Μήπως ήθελες να γράψεις το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο; Δηλαδή "Ρατσιστής μπορεί να είμαι, μαλάκας όμως όχι";
Ναί, ναί, έχεις δίκιο, έκανα λάθος καί τό διορθώνω.
1000 εύχαριστώ.
Μήπως ήθελες να γράψεις το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο; Δηλαδή "Ρατσιστής μπορεί να είμαι, μαλάκας όμως όχι";
είναι εργατικες στο σεξγιατι να το χωρισεις το αλβαναδι ρε τυποι?
τα καλυτερα τσιμπουκια κανουν
Ακριβώς αυτό.Το χειροτερο ειναι το σοι τους κι οχι οι ιδιες οι Αλβανιδες οι οποιες συνηθως ειναι χωριατοκοριτσα στη νοοτροπια
Αντε να κανεις καμια μαλακια και μετα :''θα σου τη γαμησουν την πουτανα σου''
Όποιος ΔΕΝ τα κοιτάει αυτά είναι για τον πούτσο..! Οι φυλές, οι εθνικότητες και οι καταγωγές δεν είναι κενές περιεχομένου, δηλώνουν πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα του χαρακτήρα, της συμπεριφοράς και των ηθών των ανθρώπων. Όπως ακριβώς και με το υπόλοιπο έμβιο βασίλειο αλλά και τα άψυχα προϊόντα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά είναι ακριβώς για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γιατί οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα της φύσης δεν μας το έχουν εξηγήσει επαρκώς ακόμα οι μαρξιστές, οι φιλελέδες και οι ηλίθιοι...Όχι με τίποτα. Όποιος τα κοιτάει αυτά είναι για την πούτσα. Δεν με νοιάζει η Εθνικότητα γκόμενας. Αυτό που με νοιάζει είναι να μην μου σπάει τα αρχίδια και να μην με ξενερώνει με τη συμπεριφορά της. Είναι μερικές γκόμενες που ενώ από εμφάνιση είναι πολύ καλά με τη συμπεριφορά τους σε κάνουν να λες καλύτερα να τον βάλω σε σφηκοφωλιά!
οι αλβανιδες ΔΕΝ ειναι μουναρες!
Και φυσικά όχι. Ό,τι εθνικότητα και να ηταν δεν θα τη χώριζαμε
'σ' ωραίος...άλλο ένα χρησιμότατο Thread
εγω όχι αλλα ενα φίλος μου γνωρισε ενα τρελλο μουνι και τη χωρισε γιατι ηταν αλβανιδα
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.Ας τη βρούμε πρώτα τη μουνάρα και μετά το πήδημα τη χωρίζουμε
Ας τη βρούμε πρώτα τη μουνάρα και μετά το πήδημα τη χωρίζουμε
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι