Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ αν δε μου έκανε κούκου να τη γαμήσω & μόνο που θα μου έλεγε ότι είναι Αλβανίδα θα άλλαζα γνώμη. ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ...
ωραιο μαλλι εχει αυτη στο αβαταρ σου φιλε :2funny:
george michael το 80 κι ετσι :2funny:
της μοιαζεις καθολου? :2funny:

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Είναι και "δουλευταρούδες" στο κρεββάτι. Η Αλβανίδα το γουστάρει το σεξ συνέχεια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
ωραιο μαλλι εχει αυτη στο αβαταρ σου φιλε :2funny:
george michael το 80 κι ετσι :2funny:
της μοιαζεις καθολου? :2funny:

Η Christy Canyon είναι ρε άσχετε, απ' τις μεγαλύτερες αμερικανίδες πορνοστάρ ever, αρμενοϊταλοαμερικανίδα για την ακρίβεια (σ' έφτιαξα;) Όχι εγώ δεν της μοιάζω καθόλου γιατί έχω αρχίσει να κάνω φαλάκρα :)

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
αλλά μην μου πεις ότι δεν εχεις δει και λίγο διαφορετικά...

δεν έχω δει τα παιδιά και λίγο διαφορετικά όχι .... ίσως σε αυτό να με βοηθάει ότι για να με γοητεύσει μια γυναίκα πρέπει κυρίως να είναι γυναίκα και η εμφάνιση παίζει σίγουρα ρόλο αλλά όχι τον σημαντικότερο  ... παρόλα αυτά δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να κάνω οτιδήποτε με μαθήτρια ... το αντίθετο μου έχει συμβεί να ψάχνεται μαθήτρια και να την επαναφέρω ευγενικά

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
-οχι φυσικα,οι αλβανιδες κανουν τα καλυτερα γαμησια
αν μαθουμε ομως πως την κορη μας την πηδαει αλβανος....

:rolleyes:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
-οχι φυσικα,οι αλβανιδες κανουν τα καλυτερα γαμησια
αν μαθουμε ομως πως την κορη μας την πηδαει αλβανος....

:rolleyes:

να κάνω τον αλβανό και να ρωτήσουμε μετά τον νταντ σου? :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να κάνω τον αλβανό και να ρωτήσουμε μετά τον νταντ σου? :grin:
δεν θα προλαβεις

να ζησουμε να σε θυμομαστε! :priest:(βασικα να ζησουν να μας θυμουνται γιατι θα με σφαξει στο γονατο.) :P

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η Christy Canyon είναι ρε άσχετε, απ' τις μεγαλύτερες αμερικανίδες πορνοστάρ ever, αρμενοϊταλοαμερικανίδα για την ακρίβεια (σ' έφτιαξα;) Όχι εγώ δεν της μοιάζω καθόλου γιατί έχω αρχίσει να κάνω φαλάκρα :)

Νόμιζα πως είναι η Sarah Young ... μοιάζουν πολύ σε αυτή τη φωτό . Κρίμα για την καράφλα.

(αστείο θρεντ ρε παιδιά , άκου αν θα χωριζαμε γκόμενα αν μας αποκάλυπτε πως είναι αλβανίδα ... να μην γαμιότανε καλά , θα ήταν σοβαρός λόγος  :2funny: )

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σιγα μην την χωριζα στα ζορια θα την εβγαζα για μεροκαμματο

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έξαρτάται.

Γλειφωκωλάδα κάνει μέ συμμετοχή μάνας της, άδελφής της, ξαδέλφης της, κόρης της, άνηψιάς της, γειτόνισας της, καλύτερης της φίλης κλπ κλπ (όλες άλβανίδες έννοείται.)

Άν ΝΑΙ στά άνωτέρω γιατί νά τήν χωρίσω;

Μαλάκας μπορεί νά είμαι, ρατσιστής όμως ΟΧΙ.

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Έξαρτάται.

Γλειφωκωλάδα κάνει μέ συμμετοχή μάνας της, άδελφής της, ξαδέλφης της, κόρης της, άνηψιάς της, γειτόνισας της, καλύτερης της φίλης κλπ κλπ (όλες άλβανίδες έννοείται.)

Μαλάκας μπορεί νά είμαι, ρατσιστής όμως ΟΧΙ.

:rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.012
Πόντοι
5.015
Έξαρτάται.

Μαλάκας μπορεί να είμαι, ρατσιστής όμως ΟΧΙ.

Μήπως ήθελες να γράψεις το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο; Δηλαδή "Ρατσιστής μπορεί να είμαι, μαλάκας όμως όχι";

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειτε εισαι ρατσιστης ειτε όχι μια ομορφη ξενη θελεις να την πηδηξεις και αν είναι και καλος χαρακτήρας κανεις και σχεση. δεν παει να ναι και κινεζα.

τεραστια διαφορα ειδικα για καποιον ρατσιστή ή εθνικιστή από ποιες φυλες οι εθνη θα ανεχονταν να του πηδηξουν ή να την παντρευτουν την κορη ή την αδερφη κλπ.

εχετε ακουσει ποτε κανεναν να τον βριζουν οτι γαμησε μαυρες ή αλβανες ή τουρκαλες??? ΔΕΝ ακουγεται υποτιμητικο.
αντιθετα πολλοι για να βρισουν και να υποτιμησουν καποιον του λενε πχ οτι η δικη σου συγγενης την γαμανε μαυροι ή αλβανοι ή σας πηδαγανε τουρκοι, ειστε τουρκοσποροι κλπ

τωρα αν καταδεχοσουν μια ομορφη και καλη ξενη πχ να την παντρευτεις και να το επισημοποοησεις μονιμα και δεσμευτικα εκει ναι καποιοι πχ δεν θα ηθελαν να κανουν παιδια με μαυρη οσο ομορφη και να ηταν, καποιοι δεν κολανε τα παιδια τους να γινουν μαυρακια ή κινεζακια. δικαιωμα τους το βλεπουν σαν να εκαναν παιδια με ολλανδεζα με την οποια η διαφορά δεν θα ηταν εμφανης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακριβως όπως το ειπε ο χελμποη.
δεν εχω πρόβλημα με μαυρη ή κιτρινη ή αλβανη, αν είναι ομορφη και φερεται καλα μια χαρα.
αν μαθω όμως ότι καποια εχει παει πχ με μαυρο ή γυφτο αμεσως ακυρονωνται ότι σοβαρες σκεψεις μπορει να ειχα για αυτην. δεν θελω πχ να ξερω στο μελλον ότι η μητερα των παιδιων μου γαμιοτανε με τουρκο ή αλβανο ή πακιστανο, με χαλαει

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
ακριβως όπως το ειπε ο χελμποη.
δεν εχω πρόβλημα με μαυρη ή κιτρινη ή αλβανη, αν είναι ομορφη και φερεται καλα μια χαρα.
αν μαθω όμως ότι καποια εχει παει πχ με μαυρο ή γυφτο αμεσως ακυρονωνται ότι σοβαρες σκεψεις μπορει να ειχα για αυτην. δεν θελω πχ να ξερω στο μελλον ότι η μητερα των παιδιων μου γαμιοτανε με τουρκο ή αλβανο ή πακιστανο, με χαλαει

ρε φιλε μας δουλευεις δηλαδη η αλβανιδα η η μαυρη που μπορει να παντρευοσουν με τι νομιζεις θα πηδιοταε πριν απο σενα? με αλλους αλβανους η μαυρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom