Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
Αυτα κάνεις και μας χαλας την καλη εικονα που έχουμε για σενα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Πρεπει να αποσαφηνιζεται απο που προερχεται η κουμπαρια.
κοινως αν η κουμπαρα ειναι γυναικα του κολλητου που παντρεψατε/σας παντρεψε κοκ τοτε ντροπη σας και αισχος σας!
αν τωρα ειναι φιλη ή προερχεται απο το περιβαλλον της συζύγου…. προχωρατε ακάθεκτοι και καλα γ…μησια!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Η κουμπάρα κολλητή της πρώην συζύγου...
Κύπρια,κοντούλα στυλ Μαριάντα Πιερίδη στο πιο μελαμψό και με πεταχτό κώλο που το μάτι να πηγαίνει καρφί εκεί....
Αρραβωνιάρης της sub εντελώς(γαύρος θ7 :tooth: )πολυ καλό παιδί ομως....
Εννοείται ότι την φαντασιωνόμουν την καριόλα αλλά ποτέ δεν έδειξα το παραμικρό και μάλιστα την είχα πάει οδικώς 3 ώρες κάπου που πήγαινα και εγώ....
Δεν την άφησα όμως,την έκανα πάσα σε ένα από τα αδέρφια μου που την είχε γνωρίσει στον γάμο και την έσκιζε από παντού για κανα 6μηνο....
Πήγαινε χυμένη στον αρραβωνιάρη....
Χώρισε τον sub γαύρο για τον αδερφό αλλά αυτός βρήκε άλλο καλό να ασχοληθεί.
Αυτή μετά συνέχισε να πιπώνει ότι έβρισκε μέχρι που χώρισα και έχασα την οποία επαφή....
θεωρώ ότι δεν έκανες καλά. Αν ήταν εχέμυθη η Κύπρια έπρεπε να χωθείς μετά το διαζύγιο. Εκτός αν σκέφτηκες τον αδερφό σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρεπει να αποσαφηνιζεται απο που προερχεται η κουμπαρια.
κοινως αν η κουμπαρα ειναι γυναικα του κολλητου που παντρεψατε/σας παντρεψε κοκ τοτε ντροπη σας και αισχος σας!
αν τωρα ειναι φιλη ή προερχεται απο το περιβαλλον της συζύγου…. προχωρατε ακάθεκτοι και καλα γ…μησια!
επίσης γιατί αναφερόμαστε μόνο στις κουμπάρες που έχουν παντρέψει ζευγάρια και όχι σε αυτές που έχουν βαφτίσει παιδιά (συντέκνισες στα κρητικά)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
θεωρώ ότι δεν έκανες καλά. Αν ήταν εχέμυθη η Κύπρια έπρεπε να χωθείς μετά το διαζύγιο. Εκτός αν σκέφτηκες τον αδερφό σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επίσης γιατί αναφερόμαστε μόνο στις κουμπάρες που έχουν παντρέψει ζευγάρια και όχι σε αυτές που έχουν βαφτίσει παιδιά (συντέκνισες στα κρητικά)
Μπα,είναι κολλητή με την άλλη.
Αν δεν υπήρχαν παιδιά στην μέση εννοείται θα έφτανε αμυγδαλές....
Πούτσα μου ο αδερφός....
:tooth:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
το καλύτερο είναι να είσαι ελεύθερος και να γαμας γυναίκες άλλων συζητώντας κιόλας πόσο κερατάδες είναι.

είναι φοβερό πόσο καριολες είναι μερικές αλλά και πως μια χαρά αξιόλογοι άνθρωποι ( μαλακες δηλαδή) την πατάνε νομίζοντας ότι η αλλη είναι Παναγία...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
το καλύτερο είναι να είσαι ελεύθερος και να γαμας γυναίκες άλλων συζητώντας κιόλας πόσο κερατάδες είναι.

είναι φοβερό πόσο καριολες είναι μερικές αλλά και πως μια χαρά αξιόλογοι άνθρωποι ( μαλακες δηλαδή) την πατάνε νομίζοντας ότι η αλλη είναι Παναγία...
Περίεργη φάση μάν.
Να γαμήσω γυναίκα φίλου ποτέ.Ειναι κόκκινη γραμμή στον πραγματικό άντρα αυτό.

Γενικά για να γαμάς παντρεμένη πρέπει να είσαι και λίγο πουτανόπαιδο.

Δεν γουστάρω να κρύβομαι και τα γύρω από αυτό.Πολύ ξενέρα ντεκαβλέ εκτός και αν ο άλλος λείπει εξωτερικό κτλ....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Μη γενικεύεις παικταρά. Έχω πάρει παντρεμένες που αυτό που μου έλεγαν ήταν ότι ο σύζυγος ούτε που ασχολείται μαζί τους πια. Συνήθως χωριστά κρεβάτια, δεν το πάνε για διαζύγιο είτε για τα παιδιά είτε για οικονομικούς λόγους. Με μία παντρεμένη που είχα σχέση ,είχε πει στον άντρα της ότι θα χωρίσουν και μάλιστα ο τύπος ήξερε ότι η γυναίκα του είχε γκόμενο αλλά όχι ποιον. Και ο τύπος είχε επίσης γκόμενα που δεν την ήξερε η σύζυγος.

Συμφωνώ ότι ποτέ δε θα πήγαινα με γυναίκα φίλου ή γνωστού. Αν πρόκειται για φίλο ούτε με πρώην του σοβαρή σχέση. Καλύτερα σεξεργάτρια. Αλλά αν δεν τον ξέρω τον άλλο, δεν έχω πρόβλημα.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.547
Πόντοι
2.256
Μη γενικεύεις παικταρά. Έχω πάρει παντρεμένες που αυτό που μου έλεγαν ήταν ότι ο σύζυγος ούτε που ασχολείται μαζί τους πια. Συνήθως χωριστά κρεβάτια, δεν το πάνε για διαζύγιο είτε για τα παιδιά είτε για οικονομικούς λόγους. Με μία παντρεμένη που είχα σχέση ,είχε πει στον άντρα της ότι θα χωρίσουν και μάλιστα ο τύπος ήξερε ότι η γυναίκα του είχε γκόμενο αλλά όχι ποιον. Και ο τύπος είχε επίσης γκόμενα που δεν την ήξερε η σύζυγος.

Συμφωνώ ότι ποτέ δε θα πήγαινα με γυναίκα φίλου ή γνωστού. Αν πρόκειται για φίλο ούτε με πρώην του σοβαρή σχέση. Καλύτερα σεξεργάτρια. Αλλά αν δεν τον ξέρω τον άλλο, δεν έχω πρόβλημα.
Συμφωνω 1000% κυκλοφορουν πολλες παντρεμενες που ζουν σε συμβατικο γαμο,πολλες φορες εν γνωσει και των 2 οτι πεφτει κερατο.Για μενα επισης ειναι κοκκινη γραμμη να ειναι νυν ή πρώην φίλου/συγγενη αλλα απο εκει μετα στο ψαχνο αν υπαρχουν ευκαιριες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536

Mάγκα παίζει και παπάς ότι περνάει χάλια κτλ....
Μην πιστεύεις τίποτα...Όλα παίζουν...
Τόσες γυναίκες υπάρχουν διαθέσιμες....

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.547
Πόντοι
2.256
Mάγκα παίζει και παπάς ότι περνάει χάλια κτλ....
Μην πιστεύεις τίποτα...Όλα παίζουν...
Τόσες γυναίκες υπάρχουν διαθέσιμες....
Δεν με ενδιαφερει το ποιηματακι που λενε.Απο τη στιγμη που μου αρεσει και αυτη ψαχνεται,αν ειναι εκτος απο τις περιπτωσεις που δεν ασχολουμαι, θα κανω κινηση.Απο τη στιγμη που θα τον "φαει" ετσι και αλλιως προτιμω να ειμαι και εγω ενας απο αυτους

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
στη θεωρία όλα καλά είναι...κι εγώ θεωρώ λάθος να γαμησω τη γυναίκα/γκόμενα φίλου αλλά αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.

επίσης αυτή η καραμέλα δεν χωρίζω για τα παιδιά έχει κουρασει,η ζωή είναι πολύ μικρή για να χάνεις χρόνο και τα παιδιά αν τα έχεις διαπαιδαγωγησει σωστα δεν θα έχεις προβλημα με το διαζύγιο. άλλο το ότι κάποιες ή κάποιοι γονείς τούς βάζουν λόγια και αλληλοθαβονται μετά για να κερδίσουν την εύνοια του παιδιού...

επίσης το δεν μου δίνει σημασια άρα κερατώνω είναι πουτανια, συζήτησε το πρώτα και μετά αν δεν βρεθεί λύση χώρισε και γαμησου όσο θες...πάλι όμως όλα αυτά είναι θεωρίες.

στην πράξη όλο κερατώματα και κρυφά γαμήσια γίνονται :alivedick:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Επισης οι ελευθερες ζητανε πραγματα που δεν εχω καμμια διαθεση να προσφερω
Σημαντικό!
Αυτές ψάχνουν κοινωνική και οικονομική άνοδο.
Οι παντρεμένες αυτό το έχουν πετύχει ΗΔΗ!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.741
Πόντοι
2.306
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
Την πεθερά ναι, η κουμπάρα τι μου φταίει;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
γαμήσια με παντρεμένες ότι καλύτερο...εγώ στα 35 που είμαι τώρα όσες έχω γνωρίσει από 30 μέχρι 40 το μόνο που θέλουν είναι γάμο και παιδιά. όλες όμως...οκ λογικό από μια πλευρά αλλά δεν παλεύονται κάποιες. στο λένε από το πρώτο ραντεβού στην ψύχρα, μηδέν περιθώριο :headbang::2funny:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Θα θέλατε να γαμήσετε την πεθερά σας τον πεθερό σας;
κάτσε γιατί το νήμα δεν κινείται καλά. υποτονικό.
εδώ θα γίνει ο πραγματικός χαμός, έλα να εκδηλώνεται το πλήθος... :grin: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom