αν ειχα 10 χιλιαρικα παιδια θα τα επαιζα στο να προκριθει ο ΠΑΟΚ εναντιων Τις ΜεταλιστΧρηστάρα έχω έτοιμο σύστημα αλλά δεν έχω λεφτά αυτή τη στιγμή
Αν έχεις 10.000 και λογαριασμό στη betfair μπορούμε να συνεργαστούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τεστ ευφυΐας MENSA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allakse_me
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μαλλον εχει χαρισμααυτός τύπε είναι θεός...
ξέρει το αποτέλεσμα του αγώνα μια μέρα πριν
Επισκέπτης
Οι τελευταιες ηταν οντως παρα πολυ δυσκολες. Δε νομιζω παντως οτι τα τεστ αυτα μετρανε την ευφυια, θεμα εξασκησης ειναι. Οι τελευταιες ασκησεις ηταν τοσο δυσκολες επειδη δεν μπορουσες να βρεις ευκολα τη λογικη πισω απο τα σχηματα, αν καποιος ομως σου ελυνε 1-2 μετα θα εμπαινες στο κλιμα και την επομενη φορα θα τις ελυνες με μεγαλυτερη επιτυχια.
Ο διαθεσιμος χρονος παντως μου φανηκε υπερβολικος, εγω ειχα τελειωσει σχεδον ενα τεταρτο πριν τη ληξη.
συμφωνώ σε όλα
πιστεύω ότι ένας άσχετος με αυτά που θα του βγάλει σήμερα βαθμό 130, αν ασχοληθεί λίγους μήνες με αυτά τα τεστ και αφομοιώσει τις λογικές που κρύβονται πίσω από κάποιες ασκήσεις, που συνήθως επαναλαμβάνονται, θα πιάσει εύκολα 160...
Για να δεις αν κάποιος είναι πραγματικά έξυπνος, βάλε τον να μάθει σε ένα χρόνο μια γλώσσα που δεν ξέρει, σκάκι, sudoku, και 5-6 παρόμοια πράγματα ταυτόχρονα
και τέσταρε τον μετά από ένα χρόνο σε όλα αυτά επί μια εμβομάδα
εκεί θα φανούν τ αρχίδια του...
Επισκέπτης
αν ειχα 10 χιλιαρικα παιδια θα τα επαιζα στο να προκριθει ο ΠΑΟΚ εναντιων Τις Μεταλιστ
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
το τερματισε ο αχαχουχας....
φατε σκονη...
φατε σκονη...
Επισκέπτης
το τερματισε ο αχαχουχας....
φατε σκονη...
τύπε ο Μήτσος είναι διάννοια
δεν ξέρεςι ότι οι περισσότερες διάννοιες περιστρέφονται γύρω από το τζόγο;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Παιζει kαι τζογο;;
τωρα εξηγειτε αυτη προσωπικοτητα του..
αντρας martini
αντρας martini
Επισκέπτης
Παιζει kαι τζογο;;
αντρας martini
πουλάει τζόγο τύπε
είναι ο book με λίγα λόγια
Επισκέπτης
Ήδη στη νάσα έχει δημιουργηθεί πανικός!
Δύο από τις απαντήσεις τους είναι λάθος κατά την γνώμη μου. Σαν παιχνίδι ωραίο είναι, καλύτερο από σταυρόλεξο. Αν το δεις όμως ως τρόπο μέτρησης της ευφυϊας σου, άστο καλύτερα. Όσο για κάποιον που είπε ότι έχει γεωματρικά σχήματα, οπότε και ένας αγράμματος μπορεί να το κάνει, θα έλεγα ότι όχι μόνο δεν θα μπορεί αλλά ίσως να μην βρει ούτε μια απάντηση. Και όμως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει πολύ ανώτερο δείκτη ευφυϊας από τον μέσο όρο. Οπότε μην δίνετε και πολύ βάση σε αυτά. Μόνο για παιχνίδι.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Παπάτζες είναι τα τεστάκια αυτού του είδους.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μασονικο παραμαγαζο που βγαζει οποιον θελει εξυπνο και οποιονθελει βλακα. Μακρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις