paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Αυτό μου συνέβη χτες το βράδυ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Με τη γυναίκα μου είμαστε 29 χρόνια παντρεμένοι. Εγώ είμαι 42 κι εκείνη 40. Την πεθερά μου πάντα τη γούσταρα αλλά ποτέ δεν μου δώθε ηκε η ευκαιρία να της την πέσω. Είναι 77 χρονών, σχετικά αδύνατη, μετρίου αναστήματος. Από τη μια ήταν ο πεθερός μου, από την άλλη η γυναίκα μου η οποία έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και δεν δουλεύει όποτε δεν λείπει από το σπίτι συχνά, Εδώ και 2 χρόνια ο πεθερός μου μας άφησε για τον άλλο κόσμο, κι έτσι οι επισκέψεις στην πεθερά μου αυξήθηκαν, μαζί και οι κάβλες. Περίμενα πλέον την κατάλληλη στιγμή αφού δεν άντεχα άλλο.
Προχτές λοιπόν, η γυναίκα μου έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι, και χτες με πρόφαση ότι ήθελα να βγω, άφησα τα παιδιά μου στη μάνα μου. Παίρνω τηλέφωνο την πεθερά μου και της είπα πως είμαι στην περιοχή της και αν ήθελε μπορούσα να περάσω να την δω για λίγο, μιας κι ο πεθερός μου, είχε βάρδια όλο το βράδυ. Χτύπησα το κουδούνι μου ανοίγει και ήταν με το μαύρο μπειμπι ντολ. Συγνώμη αγόρι μου μου λέει, είμαι έτοιμη για ύπνο. Άσε τις συγγνώμες της λέω και όρμηξα με ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Το τι ξέσκισμα και πίπωμα έπεσε, περιττό να το περιγράψω. Έχυσα 2 φορές, ενώ έχασα το μέτρημα πόσες έχυσε εκείνη. Στο τέλος μου λέει ωραίο το σπερμα σου γαμπρούλη μου, αλλά να βάλουμε και κάτι άλλο στο στόμα μας; Παραγγείλαμε πίτσα. Σε 1/2 ώρα χτύπησε το κουδούνι, του ανοίγει η πεθερά μου, και ο πιτσαδόρος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μου κάνει νόημα η πεθερά μου, όποτε σηκώνομαι από τον καναπέ, πάω πίσω της και λέω τι συμβαίνει φιλαράκι, γουστάρεις την πεθερούλα μου, και της δίνω ένα χαστούκι στο πλαδαρό κολομερι της. Μια κλανιά της ξεφεύγει με το χαστουκάκι. Πρρρρρρρρρρτσσσσσς! Ο τύπος σχεδόν έχυσε. Του κάνει νόημα η πεθερά μου να έρθει στην παρέα όποτε μας λέει μισό λεπτό. Ο pizzalover θα σας ανταμείψει. Παίρνει τηλέφωνο, και λέει θα έρθει κι άλλη παρέα. Αρχίζουμε εμείς τα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χουφτώματα, κτλ και σε λίγο χτυπάει πάλι το κουδούνι. Ανοίγω εγώ και τι να δω. Ένα θεεικό MILF μπροστά μου. Σηκώνεται ο τύπος και λέει καλώσ' την πεθερούλα μου! Κάναμε τρελή παρτουζα, έχυσα άλλες 2 φορές εγώ το ίδιο κι εκείνος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά εγώ πλέον εξουθενωμένος, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, τι να κάνω, του τον αρπάζω και τον χώνω στον κώλο μου. Ένοιωσα τρελή κάβλα! Άρπαξα την πεθερά του, και της κάρφωσα το κεφάλι στον πούτσο μου. Τις έχυσα τη μάπα και σχεδόν λιποθύμησα.
Η βραδιά είχε κι ένα δυσάρεστο. Μετά από λίγο χτύπησε το τηλέφωνο του pizzalover. Ήταν το αφεντικό του και του ανακοίνωσε την απόλυσή του...
αυτο που 2-3 πανηλιθιοι καθεστε και αναλυετε τους λογους που δεν ισχυει το παραπανω κειμενο....
ποοο φιλε, σας λυπαμαι. ειλικρινα σας λυπαμαι.