Νέα

Τεστ ευφυΐας MENSA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allakse_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρηστάρα έχω έτοιμο σύστημα αλλά δεν έχω λεφτά αυτή τη στιγμή

Αν έχεις 10.000 και λογαριασμό στη betfair μπορούμε να συνεργαστούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά  :rockon:
αν ειχα 10 χιλιαρικα παιδια :) θα τα επαιζα στο να προκριθει ο ΠΑΟΚ εναντιων Τις Μεταλιστ :grin:

Επισκέπτης
Οι τελευταιες ηταν οντως παρα πολυ δυσκολες. Δε νομιζω παντως οτι τα τεστ αυτα μετρανε την ευφυια, θεμα εξασκησης ειναι. Οι τελευταιες ασκησεις ηταν τοσο δυσκολες επειδη δεν μπορουσες να βρεις ευκολα τη λογικη πισω απο τα σχηματα, αν καποιος ομως σου ελυνε 1-2 μετα θα εμπαινες στο κλιμα και την επομενη φορα θα τις ελυνες με μεγαλυτερη επιτυχια.

Ο διαθεσιμος χρονος παντως μου φανηκε υπερβολικος, εγω ειχα τελειωσει σχεδον ενα τεταρτο πριν τη ληξη.

συμφωνώ σε όλα  :thumbsup:

πιστεύω ότι ένας άσχετος με αυτά που θα του βγάλει σήμερα βαθμό 130, αν ασχοληθεί λίγους μήνες με αυτά τα τεστ και αφομοιώσει τις λογικές που κρύβονται πίσω από κάποιες ασκήσεις, που συνήθως επαναλαμβάνονται, θα πιάσει εύκολα 160...

Για να δεις αν κάποιος είναι πραγματικά έξυπνος, βάλε τον να μάθει σε ένα χρόνο μια γλώσσα που δεν ξέρει, σκάκι, sudoku, και 5-6 παρόμοια πράγματα ταυτόχρονα

και τέσταρε τον μετά από ένα χρόνο σε όλα αυτά επί μια εμβομάδα

εκεί θα φανούν τ αρχίδια του...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
το τερματισε ο αχαχουχας....

φατε σκονη...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Παιζει kαι τζογο;;

τωρα εξηγειτε αυτη προσωπικοτητα του..

αντρας martini

martinid.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ήδη στη νάσα έχει δημιουργηθεί πανικός! :rockon:

Συνημμένα

• AXAXOUXAS PANEKSIPNOS.jpg
    AXAXOUXAS PANEKSIPNOS.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 36

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
κλίμακα 15

Συνημμένα

• mensa.jpg
    mensa.jpg
    178,8 KB · Εμφανίσεις: 68

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δύο από τις απαντήσεις τους είναι λάθος κατά την γνώμη μου. Σαν παιχνίδι ωραίο είναι, καλύτερο από σταυρόλεξο. Αν το δεις όμως ως τρόπο μέτρησης της ευφυϊας σου, άστο καλύτερα. Όσο για κάποιον που είπε ότι έχει γεωματρικά σχήματα, οπότε και ένας αγράμματος μπορεί να το κάνει, θα έλεγα ότι όχι μόνο δεν θα μπορεί αλλά ίσως να μην βρει ούτε μια απάντηση. Και όμως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει πολύ ανώτερο δείκτη ευφυϊας από τον μέσο όρο. Οπότε μην δίνετε και πολύ βάση σε αυτά. Μόνο για παιχνίδι.

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Mensa...τεστ ευφυιας...τι είναι που χρησιμέυουν? ποια μέλη του bou ανήκουν στην Mensa?

γιατι καποιος να θέλει να μαθει την μαθηματικη ευφυια του? που μπορουμε να βρουμε τεστ ?

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
εχει κανεις τετοια τεστακια? οχι τετοιου ειδους. τεστακια της mensa μονο. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μασονικο παραμαγαζο που βγαζει οποιον θελει εξυπνο και οποιονθελει βλακα. Μακρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom