Νέα

Θα χωρίζατε μουνάρα αν σας έλεγε ότι είναι Αλβανίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 876
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ναι πηδας καλυτερες ελληνιδες εσυ..οι δικες μας δεν βλεπονται καν απο την κυτταριτιδα.

αντε συρε κατουρα λιγο.

αφου το παλικαρι ψηνεται για τρικαποτο με αλβανιδα εσυ τι χαλιεσαι μωρε τωρα?

τι εχουνε μωρε οι ελληνιδες ενα παρτακι κυταριτιδας , σαν πεδιο βολης του στρατου ειναι

ρε αμα χυνετε στα λακακια της κυταρριτηδας το χυσι μενει στασιμο και δεν τρεχει στα σεντονια ,οποτε δεν χρειαζετε να τα αλλαζετε και 2 φορες την ημερα :dancing: :dancing: :dancing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αλβανίδα , Ανατολικο Μπλόκ κλπ....στην καβάτζα και μακροπροθεσμα...οπου φυγει φυγει...
για φαντασου να μείνει εγκυος...θα σε ρουφηξει μεχρι να μην μείνει τιποτα...
αυτές κοιτάνε τα λεφτα και τίποτα άλλο...

τωρα μιλαει η τεραστια εμπειρια σου νιανιαρο..

μαλλον μπερδευεσαι απο τις μπαζολες ελληνιδες.

αυτες κοιτανε τα λεφτα και τιποτα αλλο. και μετα σου γαμανε τη ζωη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εξαρταται φιλε μου τι ελληνιδες μπορεις να βγαλεις...

τις καλυτερες εξωτερικα. ομως δεν μπορω  να τις δω για σχεση. μονο για πηδημα.

για σχεση σοβαρη βλεπω μονο ξενες.καμμια σχεση με τις ελληνιδες.σοβαρες μετρημενες και χωρις πολλες απαιτησεις.

και τρεχουν για σενα.και οτι χρειαστεις.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τις καλυτερες εξωτερικα. ομως δεν μπορω  να τις δω για σχεση. μονο για πηδημα.

για σχεση σοβαρη βλεπω μονο ξενες.καμμια σχεση με τις ελληνιδες.σοβαρες μετρημενες και χωρις πολλες απαιτησεις.

και τρεχουν για σενα.και οτι χρειαστεις.
δλδ πιστευεις οτι μια ομορφη και σεξυ κοπελα ελληνιδα δεν κανει για σοβαρη σχεση?αυτο μου λες?και κανει μια ξενη?

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τωρα μιλαει η τεραστια εμπειρια σου νιανιαρο..

μαλλον μπερδευεσαι απο τις μπαζολες ελληνιδες.

αυτες κοιτανε τα λεφτα και τιποτα αλλο. και μετα σου γαμανε τη ζωη.

να σου πω φίλε την γνώμη μου είπα...αν δεν σ αρέσει το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δλδ πιστευεις οτι μια ομορφη και σεξυ κοπελα ελληνιδα δεν κανει για σοβαρη σχεση?αυτο μου λες?και κανει μια ξενη?

εννοειται.

η ελληνιδα δεν κανει για σοβαρη σχεση.μου αρεσει να τις εχω σαν καβατζα.

ναι μεν εχουμε σχεση,αλλα ποτε δεν τις παιρνω στα σοβαρα.κι ας με βλεπουν για γαμο.

δεν ειναι αξιολογες γυναικες. μονο για σεξ τις εχω.

αντιθετα οι ξενες ξηγιουνται σπαθι. μπορουν πραγματικα ναι ειναι τελειες σαν συντροφοι.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εννοειται.

η ελληνιδα δεν κανει για σοβαρη σχεση.μου αρεσει να τις εχω σαν καβατζα.

ναι μεν εχουμε σχεση,αλλα ποτε δεν τις παιρνω στα σοβαρα.κι ας με βλεπουν για γαμο.

δεν ειναι αξιολογες γυναικες. μονο για σεξ τις εχω.

αντιθετα οι ξενες ξηγιουνται σπαθι. μπορουν πραγματικα ναι ειναι τελειες σαν συντροφοι.
λυπαμαι φιλε μου αλλα σκεπτεσαι πολυ λανθασμενα..μαλλον δεν βρηκες την καταλληλη με την οποια θα μπορουσες να συνηπαρξεις.κατα την γνωμη μου οι περισσοτερες αλλοδαπες κοιτουν κοινως να καβατζωθουν και τπτ αλλο,ειναι σκληρες..η καταπιεση τις εφτιαξε ετσι.μαλλον δεν βρηκες αυτο που σου ταιριαζει..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
λυπαμαι φιλε μου αλλα σκεπτεσαι πολυ λανθασμενα..μαλλον δεν βρηκες την καταλληλη με την οποια θα μπορουσες να συνηπαρξεις.κατα την γνωμη μου οι περισσοτερες αλλοδαπες κοιτουν κοινως να καβατζωθουν και τπτ αλλο,ειναι σκληρες..η καταπιεση τις εφτιαξε ετσι.μαλλον δεν βρηκες αυτο που σου ταιριαζει..

γνωμη σου.

εγω συμφωνα με την εμπειρια μου και αφου εχω κανει αρκετες σχεσεις με ελληνιδες,ολες σοβαρες

εχω συμπαιρανει οτι αυτες κοιτανε να καβατζωθουνε,κοιτανε την παρτυ τους. Μαλλον η χειραφετηση τις πειραξε στο κεφαλι.

αντιθετα οι ξενες ουτε απελευθερωση θελουν.ουτε απαιτησεις εχουν.

θελουν μοναχα να εισαι πιστος.

λεφτα εχουν,οικονομικα ανεξαρτητες ειναι.(ενω οι ελληνιδες ΔΕΝ ειναι οικονομικα ανεξαρτητες,και ψαχνουν τον μαλακα)

επισης οι ξενες ειναι πιο μορφωμενες πλεον απο τις ελληνιδες.τιγκα τα πανεπιστημια απο ξενες.

και ξερουν να στηριζουν και να φερονται σε εναν ανδρα.

αλλα ειπαμε.οι ελληνες σκεφτονται τι θα πει η μαμα τους..

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γνωμη σου.

εγω συμφωνα με την εμπειρια μου και αφου εχω κανει αρκετες σχεσεις με ελληνιδες,ολες σοβαρες

εχω συμπαιρανει οτι αυτες κοιτανε να καβατζωθουνε,κοιτανε την παρτυ τους. Μαλλον η χειραφετηση τις πειραξε στο κεφαλι.

αντιθετα οι ξενες ουτε απελευθερωση θελουν.ουτε απαιτησεις εχουν.

θελουν μοναχα να εισαι πιστος.

λεφτα εχουν,οικονομικα ανεξαρτητες ειναι.(ενω οι ελληνιδες ΔΕΝ ειναι οικονομικα ανεξαρτητες,και ψαχνουν τον μαλακα)

επισης οι ξενες ειναι πιο μορφωμενες πλεον απο τις ελληνιδες.τιγκα τα πανεπιστημια απο ξενες.

και ξερουν να στηριζουν και να φερονται σε εναν ανδρα.

αλλα ειπαμε.οι ελληνες σκεφτονται τι θα πει η μαμα τους..
αν υποννοεις οτι σκεφτομαι τι θα πει η μαμα μου εισαι λαθος.εγω σκεφτομαι ετσι συμφωνα παντα με τις δικες μου εμπειριες και με την σχεση που εχω και περναω καλα.τι να πω..ζωη ειναι αυτη...αλλοι ετσι αλλοι αλλιως

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αν υποννοεις οτι σκεφτομαι τι θα πει η μαμα μου εισαι λαθος.εγω σκεφτομαι ετσι συμφωνα παντα με τις δικες μου εμπειριες και με την σχεση που εχω και περναω καλα.τι να πω..ζωη ειναι αυτη...αλλοι ετσι αλλοι αλλιως

οχι δεν υποννοω τιποτα για σενα.αλλα για την πλειοψηφια των ελληνων.

αυτα που σου ειπα για τις ξενες δεν μου σχολιασες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε μάγκες είπαμε!
όταν η γυναίκα είναι μουνάρα τη γαμάμε, είτε είναι αλβανίδα,είτε ελληνίδα είτε κονκολέζα! ;)
το να λέει κάποιος ότι δεν γουστάρει να γαμήσει ένα μούναρο (που γουστάρει) μόνο και μόνο επειδή είναι από "μισητή" χώρα είναι μαλάκας! :headbang:

αλλά το να φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε ότι οι ελληνίδες είναι μόνο για ξεπέτες-είναι χαζές και μόνο οι αλλοδαπές και ειδικά οι αλβανίδες είναι πανέξυπνες και έχουν γεμίσει τα πανεπιστήμια είναι το λιγότερο αφελές να μην πω προβοκατόρικο.... :jerking:

ηρεμήστε λίγο.μέση οδός δεν υπάρχει για κάποιους? :uglystupid: :uglystupid:

:think: :think: :think: :think:

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν υποννοω τιποτα για σενα.αλλα για την πλειοψηφια των ελληνων.

αυτα που σου ειπα για τις ξενες δεν μου σχολιασες.
το αν ειναι μορφωμενες?ε οκ μπορει κ ναναι κιαυτες..η πλειοψηφεια ειναι ελληνιδες αρα περισσοτερες ελληνιδες μορφωμενες..οσο για το αν ξερουν να φερονται δεν μπορω να σ απαντησω γιατι δεν εχω γνωμη επι τ θεματος.αλλα θα επιμεινω σαυτο π σου ειπα προηγουμενως..δεν σουκατσε απλα..δεν βρηκες αυτο π πραγματικα σου ταιριαζει..μην απογοητευεσαι και με την μια στριβεις επι της "οδου"αλλοδαπης..

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
το ειπα και εχθες και βαλτε το καλα στο μυαλο σας.

τα καλα τα μουνια δεν εχουν ουτε πατριδα ουτε θρησκεια ειναι σαν τα δολαρια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ρε μάγκες είπαμε!
όταν η γυναίκα είναι μουνάρα τη γαμάμε, είτε είναι αλβανίδα,είτε ελληνίδα είτε κονκολέζα! ;)
το να λέει κάποιος ότι δεν γουστάρει να γαμήσει ένα μούναρο (που γουστάρει) μόνο και μόνο επειδή είναι από "μισητή" χώρα είναι μαλάκας! :headbang:

αλλά το να φτάνουμε και στο άλλο άκρο να λέμε ότι οι ελληνίδες είναι μόνο για ξεπέτες-είναι χαζές και μόνο οι αλλοδαπές και ειδικά οι αλβανίδες είναι πανέξυπνες και έχουν γεμίσει τα πανεπιστήμια είναι το λιγότερο αφελές να μην πω προβοκατόρικο.... :jerking:

ηρεμήστε λίγο.μέση οδός δεν υπάρχει για κάποιους? :uglystupid: :uglystupid:

:think: :think: :think: :think:

ποιος σου ειπε οτι ειναι το αλλο ακρο ρε φιλε?

την γνωμη μου παρεθεσα.απο την εμπειρια μου.

βλεπω ελληνιδες που νοιαζονται για την παρτυ τους.ωραια κανω σχεση μαζι τους ,αλλα δεν τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

απο σεξ τις ξεσκιζω.

βλεπω ξενες που ειναι μορφωμενες,δεν ειναι δηθεν αλλα ομορφες, σεμνες και μετρημενες ,τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

ξενες δεν ειναι ξερεις μονο αυτες που βλεπεις στα μπουρδελα.αυτες ειναι το 1% των ξενων στην ελλαδα.

ξενες υπαρχουν αρκετες χιλιαδες που ειναι στην ελλαδα,εχουν τελειωσει πανεπιστημιο και εχουν αξιοπρεπη δουλεια

πολλες φορες πολυ πιο προσοδοφορα απο εναν ελληνα . ;)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πιθανότητα να σου κάνει Αλβανιδα καλό γαμήσι = 2%
Αγόρασε καλύτερα πρωτοχρονιάτικο λαχείο.
Η παίξε τον με επιτυχία 100%.
(Υπάρχουν όμως και οι ρωσσιδούλες...)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πιθανότητα να σου κάνει Αλβανιδα καλό γαμήσι = 2%
Αγόρασε καλύτερα πρωτοχρονιάτικο λαχείο.
(Υπάρχουν όμως και οι ρωσσιδούλες...)

αμα συχναζεις στα μπουρδελα η πιθανοτητα αυτη ειναι ιδια για ολες.ελληνιδες ρωσιδες αλβανιδες ρουμανες.

σε μπουρδελο πας. στραβο γαμησι θα χεις.

εμεις εδω μιλαμε για την πραγματικη ζωη.δεν παρακολουθεις.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ποιος σου ειπε οτι ειναι το αλλο ακρο ρε φιλε?

την γνωμη μου παρεθεσα.απο την εμπειρια μου.

βλεπω ελληνιδες που νοιαζονται για την παρτυ τους.ωραια κανω σχεση μαζι τους ,αλλα δεν τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

απο σεξ τις ξεσκιζω.

βλεπω ξενες που ειναι μορφωμενες,δεν ειναι δηθεν αλλα ομορφες, σεμνες και μετρημενες ,τις βλεπω σοβαρα για αργοτερα.

ξενες δεν ειναι ξερεις μονο αυτες που βλεπεις στα μπουρδελα.αυτες ειναι το 1% των ξενων στην ελλαδα.

ξενες υπαρχουν αρκετες χιλιαδες που ειναι στην ελλαδα,εχουν τελειωσει πανεπιστημιο και εχουν αξιοπρεπη δουλεια

πολλες φορες πολυ πιο προσοδοφορα απο εναν ελληνα . ;)

μα ετσι οπως το λες ειναι σαν να εννοεις οτι οι ελληνιδες ειναι για καρφωματα μονο και τα αλλοδαπα για σπιτι και οικογενεια..ελεος...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το ειπα και εχθες και βαλτε το καλα στο μυαλο σας.

τα καλα τα μουνια δεν εχουν ουτε πατριδα ουτε θρησκεια ειναι σαν τα δολαρια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ρε μαλάκα θα τρελαθώ εδώ μέσα!
άλλοι χτυπιούνται και λένε οι αλβανίδες είναι τέλειες άλλοι όχι οι ελληνίδες είναι τέλειες! :headbang:
δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ!

ο άλλος χθες έλεγε ότι αν η ΜΟΥΝΑΡΑ είναι αλβανέζα δεν τη γαμάω γιατί είναι βρωμιάρα και όσο κι αν την πλύνεις δεν καθαρίζει. :uglystupid: :new_shocked: :tooth:
ο άλλος απ την άλλη λέει ότι μουνάρες ή έξυπνες ελληνίδες δεν υπάρχουν! :uglystupid: :uglystupid:
άντε βγάλε άκρη με τη χαζομάρα! :headbang: :headbang:

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
@ erevnitis :

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Swstos!
:dancing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο άλλος απ την άλλη λέει ότι μουνάρες ή έξυπνες ελληνίδες δεν υπάρχουν! :uglystupid: :uglystupid:
άντε βγάλε άκρη με τη χαζομάρα! :headbang: :headbang:

ποιος ειναι αυτος ο αλλος?

για πες.

εγω ειπα οτι οι ελληνιδες μουναρες ή οχι νοιαζονται για την παρτυ τους.το εγω τους.

στην περιπτωση που εννοεις εμενα..

ουτε ειπα οτι ειναι χαζες ουτε οτι δεν ειναι ομορφες.

τζαμπα προσπαθεις να αποπροσανατολισεις την κουβεντα και να διαστρεβλωσεις τα λεγομενα μου. ;)

αλλη φορα να κανεις παραθεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom