Νέα

Τεστ ευφυΐας MENSA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allakse_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τύπε προηγείται ο axaxouxas  :rockon:

εσένα αντί για nasa σε βλέπω να μένεις στη...masa

τυπε ο τυπος αχαχουχας το τερματισε.καηκε το mainframe της  mensa.αλλα δεν πειραζει θα τους φτιαξει καινουριο.ολοι οι τυποι της mensa ειναι χαζοι.

τυπε ολα για την masa γινονται  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ευχαριστώ για τη συγχώνευση

η πλάκα είναι ότι είχα κάνει αναζήτηση και δε μου βγαλε τίποτα  :S

ίσως επειδή είχα βάλει μικρά

Τέσπα, Μήτσο αναμένουμε αποτελέσματα που ελπίζω να είναι ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ  :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ευχαριστώ για τη συγχώνευση

η πλάκα είναι ότι είχα κάνει αναζήτηση και δε μου βγαλε τίποτα  :S

ίσως επειδή είχα βάλει μικρά

Τέσπα, Μήτσο αναμένουμε αποτελέσματα που ελπίζω να είναι ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ  :rockon:

τυπε αυτη τη φορα θα βγαλει 590,και στον μισο χρονο μαλιστα  :rockon:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Μπα.... με εριξε στα 109 αυτη την φορα

τυπε πως γινεται αυτο,μηπως ειδες καθολου ειδησεις του σταρ στο ενδιαμεσο;  :headbang:

τυπε αμα δεις ειδησεις του σταρ,οχι μονο πεφτει η νοημοσυνη σου,αλλα πεφτει και ο αιματοκριτης.  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
536
Like
78.703
Πόντοι
41.129
πρεπει να κανει το τεστ και κανα πορνοκοριτσο και να μας δειξει αποτελεσματα, ειμαι περιεργος !

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
πρεπει να κανει το τεστ και κανα πορνοκοριτσο και να μας δειξει αποτελεσματα, ειμαι περιεργος !

τυπε δεδομενου οτι τα πορνοκοριτσα μας τρωνε τα λεφτα,τα αποτελεσματα που θα βγαλουν,μαλλον δεν θα ειναι καθολου ευχαριστα για μας.  :S :S :S
απο 150 και πανω τις βλεπω ολες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
paidia ειχα κανει τεστ ευφυιας.. Παλια  ο ψυχολογος μου ειπε οτι ειμαι πιο χαζος και απο τα ραδικια  :grin: Του λεω στην αλλη μου ζωη μπορει να γεννηθω με 300  δικτη ευφυιας.. Μου ξαναλεει κατο απο το 0.. Και του λεω τι θα ειμαι αδιαβροχο ρολοι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια κανας πολυ εξυπνος.. αν μπορει να μας δωσει κανα ματσακι.. με κανα καλο ποσοστο.. στο θρεντ του στοιχηματος.!! Να βγαλουμε χαρτζιλικι :)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
παιδια κανας πολυ εξυπνος.. αν μπορει να μας δωσει κανα ματσακι.. με κανα καλο ποσοστο.. στο θρεντ του στοιχηματος.!! Να βγαλουμε χαρτζιλικι :)

τυπε ενας μονο μπορει να σε βοηθησει σε αυτο,αλλα το κρατος δεν αφηνει τους εξυπνους να πανε μπροστα  :S :S :S

Συνημμένα

• psomiadis1.jpg
    psomiadis1.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 11

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τυπε ενας μονο μπορει να σε βοηθησει σε αυτο,αλλα το κρατος δεν αφηνει τους εξυπνους να πανε μπροστα  :S :S :S
πΟΙΟς Ειναι αυτος :grin: κανας διασημος στατιστικολογος του στοιχηματος :grin: αναλυτης κτλ κτλ :grin:?

Επισκέπτης

Χρηστάρα έχω έτοιμο σύστημα αλλά δεν έχω λεφτά αυτή τη στιγμή

Αν έχεις 10.000 και λογαριασμό στη betfair μπορούμε να συνεργαστούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Μάγκες οι τελευταίες 5-6 ασκήσεις είναι πολύ δύσκολες, τις έκανε κανένας;  :think:

Οι τελευταιες ηταν οντως παρα πολυ δυσκολες. Δε νομιζω παντως οτι τα τεστ αυτα μετρανε την ευφυια, θεμα εξασκησης ειναι. Οι τελευταιες ασκησεις ηταν τοσο δυσκολες επειδη δεν μπορουσες να βρεις ευκολα τη λογικη πισω απο τα σχηματα, αν καποιος ομως σου ελυνε 1-2 μετα θα εμπαινες στο κλιμα και την επομενη φορα θα τις ελυνες με μεγαλυτερη επιτυχια.

Ο διαθεσιμος χρονος παντως μου φανηκε υπερβολικος, εγω ειχα τελειωσει σχεδον ενα τεταρτο πριν τη ληξη.

Επισκέπτης
ΘΕΟΣ!

Συνημμένα

• 179.jpg
    179.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom