Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
δεν πινουν καφεδες τα μελη του σαητ, ηδη εχουμε πολλα νευρα εδω μέσαπάμε τα μέλη του σαιτ να ανταλλάξουμε απόψεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν πινουν καφεδες τα μελη του σαητ, ηδη εχουμε πολλα νευρα εδω μέσαπάμε τα μέλη του σαιτ να ανταλλάξουμε απόψεις
υπάρχει και η σοκολάταδεν πινουν καφεδες τα μελη του σαητ, ηδη εχουμε πολλα νευρα εδω μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα , δεν με γουσταρει ! Το ξερω !μην εισαι αρνητικός και ξεκινάς με ηττοπάθεια.. κανεις την κινηση σου και βλέπεις
Οι γενναίοι γαμάνε , οχι οι ωραίοι
τυπε θες να γαμησεις μέλος ή την τυπισσα ?υπάρχει και η σοκολάτα
Τυπε ποσα χρονια εισαι παντρεμένος;Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Έτοιμη είναι...ΟΡΜΑ!εγώ θα κάνω κίνηση και χέστηκα.εσκασε μύτη για καφέ με τσίτα κολλητό φόρεμα και μοστραρε τις βυζαρες όλη την ώρα...σε κάποια φάση είχε πάει τουαλέτα ο τύπος και όπως μιλούσαν με τη δικιά μου άρχισε να μου ακουμπάει πόδι κάτω από το τραπέζι η κάβλα
Δεν το έμαθα ποτέ, από άλλο φιλικό κύκλο ήταν. Αυτό που έμαθα ήταν ότι η κουμπάρα το γλέντησε πολύ μέχρι να ξαναδεσμευτεί. Να τολμάτε και να εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία. Αγαπημένο μότοΟ τύπος που βοήθησε...έφαγε την κουμπάρα;
Κανε μια ανασκοπηση για τη νεα χρονιαΕπειδή τα έχω πει για κουμπάρα...μην τα ξαναλέω χαχα
Καμία φώτο παίζει?αν ηταν ωραιες εννοειται ...και την κουνιαδα θα 'ετρωγα' πολυ ανετα
να σαι καλα ...Επειδή τα έχω πει για κουμπάρα...μην τα ξαναλέω χαχα
ακάποτα....Αν η κουμπαρα ειναι συγγενης τι γινεται χτυπαμε;
Αν δε βρέξει ή χιονίσει μάλλον θα βγάλει ήλιο τύπε.την τύπισσα η θα τη γαμησω η θα φάω άκυρο και θα χωρίσω και την τωρινή, άλλο σενάριο δεν παίζει
Ρομά τύπε;Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
Ρομά τύπε;