Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σαν τον ββωλοβερ ποσταρει :think:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ναι!

στο ξυλο!!!  :rolleyes:
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Κανονίσαμε να βγούμε για ποτό το βράδυ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάγκα τι ώρα θα πάτε?Μην βιάζεστε και πολύ να γυρίσετε.Ρίχτης όσα αντέχεις.

edit:στις 3 είναι καλά να τη φέρω πίσω τη γυναίκα σου?  ;)
Η πεθερά σου είναι καλά? Σταμάτησε να πονάει ο κώλος της?

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
to επομενο θεμα που θα ανοιξεις προβλεπω να ειναι αν θα θελουμε να γαμησουμε το σπιτι μας

ρε μαγκα καλος ο χαβαλος αλλα ανοιγε τα τα θεματακια σου με μετρο γιατι θα μας παρουνε χαμπαρι και θα μας βαρηκουνε

και εχουνε και βαρυ χερι παναθεμα τους

aggelos1961

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μία θεία που ντύνεται υπερβολικα προκλητικά.. Έτυχε να την δω γυμνη απο την μέση και πάνω, χωρις σουτιεν.. θα κάνατε κάτι με μια θεία σας η το θεωρείται αιμομιξία?

aggelos1961

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ουτε ένας ρε παιδια? καινουριος ειμαι εδω..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
περιμένεις να σου πούμε αν το θεωρούμε αιμομιξία;  :jerking:

aggelos1961

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αιμομιξία ειναι.. αν το έχει κάνει κάποιος η αν θα το έκανε?
αιμομιξία θεωρείται και η πεθερά αν δεν κάνω λαθος...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  θέλω  να  πιπώσω  την ξαδέρφη  της  γκόμενάς  μου , μετράει εδώ ?

aggelos1961

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεκτό και αυτο!! τοσο καλή είναι? εμένα γενικά μου αρέσουν τα 30+..

sokin3

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
αιμομιξία ειναι.. αν το έχει κάνει κάποιος η αν θα το έκανε?
αιμομιξία θεωρείται και η πεθερά αν δεν κάνω λαθος...
εγω πρωτα γαμησα την πεθερα μου και μετα την γυναικα μου..........
ειναι αιμομιξια........???

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
σιγα το ερωτημα.....αν γουσταρεις την πεθερα,χωριζεις,την πηδας,ολα καλα και ωραια,μετα κανεις συνηθως τη μαλακια,και ξαναπαντρευεσαι ΟΡΦΑΝΗ.....οσο για την κουμπαρα....να τηρειτε τα πατροπαραδοτα ρεεεεεεεεεεε

GiwrgosOR

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό μου συνέβη χτες το βράδυ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Με τη γυναίκα μου είμαστε 29 χρόνια παντρεμένοι. Εγώ είμαι 42 κι εκείνη 40. Την πεθερά μου πάντα τη γούσταρα αλλά ποτέ δεν μου δώθε ηκε η ευκαιρία να της την πέσω. Είναι 77 χρονών, σχετικά αδύνατη, μετρίου αναστήματος. Από τη μια ήταν ο πεθερός μου, από την άλλη η γυναίκα μου η οποία έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και δεν δουλεύει όποτε δεν λείπει από το σπίτι συχνά, Εδώ και 2 χρόνια ο πεθερός μου μας άφησε για τον άλλο κόσμο, κι έτσι οι επισκέψεις στην πεθερά μου αυξήθηκαν, μαζί και οι κάβλες. Περίμενα πλέον την κατάλληλη στιγμή αφού δεν άντεχα άλλο.
Προχτές λοιπόν, η γυναίκα μου έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι, και χτες με πρόφαση ότι ήθελα να βγω, άφησα τα παιδιά μου στη μάνα μου. Παίρνω τηλέφωνο την πεθερά μου και της είπα πως είμαι στην περιοχή της και αν ήθελε μπορούσα να περάσω να την δω για λίγο, μιας κι ο πεθερός μου, είχε βάρδια όλο το βράδυ. Χτύπησα το κουδούνι μου ανοίγει και ήταν με το μαύρο μπειμπι ντολ. Συγνώμη αγόρι μου μου λέει, είμαι έτοιμη για ύπνο. Άσε τις συγγνώμες της λέω και όρμηξα με ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Το τι ξέσκισμα και πίπωμα έπεσε, περιττό να το περιγράψω. Έχυσα 2 φορές, ενώ έχασα το μέτρημα πόσες έχυσε εκείνη. Στο τέλος μου λέει ωραίο το σπερμα σου γαμπρούλη μου, αλλά να βάλουμε και κάτι άλλο στο στόμα μας; Παραγγείλαμε πίτσα. Σε 1/2 ώρα χτύπησε το κουδούνι, του ανοίγει η πεθερά μου, και ο πιτσαδόρος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μου κάνει νόημα η πεθερά μου, όποτε σηκώνομαι από τον καναπέ, πάω πίσω της και λέω τι συμβαίνει φιλαράκι, γουστάρεις την πεθερούλα μου, και της δίνω ένα χαστούκι στο πλαδαρό κολομερι της. Μια κλανιά της ξεφεύγει με το χαστουκάκι. Πρρρρρρρρρρτσσσσσς! Ο τύπος σχεδόν έχυσε. Του κάνει νόημα η πεθερά μου να έρθει στην παρέα όποτε μας λέει μισό λεπτό. Ο pizzalover θα σας ανταμείψει. Παίρνει τηλέφωνο, και λέει θα έρθει κι άλλη παρέα. Αρχίζουμε εμείς τα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χουφτώματα, κτλ και σε λίγο χτυπάει πάλι το κουδούνι. Ανοίγω εγώ και τι να δω. Ένα θεεικό MILF μπροστά μου. Σηκώνεται ο τύπος και λέει καλώσ' την πεθερούλα μου! Κάναμε τρελή παρτουζα, έχυσα άλλες 2 φορές εγώ το ίδιο κι εκείνος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά εγώ πλέον εξουθενωμένος, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, τι να κάνω, του τον αρπάζω και τον χώνω στον κώλο μου. Ένοιωσα τρελή κάβλα! Άρπαξα την πεθερά του, και της κάρφωσα το κεφάλι στον πούτσο μου. Τις έχυσα τη μάπα και σχεδόν λιποθύμησα.
Η βραδιά είχε κι ένα δυσάρεστο. Μετά από λίγο χτύπησε το τηλέφωνο του pizzalover. Ήταν το αφεντικό του και του ανακοίνωσε την απόλυσή του...

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό μου συνέβη χτες το βράδυ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Με τη γυναίκα μου είμαστε 29 χρόνια παντρεμένοι. Εγώ είμαι 42 κι εκείνη 40. Την πεθερά μου πάντα τη γούσταρα αλλά ποτέ δεν μου δώθε ηκε η ευκαιρία να της την πέσω. Είναι 77 χρονών, σχετικά αδύνατη, μετρίου αναστήματος. Από τη μια ήταν ο πεθερός μου, από την άλλη η γυναίκα μου η οποία έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και δεν δουλεύει όποτε δεν λείπει από το σπίτι συχνά, Εδώ και 2 χρόνια ο πεθερός μου μας άφησε για τον άλλο κόσμο, κι έτσι οι επισκέψεις στην πεθερά μου αυξήθηκαν, μαζί και οι κάβλες. Περίμενα πλέον την κατάλληλη στιγμή αφού δεν άντεχα άλλο.
Προχτές λοιπόν, η γυναίκα μου έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι, και χτες με πρόφαση ότι ήθελα να βγω, άφησα τα παιδιά μου στη μάνα μου. Παίρνω τηλέφωνο την πεθερά μου και της είπα πως είμαι στην περιοχή της και αν ήθελε μπορούσα να περάσω να την δω για λίγο, μιας κι ο πεθερός μου, είχε βάρδια όλο το βράδυ. Χτύπησα το κουδούνι μου ανοίγει και ήταν με το μαύρο μπειμπι ντολ. Συγνώμη αγόρι μου μου λέει, είμαι έτοιμη για ύπνο. Άσε τις συγγνώμες της λέω και όρμηξα με ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Το τι ξέσκισμα και πίπωμα έπεσε, περιττό να το περιγράψω. Έχυσα 2 φορές, ενώ έχασα το μέτρημα πόσες έχυσε εκείνη. Στο τέλος μου λέει ωραίο το σπερμα σου γαμπρούλη μου, αλλά να βάλουμε και κάτι άλλο στο στόμα μας; Παραγγείλαμε πίτσα. Σε 1/2 ώρα χτύπησε το κουδούνι, του ανοίγει η πεθερά μου, και ο πιτσαδόρος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μου κάνει νόημα η πεθερά μου, όποτε σηκώνομαι από τον καναπέ, πάω πίσω της και λέω τι συμβαίνει φιλαράκι, γουστάρεις την πεθερούλα μου, και της δίνω ένα χαστούκι στο πλαδαρό κολομερι της. Μια κλανιά της ξεφεύγει με το χαστουκάκι. Πρρρρρρρρρρτσσσσσς! Ο τύπος σχεδόν έχυσε. Του κάνει νόημα η πεθερά μου να έρθει στην παρέα όποτε μας λέει μισό λεπτό. Ο pizzalover θα σας ανταμείψει. Παίρνει τηλέφωνο, και λέει θα έρθει κι άλλη παρέα. Αρχίζουμε εμείς τα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χουφτώματα, κτλ και σε λίγο χτυπάει πάλι το κουδούνι. Ανοίγω εγώ και τι να δω. Ένα θεεικό MILF μπροστά μου. Σηκώνεται ο τύπος και λέει καλώσ' την πεθερούλα μου! Κάναμε τρελή παρτουζα, έχυσα άλλες 2 φορές εγώ το ίδιο κι εκείνος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά εγώ πλέον εξουθενωμένος, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, τι να κάνω, του τον αρπάζω και τον χώνω στον κώλο μου. Ένοιωσα τρελή κάβλα! Άρπαξα την πεθερά του, και της κάρφωσα το κεφάλι στον πούτσο μου. Τις έχυσα τη μάπα και σχεδόν λιποθύμησα.
Η βραδιά είχε κι ένα δυσάρεστο. Μετά από λίγο χτύπησε το τηλέφωνο του pizzalover. Ήταν το αφεντικό του και του ανακοίνωσε την απόλυσή του...
Καπου εκει προς το τελος περιμενα να διαβασω οτι εμεινε εγκυος η πεθερα σου, αλλα το εσωσες
Νασαι καλα πρωινιατικα

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom