επισκεψη στα μαυρα ματια ,μεθυσμενος οπως ημουν με αρπαξε μια μαυρη.μου λεει 40 πηδημα,πιπα της λεω με 10.συμφωνησε.φερνει την καποτα αι ξεκινησαμε.το ερωτημα μου.υπαρχει περιπτωση να εβαλε χρησιμοποιημενη καποτα?στο τελος της λεω φερε μου την πεταξω,ασε μου απαντα θα την πεταξω εγω και φυγε εσυ πρωτα να μη μας δουν μαζι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
'Τα Μαύρα Μάτια' κωλόμπαρο Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 26K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Που ειναι τα μαυρα ματια???? Εχει καλο φαι??? η μονο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Eνας τρωει 10 πεθαινουν..Που ειναι τα μαυρα ματια???? Εχει καλο φαι??? η μονο
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια πηγα σε ενα κωλομπαρο μια γκομενα μου πηρε πιπα με καποτα αλλα ημουν ντιρλα και δεν ελεγξα την καποτα αν ηταν ενταξει.υπαρχει περιπτωση να ηταν μεταχεισρισμενη??
lamogio12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
μπορει τυπε να την ειχε γαμησει κανενας ποιο πριν..και μολις τελειωσαν το πηρε το βαλε στην τσεπη της για τον επομενο
για φαντασου να ηταν και χυμενη κιολας..διπλο το κακο!!
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
παιζει τυπε ειναι η γνωστη πουστια που κανουν οι καριολες αμα σε βρουν εαυλωτο κανε καμια εξεταση σε κανα τριμηνο να δειςρε παιδια πηγα σε ενα κωλομπαρο μια γκομενα μου πηρε πιπα με καποτα αλλα ημουν ντιρλα και δεν ελεγξα την καποτα αν ηταν ενταξει.υπαρχει περιπτωση να ηταν μεταχεισρισμενη??
Διαγραμμένο μέλος 151743
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
τις αποστειρωνουν παντως σιγουρα
για φαντασου να ηταν και χυμενη κιολας..διπλο το κακο!!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ενταξει καλα κανεις και ρωτας,μην χαλιεσε,λογικο ειναι να γελασουμε αρχικα,κοιτα φιλαρακι μην εχεις ανησυχιες κομπλε ηταν η καποτα ;)ρωταω ρε παιδια αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο.μην αρχιζετε τις ειρωνιες αμεσως.
ευχαριστω για την υποστηριξη φιλε.ειχε η γκομενα το χαρτι μαζι της , ηταν λαδωμενη η καποτα.απλα με παραξενεψε γιατι της λεω δωσε μου να την πεταξω και μου λεει ασε θα την πεταξω εγω.το ρισκαρουν ομως και αυτες να τις ξαναχρησιμοποιουν??
kavropa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια πηγα σε ενα κωλομπαρο μια γκομενα μου πηρε πιπα με καποτα αλλα ημουν ντιρλα και δεν ελεγξα την καποτα αν ηταν ενταξει.υπαρχει περιπτωση να ηταν μεταχεισρισμενη??
δεν μας λες καλυτερα σε ποιο μαγαζι γινονται τετοια σκηνικα....?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
επρεπε να της τον δωσεις ακαποτο,να μην ειχες τετοιες ανησυχιες..ευχαριστω για την υποστηριξη φιλε.ειχε η γκομενα το χαρτι μαζι της , ηταν λαδωμενη η καποτα.απλα με παραξενεψε γιατι της λεω δωσε μου να την πεταξω και μου λεει ασε θα την πεταξω εγω.το ρισκαρουν ομως και αυτες να τις ξαναχρησιμοποιουν??
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Την ειχε πανω της η την πηρε απο αυτες που ηταν απλωμενες στην πισω αυλη?
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
σε λαδοκολα την ειχε τυλιγμένη?ευχαριστω για την υποστηριξη φιλε.ειχε η γκομενα το χαρτι μαζι της , ηταν λαδωμενη η καποτα.απλα με παραξενεψε γιατι της λεω δωσε μου να την πεταξω και μου λεει ασε θα την πεταξω εγω.το ρισκαρουν ομως και αυτες να τις ξαναχρησιμοποιουν??
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τι είναι ρε οι καπότες? Τις κρεμάνε σα τις πετσέτες και όποια έχει βάρδια πάει την πέρνει και όταν τελειώσει την κρεμάει πίσω???ρε παιδια πηγα σε ενα κωλομπαρο μια γκομενα μου πηρε πιπα με καποτα αλλα ημουν ντιρλα και δεν ελεγξα την καποτα αν ηταν ενταξει.υπαρχει περιπτωση να ηταν μεταχεισρισμενη??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 13K
?
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 17K