καλου κακου ενας εκβιασμος στην κουνιαδα θα κρατουσε το στομα της ραμμενο για πολλα χρονια.
Και τα πόδια της ανοικτά...... ;) ;) ;)
καλου κακου ενας εκβιασμος στην κουνιαδα θα κρατουσε το στομα της ραμμενο για πολλα χρονια.
Ιδανικός στόχος για γαμήσια χωρίς υποχρεώσεις, απάνω τηςπαντρεμένη με παιδιά είναι
Εαν δεν εισαι παντρεμενος και γαμας την αδελφη της κοπελας σου μετραει?
Παρολο που η κοπελα μου ειναι απιστευτα συντηρητικη η αδελφη της ειναι ενα απιστευτο πουτανακι και εχουμε κανει πολλα κολπακια μαζι!
Πολύ καλός!!!
Αναφέρεσαι στην μελλοντική σου κουνιάδα, ή δεν παίζει τέτοιο σενάριο?
Εχεις κουνιάδα ?????
Ρε φίλε.....έχω! Και είναι και κελεπούρι......χορεύτρια!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.
Αλλά εχουν χωρίσει τα τσανάκια τους αι δύο αδελφαί, και δεν υπάρχει επικοινωνία. (Είναι και κομματάκι τσογλάνι η κουνιάδα).
καταλαβαίνω οτι λέτε μαλακίες να περνάει η ώρα.
Αλλά ειναι σιχαμερο να βλέπεις οτι υπάρχουν άτομα τόσο αδιάφορα στον πονο που θα προκαλέσουν στην οικογένειά τους. Στη γυναικα τους κυρίως αλλα ειναι κάτι που θα επηρεάσει και τα παιδιά.
Για μενα αυτο ειναι εντελώς ανήθικο.
καταλαβαίνω οτι λέτε μαλακίες να περνάει η ώρα.
Αλλά ειναι σιχαμερο να βλέπεις οτι υπάρχουν άτομα τόσο αδιάφορα στον πονο που θα προκαλέσουν στην οικογένειά τους. Στη γυναικα τους κυρίως αλλα ειναι κάτι που θα επηρεάσει και τα παιδιά.
Για μενα αυτο ειναι εντελώς ανήθικο.
Όπως εξίσου ανήθικο είναι, να κλέβεις στα κυβικά του μπετόν ή στο σιδέρωμα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Σε μελλοντικό σεισμό πως περιμένεις να ανταπεξέλθει το αποδυναμωθέν εκ κατασκευής οίκημα? (Η μομφή, δεν είναι για τους παρόντες βέβαια. Εξαιρούνται!)
Στην τελική, η ζωή δεν είναι δίκαιη με όλους!
Βασικά ειναι σαν να βλεπεις την οικογένειά σου να φευγει ταξίδι με τ αμαξι κι εσυ να ξερεις πως υπάρχει προβλημα στα φρενα και να μη λες τιποτα.
Η ζωη όντως δεν ειναι δικαιη. Ορισμένες γυναικες βρεθηκαν με αηδιαστικούς-σιχαμερούς συζυγους.
Δεν εχω τιποτα χειρότερο απο γονέα που αδιαφορεί τοσο προκλητικά για την οικογενεια του.
Φρόντισε λοιπόν εσύ, να μην συναντηθεί ποτέ ο σύζυγός σου με την αδελφή σου, για να έχεις το όμορφο κεφαλάκι σου ήσυχο...... (τουλάχιστον από αυτή την κακοτοπιά!)
Το να νοιάζεται για τα παιδια του δεν παιζει?
Στην τελική ας γαμησει όλο το συμπαν. Ας μ εχει χεσμένη. Αλλα το να ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ειναι βασικο. πρεπει κάποιος να ειναι της κατωτάτης υποστάθμης για να αδιαφορει τοσο προκλητικα.
Οι μισοί και παραπάνω θέλουν να γαμήσουν την κουνιάδα τους
Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,πάει να πιάσει αυτό που είναι κοντά στο χέρι του και το φτάνει, μέχρι εκεί φτάνει η προσωπικότητά του και η μαγκιά του
ΜΕΤΑ βέβαια βγαίνει και κράζει πως όλες οι ελληνίδες έχουν γίνει πουτάνες
Έλεος ρε μαλάκες, χάθηκαν οι γυναίκες? Καλά σας κάνουν μετά τάρανδους
O Λιλας μια χαρά είναι δεν ενοχλεί κανέναν,πέρα από τον κώλο του
εχω δει θρεντ και θρεντ εδω μεσα. Αυτο κρατάει τα ηνία του πιο αηδιαστικού.
ναι, ξεπερνάει την κοπρολαγνεία του Δημητράκη, και τον Λιλα.