Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mica13

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Ζωή!!θα ήθελα το τηλέφωνο σου για να κανονίσουμε ραντεβού...

mica13

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Άρα δεν υπάρχει τρόπος να κανονίσεις ραντεβού;;;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Άρα δεν υπάρχει τρόπος να κανονίσεις ραντεβού;;;

ρε φίλε μας δουλεύεις?

με το 1ο σου ποστ γράφεις να σου δώσει δημόσια το τηλ?

διάβασε λίγο το "νήμα" όπως κάνουν όλοι και θα δεις... πως βρίσκεις το τηλέφωνό της...

ήμαρτον

mica13

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τα έχω διαβάσει φίλε μου...απλα δεν καταλαβαίνω πως στέλνω πμ...τελος πάντων ευχαριστώ Πολύ!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.631
Πόντοι
29.667
Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Κανένας δεν πηγαίνει πια στο  Κολωνάκι;;;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
όντως... τι έγινε?.... έχω κι εγώ καιρό λόγο οικονομικών δυσκολιών να πάω... αλλά δεν βλέπουμε και κανα ποστ

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Συναντηση με τη ζωη πριν μερικες μερες .
το deal κλειστηκε με ενα τηλ ο χωρος εχεις μπανιο ενα μαυρο καναπε και το μασαζοκρεβατο .
Με ενημερωσε για τα προγραμματα μιση ωρα 50 1 ωρα 70 .
Εχει χαβαλε και σπαει το παγο .
Ειναι ξανθια με αδυνατο κορμι και βυζια 2.5 με 3
Me υποσεχτηκε με ενα μαυρο φορεμα το οποιο ειχε βγαλει οταν βγηκα απ το ντουζ φορωντας μονο το βρακακι της
Κανει μασαζ σ ολο το σωμα οπως b2b και ταντρα αυτο το αργο βασανιστικο που μαζευεις και βγαζεις μακαροονια !!!!!!!!!
Αρχισε το μασαζ απο τον αυχενα τη πλατη δυναμη οσο πρεπει χωρις να πονας μετα σε γλυκαινει αφου τριβει τις βυζαρες της στη πλατη
Mε γυρισε ανασκελα και αρχισε να με χαιδευει στους προσαγωγους και αρχισε να μου τον παιζει αργα και βασανιστικα
Με ρωτησε αν θελω πιπα με λαστιχο η χωρις της λεω αυτο κανω πως δεν τ ακουσα τι ερωτηση ειν αυτη
και αρχισε να με πιπωνει ................

tumblr_nbt45nO8z11s9sr6mo1_400.gif

Με ρωτησε που θελω να τη παρω της ειπα στα τεσσερα και στο πατωμα
Και ετσι τελειωσα  :coolcondom:
Σε γενικες γραμμες μια πολυ καλη επαγγελματιας που πληρωνεται για να βρισκει χημεια μαζι σου εφυγα γεματος απο τη συνευρεση αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
303
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση  :grin:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε :)

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
την εχω επισκευθει 3 φορεσ ολεσ ηταν υπεροχεσ

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση  :grin:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε :)

Εξαρτάται φίλε μου τι ψάχνεις ακριβώς! αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
νασαι σιγουρος πως θα σου αρεσει. Παντα βεβαια παιζει ρολο τι ζητας εσυ και τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα θα σε καλυψει απολυτα η Ζωη. Και ξερει και εχει το τροπο

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

ρε φίλε.... χωρίς παρεξήγηση...
αλλά λες πως διάβασες και τις... 57 σελίδες και.... περιμένεις την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση (προφανώς κινητό της Ζωής...)
Από ποιόν την περιμένεις? από εμάς ή από την Ζωή?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
θα σε φαει σαν ξερολουκουμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom