Νέα

Τα καλύτερα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Από το thread "Ελλη απο φυλης 80!!ντου γιου σπεακ ενκλισ?"


απλα ενας μύθος!! :( :jerking:
οκ !εχει πολυ καλο σωμα μιλαμε γαματο κορμι!διχως λιπος δηλαδη με 0%λιπαρα!
πρεπει να εχει κανει μπαλλετο στα μπολσοι!διοτι οταν εισαι στο κρεββατι χοροπιδαει στο κρεββατι και μετα παει απεναντι σοθ και κανει διαφορα τυπου κολλαδικο στριπ!
μετα πιπα γρηγορη μετρια με γραζουνισμα απο δοντια και μετα σου λεει ενα να με διακορευσεις!
γενικα λιγο ξεπετα!
ρε παιδια δεν μου αρεσε και πολυ!απογοητευτικα παραγματικα !ειχα διαβασει καλες κριτικες και τωρα την πατησα σαν λακαμας!τι ναπω!!
η ντενιζα ειναι πολυ καλυτερη !!
ασε που πρεπει να εχεις παρει το lower of cambrigde για να ριξεις ενα πουτσο ,διοτι μολθς μπηκε με ρωτησε αν do you speak english?
γιες οφ κοαρσ !!ειπα
ντιαπ θροατ! σακ μαι μπικ κοκ!
καν ι σεε γιορ μπικ ασσ ντιαρ!ειπα
και μετα ελεγε εκεινη διαφορα και δεν καταλαβαινα,ρε γαμωτο λεω πρεπει να παω αυριο για μαθηματα να παρω και εγω το lower!!!!!!

μπορει να φταιει και αυτο που δεν εμεινα ευχαριστημενος !!
ελαααα ελλη πηρα το lowerrrrrrr!! ι αμ κομινγκκκ :rockon: :rockon: :dancing:

Aχαχαχαχαχα, θεός ο τύπος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,33778.0]Πορδοκλανίδι[/url]

Sτο θεμα της κλανιας δεν κανω υποχωρησεις συντροφοι.Ο γιατρος μου μου χει οταν εχω αερια να τα αφηνω οπως και να χει.Ετσι λοιπον και με τις εκαστοτε γκομενες που ειχα το ειχα ξεκαθαρισει οτι θελω να αισθανονται και αυτες ανετα και να κλανουν ελευθερα μαζι μου.Οι περισοτερες το τηρησανε..Μια κοπελα ομως δυσκολευοταν να το δεχτει αυτο το πραγμα καθοτι κοριτσι βορειων προαστειων και με αρχες,καθε φορα λοιπον που της ερχοταν να κλασει πηγαινε διακριτικα στην τουαλετα και τις αμολαγε.Αυτη δε μπορουσα να την κανω καλα...Κλασε κοριτσαρα μου ελευθερα της ελεγα,τιποτα αυτη!!Την κωλοτρυπιδα της και στην τουαλετα.Ενα χειμωνιατικο  απογευμα λοιπον μετα απο ενα υπεροχο γευμα που περιελαμβανε φασολαδα με ρεγκα και ελιες την εβλεπα και ζοριζοτανε...Παω στην τουαλετα και την κλειδωνω με τροπο κρυβοντας και το κλειδι.Ξαφνικα σηκωνετε το κοριτσι να παει να ξαλαφρωσει.Η πορτα κλειδωμενει ομως και η πιεση ασφυκτικη..Τελικα δεν αντεξε και αφηνει κατι κλανιδια μπροστα μου τι να σας λεω συντροφοι.

Ε αυτο ηταν.Εσπασε ο παγος....

παλια ειχα χομπι το κλασιμο!θυμαμαι τη γιαγια μου που οταν πηγαινα να την κλασω μου ελεγε ΠΙΦ ΠΙΦ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΩς ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΣΟΥ.στο σχολειο ετρωγα επητιδες κρυα φασολια το πρω'ι' και απο τη μποχα εκκενονανε την ταξη!η αδεφη μου εχει φαει πολυ κλανια.οσο για τον πατερα μου γινοτανε εξαλος!!!μου αρεσε το καλοκαιρι να κλανω μπροστα στον ανεμηστηρα!!!!!οταν ειμαι με γκομενα στο αμαξι και θελω να κλασω περιμενω να καπνισει και την αμολαω σιγα σιγα!!!!!ωραιω χομπι το κλασιμο!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tα best of γαμάνε. :rockon:



Από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,842.0]Έχω κάνει το χειρότερο![/url]

Συνάδελφοι και συναγωνιστές, καλημέρα σας! Καταρχήν δυο λόγια να συστηθώ μιας και είμαι καινούργιος. μεγάλη αφασία το site και όλα τα παιδιά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια αγαπώ και έχω κόψει πλήρως τις τσάρκες, στο παρελθόν όμως έχω διατελέσει τρελός μπουρδελιάρης.
Ως πρώτο μου θέμα λοιπόν θα συνεισφέρω με τη -μεγαλύτερη- δικιά μου μαλακία. Τώρα είμαι λίγο πάνω από τα 30, τότε ήμουνα 14 και διαρκώς καυλωμένος. Έβλεπα και πολλές τσόντες και είχα ξεφύγει λιγάκι. Έμενα στον τρίτο, στη δίπλα πολυκατοικία, στον ίδιο όροφο, σε πολύ κοντινή απόσταση μια γυναίκα παντρεμένη. Όχι καμιά κούκλα, αλλά με καύλωνε. Έστηνα καραούλι, λοιπόν, κι όταν πήγαινε στην κουζίνα (τις περισσότερες ώρες, νοικοκυρά ήταν), άνοιγα το φως, τράβαγα και την κουρτίνα κι άρχιζα να τον παίζω εκτιμώντας ότι θα καυλώσει και θα με φωνάξει της τον σφυρίξω. Μάλιστα, καμιά φορά πετύχαινα και κανά δυο φίλες της εκεί και τότε να δείτε, μάγκες, μαλακία που έριχνα. Εκείνη είχε αγανακτήσει -μάλλον δεν καύλωνε- και όλο τραβούσε την κουρτίνα κι εγώ δώστου μαλακία, μέχρι που μια μέρα ο άντρας της είπε σε ένα φίλο μου να πάω να τον βρω να μου μιλήσει. Από τότε έκοψα και, φυσικά, δεν πήγα να τον βρω. Μιλάμε ότι ακόμα τη βλέπω στη γειτονιά (όπου πρέπει να έγινα τρελό ρεζίλι) και κοκκινίζω. Ευτυχώς πριν κανά δυο χρόνια μετακόμισα μερικά τετράγωνα παραπέρα...  :uglystupid:

παιδια να σας πω και εγω την καυλιαρικη ιστορια της εφηβειας μου......ημουν 15 ετων και στο διπλα διαμερισμα εμενε ενα νιοπαντρο ζευγαρι που μολις ειχε μετακομισει.Η γυναικα ηταν γυρω στα 28-30,κοκκινο βαμμενο μαλλι μαζι με μαυρο,βυζι τριαροτεσσαρι(κατι σαν τον siskauskas ή τον κακιουζη δηλ.)και εγω ημουν τρελλα καυλωμενος για παρτη της......ενα βραδυ λοιπον καλοκαιρινο βγαινω στο μπαλκονι της κουζινας(πισω στον ακαλυπτο) και παω να κανω ματι(το ειχα κανει πολλες φορες μεχρι τοτε) χωρις να περιμενω και τιποτε ιδιαιτερο οπως παντα.Πλησιαζω το αυτι μου προς την κουζινα της και ακουω να τηγανιζεται κατι οποτε κανω με προσεκτικοτατες κινησεις ντου για ματι!!!!!και τι ειδαν τα ομορφα μπιρμπιλωτα μου ματακια?την γκομενα μονο με την κυλοτα της(μαυρη,καυλα για την εποχη αρχες του 1990) να τηγανιζει γαυρους για τον μαλακα τον συζυγο(παρεπιπτοντως ο μαλακας μιλαμε!!!!!).Τοτε εγω μονομιας την βγαζω εξω χωρις δευτερη κουβεντα και αρχιζω μια παχια μαλακια ονειρικη σας λεω....Την ειχα πλατη οποτε καλυπτομουν..ομως σε μια φαση οπως τηγανιζε γυρναει προς τα μενα και μπροστα στη θεα των ανεκδιηγητων βυζοπουλιων της βγαζω μια μικρη κραυγουλα.....ωχ θεε μου......και αυτη κοιταει προς τα εξω...αλλα ευτυχως δεν δινει σημασια.....ξαναγυρναει την πλατη της προς εμενα και φερνει τους βυζους της παλι μπροστα στους γαυρους που τηγανιζε.....και τοτε συμβαινει το απιστευτο!!!!!!!κοιταει αστραπιαια προς τα εξω και με βλεπει που την μπανιζω!!!!ετοιμος να χυσω ημουνα και δεν ηξερα τι να κανω......ηταν ομως πολυ καλο κοριτσι.........................ερχεται προς τα εξω χαμογελαστη και μου λεει πολυ απλα ΠΑΙΞΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδια μου εχει μεινει πραγματικα ενα απιστευτο τραυμα απο αυτην την εμπειρια....οποτε την θυμαμαι τραβαω μαλακια....μεχρι και σε εστιατοριο την εχω παιξει για παρτη της.....ηταν μια απιστευτη αγχωτικη καυλα!μετα απο 2 μηνες περιπου δυστυχως μετακομισε απο εκει και δεν μπορουσα να το χωνεψω.Στο διαστημα αυτο που μεσολαβησε μεχρι να μετακομισει ξανα με εβλεπε στο ασανσερ και ηταν σαν να μην ειχε συμβει τιποτε......απιστευτη τυπισα.....τωρα θα ειναι καμια 42αρα περιπου δηλ.μεσα στη καυλα.....ρε πουστη μου να μην ξερω που μενει!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. φυσικα τα φλοκια μου εφυγαν σε τεντες,γατες και δεν ξερω και εγω τι αλλο στον ακαλυπτο!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :P :P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Διάλογος από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,54787.msg1008634#msg1008634]Ξενοδοχεία με πουτάνες;[/url]

Στο pianobar του intercontinetal γινεται παιδια παιχνιδι με πολλες τσεχες, πολωνεζες και γαλλιδες συνηθος.
Βεβαια υπαρχει dresscode οποτε θα πρεπει να πατε γραβατωμενοι, το ολο κονε γινεται με τον πιανιστα, πας και καλα να του κανεις παραγγελεια τι θελεις να παιξει στο πιανο αλλα αντι για παραγγελεια του λες ποια θες , για ποση ωρα και τι θελεις να σου κανει.
Δεν ειναι ακριβα με κανα 80αρκι - 100ακι κανεις τα παντα για μια ωρα σε σουιτα κερασμενη απο τη ρεσεπτιον.
Για πιο μικρα πορτοφολια κανονιζεις με 20-30ε για μινι φραπε-πιπα στις τουαλετες.
Καλα ειναι να πατε νωρις για να προλαβετε μετα και το μπουφε ανοιχτο στο διπλα εστατοριο οπου αμα πεις με νοημα στο μετρ οτι πριν λιγο γαμησες στο pianobar τρως στη μιση τιμη και με σφηνακια κερασμενα. ;)

Αλήθεια, αλήθεια!

Και στο Galaxy του Hilton πάνε κάθε Τρίτη και Παρασκευή τα πληρώματα της Scandinavian που διανυκτερεύει στο Βενιζέλο το αεροπλάνο τους (οι αεροσυνοδοί δηλαδή, οι πιλότοι είναι κουρασμένοι και πάνε για ύπνο), οπότε το βράδυ μπορείτε να πάτε, να κλείσετε το μάτι στο μαιτρ, να του πείτε "Είμαι για μια Σουηδία-Νορβηγία" και αυτός καταλαβαίνει γιατί αυτό είναι σύνθημα, κάνει νεύμα σε μια από τις αεροσυνοδούς (Σουηδέζα συνήθως, άν όχι τότε Δανέζα, Φιλανδέζα ή Νορβηγέζα) και αυτή σούρχεται, σου χαμογελάει, σε κερνάει ένα ποτό, και μετά την πας στο δωμάτιό της όπου την παίρνεις Ελληνικά (επειδή είσαι μάγκας greek lover), ιεραποστολικό, πισωκολλητό, ισπανικό, αμασχαλάτο, καρεκλάτο, καναπεδάτο, GFE, OWO, AWO, BMW, DKW, VW, Citroen, φωνάζει και μια φίλη της της Iberia από το διπλανό δωμάτιο (να υπάρχει ποικιλία και σε μελαχροινό -SEAT αυτή), και φεύγεις το πρωϊ δίνοντας από 13,50 ευτρώ στην κάθε μία.
Τόση είναι η ταρίφα, το έχει κανονίσει το συνδικαλιστικό τους όργανο και η ΙΑΤΑ δεν επιτρέπει έξτρα χρεώσεις για να μην επιβαρύνεται το κοινό.

Α, το μόνο σπάσιμο είναι (και εκεί) το dress code:  Πρέπει να πας ντυμένος με:
Σακκάκι blazer, πουκάμισο άσπρο, παπιγιόν.
Από κάτω σορτσάκι ρόζ τύπου Bermuda ΧΩΡΙΣ σώβρακο από μέσα.
Σαγιονάρες αλλά με κάλτες σκούρες μπλέ.
Σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί και καπέλλο τύπου "τραγιάσκα".

Αν δε πας έτσι ντυμένος, ο μαιτρ δεν αναγνωρίζει το σύνθημα, και δε φωνάζει καμιά τους.

ναι αληθεια τη ξερω και εγω τη φαση αλλα οταν ειχα παει hilton και επειδη η πτηση της scandinavian ειχα ακυρωθει λογω κακοκαιριας αναγκαστικα γαμησα τις αεροσυνοδες της easy jet, και επειδη η εταιρια τους ειναι και low cost τις γαμας και στη μιση τιμη ;) με τις καποτες ομως δικες σου γιατι οπως η easy jet δεν σερβιρει φαγητο στις πτησεις της ετσι οταν ειναι να γαμησεις τα πληρωματα της δεν σου παρεχει καποτες σε σχεση με αλλες εταιριες τυπου scandinavian.
Kαπου ακουσα επισης οτι σκηνικο παιζεται και στη μεγαλη βρετανια στο συνταγμα με βρετανικα γκρουπ απο milf εχοντας βγει στη συνταξη στη χωρα τους ερχονται ελλαδα για greek souvlaki-syrtaki και πεος. Απο εμφανιση δε λενε και πολλα αλλα το καλο ειναι οτι οχι μονο της γαμας τσαμπα αλλα σε πληρωνουν κιολας και οχι σε ευρω αλλα σε αγγλικη λιρα μαλιστα που οσο παει και αναιβενει κιολας.
Εκει το ολο σκηνικο παιζεται στο lobby οπου θα πρεπει να φορας μπλουζακι-τιραντακι με το logo spice-boy (βλεπε david bekham) ενοειτε βεβαια οτι την ωρα της πραξης θα συμπεριφερθειτε οχι σαν τη λουγρα τον μπεκαμ αλλα σαν τον μουσια χελακη ουρλιαζοντας για το πειρατικο ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,47569.0]Συμπτώσεις;[/url]

Το πρωί καθόμουν στο καθρέφτη καμαρώνοντας την μεγάλη μου ψωλή και σκεφτόμενος ότι έχω να γαμήσω πολλές γυναίκες . Βγαίνοντας από την τουαλέτα γλιστράω και χτυπάω τα αρχίδια μου στην πλάτη του καναπέ . Δύο ώρες έκανα να ξανακαυλώσω .
Μετά έπαιζα ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και σκεφτόμουνα πώς δεν το είχα βρει νωρίτερα και τι ωραίο που είναι . Σε λίγη ώρα με πέταξε στο desktop .
Δεν έχω το δικαίωνα να είμαι ευτυχισμένος ρε γαμώτο ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Από το thread "Ελλη απο φυλης 80!!ντου γιου σπεακ ενκλισ?"


Aχαχαχαχαχα, θεός ο τύπος.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως μας είχε διαφύγει ο μεγάλος.
Μιλάμε ότι ΟΛΑ του τα ποστ είναι θεϊκά.

Μου στράβωσε η μασέλα από το γέλιο.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
οφείλω να ομολογήσω ότι μετά ΚΑΙ από αυτό το thread, έχω μια αδυναμία στο mouninja
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Πως μας είχε διαφύγει ο μεγάλος.
Μιλάμε ότι ΟΛΑ του τα ποστ είναι θεϊκά.

Μου στράβωσε η μασέλα από το γέλιο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοείται ότι είναι τεράστια μορφή.
Έχει ανοίξει και ένα από τα κορυφαία threads ever.


οφείλω να ομολογήσω ότι μετά ΚΑΙ από αυτό το thread, έχω μια αδυναμία στο mouninja

Ευχαριστώ Enforcer.
Στροφή στην ποιότητα λέμεεεε. :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Best of διαλόγου από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,35375.0]Σπέρμα σε φαγητά[/url]

Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?

Εγώ έχυσα σε κάτι μπιφτέκια για να γίνουν αλα κρέμ

μια φορά θυμάμαι πήδαγα μια μηλόπιτα και έπρεπε να χύσω γρήγορα γιατί γινόταν πάρτυ στο σπίτι και έπρεπε να τελείωνω πριν μπει κανείς. Λόγω στρες είχα μπλοκάρει και δεν έχυνα με τίποτα. Αναγκάστικα να βάλω δάχτυλο στη κλάνα μου...

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

το καρπουζι το προσπαθησα.ειναι πολυ μαλακο μεσα και ανοιγει γρηγορα.εξω ειναι σκληρο και δεν μεγαλωνει η τρυπα που θα ανοιξεις.ενω στο πεπονακι ανοιγεις μια μικρη τρυπα αρχιζεις να γαμας και η τρυπα μεγαλωνει σιγα σιγα.χυνεις φανταστικα ειναι υγρο και θυμιζει παρα πολυ καυλωμενο μουνακι.

ενας φιλος μου γαμαγε κυμα!!!εκανε μια τρυπα γαμαγε και μετα τον επλαθε λιγακι και τον αβαζε στο ψυγειο!!!γελαγα οταν ειχα δει τη μανα του να πλαθει μπιφτεκια με ψυτη μαλακια.

στη Ρωσσια ηταν ενας Ελληνας φοιτητης που γαμαγε μαξηλαρια!!!!εβαζε καποτα ξαπλωνε απο πανω τους και γαμουσε!!!!ολα μας τα μαξηλαρια βρωμαγανε καποτιλα!!!!του ειχα πει να μου δειξει!!!!ειχα ξαπλωσει εγω στο ενα κρεβατι και ευτος στο απεναντι εγω τον επαιζα και αυτος σκεπασμενος με μια κουβερτα γαμαγε!!!!πολυ γελιο!!!!!στα γεννεθλια του του ειχαμε κανει δωρο απο ενα μαξηλαρι!!!!

Εχω πηδήξει και γω μαξιλάρια όχι πουπουλένια όμως.

Eμένα μου αρέσει να χύνω πάνω σε T-bone.

εγώ θέλω όταν τελειώσω το πανεπιστήμιο να πάω δόκιμος στον στρατό , υπάρχει περίπτωση να βρω χύσια στον καφέ μου ; να πέρνω από το σπίτι ή ακόμη καλύτερα να μην τρώω τπτ στο στρατόπεδο ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66

Αχαχαχα, τι πατέντα με το SANITAS είναι αυτή? :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δε βαριέσαι, είναι καλύτερα να κάνεις copy-paste την όποια παράθεση για να φαίνεται με τη μία.
Ειδικά εσύ, μπορείς να βάλεις άπειρα τέτοια γιατί τα μυρίζεσαι με τη μία.
Συνέχισε έτσι για να κάνουμε επικό αυτό το thread. :rockon:
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,55531.msg1025605#msg1025605]Φωκαίας 27 το καλύτερο γαμήσι κώλου του αιώνα!![/url]

Απολαύστε συγγραφικό οίστρο, γλαφυρότητα και επιστημονική λεπτομέρεια by giasou.
Respect  :rockon:

Φωκαιας27 με 3 σκαλακια
το καλύτερο κωλάκι για να βαλεις το πουτσο και να χυσεις !!
μελαχρνο απο ρουμανια ,!!το πρωι πηγα
φοβερό προσωπο μιλάμε !!κοντουλι γλυκουλι τσαχπινα!
μπαινει δωματιο και ξαπλωνει διπλα μου βαζει καποτα στο παπαρι και μου δινει φιλακια στα μαγουλα!!
αχ αχ μαναρακι!!ρε παιδια ειναι μινιον πουτανακι μια αγκαλια μιλαμε!
και φωνουλα !!

κανει τσιμουκι και μετα μου λει τι να κανομε?
ελα να κατσεις με το κωλο στο πουτσο μου λεω ,να ξεκουραστεις μωρο μου!!
οχι οχι καλε τον εχει μεγαλο και ποναει !!κατσε να γυρισω και βαλτο μου απο πισω αλλα να κατσεις με το πουτσο στο κωλο μου εσυ!!
μιλαμε γυρναει και βλεπω ενα μουνακι τρελλο ,εβαλα με το ενα χερι μουνοδακτιλο και κωλοδακτιλο και επαιξα λιγο με κλειτοριδα!!αχ αχ θα χυσω μου λεει βαλτο γρηγορα στο γκωλο σε παρακαλω!!
καθονμαικαι εγω με το μπουτσο στο κωλακι και το ξεκολιαζω κανα 10 λεπτο!!
μετα εχυσα γιατι το λυπηθηκα ρε σεις το ξεκωλιασα κανονικα!!!
γουσταρε μιλαμε!!
λοιπον μην πλακωσετε και πατε ολοι για κεκωλιασμα στο μωρο!!!γιατι θα χαλασει το κωλιδι και μετα θα παρει αδεια!!
αντε βρηκαμε ενα κωλο και γαμαμε!!
οριστε μας!!!!!
   :rockon: :rockon: :rockon:

ρε μαστορα καλυτερα που δεν περασες !!!ετσι να μην πηγαινεται ρε μαγκες!!
να διατηρηται το κωλι φρεσκο και απαλο για να δεχεται το πουτσο μου !!

παντως εχασες μεγαλε !!εχει φοβερα ματια !!την γαμς απο κωλο και σε κοιταει με ναζι!!!
πω πω καυλωσα παλι !θα φω τσζατσζικι να μου πεσει!! :helpplea: :helpplea:θα παω και αυριο το πρωι!! :rockon: :rockon:

φιλαρα εμενα μου εδωσε φιλακια στα μαγουλακια και εγω ανταπεδωσα στη τσαπερδονα!!τρα με σενα δεν ξερω τι εγινε?
βαλε και καμμια κολωνια δικε μου !!
εγω φοραω GIOVANNI DI SLORDO  made in italy να ουμ!και τα πουτανακια δινουν κωλο και φιλακια!

τωρα το ονομα αν θυμαμαι ειναι βαλερια !αλλα απο την περιγραφη θα καταλαβετε =ωραιο προσωπακι - τσακτπινα - κοντο -απαλο-γαργαλιαρικο-νιαου νιαου βρε γατουλα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Εδώ θα σε μαλώσω επειδή με ξέχασες.

Εγώ είπα στον Δημητράκη για το καρπούζι.

Σόρυ ρε φίλε, έχεις δίκαιο αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να έβαζα μόνο τα αστεία κείμενα.
Αναγνωρίζω ότι οι ερωτήσεις μεταξύ αστείου & σοβαρού (πχ. σαν την συγκεκριμένη δική σου) έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των best of και I’m willing to give credit where credit is due. Βέβαια από την άλλη, αν έβαζα και τις ερωτήσεις, το post θα γινόταν τεράστιο. Δε ξέρω, τη γνώμη μου λέω. :think:
Πάντως ορισμένα posts του giasou είναι επικά.
Απίστευτη μορφή και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ένα αφιέρωμα. :dancing:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Σόρυ ρε φίλε, έχεις δίκαιο αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να έβαζα μόνο τα αστεία κείμενα.
Αναγνωρίζω ότι οι ερωτήσεις μεταξύ αστείου & σοβαρού (πχ. σαν την συγκεκριμένη δική σου) έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των best of και I’m willing to give credit where credit is due. Βέβαια από την άλλη, αν έβαζα και τις ερωτήσεις, το post θα γινόταν τεράστιο. Δε ξέρω, τη γνώμη μου λέω. :think:
Πάντως ορισμένα posts του giasou είναι επικά.
Απίστευτη μορφή και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ένα αφιέρωμα. :dancing:

Προφανώς αστειεύομαι. Σιγά τώρα, μην μου πέσει η υπόληψη.

Έχω μαζέψει και εγώ κάποια άλλα θεϊκά ποσταρίσματα και συνομιλίες αλλά είναι αλλού και θέλει να ασχοληθώ για να τα βρω.

Προτίθεμαι όμως να τα κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο γειά σου είναι στο top 10 του site για να μην πω στο top 5.
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.626
Like
28
Πόντοι
66
Ο γειά σου είναι στο top 10 του site για να μην πω στο top 5.

giasou strikes again!!!
Όντως voltaire45 ήταν μία σύντομη ιστορική αναδρομή. :2funny: :2funny: :2funny:

Από το thread: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,58208.msg1069787#msg1069787]Φωκαίας 27Α. Το καβλαντζώνει το περπέτσι!!!Την τσιμουχάρει τη θροτέλα[/url]

Απολαύστε:

εν συντομια!!!
μπαινω μεσα στο υπογειο μιλαμε!!!
βγαινει γυφτορουμανα μελαχρινη με μικρο EUROVISION σε ασπρο σουτιεν τυπου λαικης σε πανυγηρι χωριου!!!(2 ευρω)
λεει τα δικα της κλπ κλπ !!
βαζω οπου α=εγω και οπου β=πουτανα για συντομια στο διαλογο!!
:dancing:

α = πιπα πρωτα μετα κωλο !!εχω μονο 19 ευρω !θα σου τα φερω τα υπολοιπα αλλη μερα!
β=  ναι μουρο μου οτι θελεις εγκο κανι εσενα
α=  δινω λεφτα 19 ευρω δεν ειχα αλλα μαζι μου,κρατησα και 1 ευρω για το τρολευ!!

στο δωματιο

β = μουρο μου τι κανισ?
α= καλα!
βαζει καποτα και αρχιζει το γλυφιτζουρι! :pipa2:
παω να πιασω μουνακι και λεει
β = οχι μουνακι και κωλο πιασι θελει 10 ευρω!εσυ θελει μονο κωλο γαμισι!!
α= οκ!κανε πιπα και μετα κωλο!
β= ενταξει πιπα ελα γκαμισι τορα!
το αρπαει και το βαζει στο μουνι σε χρονο 0!δεν προλαβα ρε παιδια !!
α = ενταξει!θα σε γαμισο λιγακι μουνι και μετα κωλακι!
β = ναι τωρα βαλει γκωλο! :zfuck: :zfuck:
το αρπαει και το βαζει κωλακι ολο μεσα  :fuck1:σε σταση απο μπρος και με κοιταγε στα ματια,ξαφνικα μου αρπαει το χερι και μου το βαζει να της χαιδεψω την κλειτοριδα!!ε τι να εκανα !!υπεκυψα!!
ανεβασα ταχυτητα στο χαιδεμα και αρχισε τα επιφωνηματα!!μην σταματας και διαφορα!
την γυριζω και της το τοποθετω απο πισω !ενω εσπρωχνε προς εμενα!μιλαμε ολα μεσα!!!
στο τελος αγκαλιες και τα συναφη συναισθηματικα !!ματσ μουτσ κλπ!!  :rockon:
ξεχασα το ονομα = χριστινα!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom