Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με την πρώην του φίλου σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.850
Πόντοι
9.931
Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου χώρισε με την κοπέλα του μετά από 1 χρόνο σχέση, εμένα πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα, μάλιστα το είχα πει στο φίλο μου πριν ακόμα τα φτιάξουν μεταξύ τους.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μην στραβωση ο φίλος μου από την άλλη δεν μου κάθεται και μένα καλά, να κυκλοφορώ με την πρώην του και...δεν ξέρω τη να κάνω, μπέρδεμα!
Σας έχει τύχη κάτι παρόμοιο;

vumbar

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά μου έχει τύχη αλλά ήταν διαφορετική περίπτωση γιατί ήξερα τι ήθελα να κάνω! Για να ξέρεις αν θα πρέπει να δοκιμάσεις με την κοπέλα η όχι θα πρέπει για αρχή να μιλήσεις με τον φίλο σου! Και μετά από εκεί και πέρα θα ξέρεις αν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι με την κοπέλα ή όχι!  ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Πριν λίγες μέρες ο φίλος μου χώρισε με την κοπέλα του μετά από 1 χρόνο σχέση, εμένα πάντα μου άρεσε σαν γυναίκα, μάλιστα το είχα πει στο φίλο μου πριν ακόμα τα φτιάξουν μεταξύ τους.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, φοβάμαι μην στραβωση ο φίλος μου από την άλλη δεν μου κάθεται και μένα καλά, να κυκλοφορώ με την πρώην του και...δεν ξέρω τη να κάνω, μπέρδεμα!
Δε μου έχει τύχει ποτέ, μα δε θα έκανα σχέση με την πρώην ενός φίλου μου για τους εξής απλούς λόγους:
1)εάν η τύπισσα ήταν μεγάλη καψούρα του φίλου μου, το πιο πιθανόν θα ήταν να χαλάσει η φιλία μας, αφού θα θεωρούσε ότι την γούσταρα από πριν και ίσως ότι έβαλα και εγώ το χεράκι μου για να χωρίσουν.
2)εάν η τύπισσα πάλι ήταν απλά για να ξεχαρμανιάζει ο φίλος μου, χωρίς να σημαίνει κάτι το σοβαρό για αυτόν, ο φίλος μου μετά θα με βλέπει ως το μακάκα που φορτώθηκε ένα τσόκαρο με το οποίο αυτός απλά πέρναγε την ώρα του.
3)εμένα θα μου καθόταν στραβά στον εγκέφαλο ο φίλος μου να πριν από εμένα τη σχέση μου, αν τη βλέπω για κάτι σοβαρό ιδίως.
4)δεν αποκλείεται η τύπισσα να κάνει κάτι μαζί σου για να την μπει στο φίλο σου, εσύ να έχεις καψουρευτεί μαζί της και στο τέλος να μαζεύεις τα ψυχολογικά κομμάτια σου.
Δεν ξέρω τις ειδικότερες περιστάσεις της φάσης σου, γενικά ομιλώντας αυτή είναι η δική μου άποψη. Και μιλάμε ότι δεν θα έκανα σοβαρή σχέση. Αν για ένα βράδυ ήθελε μία παρηγοριά, μάλλον δε θα έλεγα όχι πάντως....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εμενα ειχε στραβωσει φιλια για αυτο το πραγμα οπως ειχε στραβωσει και ενας ακομα φιλος μου με εναν κολλητο του αν και τον ειχε ρωτησει αν τον πειραζει και του ειχε πει πως δεν ειχε προβλημα.παρολα αυτα αν με ρωτουσες τι θα εκανα η απαντηση μου θα ηταν οτι αν μου αρεσε πολυ η γκομενα θα χωνομουνα και παλι :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Σε ολους παιζει να εχουν σκεφτει την πρωην ενος φιλου. Προσωπικα δε θα το εκανα ποτε. Δεν αξιζει να χαλασει μια καλη φιλια για καμια γκομενα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οποιος το κανει αυτο για μενα ειναι επιεικως απαραδεκτος!

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο vasos.δεν κανεις κατι για κανενα λογο φιλε
μπορει να μπαινει ο διαολος ομως σε κατι τετοιες περιπτωσεις ξεχωριζουν οι αντρες απο τα κουτσαντρακια.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ρε ΠΟΤΕ δεν χαλαει μια φιλια ετων για το καθε πουτανακι παρτε το χαμπαρι....... :tickedoff:

ξεκολιαρες βρισκεις καθε μερα φιλια ΣΠΑΝΙΑ.........

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Σε ολους παιζει να εχουν σκεφτει την πρωην ενος φιλου. Προσωπικα δε θα το εκανα ποτε. Δεν αξιζει να χαλασει μια καλη φιλια για καμια γκομενα.

Η αποψη μου ταυτιζεται απολυτα με τη παραπανω γραμμη και το ποστ του LION34. Δεν αξιζει. ΤΕΛΟΣ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.899
Πόντοι
12.056
Ουτε εγω...ΟΧΙ μεγαλο σαν του Μεταξα  :grin:

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο φίλος είναι για πάντα και η γκόμενα για το πούτσο!!!! (λέει ένα ρητό)

Τώρα κάτσε και σκέψου,εγώ πάντως δε θα έκανα τίποτα!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τοσα μουνια υπαρχουν στου φιλου την πρωην πρεπει να πας; εσυ πως θα ενιωθες να εβλεπες την πρωην σου με τον κολητο σου; απαραδεκτος

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πιστεύω οτι αξίζει...
Μακροπρόθεσμα.. Ίσως χάσεις περισσότερα απ όσα θα κερδίσεις...
Κ σταδιακά κοιτώντας μέσα σου θα αρχίσεις να χάνεις κ να μήν αναγνωρίζεις κάτι που νόμιζες οτι ήξερες καλά τόσα χρόνια.. ..Εσένα...

Κ ήταν ένας ολόκληρος χρόνος σχέσης.. Τίποτα στην ξεπέτα...
Θα φέρεις πολύ περισσότερα πράγματα σε δύσκολη θέση απ όσα νομίζεις, δεν έιστε μόνο εσύ, η κοπέλα κ το παλικάρι... Φίλοι, Φίλες, Στόματα πολλά που ψοφάνε για τέτοιες κακόβουλες ιστορίες..

Πάντως αν το έκανες σε εμένα θα πονούσα εκατοντάδες περισσότερες φορές απ' οτι πόνεσα οτι την έχανα.

Ή πολύ απλά οπως λέει κ ο φίλος Rossi, μπές στη θέση του.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Eάν το σκέφτεσαι σοβαρά να γαμήσεις και να βγάλεις γκόμενα την πρώην του φίλου σου, ένα από τα ακόλουθα 2 συμβαίνει (και σε συμφέρει να συμβαίνει το 1ο):

• [li]ΔΕΝ είναι φίλος σου και ΔΕΝ υπήρξατε ποτέ πραγματικά ΦΙΛΟΙ,[/li]
    [li]Είσαι πολύ μαλάκας και ανάξιος να έχεις ΦΙΛΟΥΣ.[/li]

Αν γνωρίζεις τι σημαίνει "ΦΙΛΟΣ", δεν θα έκανες ΠΟΤΕ τέτοιου είδους ερώτηση... ούτε για να'χαμε να λέγαμε και να δημιουργούμε καινούρια θέματα στο φορουμ! Ούτε για πλάκα!

Μια σχέση που τελειώνει, ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ! Πάντα! Άλλους λίγο, άλλους πολύ. Πονάει δε ακόμη περισσότερο αν ή όταν δούμε την πρώην με κάποιον άλλο, όσο μαλάκας και κατώτερός μας κι αν είναι - όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης! Δηλαδή τι θέλεις να πετύχεις τώρα? Να κάνεις το φιλαράκι σου να πονέσει ακόμη πιο πολύ? Να τον πικάρεις?

Αν θες πράγματι να τον βοηθήσεις, κάτσε και πες του "...άντε βρε χαζοβιόλη που κάθεσαι και στεναχωριέσαι για αυτή τη πατσαβούρα! Ήταν πολύ κατωτερή σου και αξίζεις πολύ καλύτερες γκόμενες! Ξεκόλα! Εγώ ήθελα από καιρό να σου πω οτι δεν κάνει για εσένα αλλα δεν το έκανα γιτί έβλεπα οτι ήσουν ερωτευμένος..."

koén

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eάν το σκέφτεσαι σοβαρά να γαμήσεις και να βγάλεις γκόμενα την πρώην του φίλου σου, ένα από τα ακόλουθα 2 συμβαίνει (και σε συμφέρει να συμβαίνει το 1ο):

Αν γνωρίζεις τι σημαίνει "ΦΙΛΟΣ", δεν θα έκανες ΠΟΤΕ τέτοιου είδους ερώτηση... ούτε για να'χαμε να λέγαμε και να δημιουργούμε καινούρια θέματα στο φορουμ! Ούτε για πλάκα!

ΥΓ. Μια σχέση που τελειώνει, ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ! Πάντα! Άλλους λίγο, άλλους πολύ. Πονάει δε ακόμη περισσότερο αν ή όταν δούμε την πρώην με κάποιον άλλο, όσο μαλάκας και κατώτερός μας κι αν είναι - όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης! Δηλαδή τι θέλεις να πετύχεις τώρα? Να κάνεις το φιλαράκι σου να πονέσει ακόμη πιο πολύ? Να τον πικάρεις?
σωστός.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Μια σχέση που τελειώνει, ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ! Πάντα! Άλλους λίγο, άλλους πολύ. Πονάει δε ακόμη περισσότερο αν ή όταν δούμε την πρώην με κάποιον άλλο, όσο μαλάκας και κατώτερός μας κι αν είναι - όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης! Δηλαδή τι θέλεις να πετύχεις τώρα? Να κάνεις το φιλαράκι σου να πονέσει ακόμη πιο πολύ? Να τον πικάρεις?

Αν θες πράγματι να τον βοηθήσεις, κάτσε και πες του "...άντε βρε χαζοβιόλη που κάθεσαι και στεναχωριέσαι για αυτή τη πατσαβούρα! Ήταν πολύ κατωτερή σου και αξίζεις πολύ καλύτερες γκόμενες! Ξεκόλα! Εγώ ήθελα από καιρό να σου πω οτι δεν κάνει για εσένα αλλα δεν το έκανα γιτί έβλεπα οτι ήσουν ερωτευμένος..."
αψογος!!τα πες ολα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Επέρασα από κόσκινο
όσους θαρρούσα φίλους,
μα τάξε πώς εκοσκίννισα
ανάθεμά το, ψύλλους.

Επισκέπτης
αμα ειναι πρωην ειναι πρωην,παιδια ειμαστε?τι σκατα αντρας ειναι ο φιλος σου αμα στραβωσει,πρωην του ειναι οτι θελει κανει κι εσυ μαζι.δεν κοροιδευεις κανενανε

chesterfield

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πω πω ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαματα.. ¨Καθε σχεση που τελειωνει ποναει, δεν εισαι αξιος για φιλος¨ κτλ.
Αρχιδιες Γιωργιτσα μου!! Ας μας πει καποιος πικραμενος τον ορισμο της φιλιας για να καταλαβω για τι μιλαμε!!
θεσατε μονο θεματα ηθικης! Καθε σχεση κανει τον κυκλο της και ειναι ασχετη με σενα αγορι μου!
Δε καταλαβα κτημα του φιλου σου ειναι η γκομενα!! Στο κατω κατω καλυτερα να την πηδηξεις παρα καποιος αγνωστος!
Κανε την κινηση σου πρωτα και αν παει καλα μιλα του!
Αν ειναι φιλος θα καταλαβει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom