You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 750
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
πες την γυναικα σου να σου κανει την κατασταση.και εγω ρε παιδια θα ηθελα πολυ να παω με την πεθερα μου αλλα αν καποιος ξερει τον τροπο ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ να μας το πει
αμα ειναι καλη η πεθερα.ολα παιζουν.Arcans - εμείς θα κρατάμε τις κάμερες. Τρελή κονόμα!
Σωστός - άμα την πέσεις στεγνά μπορεί να τα πάρει κρανιακά και να γίνει της πουτάνας.πες την γυναικα σου να σου κανει την κατασταση.
Πες και στην αδερφή της γυναίκας σου - εκτός αν έχει κλείσει παρτούζα για το Σαββατοκύριακο.
φιλε πανε πες τις πεθερας σου.<<παντρευτηκα την κορη σου,για να ειμαι μαζι σου>>.δεν ξερεις μπορει να γουσταρει και να κανετε και δεσμο κιολας.μπα δεν παιζει ουτε στην γυναικα μου ουτε στην αδερφη της τοτε ειναι που θα γινει της πουτανας.τι να κανουμε απλα θα ειναι μια φαντασιωση και τιποτα παραπανω.
προλαβες τουλαχιστον να κανεις τιποτα?Βρε παιδια καμια πεθερα δεν υπαρχη;μιας και η δικια μου εφυγε ταξιδι για τον αλλο κοσμο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οσο θα προλαβετε εσεις αλλο τοσο προλαβα και εγωπρολαβες τουλαχιστον να κανεις τιποτα?
Βρε παιδια καμια πεθερα δεν υπαρχη;μιας και η δικια μου εφυγε ταξιδι για τον αλλο κοσμο
Ο πεθερός σου ζει?
Καλά..... το πήγες στο επιστημονικό εσύ...!!!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Βρε παιδια καμια πεθερα δεν υπαρχη;μιας και η δικια μου εφυγε ταξιδι για τον αλλο κοσμο
Θα σουδινα την γιαγια μου ρε συ..........αλλα προλαβε κι εφυγε κι εκεινη!!!!!!!!!! την ατυχια μου μεσα φτου!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
...............Ο οποιοs με την σειρα του εγλειψε την κουνιαδα του, που ειχε γλυψει τον γκομενο τηs κορηs του......εχο μια αραβονιαρα παιχνιδιαρα κ ναζιαρα..........
κολιτε εγω την εγλυψα την πεθερα μου αλα το εμαθε ο αντρας μου................
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
ναι αλλα εγω συνεχιζα να τη γληφω εως που μας ειδε...............Ο οποιοs με την σειρα του εγλειψε την κουνιαδα του, που ειχε γλυψει τον γκομενο τηs κορηs του......
η αδελφη της πεθερας και εφερε και την αλλη κορη............
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kαλα που εφυγε η γιαγια, ανωμαλιαρη την γιαγια ρεεεεεεεεεΘα σουδινα την γιαγια μου ρε συ..........αλλα προλαβε κι εφυγε κι εκεινη!!!!!!!!!! την ατυχια μου μεσα φτου!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
ο μπατζανακις του ξαδελφου δεν εχι γιαγια;;;;;;;;;;;Kαλα που εφυγε η γιαγια, ανωμαλιαρη την γιαγια ρεεεεεεεεε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν εχει γιαγια.........αλλα η συνυφαδα του ξαδερφου εχει μια συνταξιουχα στο χωριο..........Να κανονισω???????ο μπατζανακις του ξαδελφου δεν εχι γιαγια;;;;;;;;;;;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
εχισ καμια φοτο;;;;;;;;;;Δεν εχει γιαγια.........αλλα η συνυφαδα του ξαδερφου εχει μια συνταξιουχα στο χωριο..........Να κανονισω???????
μπασ κ ινε ομορφη;;;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 61