Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για «υπηρεσίες» (τσατσάδες/τσάτσους)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Τη γνωστή Εύα δεν την πολυσυμπαθώ κυρίως για το τζέρτζελο που δημιουργεί και γιατί την ψιλο-λέει σε όσους δεν ψωνίζουν, οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι είναι μια κατηγορία μόνη της. Ίσως είναι και η μόνη που μπορεί να πείσει κάποιον να περάσει στο δωμάτιο.
Ατάκα της που μου άρεσε την Παρασκευή που βρέθηκα τυχαία  :rolleyes: στο Φυλής 71Β: "Νέλη, μια κοπέλα που ξέρει πραγματικά γιατί βρίσκεται στο μπουρδέλο". Η Νέλη www.bourdela.tv/content/view/470/225/#jreview_6006]μετριότατη[/url] βέβαια, αλλά άλλη ιστορία αυτή.
Σε αντίθεση με την καπάτσα, επικοινωνική, έξυπνη (και MILF :knockinb: φυσικά) Εύα η ηλικιωμένη υπηρεσία του γειτονικού 71Α. Μερικές σαν να έχουν υπογράψει συμβόλαιο ρε παιδί μου ότι δεν θα πουν άλλες λέξεις εκτός των "καθίστε, η κοπέλα είναι στο δωμάτιο" και το ποιηματάκι "ελεύθερα πιασίματα κλπ κλπ.". Όταν ρώτησα το όνομα της κοπέλας για να σιγουρευτώ ότι ήταν η Μπάρμπαρα, βραχυκύκλωσε, στράβωσε λίγο και απάντησε στην απλή αυτή ερώτηση σε 8 δευτερόλεπτα...

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Τη γνωστή Εύα δεν την πολυσυμπαθώ κυρίως για το τζέρτζελο που δημιουργεί και γιατί την ψιλο-λέει σε όσους δεν ψωνίζουν, οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι είναι μια κατηγορία μόνη της. Ίσως είναι και η μόνη που μπορεί να πείσει κάποιον να περάσει στο δωμάτιο.

οτι το κατεχει το μπλα μπλα ειναι γεγονος αλλα αμα σε παρει πρεφα οτι δεν θα περσεις οι ατακες ειρωνιας που σου πεταει ειναι για να τη κραζεις

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γράφω για να καταγγείλω μια Κωλο-τσατσά ...Συγκεκριμένα αυτή που ήταν Στο Φυλής 71 το επάνω, την παρασκευή το απόγευμα(και μπορεί να είναι ακόμα)....Είναι μια με σκούρο κόκκινο μαλλί με χωρίστρα,και με γυαλιά με μαύρο κοκκάλινο σκελετό(τα σοφιστικέ),και μιλάει σπαστά ελληνικά(όπως τα μιλάνε η βουλγάρες).
...(για να μην πώ Πίσσα και πούπουλα)!!

Συνάδελφε Gkomenios να σε πληροφορήσω ότι η συγκεκριμένη τσατσά με τα παραμορφωμένα χείλη από τις πολλές πίπες που έκανε στα στριπτηδάδικα (γεννιά 1995) έχει και ένα σκυλάκι κανίς που το βγάζει βόλτα στη Φυλής (κάπου κοντά στο 71 μένει) πριν πιάσει βάρδυα (γύρω στις 17.00΄΄). Του έχει μεγάλη αδυναμία  :grin: :grin: :grin:

Προσοχή !!! ...δεν εννοώ να κάνεις ζημιά στο σκυλάκι. Αμαρτία είναι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συνάδελφε Gkomenios να σε πληροφορήσω ότι η συγκεκριμένη τσατσά με τα παραμορφωμένα χείλη από τις πολλές πίπες που έκανε στα στριπτηδάδικα (γεννιά 1995) έχει και ένα σκυλάκι κανίς που το βγάζει βόλτα στη Φυλής (κάπου κοντά στο 71 μένει) πριν πιάσει βάρδυα (γύρω στις 17.00΄΄). Του έχει μεγάλη αδυναμία  :grin: :grin: :grin:

Προσοχή !!! ...δεν εννοώ να κάνεις ζημιά στο σκυλάκι. Αμαρτία είναι

:think: Λέτε άν πάω το δικό μου το γαμίκουλα για να της το πηδήσει, να αρχίσει να λέει το ποίημα, ντόγκυ στυλ, ελευθερα πιασίματα κλπ και μετά να μου ζητάει και 20 σκυλοευρώ?
:2funny: :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δράττωμαι της τάσης που καταγράφεται για τις τσατσάδες και ανοίγω αυτό το νέο νήμα για τακτική ενημέρωση.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δράττωμαι της τάσης που καταγράφεται για τις τσατσάδες και ανοίγω αυτό το νέο νήμα για τακτική ενημέρωση.
Ρε τι με βαζεται να κανω ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δηλαδη στις τσαρκες να γραφω:

Κασσανδρας 3 :Η Λιτσα
Δροσοποπουλου 95 : ο Βασιλης

και παει λέγοντας ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Στόχος του παρόντος είναι να αναδείξει το ενδεχόμενο αξιογάμητων τσατσάδων, πέρα από το μαύρισμα που είναι η συνηθέστερη αιτία αναφοράς προς αυτές.

Ενδεικτικά, θα γούσταρα πολύ τη τσατσα που ήταν στο Studio Paradise κάποιο βράδυ τη περασμένη εβδομάδα... δεν θυμάμαι λεπτομέρειες...

Αν νομίζετε ότι θα πρέπει να συγχωνεύσουμε τα threads, ας τα συγχωνεύσουμε.

Φοβερή τοποθέτηση!

Ρε τι με βαζεται να κανω ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δηλαδη στις τσαρκες να γραφω:

Κασσανδρας 3 :Η Λιτσα
Δροσοποπουλου 95 : ο Βασιλης

και παει λέγοντας ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
λοιπον  μου συνέβη την  περασμένη Δευτερα το εξής
Πάω το πρωι   Στο Κων 61  που είχε λεει την Ευα  :tits:
Αλλά βγαίνει η ( τσατσα ?) και μου λεει  "Συγκνουώμη,  κουπέλα δην έκι ερτι ακουόμα"
ΟΚ- the pull- νομιζω ότι εκεινο το πρωι η Ευα  πήγε στο Φ 104  κλπ
Το θέμα είναι ότι αυτή που ανοιξε και  τα είπε ήταν  ένα γλυκύτατο- ανασφαλες ευγενέστατο  ρωσικο προμιλφ
με 7 αρια ,  :tits: αν είδα καλα-- αλλά δεν ήθελε πολλα πολλα-- οπότε ντράπηκα και δεν ρώτησα περαιτέρω .. :think:
Ξέρουμε τί ήταν η νεαρά πρωινή υπηρεσία  :rolleyes: της Δευτέρας πρωί στο Κ 61 - Αρτεμις?! :)
η / και αν  εργάζεται ?

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μηπως καποιος ξερει για την μουναρα τσατσα που ηταν αυτες τις μερες στο Αλκιβιαδου 16γ,μελαχροινη,45-47,καλοντυμενη,πεντακαθαρη,με ωραια πιασιματα,φοραει και γυαλια,τι μουναρος ηταν αυτος παναγια μου?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Απ! Εδώ είμαστε.
Καταγγέλω την ανάρμοστη συμπεριφορά της τσατσάς στο Κωλο-κυνθούς 38Α. Είναι αυτή η μέγαιρα που παίζει απογεύματα.
Αφού λοιπόν καθόμασταν σαν καλά παιδάκια και μας έδειξε το μπαζοτεμάχιο, πάει να φύγει ένας συναγωνιστής κι αυτή απ'τα νεύρα της του'ριξε την πόρτα ΜΠΑΠ στα μούτρα!
Το παλικάρι της ζήτησε το λόγο κι αυτή η ανάγωγη το ξανάκανε!
Κανονικά έπρεπε να την αρχίσει στα μπουκέτα αλλά έφυγε ο τύπος τι να'κανε...
Εμπάργκο λοιπόν στο πορδελόσπιτο (ούτως ή άλλως σάβρες φέρνει). :blowup:
Έχω και ακόρεστο μάρτυρα να στηρίξει τα βυζολεγόμενά μου!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Απ! Εδώ είμαστε.
Καταγγέλω την ανάρμοστη συμπεριφορά της τσατσάς στο Κωλο-κυνθούς 38Α. Είναι αυτή η μέγαιρα που παίζει απογεύματα.
Αφού λοιπόν καθόμασταν σαν καλά παιδάκια και μας έδειξε το μπαζοτεμάχιο, πάει να φύγει ένας συναγωνιστής κι αυτή απ'τα νεύρα της του'ριξε την πόρτα ΜΠΑΠ στα μούτρα!
Το παλικάρι της ζήτησε το λόγο κι αυτή η ανάγωγη το ξανάκανε!
Κανονικά έπρεπε να την αρχίσει στα μπουκέτα αλλά έφυγε ο τύπος τι να'κανε...
Εμπάργκο λοιπόν στο πορδελόσπιτο (ούτως ή άλλως σάβρες φέρνει). :blowup:
Έχω και ακόρεστο μάρτυρα να στηρίξει τα βυζολεγόμενά μου!
Καλα αμα μου το εκανε εμενα, δεν παιζει να ξαναβγαινε απο εκει η καριολα  :2on1: :2on1: :2on1:
Το 100 και το 200 θα εφερνα να τη μαζεψει!
Και να φανταστειτε φιλτατοι τυποι μου, οτι ημουν με το 20αρι στο χερι να τεσταρω το καμπυλογραμμο μπαζακι που μου γυαλισε. Αλλά μπαινεις εκει μεσα???

Τυπε σε πιο ξεχασμενο θρεντ δεν μπορουσες να το βαλεις? :grin:
Ριξε ρε μια κριτικη για Γιαννορανια τοτε που την ειχες γαμησει και εξιστορεις και το περιστατικό της προηγουμενης εβδομαδας, σαν τσοντα μεσα στην κριτικη  :dancing: :dancing: :tits: :tits: :zfuck: :zfuck:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Όλοι πλέον στο site γνωρίζετε τον τύπο της γυναίκας που με καβλώνει (ηλικία: 60+, όσο μεγαλύτερη - τόσο το καλύτερο, φούστα και φυσικά άφθονα κοσμήματα).
Στις στουντιότσαρκές μου παρατηρώ ότι όσον αφορά τις τσατσάδες, μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 15% πληρούν έστω και ένα από τα απαιτούμενα προσόντα.
Για να μη δυσκολευτώ λοιπόν αύριο (έχουν και απεργία οι συγκοινωνίες), ζητώ από τα μέλη που έχετε πάει στουνιότσαρκα την περίοδο από 11/01/2011 - 01/02/2011 (πρωινή βάρδια), να κάνετε στον εγκέφαλό σας μια δύσκολη άσκηση, και να θυμηθείτε αν και σε ποιά στούντιο δούλευαν τσατσάδες του γούστου μου (και φυσικά να καταγράψετε τις λεπτομέρειες στο παρών link).

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι ρε, επιτέλους ένα μαγαζί που σέβεται τον πελάτη.
Το Φωκαίας 27Β κάτω, έχει στη δούλεψή του δυνατές υπηρεσίες.
Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί ήταν δυο (σιτεμένα) μωρά πολύ σπέσιαλ.
Πριν καιρό ήταν άλλη μια καλή, που χτες τη βυζοπέτυχα Φυλής 80 πρωινή.
Διαχρονικά, δηλαδή, έχει μια ποιότητα.
Άντε γιατί σιχαθήκαμε τα δύσμορφα βουλγαρορουμανοειδή (τις τάνες εννοώ) που κατακλύζουν την πιάτσα.
Γουστάρουμε τσατσάδες, πως να το κάνουμε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Ναι ρε, επιτέλους ένα μαγαζί που σέβεται τον πελάτη.
Το Φωκαίας 27Β κάτω, έχει στη δούλεψή του δυνατές υπηρεσίες.
Κυριακή βράδυ και Δευτέρα πρωί ήταν δυο (σιτεμένα) μωρά πολύ σπέσιαλ.
Πριν καιρό ήταν άλλη μια καλή, που χτες τη βυζοπέτυχα Φυλής 80 πρωινή.
Διαχρονικά, δηλαδή, έχει μια ποιότητα.
Άντε γιατί σιχαθήκαμε τα δύσμορφα βουλγαρορουμανοειδή (τις τάνες εννοώ) που κατακλύζουν την πιάτσα.
Γουστάρουμε τσατσάδες, πως να το κάνουμε;
μάλλον παρανόησες....το θρέντ δεν είναι για υπηρεσίες κοριτσίων....αλλα για τους τσατσους....ανδρες και γυναίκες

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μάλλον παρανόησες....το θρέντ δεν είναι για υπηρεσίες κοριτσίων....αλλα για τους τσατσους....ανδρες και γυναίκες
Πού έγραψα για υπηρεσίες κοριτσιών; Ποιός τα γαμεί τα μπάζα; :think:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:tickedoff:Παιδες,απο την στιγμη,που μπηκαν,Υπηρεσιες,απο ολλες,της Χωρες!Δηχως,Χαρτια!{Γιατη,και η Υπηρεσια,πρεπει,να εχει Αδεια Εργασιας!και Βιβλιαριο Υγειας}Δηχως επαγγελματισμο.Κοιτανε,μονο,να πουλανε,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!για να περαση,ο,καθενας μας για να τσεπωση,το υποσοστο της.Δεν εχουν,τροπο,και ευγενεια!Μονο,οσο,υπηρχαν,Αγορια,Υπηρεσιες,καμια σχεση με της Τσατσαδες!Οχι ολλες ομως!Υπαρχουν,και πολλες Υπηρεσιες,που ειναι,Οντως,Επαγκελματιες!Στο λεγειν!Στην καθαρ/τητα! Και στους τροπους!Περισσοτερο,ην Ελληνιδες,και οι Ελληνες{Υπηρεσιες}Ειναι,ομως,ενα,Επαγγελμα,δυσκωλο,Επικυνδηνο,καιΑνθηγειηνο!Εχει,το,οτι δεν ξερεις,ποιος,ειναι ο καθενας,που μπαινει μεσα!Βασικο,ειναι,οτι εξαρτατε,και απο την Κοπελλα,που εχει το καθε,Μαγαζη,της επολογες που,κανει!{τωρα,για τον Χαρη!Ειδε οτι εχουν περαση,τα ΤΡΑΝΣ!και σου λεει,οτι,βγη!Κατη θα  αρπαζη, και αυτος! :tits2:Αυτη,ειναι,η γνωμη μου!! :birdman:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η πιο συμπαθητικά τσατσά πρέπει να είναι μία στη Διδύμου, δίπλα από την Αλιόνα (εκεί που δουλεύει η Αννα)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom