Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
Την πεθερά ναι, η κουμπάρα τι μου φταίει;
αγαθιάρη σε κόβω αφού ρωτάς αν φταίει για να την πηδήξεις....συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506
αγαθιάρη σε κόβω αφού ρωτάς αν φταίει για να την πηδήξεις....συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο

Ειναι αρσενικο παλαιας κοπης και χρησιμοποιει το σεξ ως τιμωρια! Χαχαχα!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.347
Πόντοι
5.595
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....

Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
Πωπω πωπω πωπω πω πω πω

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.772
Πόντοι
22.886
Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι ..
:angel::angel:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
τέτοιες φάσεις με κουμπάρες, πεθερές, μαμάδες, γιαγιάδες, αδερφές, γυναίκες φίλων είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πρέζα! Ολοι το χουμε μέσα μας λίγο ή πολύ, ΠΟΤΕ δεν γίνεται (οκ ας μην πάμε σε εξαιρέσεις) και απλά τον παίζουμε μέχρι να μας περάσει!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506
τέτοιες φάσεις με κουμπάρες, πεθερές, μαμάδες, γιαγιάδες, αδερφές, γυναίκες φίλων είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πρέζα! Ολοι το χουμε μέσα μας λίγο ή πολύ, ΠΟΤΕ δεν γίνεται (οκ ας μην πάμε σε εξαιρέσεις) και απλά τον παίζουμε μέχρι να μας περάσει!

Συνοψιζω: ριχνουμε μια μαλακια για να μην κανουμε καμια μαλακια!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.694
Πόντοι
6.236

Mantw

Ενεργό Μέλος