Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gtriblis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω λοιπον εχω να πω για την Ζωη οτι ειναι ανετος ανθρωπος,επαγγελματιας και κοιταζει να σε ευχαριστησει!

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το λοιπον,επισκεψη προ ημερων ,συννενοηση καττοπιν τηλεφωνηματος παρα πολυ συννενοησημη και ευχαριστη,ο χωρος στο Κολωνακι τερμα ωηλα,ειμαι υπογειο στουντιο παρα πολυ καλο και καθαρο,με το που μπαινεις σε υποδεχεται η υπερτατη μιλφ καβλα που ουτε στα ποιο τρελα ονειρα πιστευες οτι θα συνταντησεις στο Ελλαδισταν για μασαζ...
μου εξηωωει οτι υπαρχουν 2 προγραμματα το παμε για γαμησι και το παμε για ταντρα...διαλεξα ταντρα ηθελα να δω τι εστι
Στα του αγωνα μπανακι βγαινω και ειναι ηδη μισογυμνη να με υποεχτη...κορμι τουμπανο κ ξεκιναει το body2body για  κανα 50λεπτο οπου στο τελος μ επαιζε κ μ αφηνε μεχρι που τα εδωσα στα βυζια τις

30 λεπτα 50ε
60 λεπτα 70ε

η Ζωη το μονο σιγουρο ειναι οτι τιμαει τα φραγκα δεν θα σου αφησει υπονεια ψυχαναγκασμου οτι κανει μονο απο αγγαρεια...αντιθετως η πληρωμη νομιζω ειναι να σε βλεπει να χυνεις κ να φευγεις ευχαριστημενος
Και παλι μπραβο σου

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τα εχουμε ξαναπει πολλές φορές.....η συνεδρία με τη Ζωή είναι μια εμπειρία που είναι τοσο ξεχωριστη,που αναρωτιέσαι που πήγαινες και σπαταλουσες τον εαυτο σου και τα λεφτα σου τόσο καιρό.Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μονη της.....και βεβαια,μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετη !

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τα εχουμε ξαναπει πολλές φορές.....η συνεδρία με τη Ζωή είναι μια εμπειρία που είναι τοσο ξεχωριστη,που αναρωτιέσαι που πήγαινες και σπαταλουσες τον εαυτο σου και τα λεφτα σου τόσο καιρό.Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μονη της.....και βεβαια,μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετη !

Andy διάβασε φαντασίωση: Ζωή και κανα δυο άλλες (ο νοών νοήτω)  ;)  σε ένα χώρο μαζί!!!!!!!!
Θα μάζευαν όλο το χαρτί!!!

>:cheesy:

Ονειρα που έχω εεε?

best30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μπορω να εχω το τηλεφωνο της ζωης ? ευχαριστω

best30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
μπορω να εχω το τηλεφωνο της  ? ευχαριστω

Priestnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους, Ζωη κανε ενα κοπο και στειλε μου το τηλ σου

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.406
Πόντοι
206
Καλησπερα σε ολους, Ζωη κανε ενα κοπο και στειλε μου το τηλ σου
Νεε μη περιμενεις να σου στειλει τηλέφωνο. Καντε το κοπο να διαβασεις λίγο το νημα για τη διαδικασια.
Εν το μεταξύ κανε μερικα ποστ για να ξεκλειδωθεις τελειως και να μπορεις να στειλεις pm

Priestnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
38
Πόντοι
0
Νεε μη περιμενεις να σου στειλει τηλέφωνο. Καντε το κοπο να διαβασεις λίγο το νημα για τη διαδικασια.
Εν το μεταξύ κανε μερικα ποστ για να ξεκλειδωθεις τελειως και να μπορεις να στειλεις pm
Κατι καταλαβα για τα ποστ σε ευχαριστω παντως ;) το εχω διαβασει αρκετες φορες το νημα γι αυτο και εχω ψηθει τοσο χαχα. Ειπα να γραψω και εδω ομως ενα μηνυμα μπας και.

nikolakis2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Παίδες από βυζί και κωλο πως είναι η ζωή;

louc