george1812
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tantrazoe θα ηθελα τοτηλεφωνο σουΕλα ντε!
tantrazoe θα ηθελα τοτηλεφωνο σουΕλα ντε!
Στειλε πμ καλύτερα στην ίδια Θα σου το δώσει.tantrazoe θα ηθελα τοτηλεφωνο σου
τα εχουμε ξαναπει πολλές φορές.....η συνεδρία με τη Ζωή είναι μια εμπειρία που είναι τοσο ξεχωριστη,που αναρωτιέσαι που πήγαινες και σπαταλουσες τον εαυτο σου και τα λεφτα σου τόσο καιρό.Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μονη της.....και βεβαια,μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετη !
μπορω να εχω το τηλεφωνο της ? ευχαριστωτα εχουμε ξαναπει πολλές φορές.....η συνεδρία με τη Ζωή είναι μια εμπειρία που είναι τοσο ξεχωριστη,που αναρωτιέσαι που πήγαινες και σπαταλουσες τον εαυτο σου και τα λεφτα σου τόσο καιρό.Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μονη της.....και βεβαια,μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετη !
καλημέρα δεν μπορω να στειλωτης στελνεις πει και θα στο δωσει φιλε καλημερα
της στελνεις πμ και θα στο δωσει φιλε καλημεραμπορω να εχω το τηλεφωνο της ? ευχαριστω
κανε μερικα ποστ και θα μπορεις. Μη τα θελεις ολα στο πιατοκαλημέρα δεν μπορω να στειλω
ποσταρε αλλα τρια μηνυματα ετσι σε διαφορα νηματα και μετα θα μπορειςκαλημέρα δεν μπορω να στειλω
Νεε μη περιμενεις να σου στειλει τηλέφωνο. Καντε το κοπο να διαβασεις λίγο το νημα για τη διαδικασια.Καλησπερα σε ολους, Ζωη κανε ενα κοπο και στειλε μου το τηλ σου
Κατι καταλαβα για τα ποστ σε ευχαριστω παντως ;) το εχω διαβασει αρκετες φορες το νημα γι αυτο και εχω ψηθει τοσο χαχα. Ειπα να γραψω και εδω ομως ενα μηνυμα μπας και.Νεε μη περιμενεις να σου στειλει τηλέφωνο. Καντε το κοπο να διαβασεις λίγο το νημα για τη διαδικασια.
Εν το μεταξύ κανε μερικα ποστ για να ξεκλειδωθεις τελειως και να μπορεις να στειλεις pm
Παίδες από βυζί και κωλο πως είναι η ζωή;
Παίδες από βυζί και κωλο πως είναι η ζωή;
Άκωλη;;; τν ίδια Ζωή έχουμε δει;;; Κώλο δεν δίνει όντωςακωλη
νομιζω δεν τον δινει
βυζι πλαστικουρα,
για πλαστικο καλο ειναι