Υπάρχει κάποιος να μας πει εμπειρία;Σωστά μην γίνουμε ρεζίλι και τις φάμε στο τέλος..κάτι να κάνουμε να δούμε αν γουστάρουν μήπως τις καυλωνει σαν ιδέα και αυτές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 750
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Κωλαράκι ή κωλάρα;Καλή χρονιά από το κωλαρακι της κουμπαράς....
Καλή χρονιά!!
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
αν ηταν ωραιες εννοειται ...και την κουνιαδα θα 'ετρωγα' πολυ ανετα
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Κωλαρακι... κωλάρα έχει η κουμπάρα της....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!Κωλαράκι ή κωλάρα;
Καλή χρονιά!!
Πιστεύω ότι, πια, νήμα με το "αν θέλουμε να γαμήσουμε τον πεθερό μας", θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή.τυποι πρεπει να ανοιξει κι ενα νημα αν θελουμε να γαμησουμε τη νονα μας η τη νυφη μας
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
περισσοτερο φυσιολογικο θα το έλεγα πλέον...Πιστεύω ότι, πια, νήμα με το "αν θέλουμε να γαμήσουμε τον πεθερό μας", θα είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή.
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
περισσοτερο φυσιολογικο θα το έλεγα πλέον...
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Έφτασα κοντά στην κουμπάρα, σε περίοδο παρατεταμένης ξηρασίας της που ψαχνόταν για άνδρα, αλλά τσάκισε στις λεπτομέρειες.
Ήταν να τη βοηθήσω στη μετακόμιση με ότι αντάλλαγμα ήθελα αλλά δε βόλεψε και βοήθησε άλλος...Κοντοπούτανο, μικρόβυζο αλλά με κώλο να τον βλέπεις και τον παίζεις, σκληρό σαν πέτρα..κρίμα
Ήταν να τη βοηθήσω στη μετακόμιση με ότι αντάλλαγμα ήθελα αλλά δε βόλεψε και βοήθησε άλλος...Κοντοπούτανο, μικρόβυζο αλλά με κώλο να τον βλέπεις και τον παίζεις, σκληρό σαν πέτρα..κρίμα
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
εγώ γουστάρω τη γυναίκα του αδερφού της γκόμενας μου...
μουναρα νταρντανα με καρε μαλλί, ψηλή με πιασίματα και όλο παίζει το μάτι της όταν βρισκόμαστε όλοι για καφέ...
μουναρα νταρντανα με καρε μαλλί, ψηλή με πιασίματα και όλο παίζει το μάτι της όταν βρισκόμαστε όλοι για καφέ...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
Ο τύπος που βοήθησε...έφαγε την κουμπάρα;Έφτασα κοντά στην κουμπάρα, σε περίοδο παρατεταμένης ξηρασίας της που ψαχνόταν για άνδρα, αλλά τσάκισε στις λεπτομέρειες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.880
- Πόντοι
- 9.297
Αφού γνωρίζεστε οικογενειακώς πλέον, θα γίνει η δουλειά αργά η γρήγορα....εγώ γουστάρω τη γυναίκα του αδερφού της γκόμενας μου...
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
εγώ θα κάνω κίνηση και χέστηκα.εσκασε μύτη για καφέ με τσίτα κολλητό φόρεμα και μοστραρε τις βυζαρες όλη την ώρα...σε κάποια φάση είχε πάει τουαλέτα ο τύπος και όπως μιλούσαν με τη δικιά μου άρχισε να μου ακουμπάει πόδι κάτω από το τραπέζι η κάβλα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
εννοειται να κανεις κινηση και μετα ελα απο εδω να μας πεις τι εγινεεγώ θα κάνω κίνηση και χέστηκα.εσκασε μύτη για καφέ με τσίτα κολλητό φόρεμα και μοστραρε τις βυζαρες όλη την ώρα...σε κάποια φάση είχε πάει τουαλέτα ο τύπος και όπως μιλούσαν με τη δικιά μου άρχισε να μου ακουμπάει πόδι κάτω από το τραπέζι η κάβλα
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
μήπως να πάμε και για καφέ ?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.177
- Πόντοι
- 3.846
Eίσαι 42 ,29 χρόνια παντρεμένος άρα παντρεύτηκες στα 13 σου όταν η σύζυγος ήταν 11.
Γουστάρεις μια 77χρονη που ο σύζυγός της όχι μόνο δεν έχει βγει στη σύνταξη αλλά χτυπάει και βάρδιες.
Η 77χρονη γριά κοιμάται με μπέιμπι ντολ.
Ο πιτσαδόρος που σου έφερε την πίτσα όχι μόνο γαμάει την πεθαρά του αλλά την πλασάρει και σε άλλους.
Το μόνο αληθοφανές ήταν η απόλυση του πιτσαδόρου.
Εσείς που θέλετε να γελάτε με αυτούς που πιστεύουν τα φίδια που γράφετε, τουλάχιστον ας τις διαβάζετε πριν τις ποστάρετε.
Γουστάρεις μια 77χρονη που ο σύζυγός της όχι μόνο δεν έχει βγει στη σύνταξη αλλά χτυπάει και βάρδιες.
Η 77χρονη γριά κοιμάται με μπέιμπι ντολ.
Ο πιτσαδόρος που σου έφερε την πίτσα όχι μόνο γαμάει την πεθαρά του αλλά την πλασάρει και σε άλλους.
Το μόνο αληθοφανές ήταν η απόλυση του πιτσαδόρου.
Εσείς που θέλετε να γελάτε με αυτούς που πιστεύουν τα φίδια που γράφετε, τουλάχιστον ας τις διαβάζετε πριν τις ποστάρετε.
Fet_jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Η Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
Ενα καφέ οφείλεις να τον πιεις με την λεγάμενημήπως να πάμε και για καφέ ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
μην εισαι αρνητικός και ξεκινάς με ηττοπάθεια.. κανεις την κινηση σου και βλέπειςΗ Κουμπαρα μου ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ! 45αρα , τσοντα σκετη. Βυζαρες , κωλαρα , μοιαζει καπως με την τσιμτσιλη για να εχετε ενα κριτηριο και ειναι απολυτα καριολα μιας και τον αντρα της (φραγκατο) τον χωρισε απο τη προηγουμενη για να τον παντρευτει ! Πιστευω οτι κανει εκφυλο και βιτσιοζικο γαμησι αλλα ειναι φιλη της συζυγου και ΔΕΝ με παιρνει
Οι γενναίοι γαμάνε , οχι οι ωραίοι
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.015
- Πόντοι
- 456
πάμε τα μέλη του σαιτ να ανταλλάξουμε απόψειςΕνα καφέ οφείλεις να τον πιεις με την λεγάμενη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις