Να το βοηθήσουμε το παιδί μια και έχει μεταφυσικές ανησυχίες....Καλά..... το πήγες στο επιστημονικό εσύ...!!!!!!!!!!!!!
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Να το βοηθήσουμε το παιδί μια και έχει μεταφυσικές ανησυχίες....Καλά..... το πήγες στο επιστημονικό εσύ...!!!!!!!!!!!!!
εχισ καμια φοτο;;;;;;;;;;
μπασ κ ινε ομορφη;;;;;;;;;
Δεν το κανε εκει, για να μην γρατζουναει την γλωσσα!!!!!!!!!!!!!!αν ιχε το tatoo στο μουνακι θα τιν εγλιφα
εκι με χαλαη
εγω πος το εχω δεξια κ αριστερα απο τα μουνοχειλα;;;;;;;;;Δεν το κανε εκει, για να μην γρατζουναει την γλωσσα!!!!!!!!!!!!!!
Μην κοιταs............το δικο σου ειναι κεντητο και η γλωσσα δεν βρισκει εμποδια..........Το δικο τηs ειναι σαγρε με αυλακιεs και η γλωσσα μπισταει και τραυματιζεται!!!!!εγω πος το εχω δεξια κ αριστερα απο τα μουνοχειλα;;;;;;;;;
σου αρεση το δικο μου;;;;;;;;;;;;;;;Μην κοιταs............το δικο σου ειναι κεντητο και η γλωσσα δεν βρισκει εμποδια..........Το δικο τηs ειναι σαγρε με αυλακιεs και η γλωσσα μπισταει και τραυματιζεται!!!!!
σου αρεση το δικο μου;;;;;;;;;;;;;;;
σου αρεση το δικο μου;;;;;;;;;;;;;;;
Ημερήσια ενημέρωση για τη λατρεμένη μας σαπουνόπερα:
Ο μπαγλαμάς ο Αλμπέιρο [size=12pt]μετά τη μάνα πιτσίλισε και την κόρη[/size], η οποία τον παραμύθιασε ότι είναι παρθένα (κι από πίσω μπαίνουν τρένα).
πες της πόσο ωραία σου άλλαξε τα στέφανα και θα το πιάσει το υπονοούμενοΘα προσπαθήσουμε να βγούμε για καφέ στην αρχή μόνοι μας και μετά βλέπουμε......