Επισκέπτης
ο λογος που εφυγα ειναι οτι σιχαθηκα τα μπουρδελα και το κυριοτερο ολες τις πουτανες!!!χωρις καμια εξαιρεση!!επομενως δεν υπηρχε και δεν υπαρχει λογος να ειμαι εδω!αντε τσαγιαααααα!!!
Ο κοσμος το’χει τουμπανο….κι εσυ κρυφο καμαρι…..!!!!!ο λογος που εφυγα ειναι οτι σιχαθηκα τα μπουρδελα και το κυριοτερο ολες τις πουτανες!!!χωρις καμια εξαιρεση!!επομενως δεν υπηρχε και δεν υπαρχει λογος να ειμαι εδω!αντε τσαγιαααααα!!!
Όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω...
Είμαι βουδιστής και στον βουδισμό απαγορεύεται ο φόνος ακόμα και εντόμου...Μπορεί στην προηγούμενη ζωή σου να ήσουν πεταλουδίτσα που ξέρεις...
Βρε συ….εγω όλα τα πιανω….!!!!Μάλλον το πεταλουδίτσα δεν το έπιασες...
Παω κι εγω να ξεραθω τουμπανασκελα…ΟΚ, καλημέρα,με περιμένουν οι πελάτες μου...
Μια χαρα σε βλεπω…..το μεροκαματο να βγαίνει…..!!!!Παράλληλα γράφω και σημείωμα για ασφαλιστικά μέτρα πως σου φαίνομαι?
ο λογος που εφυγα ειναι οτι σιχαθηκα τα μπουρδελα και το κυριοτερο ολες τις πουτανες!!!χωρις καμια εξαιρεση!!επομενως δεν υπηρχε και δεν υπαρχει λογος να ειμαι εδω!αντε τσαγιαααααα!!!
Ο κοσμος το’χει τουμπανο….κι εσυ κρυφο καμαρι…..!!!!!
Είναι σαν να λες…..Ρε παιδια…..εγω γνωρισα μια πουτανα…
κι εκανα νταραβερι μαζι της…….
Καλα εφαγα ….καλα περασα τοσο καιρο…(εδώ που τα λεμε τσάμπα μουνί
την σήμερον ήμεραν δεν το βρίσκεις)
……την επωνομαζομενην KATERINA69(λεμε τωρα)
Κι εκεί που πηγαιναν όλα καλα και ειχα κρεας να τρωω για μια εβδομαδα,που λεει ο λογος……μου τσινισε η τυπισσα και ηθελε να με βαλει στη θέση μου και να μου πει….¨¨¨¨¨Κοιτα μαγκα……άλλο η δουλεια σου και άλλο η δικη μου……γιατί στη δικη μου την δουλεια……1+1 κανουν 2…..όχι 11….
Κι εγω σαν ΚΑΤΕΡΙΝΑ ρε γαμω το κερατο μου το τιμαω αυτό….και δεν ντρεπομαι
για τιποτα…και το λεω….Και ξέρεις παρα πολύ καλα τι θελω να πω…..γουορ….!!!!
Γι ‘αυτό….ασε τα σαπια και τις μαλακισμενες εξηγησεις περι προσωπικου…….
Ο κάθε ενας από δω που είναι μελος η επισκεπτης….χεστηκε ποια γαμας η ποια όχι….
Μπαινεις με μια ταυτοτητα …με μια προσωπικοτητα αυτή που δειχνεις….ασχετα ποιοι σε αποδεχονται…η….ποιοι σε ξερουν προσωπικά κι επαναπαυεσαι στην απλη βιτρινα σου όπως κανουν και οι περισσοτεροι….!!!!!!
Γι’αυτό….ασε τον χαβα με το σαιτ….και πιασε κατι πιο ουσιωδες….που να βασανισουν το είναι σου……..!!!!!!!
ρε φίλε μπάστα λίγο...
είναι η δέυτερη φορά που αποχωρέις απο το σάιτ με φαμφαρες και η δευτερη φορά που ξαναμπαίνεις.
και ξαναπάινεις για να μας πείς πως σιχάθηκες πουτανες και μπουρδελα και "γεια σας ξαναφευγω"...
εμένα προσωπικά όλα αυτά μου φαινοναται άκρως παιδικά και ανώριμα...
η κάτσε και κάνε τον χαβαλέ σου, πέρνα καλά ή φύγε και μην το κουράζεις περισσότερο το θέμα γιατι εκτίθεσαι...
"κανονικά φιλαράκι" που έλεγε και ο φίλος μας σαβάλας...
ελπίζω να με καταλαβαινεις.