You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tantrazoe
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Καλησπέρα Ζωή!!θα ήθελα το τηλέφωνο σου για να κανονίσουμε ραντεβού...
Δεν το δίνει
nikolakis2112
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Με σήματα καπνού μήπως;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Άρα δεν υπάρχει τρόπος να κανονίσεις ραντεβού;;;
ρε φίλε μας δουλεύεις?
με το 1ο σου ποστ γράφεις να σου δώσει δημόσια το τηλ?
διάβασε λίγο το "νήμα" όπως κάνουν όλοι και θα δεις... πως βρίσκεις το τηλέφωνό της...
ήμαρτον
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Άρα δεν υπάρχει τρόπος να κανονίσεις ραντεβού;;;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ε μα.... ήμαρτον όπως λέει και ο Γεωργίου...
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.631
- Πόντοι
- 29.667
Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Κανένας δεν πηγαίνει πια στο Κολωνάκι;;;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
όντως... τι έγινε?.... έχω κι εγώ καιρό λόγο οικονομικών δυσκολιών να πάω... αλλά δεν βλέπουμε και κανα ποστ
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
εσυ γιατι δεν πας?Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.631
- Πόντοι
- 29.667
εσυ γιατι δεν πας?
Γιατί είμαι στο εξωτερικό,αδερφέ. Όταν γυρίσω όμως θα την επισκεφτώ!!!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 4.365
Τι έγινε σταμάτησε η Ζωή;;;
Εκεί είναι. Πρέπει να τα έχει μειώσει τα ραντεβού, προφανώς γιατί δεν γουστάρει ξεπέτες..
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Συναντηση με τη ζωη πριν μερικες μερες .
το deal κλειστηκε με ενα τηλ ο χωρος εχεις μπανιο ενα μαυρο καναπε και το μασαζοκρεβατο .
Με ενημερωσε για τα προγραμματα μιση ωρα 50 1 ωρα 70 .
Εχει χαβαλε και σπαει το παγο .
Ειναι ξανθια με αδυνατο κορμι και βυζια 2.5 με 3
Me υποσεχτηκε με ενα μαυρο φορεμα το οποιο ειχε βγαλει οταν βγηκα απ το ντουζ φορωντας μονο το βρακακι της
Κανει μασαζ σ ολο το σωμα οπως b2b και ταντρα αυτο το αργο βασανιστικο που μαζευεις και βγαζεις μακαροονια !!!!!!!!!
Αρχισε το μασαζ απο τον αυχενα τη πλατη δυναμη οσο πρεπει χωρις να πονας μετα σε γλυκαινει αφου τριβει τις βυζαρες της στη πλατη
Mε γυρισε ανασκελα και αρχισε να με χαιδευει στους προσαγωγους και αρχισε να μου τον παιζει αργα και βασανιστικα
Με ρωτησε αν θελω πιπα με λαστιχο η χωρις της λεω αυτο κανω πως δεν τ ακουσα τι ερωτηση ειν αυτη
και αρχισε να με πιπωνει ................
Με ρωτησε που θελω να τη παρω της ειπα στα τεσσερα και στο πατωμα
Και ετσι τελειωσα :coolcondom:
Σε γενικες γραμμες μια πολυ καλη επαγγελματιας που πληρωνεται για να βρισκει χημεια μαζι σου εφυγα γεματος απο τη συνευρεση αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το deal κλειστηκε με ενα τηλ ο χωρος εχεις μπανιο ενα μαυρο καναπε και το μασαζοκρεβατο .
Με ενημερωσε για τα προγραμματα μιση ωρα 50 1 ωρα 70 .
Εχει χαβαλε και σπαει το παγο .
Ειναι ξανθια με αδυνατο κορμι και βυζια 2.5 με 3
Me υποσεχτηκε με ενα μαυρο φορεμα το οποιο ειχε βγαλει οταν βγηκα απ το ντουζ φορωντας μονο το βρακακι της
Κανει μασαζ σ ολο το σωμα οπως b2b και ταντρα αυτο το αργο βασανιστικο που μαζευεις και βγαζεις μακαροονια !!!!!!!!!
Αρχισε το μασαζ απο τον αυχενα τη πλατη δυναμη οσο πρεπει χωρις να πονας μετα σε γλυκαινει αφου τριβει τις βυζαρες της στη πλατη
Mε γυρισε ανασκελα και αρχισε να με χαιδευει στους προσαγωγους και αρχισε να μου τον παιζει αργα και βασανιστικα
Με ρωτησε αν θελω πιπα με λαστιχο η χωρις της λεω αυτο κανω πως δεν τ ακουσα τι ερωτηση ειν αυτη
και αρχισε να με πιπωνει ................
Με ρωτησε που θελω να τη παρω της ειπα στα τεσσερα και στο πατωμα
Και ετσι τελειωσα :coolcondom:
Σε γενικες γραμμες μια πολυ καλη επαγγελματιας που πληρωνεται για να βρισκει χημεια μαζι σου εφυγα γεματος απο τη συνευρεση αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε
Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία, για νεαρούς (20-25) ενδείκνυται; Έχω φαντασίωση με τις 40άρες και θα ήθελα να δω αν είναι ιδανική περίπτωση...αλλά μία γνώμη πιο πριν για το συγκεκριμένο δε θα έβλαπτε
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Καλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
Εξαρτάται φίλε μου τι ψάχνεις ακριβώς! αν μπορείς γίνε πιο συγκεκριμένος!
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
νασαι σιγουρος πως θα σου αρεσει. Παντα βεβαια παιζει ρολο τι ζητας εσυ και τι εχεις στο μυαλο σου, αλλα θα σε καλυψει απολυτα η Ζωη. Και ξερει και εχει το τροποΚαλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ρε φίλε.... χωρίς παρεξήγηση...
αλλά λες πως διάβασες και τις... 57 σελίδες και.... περιμένεις την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση (προφανώς κινητό της Ζωής...)
Από ποιόν την περιμένεις? από εμάς ή από την Ζωή?
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
θα σε φαει σαν ξερολουκουμοΚαλησπέρα στην ομάδα, έκανα την απαραίτητη ανάγνωση των 57 σελίδων του νήματος και περιμένω την πολυπόθητη 10ψήφια απάντηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 435
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις