Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
479
Πόντοι
21
Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστςυω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
μην εισαι αρνητικός και ξεκινάς με ηττοπάθεια.. κανεις την κινηση σου και βλέπεις

Οι γενναίοι γαμάνε , οχι οι ωραίοι
Μπα , δεν με γουσταρει ! Το ξερω !

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
την τύπισσα η θα τη γαμησω η θα φάω άκυρο και θα χωρίσω και την τωρινή, άλλο σενάριο δεν παίζει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.679
Πόντοι
9.931
Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Τυπε ποσα χρονια εισαι παντρεμένος;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
εγώ θα κάνω κίνηση και χέστηκα.εσκασε μύτη για καφέ με τσίτα κολλητό φόρεμα και μοστραρε τις βυζαρες όλη την ώρα...σε κάποια φάση είχε πάει τουαλέτα ο τύπος και όπως μιλούσαν με τη δικιά μου άρχισε να μου ακουμπάει πόδι κάτω από το τραπέζι η κάβλα
Έτοιμη είναι...ΟΡΜΑ!

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Ο τύπος που βοήθησε...έφαγε την κουμπάρα;
Δεν το έμαθα ποτέ, από άλλο φιλικό κύκλο ήταν. Αυτό που έμαθα ήταν ότι η κουμπάρα το γλέντησε πολύ μέχρι να ξαναδεσμευτεί. Να τολμάτε και να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία. Αγαπημένο μότο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
Ρομά τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom