο ταξίδι.... ευχαριστώ!
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Ταξιδεύετε μόνοι σας? Αν ναι, εύκολα γίνεται και αν στραβώσει λες ότι ήταν παρεξήγηση. Με 2-3 ποτά και δήθεν μέθη. Απλα έχεις τσεκάρει ότι ψήνεται?Αυτό το ξερω. Τον τρόπο ψάχνω ώστε να μην την πατήσω.
Ναι. Μόνοι παμε. Και θα παίξουν ποτα σίγουρα. Το θέμα είναι ότι ενώ κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα, δεν είναι ξεκάθαρο. Και δεν θέλω να υπάρξει πρόβλημα.Ταξιδεύετε μόνοι σας? Αν ναι, εύκολα γίνεται και αν στραβώσει λες ότι ήταν παρεξήγηση. Με 2-3 ποτά και δήθεν μέθη. Απλα έχεις τσεκάρει ότι ψήνεται?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
στα αρχικα σταδια μελλοντικης σχεσης με κοπέλα, σε μια εξοδο για καφε, έφερε και την αδερφη της να με γνωρίσει. Μου αρεσε πιό πολλυ η αδερφή, και επειδη σχεση δε στεκοτανε με το να γουσταρεις την αδερφή της, διέκοψα και με τη δικιά μου.
Λίγο διαφορετικά...στα αρχικα σταδια μελλοντικης σχεσης με κοπέλα, σε μια εξοδο για καφε, έφερε και την αδερφη της να με γνωρίσει. Μου αρεσε πιό πολλυ η αδερφή, και επειδη σχεση δε στεκοτανε με το να γουσταρεις την αδερφή της, διέκοψα και με τη δικιά μου.
Δεν είμαι σε σχέση. Είμαι παντρεμένος. Και απλά θέλω να βγάλουμε τα μάτια μας.... Χεχε
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Θα σου προτεινα να μην το δοκιμασεις κάν. Βγαλτη απο το μυαλό σου. Παιξε καμιά μαλακία για παρτη της Μεχρι εκεί αυστηρά.Λίγο διαφορετικά...
Δεν είμαι σε σχέση. Είμαι παντρεμένος. Και απλά θέλω να βγάλουμε τα μάτια μας.... Χεχε
Αντικειμενικά @serlon , έχει δίκιο ο φίλος εδώ. Όσο καυλωτικο και να φαντάζει, το ξέρω γιατί και εγώ το έχω φαντασιωθει, το να γίνει πράξη είναι απαγορευτικό. Θα τα καταστρέψεις όλα.Θα σου προτεινα να μην το δοκιμασεις κάν. Βγαλτη απο το μυαλό σου. Παιξε καμιά μαλακία για παρτη της Μεχρι εκεί αυστηρά.
Και εδώ να συμπληρώσω ότι δεν είναι το θέμα άμα είναι καλύτερη η αδερφή. Όταν γνώρισα την δικιά μου ήταν ανήλικη η αδερφή της και αδιάφορη τότε. Απλά έστω και λίγο καλή να είναι , το ότι είναι και απογοητευτικό το κάνει κάπως καυλωτικο. Το μυαλό οργιάζει.στα αρχικα σταδια μελλοντικης σχεσης με κοπέλα, σε μια εξοδο για καφε, έφερε και την αδερφη της να με γνωρίσει. Μου αρεσε πιό πολλυ η αδερφή, και επειδη σχεση δε στεκοτανε με το να γουσταρεις την αδερφή της, διέκοψα και με τη δικιά μου.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Αγαπητε φίλε, ειχα δει μια ταινια με τον Ιεροκλη Μηχαηλιδη, (ψα χνω τωρα και δεν τη βρισκω), που εμενε μαζί ο Μηχαηλιδης με τη γυναικα του και την ανηλικη αδεφη της(κουνι΄δίτσα) Μολις η κουνιαδιτσα αρχισε να ενηλικιωνεται την ερωτευτηκε, και τελικά τη σκοτωσε και αυτοκτόνησε. Πανε χρονια τωρα που την ειχα δεί.. Το μουνι ειναι επικινδυνο πραγμα φιλε. Φυλα ξου και απομακρυνσουΚαι εδώ να συμπληρώσω ότι δεν είναι το θέμα άμα είναι καλύτερη η αδερφή. Όταν γνώρισα την δικιά μου ήταν ανήλικη η αδερφή της και αδιάφορη τότε. Απλά έστω και λίγο καλή να είναι , το ότι είναι και απογοητευτικό το κάνει κάπως καυλωτικο. Το μυαλό οργιάζει.
Δεν είπα να ερωτευτείς και ούτε την έχω ερωτευτεί, απλά σαν φαντασίωση το έχω οκ. Απλά αυτό που είπες. Τραβάς μια μαλακια και γεια σας. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω την γυναίκα μου. Έχει τεράστια διαφορά.Αγαπητε φίλε, ειχα δει μια ταινια με τον Ιεροκλη Μηχαηλιδη, (ψα χνω τωρα και δεν τη βρισκω), που εμενε μαζί ο Μηχαηλιδης με τη γυναικα του και την ανηλικη αδεφη της(κουνι΄δίτσα) Μολις η κουνιαδιτσα αρχισε να ενηλικιωνεται την ερωτευτηκε, και τελικά τη σκοτωσε και αυτοκτόνησε. Πανε χρονια τωρα που την ειχα δεί.. Το μουνι ειναι επικινδυνο πραγμα φιλε. Φυλα ξου και απομακρυνσου
Άμα θες όντως να είσαι με την δικιά σου, προφανώς δεν κάνεις τίποτα. Την απομακρύνεις.Δεν λεω έχετε ένα δίκιο.
Αν το παμε από την άλλη. Δλδ να κάνει κίνηση αυτή. Τι κάνω;από την άποψη τι μπορεί να γίνει μετά.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Δώσε παραπάνω πληροφορίες... μόνοι θα πάτε ... είναι παντρεμένη....έχει γκόμενο κτλΕπαναφορά.....
Βοήθεια.
Ένα τρόπο να την πέσω στην κουνιάδα μου. Εχω μια ευκαιρία με ένα ταξίδι... Πως να το φέρω. ;
Μόνοι. Δεν έχει τίποτα. Ελέυθερη και ωραια.Δώσε παραπάνω πληροφορίες... μόνοι θα πάτε ... είναι παντρεμένη....έχει γκόμενο κτλ
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Εάν δεν σου κάτσει....την εκατσες από την γυναίκα σουΔεν λεω έχετε ένα δίκιο.
Αν το παμε από την άλλη. Δλδ να κάνει κίνηση αυτή. Τι κάνω;από την άποψη τι μπορεί να γίνει μετά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φωτογραφία της????χωρις πρόσωποΜόνοι. Δεν έχει τίποτα. Ελέυθερη και ωραια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις