You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουνιάδα σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οι μισοί και παραπάνω θέλουν να γαμήσουν την κουνιάδα τους
Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,πάει να πιάσει αυτό που είναι κοντά στο χέρι του και το φτάνει, μέχρι εκεί φτάνει η προσωπικότητά του και η μαγκιά του
ΜΕΤΑ βέβαια βγαίνει και κράζει πως όλες οι ελληνίδες έχουν γίνει πουτάνες
Έλεος ρε μαλάκες, χάθηκαν οι γυναίκες? Καλά σας κάνουν μετά τάρανδους
κι ολα οσα ειπε η δρομα
Επισκέπτης
Τέκνα μου!
Εύγε σε όλους σας!
Είστε ηθικά παιδιά τελικά!
Και στο σαιτ πάω στοίχημα κατά λάθως μπήκατε!
όπως και γω!
Εύγε και πάλι!
γτ ειναι ανηθικο να πηδας οποια θελεις επι πληρωμη ή οχι εφοσον εισαι μονος σου?
δεν εχει νοημα αυτο που λες. εδω συζητιεται να κερατωνεις τη γυναικα σου με την αδερφη της. ειναι το ιδιο πραγμα?
Όπως εξίσου ανήθικο είναι, να κλέβεις στα κυβικά του μπετόν ή στο σιδέρωμα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Σε μελλοντικό σεισμό πως περιμένεις να ανταπεξέλθει το αποδυναμωθέν εκ κατασκευής οίκημα? (Η μομφή, δεν είναι για τους παρόντες βέβαια. Εξαιρούνται!)
Στην τελική, η ζωή δεν είναι δίκαιη με όλους!
Βάρα την αλύπητα !!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εχω δει θρεντ και θρεντ εδω μεσα. Αυτο κρατάει τα ηνία του πιο αηδιαστικού.
ναι, ξεπερνάει την κοπρολαγνεία του Δημητράκη, και τον Λιλα.
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
το συμπέρασμα αυτό από πού το έβγαλες?γτ ειναι ανηθικο να πηδας οποια θελεις επι πληρωμη ή οχι εφοσον εισαι μονος σου?
δεν εχει νοημα αυτο που λες. εδω συζητιεται να κερατωνεις τη γυναικα σου με την αδερφη της. ειναι το ιδιο πραγμα?
Όοοολοι εδώ έσα είναι ελεύθερα παιδιά ε?
και ούτε καν δεσμό έχουν!
μη σου πω ότι οι πιο πολλοί είναι παρθένοι που ψάχνουν επαγγελματία να ξεπαρθενιαστούνε!
Δίκιο έχεις!
Γι αυτό η τόση έκπληξη και το σοκ για την κουνιάδα!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
το συμπέρασμα αυτό από πού το έβγαλες?
Όοοολοι εδώ έσα είναι ελεύθερα παιδιά ε?
και ούτε καν δεσμό έχουν!
μη σου πω ότι οι πιο πολλοί είναι παρθένοι που ψάχνουν επαγγελματία να ξεπαρθενιαστούνε!
Δίκιο έχεις!
Γι αυτό η τόση έκπληξη και το σοκ για την κουνιάδα!
ειναι το ιδιο το να πηδας την κουνιαδα σου κατααστρεφοντας οικογενειακοούς δεσμους με το να πηδας οποιαδήποτε αλλη απο τα εκατομμύρια των ελλεηνίδων ή ακόμα καλύτερα ρωσσίδων?
Την οικογένειά σας τόσο για τον πουτσο την εχετε?
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μεια οισων καμειαεγω θα της των εδεινα μια πιπα τουλαχιστων
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Διότι φίλε μου είναι τελείως διαφορετικό το να έχεις αυτό που θέλεις από το να θέλεις αυτό που έχεις. Το δε δεύτερο ίσως είναι και το κλειδί της πραγματικής ευτυχίας.... έλεος,δλδ γιατί παντρεύεται ο κόσμος αφού δεν γουστάρει;
ο άντρας όταν κάνει μια επιλογή(για να μην πω όταν ισχυρίζεται ότι αγαπάει αυτή που παντρεύεται)οφείλει να την στηρίξει.
αν παντρευτώ θα είναι επειδή πραγματικά το θέλω ...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Διότι φίλε μου είναι τελείως διαφορετικό το να έχεις αυτό που θέλεις από το να θέλεις αυτό που έχεις. Το δε δεύτερο ίσως είναι και το κλειδί της πραγματικής ευτυχίας.
συμφωνώ.
προσωπικά δεν έχω επιλέξει μέχρι τώρα ούτε θα επιλέξω ποτέ τον εύκολο δρόμο.
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά να θέλεις πάντα αυτό που κάνεις.(Τολστόι).
Την οικογένειά μας, όχι! (Έτσι κι αλλιώς, υποθετική είναι η συζήτηση εδώ). Εσάς όμως...., σας έχουμε!!!
Επισκέπτης
Την οικογένειά μας, όχι! (Έτσι κι αλλιώς, υποθετική είναι η συζήτηση εδώ). Εσάς όμως...., σας έχουμε!!!
μα θα ειναι της γυναικας σας η οικογενεια..
μερικα ατομα, απλα δεν τα βλεπεις ερωτικα.. :-
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
δεν είπε κανείς ότι είναι το ίδιο,αλλά πολυ έκπληξη ρε παιδί μου!ειναι το ιδιο το να πηδας την κουνιαδα σου κατααστρεφοντας οικογενειακοούς δεσμους με το να πηδας οποιαδήποτε αλλη απο τα εκατομμύρια των ελλεηνίδων ή ακόμα καλύτερα ρωσσίδων?
και να στο αντιστρέψω και γω!
Δεν πειράζει ο άνδρας σου να σε κερατώνει με καμιά ρωσίδα στριπτιτζού που του τα τρώει?
με τη γειτόνισσα?
με την κολλητή σου?
με
με
με?...........
γιατί ολα αυτά τα θρεντς έχουν παιξει εδώ μέσα.
όχι ότι με την κουνιάδα είναι το ίδιο, αλλά επαναλαμβάνω:πολύ έκπληξη και θα έπρπεπε να έχετε μάθει τόσο καιρό σ αυτο το φόρουμ!
SEX_PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Την αδερφη της γυναικας μου θα δεν θα την πηδουσα απλα, θα της εδινα τη μητρα στο χερι. Μιλαμε για πιπινακι 17 ετων, 1,75 και γυρω στα 55-60 κιλα με μικρο στιτο βιζακι σαν λεμονακι και ρογα που κρεμας πουκαμισο. Περσι ειχε ερθει μαζι μας διακοπες και παιζαμε στη θαλασσα. Εκει συνειδητοποιησα ποσο ειχε μεγαλωσει. Πιτσιλιωμασταν με τα νερα και σηκωνονταν αυτες η ρογες της απο το κρυο και εμενα να μου γινεται καταρτι απο το θεαμα, αντε μετα να βγω απο το νερο. Καυλα η κουνιαδα, και αμα διαβαζω ηθικοπλαστικες μαλακιες απο ορισμενους με πιανουν τα γελια. Δεν θα το επιδιωκα βεβαια γιατι θα κατεστρεφα το γαμο μου αλλα το μικρο ειναι σκετη καυλα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
+1 Αφού όλοι εδώ γαμάνε με το τσουβάλιμα θα ειναι της γυναικας σας η οικογενεια..
μερικα ατομα, απλα δεν τα βλεπεις ερωτικα.. :-
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σταμάτα! έχουμε χύσει!Την αδερφη της γυναικας μου θα δεν θα την πηδουσα απλα, θα της εδινα τη μητρα στο χερι. Μιλαμε για πιπινακι 17 ετων, 1,75 και γυρω στα 55-60 κιλα με μικρο στιτο βιζακι σαν λεμονακι και ρογα που κρεμας πουκαμισο. Περσι ειχε ερθει μαζι μας διακοπες και παιζαμε στη θαλασσα. Εκει συνειδητοποιησα ποσο ειχε μεγαλωσει. Πιτσιλιωμασταν με τα νερα και σηκωνονταν αυτες η ρογες της απο το κρυο και εμενα να μου γινεται καταρτι απο το θεαμα, αντε μετα να βγω απο το νερο. Καυλα η κουνιαδα, και αμα διαβαζω ηθικοπλαστικες μαλακιες απο ορισμενους με πιανουν τα γελια. Δεν θα το επιδιωκα βεβαια γιατι θα κατεστρεφα το γαμο μου αλλα το μικρο ειναι σκετη καυλα.
(Έτσι κι αλλιώς, υποθετική είναι η συζήτηση εδώ).
Καυλα η κουνιαδα, και αμα διαβαζω ηθικοπλαστικες μαλακιες απο ορισμενους με πιανουν τα γελια. [size=12pt]Δεν θα το επιδιωκα βεβαια γιατι θα κατεστρεφα το γαμο μου αλλα το μικρο ειναι σκετη καυλα.[/size]
Ο SEX_PYR το έχει πιάσει το νόημα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γαμα τα..Την αδερφη της γυναικας μου θα δεν θα την πηδουσα απλα, θα της εδινα τη μητρα στο χερι. Μιλαμε για πιπινακι 17 ετων, 1,75 και γυρω στα 55-60 κιλα με μικρο στιτο βιζακι σαν λεμονακι και ρογα που κρεμας πουκαμισο. Περσι ειχε ερθει μαζι μας διακοπες και παιζαμε στη θαλασσα. Εκει συνειδητοποιησα ποσο ειχε μεγαλωσει. Πιτσιλιωμασταν με τα νερα και σηκωνονταν αυτες η ρογες της απο το κρυο και εμενα να μου γινεται καταρτι απο το θεαμα, αντε μετα να βγω απο το νερο. Καυλα η κουνιαδα, και αμα διαβαζω ηθικοπλαστικες μαλακιες απο ορισμενους με πιανουν τα γελια. Δεν θα το επιδιωκα βεβαια γιατι θα κατεστρεφα το γαμο μου αλλα το μικρο ειναι σκετη καυλα.
που να εβλεπες τη μεγαλυτερη αδερφη της πρωην μου...
1,78 52-53 κιλα,26αρα πηγαιναμε στο ιδιο τζιμ σχεδον καθε μερα...
ανετα θα της τον φοραγα αλλααααα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 61