καλιμερα σε ολουσ τουσ λατρεισ τον παραδεισενιον σλαβοκοριτσον!!!
εχθες σε μια μοναδικι και ανεπαναλιπτι μπουρδελοεξορμισι με εκτεκτουσ σινεμπουρδελιαριδεσ skido,gangstaxz,παθος για τι γινεκα,και kanonieri και καθος κατευθινομασταν στα δισβατα μονοπατια του ζαπειου....οστε να μιισουμε τον παθισμενο εραστι στα δροσερα σοκακια του εροτα παθενουμε ενα γερο ταρακουνιμα στο γονιακο κλαμπ στο τερμα τισ φιλελινον!
ατακτα ξεβρακοκεφαλα σλαβοκοριτσα εθεαθιν στο νιχτερινο μαγαζι οστε ι λιπιντοσ εμασ τον μπουρδελιαριδον να ανεβει στο αποκοριφομα!ακομα πιο ισχιρι δοσι και απο σπερματορμονι(ι ορμονι που εκρινουν οι μπουρδελιαριδες οστε να ιποταξουν τισ ατιθασες ιεροδουλες)!
ι καυλα λοιπον αρχιζει να βαραει κοκινα και τα βλεματα μασ να αντικρουονται πανο στισ καυτεσ σλαβεσ!ι σελα απο το λαγνο μιχανοκινιτο οχιμα μου γεμισε απο αναβραζουσα σπερματοιγρασια που εκεγε σαν το ραβδι του διαβολου!
ο "παθοσ για τιν γινεκα" ο ενασ και μοναδικοσ δικαστισ και κριτισ του θιλικου γενουσ,ενασ απεριγραπτοσ αλλοσ οδισεας που σαγινευει με το πορνολεγειν του και το εροτικο του βλεμα τισ απανταχου καθιμερινεσ πορνεσ(τισ διπλανισ πορτασ) αλλα και ιεροδουλες!
ι τεστοστερονι του τιν ορα που αντικρισαμε τισ καλονες σλαβες χτιπισε λιμιτ απ και κινδινευσε να φαει τα μουτρα του πανο σε ενα πεζοδρομιο!!!!μπουαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
εμ δεν οδιγαμε με το κεφαλι γιρισμενο προσ τα πισο...λιγο δισκολο...εοσ αδινατον
οι σιρινεσ ομοσ δεν μασ πιραν τα μιαλα καθοσ ι αποστολι μασ ιταν ι μιισι του παθουσ στο χορο του ζαπειου...
φτανουμε λοιπον και εγινε ι μιισι!
ο παθος βαπτιστικε στα σκοτινα και αλοπροσαλα μονοπατια του δροσερου σιντριβανιου!
και τορα λεμε τι να κανουμε μετα τιν βολτα στα δροσερα μεροι???
παμε στιν φιλελινον για σλαβοκοριτσα!
οριστε λοιπον τα αποτελεσματα!!!!!
ιδου χιστεσ....να επισιμανο ποσ τα πορνιδια ιταν σερβεσ και ιταν λικιοπαιδα σε εκδρομι τουσ στιν μπουρδελιαρα αθινα!
ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΓΙΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ GREEKLOVER ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!RESPECT!!!!
επισισ τα πορνοσιχαριτιρια μου στο πορνορεπορτε γκανκ για τιν τρομερι του σινισφορα σε αυτα τα ντοκουμεντα...
παρακατο θα δειτε ατακτα και τριφερα μπουτακια απο μια σερβα!
τιφλα να εχουν οι ελεινιδες!!!ξεροχινο!!!!