Νέα

Τα καλύτερα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παρακαλω τους admin και τους mods του σαϊτ να βάλουν το emoticon με το ανθρωπακι που προσκυναει.

king-033.gif


respect-058.gif


bowing-036.gif

 
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
απο germaon στις 2/9/7 - 15:35


''Ήθελα να ήξερα πώς οι μοντς σε ανέχονται να βρίζεις ένα μέλος  με ιστορία στο σάιτ, που απλά έγραψε τις απόψεις του, ζητώντας μόνο να μην υβριστεί. Τέλως πάντων. Φιλαράκο διαπιστώνω ότι οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανάλογες με αυτές στην ιστορία. Δεν πειράζει. Χαίρομαι για τις ύβρεις. Όταν προέρχονται από άτομα σαν εσένα είναι δείγμα θετικό. Και όσον αφορά αυτά που είπες.
Για το ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση με κοπέλα , υπάρχει άτομο με το οποίο μιλάμε με pm το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι είχα. Το ίδιο άτομο , μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακόμα και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  δέχομαι πρέσινγκ από κοπέλα με μηνύματα. Ξέρει αυτό το άτομο.  Wink  Για το αν με βαριούνται οι πουτάνες , πρώτον δεν με ενδιαφέρει αν συμβαίνει. (Τι άλλο θα ακούσουμε , να είμαστε ενδιαφέροντες για να μη μας βαριούνται οι πουτάνες  Banging Head Against a Wall  ). Δεύτερον , θα πω κάποια πράγματα, απλά για να μην υπάρχει υπόνοια.
-Η Κατερίνα από Λέλας Καραγιάννη μου είχε προτείνει η ΙΔΙΑ να βρεθούμε εκτός σπιτιού.
-Η Γιούλη από Λέλας Καραγιάννη όπως είχα γράψει κάποτε , μου είπε ότι είμαι από τα λίγους μη ανώμαλους πελάτες που είχε.
- Άλλη ιερόδουλος μου ζήτησε να κάνω ιδιαίτερα στο παιδί της (!) , γιατί δεν τα πάει καλά στον κλάδο που έχω σπουδάσει.
- Άλλη ιερόδουλος μου είπε, όταν της είπα ότι δεν είμαι πανρεμένος «Εσύ δεν είσαι παντρεμένος? Δώσε μου το τηλέφωνό σου, και μόλις ξαναπάω στη χώρα μου θα έρθεις μαζί να σε παντρέψω»
Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά δεν έχει νόημα και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Προφανώς δεν είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο όσο εσύ. Είμαι σίγουρος ότι όταν μπαίνεις εσύ στο δωμάτιο η πουτάνα φέρνει μαζί της στυλό και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις από τις διαλέξεις σου.
Κλείνοντας σου συνιστώ ψυχραιμία.Και ε σένα , και στον υποτακτικό σου που έσπευσε να σε υπερασπιστεί.Υπογλώσσια πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία. Ξίδι σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Στο λέω γιατί θα μας βλέπεις παντού. Ήδη ο Υιός του Θεού (sorry Jesus)  μπήκε στο κοινοβούλιο. Χώνεψέ το. Ερχόμαστε!!!
Κύριοι mods θέλω να με προστατέψετε από τις ύβρεις του εν λόγω ατόμου  Με εξύβρισε και δεν κάνατε τίποτα''

Όσο το διαβάζω τόσο τη βρίσκω :cheesy:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
enfoncer............Για να επιστρέψουμε στο κλίμα που θεμελίωσε ο ντούρα

Είμαι που λέτε στο γραφείο και μπαίνει μια Ρωσίδα μέσα και ζητάει να με δει. Η γραμματέας με παίρνει τηλ και λέει είναι εδω κάποια κυρία να σας δει. Ε, ας περάσει.

Περνάει μέσα το μωρό και είναι μια στρίππερ, 19 ετών η οποία με είδε στη μηχανή (αυτή στο αμάξι) και έπαθε πλάκα παρα το ότι φοραγα κράνος. Απο την πινακίδα βρήκε που μένω και μέσω του φαν κλαμπ που διατηρώ βρήκε και που δουλεύω.

Εντάξει της λέω, δεν είσαι και η πρώτη που παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα και γδύσου.

Αρχίζει τα έτσι και τα αλλιώς και έρχεται σε οργασμό 7 φορές. Ευτυχώς δε φώναζε πολύ και δε μας πήραν χαμπάρι.

Οταν ντύθηκε της λέω και τώρα πηγαίνετε δεσποινίς. Την επόμενη φορά να είστε πιο σεμνα ντυμένη παρακαλώ, ορίστε μας, τα πετάξαμε όλα έξω σα δε ντρεπόσαστε. Κάτι σαν εσάς διαλύουν σπίτια και χαλάνε οικογένειες.

Με το που έφυγε η Ρωσίδα, μπήκε η γραμματέας και πέφτει στα γόνατα και με παρακαλάει να την πηδήξω. Τις λέω φτιάξε μου ένα καφέ και θα σε βολέψω και σένανε.

Και ενω έπινα τον καφέ που μου έφτιαξε, αυτή άρχισε τα δικά της. Σιγά της λέω θα μου χύσεις τον καφέ. Και τσαντίζομαι και την πετάω έξω με τις κλωτσιες.

Σταδιάλα, ουτε ενα καφε δηλαδή να μη μπορεί να πιει κανείςχαχαχα ρε τι θυμηθηκα τώρααα!


duracell...........Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!



talos43......................να χαθείτε ρε....κοροιδεύετε τον κόσμο....γι αυτό και εγώ δεν σας γράφω τι συνέβη στο παράρτημα των γραφείων της εταιρείας μου στο μονακό , κατά την διάρκεια του ραλλύ F1 , στην προεδρική σουίτα που έχω φτιάξει δίπλα από το γραφείο για να ξεκουράζομαι μετά τα διάφορα meetings με τον αλβέρτο,γιατί θα μου πείτε ότι λέω ψέμματα.....εκεί να σκάσετε από περιέργεια.... 2funny


ass filler.............Διαισθάνομαι ότι τα ποστ έχουν μπει σε χρονική αταξία ..

Κοινώς και άκρως λογικά :

Πρώτα ο φίλος Enforcer έστειλε για βρούβες την Ρωσίδα ή οποία από τον καημό της έμαθε καλά ελληνικά και θέλησε να μπει στο δημόσιο με πρόεδρο επιτροπής τον φίλο Duracell….και αφού γαμήθηκε και με τον πρόεδρο χωρίς προκοπή ..Ταξίδεψε στο μακρινό Μονακό με Eagean (39 €) και
Κατέληξε να την παίρνουν τρενάκι ο talos43 με τον πρίγκιπα Αλβέρτο…

Ουφφφ…Μπήκε σειρά…  Grin



το τελευταίο πόστ του ass filler.....μεγαλειώδης σύμπτυξη ιστοριών.....ίσως το πιο 'απαιχτο.....ακόμα γελάω...... :2funny:
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
    Ο pitsi δεν παιζεται αλλα και ο germaon με τον lakis33 ειναι γαμησετα.......αν τους δινοταν η ευκαιρια,θα μας στελναν στη Γιαρο κατευθειαν με μενα τον latex τον arion τον zero στα κουπια και τον anal στο τιμονι......
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
κοιτα που δεν ασχοληθηκα τοσο με το σαιτ προεκλογικα και εχασα τον απιστευτο τυπο τον germaon (germano σε αναγραμματισμο) να τον διαβασω λαιβ κριμα ειχα μονο τον λακις33 ζηταω ταπεινα συγνωμη ελπιζω σε 18 μηνες που θα ξανεχουμε εκλογες να τον απολαυσω πραγματικα και λαιβ. Λυπαμαι για τον παππου μου που πολεμησε με τον ΕΛΑΣ τους γερμανους και δεν αφησε τους προγονους του εν λογω "συναγωνιστη" να νικησουν....
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εχω χασει τοσα πολλα επεισοδια κατα την 3μην απουσια μου ρε πουστη?για ονομα του θεου...μπουχααχαχαχαχαχχαχααχχαχ
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εχω χασει τοσα πολλα επεισοδια κατα την 3μην απουσια μου ρε πουστη?για ονομα του θεου...μπουχααχαχαχαχαχχαχααχχαχ
Πότε γύρισες ρεεεε???μπουαχαχαχαχα!!!

Welcum back!!:)
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πότε γύρισες ρεεεε???μπουαχαχαχαχα!!!

Welcum back!!:)
ειμαι καμια 15αρια-20 μερες εδω αδερφε μου gangstaXZ αλλα ειχα και παλι δουλειες..σημερα εβλεπα κατι πμ μου και σε μελετουσα η αληθεια...και να  που ανταμωσαμε!!!μου χαχαααχχααχχα
καλως σε βρηκα αδερφε...εδω θα μαστε...πολλες αλλαγες βλεπω και το χω χασει λιγο η αληθεια!!!
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.434
Like
19
Πόντοι
16
Όλοι νόμισαν ότι τελικά βρήκες αυτό που psaxneis  :grin:

αλλά πλανήθηκαν....

welcome back  ;)
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όλοι νόμισαν ότι τελικά βρήκες αυτό που psaxneis  :grin:

αλλά πλανήθηκαν....

welcome back  ;)
χαχαχαχαχ να σαι καλα ρε μαν...καλως σε βρηκα κι εσενα...μηπως να κανω ενα θρεντ με θεμα την επιστροφη μου...μπουχαχααχαχαχαχαχαχα
ψωφαω να παω τσαρκα και να επιστρεψω με αναφορα αλλα πρεπει να δω και την δικια μου ρε γμτ......
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αφιερώνω ποίημα για την επιστροφή του ασώτου!!

Σαν άλλος Οδυσσέας ταξιδεύεις..
την Ιθάκη των μπουρδέλων συ γυρεύεις?
..μήπως ήσουν στου παραδείσου την αυλή?
..μπας κι'ένας έρωτας σου τρώει το καυλί??
γιατί έκανες ταξίδια..
και μας έγραψες στ'αρχίδια?
δε σου λείψαμε καθόλου..
κυνηγέ του ωραίου κώλου?
σε ζητάνε οι πουτάνες,
άδειες έχουν τις λεκάνες..
και αρχίζουν ερωτήσεις,
γύρω απ'τις δικές σου στύσεις:

-"psaxnw που πας?"
-"πόρνες θα πάω στα καράβια!"..

..μουνιά σκίζω στο Ρίμινι
κι'ήταν η απουσία τρίμηνη!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Φαίνεται πως ο germaon έχει την τιμητική του σ' αυτό το thread!!! :rockon:

Ωστόσο, τα μέλη περιορίζονται μόνο στα ποστ του που σχετίζονται με τα πιστεύω του, τα οποία, επειδή διαφέρουν από το μέσο όρο, γίνονται αντικείμενα έντονου σχολιασμού...

Εγώ θα αναφερθώ στο ακόλουθο ποστ του germaon, το οποίο όταν διάβασα, έσκασα στα γέλια:

"Χθες για μια ακόμα φορά ήμουνα στημένος στο γνωστό σημείο στην Αχαρνών (έξω από το 85) και περίμενα μήπως ξαναπεράσει η Κλάρα-Λεϊλά . Τζίφος. Αποφασίζω να φύγω. Ανεβαίνω τη Φωκαίας και βγαίνω Φυλής. Και τότε συνέβη κάτι περίεργο . Το όργανό μου αρχίζει να κουνιέται πάνω-κάτω. Τρόμαξα . Τί συνέβαινε? Τελικά κατάλαβα πως κάπου κοντά πρέπει να είναι κάποιο άτακτο πορνίδιο που θέλει τιμωρία. Η τσαπού έχει μετατραπεί σε ανιχνευτή πορνιδίων. Πάλλεται όταν βρεθεί κοντά σε ...πηγή κάβλας. Όπως οι ραβδόμορφοι ανιχνευτές νερού που αρχίζουν να πάλλονται όταν υπάρχει νερό. Στην αρχή λέω , ότι θα πλησιάζω στο Σοφάκι  , και κατευθύνθηκα δεξιά προς το 54. Όμως οι παλμοί ελαττώνονταν . Ξαναγυρνώ στο αρχικό σημείο και κατευθύνομαι στα σπίτια  αριστερά. Μόλις πλησίαζα την περιοχή της Αλεξάνδρας, της Χριστίνας , η τσαπού αρχίζει να πάλλεται σε απίστευτο ρυθμό. Κουνιόταν όλο το σύστημα, τσαπού, εσώρουχο, βερμούδα, μπανάνα μέσης. Και ξαφνικά η τσαπού στρίβει και δείχνει το σπιτάκι της Φυλής 84 Α με την μπλε πόρτα. Άλλο ένα ιστορικό σπίτι για μένα γιατί εκεί πρωτοπήδηξα την Ναταλάρα  (νυν Διδύμου 18 πρώτη βάρδια). Μπαίνω στο σπίτι της Φ84 και όντως , ο ανιχνευτής δεν έκανε λάθος! Πέτυχα το Αννάκι, που το πήδαγα στο ίδιο σπίτι όπως και στο Αντελλόσπιτο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. 23 χρονών από την Πολωνία. Το απόλυτο κουκλί. Θυμάμαι κάποτε έβγαινε στο σαλόνι με υπόκλιση! Απίστευτη. Την τίμησα. Περισσότερα σε λίγο στις κριτικές!

Πιο παλιά την αναζητούσα στο σάιτ. Δείτε το περσινό ποστ μου!
"

Βλέπετε τί χάνετε για να μη διαβάζετε το "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!"  :rockon:
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.434
Like
19
Πόντοι
16
[size=10pt]Η όλη ιστορία αφιερωμένη στον κύριο Φίλιππο Συρίγο. Τον αδέκαστο , απαράμιλλο και πάνσοφο κριτή πάντων των ανθρώπων! Δεν πειράζει Φιλιππάκο μου. Θα σου περάσει. Ξιδάκι! Γεγονός είναι ότι η σούπερ Κατερινάρα μας, η Κατερίνα των Ελλήνων και (κυρίως) η Κατερίνα του Δαφνοστεφανωμένου Θρύλου των γηπέδων  δικαιώθηκε! Η Κατερίνα ενίκησε! Ο αγώνας νίκησε! Ταπεινωμένη , εξεφτελισμένη , προδομένη από τους μέχρι πριν χειροκροτάκηδες και αποθεωτάκηδές της (που στις νίκες έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί της) , κόντεψε να χάσει τη ζωή της ή και να ακρωτηριαστεί σε ένα τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα( μαζί με τον Υιό του Ανέμου , Κωνσταντίνο Κεντέρη ) στην προσπάθειά της να φανεί αντάξια του Ολυμπιακού Πνεύματος και να παρευρεθεί στον έλεγχο ντόπινγκ  . Και τα γλοιώδη όντα ( σύμπας ο δημοσιογραφικός κόσμος , πλην του Τιτάνα της Δημοσιογραφίας Σωκράτη Γκιόλια )  ,ενώ οι αθλητές έδιναν την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή τους , άρχισαν να φωνάζουν  «Σταύρωσον αυτούς» , λησμονώντας την απαράμιλλη προσφορά των  και καταδεικνύοντας σε όλους  ότι δεν σέβονται ούτε και αυτήν την ανθρώπινη υπόσταση! Αμ, υπάρχει όμως το μάτι της δικαιοσύνης το οποίο τα «πανθ’ορά». Μετά τη Σταύρωση, υπάρχει η Ανάσταση!  Και ο μεν Κεντέρης δικαιώθηκε στον τελικό παρωδία των Ολυμπιακών του 2004, όταν ο περήφανος ελληνικός λαός γελοιοποίησε την «κούρσα» , φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Κεντέρη και ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ  του το Αληθινό Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο! Όχι το μετάλλιο της Γιάννας ,αλλά του Ολυμπιακού ιδεώδους! Τώρα ήρθε η σειρά της Κατερίνας να δικαιωθεί. Και ποιός να φανταζόταν με τί τρόπο θα δικαιωνόταν! Με ένα Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο ! Το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα απονεμηθεί σε μια τελετή που θα λάβει χώρα στο Γήπεδο Καραϊσκάκη , σήμα κατατεθέν της Δικαιοσύνης στον αθλητισμό, της Λεβεντιάς και του Ευ Αγωνίζεσθαι! Σήμα κατατεθέν επίσης του Πειραιά , της θάλασσας και...της αρμύρας ! Κατάλαβες Φιλιππάκο μου? Έτσι, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ! Τράβα να βρεις τρύπα να κρυφτείς τώρα , και πού είσαι ... η εκδίκηση δεν ολοκληρώθηκε ακόμα! Θα ολοκληρωθεί όταν ο Σωκράτης Γκιόλιας θα πάρει το βραβείο Πούλιτζερ, αφήνοντάς σου  το...γνωστό πούλιτζερ που παίρνεις πάντα! Άντε γεια ! Για να μην είμαι πολύ κακός όμως, θα σου στείλω στο γραφείο σου το τελευταίο τεύχος της «Σούπερ Κατερίνας» . Να έχεις να διαβάζεις (μέχρι εκεί άλλωστε φτάνει το νοητικό σου επίπεδο)  Συμβολικό δώρο!  Και στον στίβο και στην μπάλα , στο... λούτσο μας καβάλα!

Κοπέλα μπες στ’αμάξι μου στο Φάληρο να πάμε , της Κατερίνας το χρυσό
να το χαρείς να το χαρώ – να το χαρείς να το χαρώ
Πάμε στου Καραϊσκάκη και αυτήν την Κυριακή
Να χαρούμε πανηγύρι κι Ολυμπι-κι Ολυμπιακή ψυχή
[/size]

όσο κι αν διαφωνεις μαζί του, ο άνθρωπος ωρες-ώρες.... ζωγραφίζει  :grin:
 

Επισκέπτης
Φαίνεται πως ο germaon έχει την τιμητική του σ' αυτό το thread!!! :rockon:

Ωστόσο, τα μέλη περιορίζονται μόνο στα ποστ του που σχετίζονται με τα πιστεύω του, τα οποία, επειδή διαφέρουν από το μέσο όρο, γίνονται αντικείμενα έντονου σχολιασμού...

Εγώ θα αναφερθώ στο ακόλουθο ποστ του gernaon, το οποίο όταν διάβασα, έσκασα στα γέλια:

"Χθες για μια ακόμα φορά ήμουνα στημένος στο γνωστό σημείο στην Αχαρνών (έξω από το 85) και περίμενα μήπως ξαναπεράσει η Κλάρα-Λεϊλά . Τζίφος. Αποφασίζω να φύγω. Ανεβαίνω τη Φωκαίας και βγαίνω Φυλής. Και τότε συνέβη κάτι περίεργο . Το όργανό μου αρχίζει να κουνιέται πάνω-κάτω. Τρόμαξα . Τί συνέβαινε? Τελικά κατάλαβα πως κάπου κοντά πρέπει να είναι κάποιο άτακτο πορνίδιο που θέλει τιμωρία. Η τσαπού έχει μετατραπεί σε ανιχνευτή πορνιδίων. Πάλλεται όταν βρεθεί κοντά σε ...πηγή κάβλας. Όπως οι ραβδόμορφοι ανιχνευτές νερού που αρχίζουν να πάλλονται όταν υπάρχει νερό. Στην αρχή λέω , ότι θα πλησιάζω στο Σοφάκι  , και κατευθύνθηκα δεξιά προς το 54. Όμως οι παλμοί ελαττώνονταν . Ξαναγυρνώ στο αρχικό σημείο και κατευθύνομαι στα σπίτια  αριστερά. Μόλις πλησίαζα την περιοχή της Αλεξάνδρας, της Χριστίνας , η τσαπού αρχίζει να πάλλεται σε απίστευτο ρυθμό. Κουνιόταν όλο το σύστημα, τσαπού, εσώρουχο, βερμούδα, μπανάνα μέσης. Και ξαφνικά η τσαπού στρίβει και δείχνει το σπιτάκι της Φυλής 84 Α με την μπλε πόρτα. Άλλο ένα ιστορικό σπίτι για μένα γιατί εκεί πρωτοπήδηξα την Ναταλάρα  (νυν Διδύμου 18 πρώτη βάρδια). Μπαίνω στο σπίτι της Φ84 και όντως , ο ανιχνευτής δεν έκανε λάθος! Πέτυχα το Αννάκι, που το πήδαγα στο ίδιο σπίτι όπως και στο Αντελλόσπιτο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. 23 χρονών από την Πολωνία. Το απόλυτο κουκλί. Θυμάμαι κάποτε έβγαινε στο σαλόνι με υπόκλιση! Απίστευτη. Την τίμησα. Περισσότερα σε λίγο στις κριτικές!

Πιο παλιά την αναζητούσα στο σάιτ. Δείτε το περσινό ποστ μου!
"

Βλέπετε τί χάνετε για να μη διαβάζετε το "Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!"  :rockon:
πραγματικα the best of the best ποστ του germaon!!!!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Η καλπάζουσα φαντασία του φίλου enforcer, χάρισε την ακόλουθη πινελιά στο thread "Καύσωνας":

Το ασανσέρ θα λειτουργει με εφεδρική γεννήτρια η οποία θα δώσει σπινθήρα σε 8κύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα αεροσκάφους, καλά κρυμμένο στο πάτωμα. Το όλο σετ ανελκυστήρα-ebony-enforcer θα μεταφερθεί ωσαν ελικοφόρο αεροσκάφος άμεσα-αβάδιστα σε απόμερη παραλία δια τα περαιτέρω.

Αμα θέλετε ελάτε και εσεις αλλα δώστε μου 2-3 ωρίτσες να πιω ένα ποτάκι με το μωρό και να μιλήσουμε για το μέλλον μας


Αναλυτικότερα, www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,11388.75/lang,el]εδώ[/url]
 
OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.482
Like
11
Πόντοι
166
ρε μαγκες....εχει κανεις υποξη του...ειτε απο επμειρια ειτε απο πολυ καλη πηγη για 30αρες ή 40αρες που πληρωνουν νεουσ να τις γαμησουν...ειτε με πληρωμη..ειτε οχι..δεν με χαλαει...???
απαντηστε οσοι ξερουν..σασ παρακαλω
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Απολαυστική η περιγραφή του lakis33, στο thread "τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;"

1.Φυλή. Να είναι Λευκή. Ακόμη κι αν ανήκει στη Λευκή Φυλή μεν, αλλά έχει πολύ σκούρο δέρμα σε συνδιασμό με πολύ μαύρο μαλλί κατσαρό που θυμίζει αραπίνες, δεν μου κάνει, όπως δεν μου κάνουν και γενικώς όλες οι έγχρωμες-Ασιάτισες κτλ.
2.Διάπλαση σώματος. Υπέρβαρες απορρίπτονται.
3.Ύψος. Να μην είναι πολύ κοντή.
4.Ντύσιμο.Αν φορά μαύρα ή κόκκινα all star, άρβυλα , μαύρες υφασμάτινες μπαλαρίνες με μπαρέτα ή αυτά τα στενά αθλητικά μποτάκια που δένουν με κορδόνια μέχρι πολύ ψηλά και μοιάζουν με οδηγού αγώνων αυτοκινήτου ή 2σολα αθλητικά ή αν κρατά ταγάρι αντί τσάντας, ή φορά έθνικ φούστες (ινδικές κτλ) απορρίπτεται ακόμη κι αν έχει τα χαρακτηριστικά της Elle Mac Pherson ή της Σύλβια Σαίντ.

[size=12pt]Από εκεί και πέρα αν είναι για πούτσο μου κάνει. Αν είναι για γκόμενα θέλει κι άλλα τέστ![/size]


Ειδικά η τελευταία φράση, όλα τα λεφτά!!! :rockon:
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Απολαυστική η περιγραφή του lakis33, στο thread "τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;"

1.Φυλή. Να είναι Λευκή. Ακόμη κι αν ανήκει στη Λευκή Φυλή μεν, αλλά έχει πολύ σκούρο δέρμα σε συνδιασμό με πολύ μαύρο μαλλί κατσαρό που θυμίζει αραπίνες, δεν μου κάνει, όπως δεν μου κάνουν και γενικώς όλες οι έγχρωμες-Ασιάτισες κτλ.
2.Διάπλαση σώματος. Υπέρβαρες απορρίπτονται.
3.Ύψος. Να μην είναι πολύ κοντή.
4.Ντύσιμο.Αν φορά μαύρα ή κόκκινα all star, άρβυλα , μαύρες υφασμάτινες μπαλαρίνες με μπαρέτα ή αυτά τα στενά αθλητικά μποτάκια που δένουν με κορδόνια μέχρι πολύ ψηλά και μοιάζουν με οδηγού αγώνων αυτοκινήτου ή 2σολα αθλητικά ή αν κρατά ταγάρι αντί τσάντας, ή φορά έθνικ φούστες (ινδικές κτλ) απορρίπτεται ακόμη κι αν έχει τα χαρακτηριστικά της Elle Mac Pherson ή της Σύλβια Σαίντ.

[size=12pt]Από εκεί και πέρα αν είναι για πούτσο μου κάνει. Αν είναι για γκόμενα θέλει κι άλλα τέστ![/size]


Ειδικά η τελευταία φράση, όλα τα λεφτά!!! :rockon:
Τι κρίμα που τον χάσαμε, ε?
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.901
Like
15
Πόντοι
66
σφυροκοπημα!!!

αραγε αυτες που απορριπτει ο λακης μετα βδελυγμιας θα τις θελει ο θεοβασιλης...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom