Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.948
Πόντοι
206

Καλησπέρα σε όλους,
Για αυτή τη νταρντανα που δε θέλει.και δωράκι αλλά έχει 7 χρόνια αγγελία, ξέρουμε κάτι? Την έχει επισκεφθεί κάποιος??

Siacd

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
80
Πόντοι
0
1000012121.jpg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.541
Πόντοι
2.356

Εδώ ξέρουμε τίποτα??? για δώστε φώτα...
Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.

Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.

jcola

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Ναι ξέρω εγώ. Πρόκειται για άτομο που ζητάει για συνάντηση προκαταβολικά 50€. Προφανώς όταν τα πάρεις εξαφανίζεται.

Κάποια στιγμή της έπιασα κουβέντα μέσω του κανεσεξ και όταν μου είπε ότι θέλει 100€ εκ των οποίων τα 50€ σε paysafe προκαταβολικά αμέσως διεκοψα τη συνομιλία.
update προηγουμενης εβδομαδας - εβαλα τα 50 paysafe και η συναντηση εγινε σε hotel στο οποιο εδωσα τα υπολοιπα - πολυ καλη διαθεση... ψιλη νταρντανα με τοπ εσωρουχα και εξαιρετικη στον αγωνα με ανεση χρονου... δεδομενης της καταστασης αρκετα ακριβη αλλα ολα καλα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.541
Πόντοι
2.356
update προηγουμενης εβδομαδας - εβαλα τα 50 paysafe και η συναντηση εγινε σε hotel στο οποιο εδωσα τα υπολοιπα - πολυ καλη διαθεση... ψιλη νταρντανα με τοπ εσωρουχα και εξαιρετικη στον αγωνα με ανεση χρονου... δεδομενης της καταστασης αρκετα ακριβη αλλα ολα καλα...
Ok. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα δεν πρόκειται για παπάτζα Και αναιρώ το λεκτικό μου. Η ζήτηση της paysafe μου είναι πάντα "ύποπτη" - αλλά μάλλον έχει τόσους πολλούς ΚΑΚΟΥΣ πελάτες που στήνουν που άστα.

Τα εσώρουχα παίζουν τρελό ρόλο. Έχω βαρεθεί τις γυμνές πια.

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
305
Πόντοι
21

Καλησπέρα σε όλους,
Για αυτή τη νταρντανα που δε θέλει.και δωράκι αλλά έχει 7 χρόνια αγγελία, ξέρουμε κάτι? Την έχει επισκεφθεί κάποιος??
Μαλακισμενη.

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
659
Πόντοι
81

Ok. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα δεν πρόκειται για παπάτζα Και αναιρώ το λεκτικό μου. Η ζήτηση της paysafe μου είναι πάντα "ύποπτη" - αλλά μάλλον έχει τόσους πολλούς ΚΑΚΟΥΣ πελάτες που στήνουν που άστα.

Όπως και να 'χει, 100€ για κρος και μάλιστα τα 50€ προκαταβολή, συν το ξενοδοχείο είναι απαράδεκτα πολλά. Μην λέμε μετά για τα χρήματα που ζητάνε τα τράνς κορίτσια.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Like
107
Πόντοι
0

Παπατζα ειναι , και οποιος γραφει οτι εδωσε Paysafe , η δικος της ειναι , η χαζος .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom