Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ε οχι και η Αλινα στο επιπεδο της Ζωης.....Η Αλινα ειναι ενα πανεμορφο νεαρο κοριτσι που το βλεπεις και σου τρεχουν τα σαλια!!!!!Και δουλευει σε ενα χωρο προσεγμενο που σε κανει να νοιωθεις πως δινεις τα λεφτα σου και πιανουν τοπο!!!! Μην τη συγκρινουμε με τη σιτεμενη κοπελια και το βρωμερο χωρο της.....ασε το σπασαρχιδιασμα με τις κουλτουροθεωριες.....
Η ερώτηση μου ήταν ως προς το επίπεδο των υπηρεσιών Αλίνας και Ζωής και όχι ομορφιά, ηλικία, χώρος δουλειάς φίλε.Την Ζωή την έχω συναντήσει με θετική άποψη,την Αλίνα την είδα Μπακνανά σε επίσκεψη μου για Ειρήνη (πολύ καλή),μου άρεσε το στυλακι της και ρώτησα για επόμενη επίσκεψη.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Στο μασαζ ειναι καλυτερη η Ζωη,στο δευτερο γυρο τιθεται και το θεμα της χημειας....αν καταλαβαινεις τι θελω να πω  :worship:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Στο μασαζ ειναι καλυτερη η Ζωη,στο δευτερο γυρο τιθεται και το θεμα της χημειας....αν καταλαβαινεις τι θελω να πω  :worship:

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και για την ιστορία και από την όποια εμπειρία πιστεύω ότι υπάρχει και η χημεία σε αυτόν τον χώρο του με αντίτιμο συνεύρεσης.Και για αυτό δεν περνάμε όλοι το ίδιο με τα κορίτσια! Χημεία... μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας.

th-sarantaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
35
Πόντοι
0
Τώρα,το να χαρακτηρίζεται η Ζωή ως "σιτεμένη" και ο χώρος της "βρωμερός",δείχνει μεγάλη εμπάθεια......αντικειμενικά είναι μία ωραία γυναίκα,ο χώρος πολύ ζεστός και πεντακάθαρος,αν και μικρός,η δε προσέγγισή της πάντοτε πολύ φιλική,ανθρώπινη,και υπό κάποιες συνθήκες πολύ ερεθιστική.Πάντοτε υπάρχει ανεση χρόνου,διακριτικότητα και η αίσθηση ότι βρίσκεσαι με μία γυναίκα που ξερει τι θέλει και γνωρίζει αριστα πως να ικανοποιήσει εναν αντρα.

θα συμφωνήσω με τον φίλο. Είχα πάνω απο 3-4 μήνες να την επισκεφθώ και την επισκέφθηκα πριν από 2-3 μέρες. Έχω γράψει αναλυτικά, πριν από καιρό για τις συναντήσεις μου μαζί της, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εμένα προσωπικά με το τάντρα μασάζ της, μου βγάζει μεγάλες καύλες (λες και είμαι 18χρονος) και καταλήγω πάντα να έχω στο 2ο μέρος τρομερή ενέργεια και έντονο σεξ και οργασμό.
Μπορεί με τους φίλους που έχουν "παράπονα" να μην βγαίνει αυτό που ζω εγώ μαζίτης. Δεν ξέρω αν λέγεται χημεία ή κάτι άλλο, αλλά εγώ προσωπικά θα την ξανατιμήσω όποτε μπορέσω.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
θα συμφωνήσω με τον φίλο. Είχα πάνω απο 3-4 μήνες να την επισκεφθώ και την επισκέφθηκα πριν από 2-3 μέρες. Έχω γράψει αναλυτικά, πριν από καιρό για τις συναντήσεις μου μαζί της, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εμένα προσωπικά με το τάντρα μασάζ της, μου βγάζει μεγάλες καύλες (λες και είμαι 18χρονος) και καταλήγω πάντα να έχω στο 2ο μέρος τρομερή ενέργεια και έντονο σεξ και οργασμό.
Μπορεί με τους φίλους που έχουν "παράπονα" να μην βγαίνει αυτό που ζω εγώ μαζίτης. Δεν ξέρω αν λέγεται χημεία ή κάτι άλλο, αλλά εγώ προσωπικά θα την ξανατιμήσω όποτε μπορέσω.

Όσον αφορά το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία της Ζωής ο καθένας έχει το δικαίωμα να του αρέσει ή όχι. Εξάλου η Ζωή κουβαλάει μια ωραία "τρέλα" και όλα αυτά που λέει τα εννοεί πραγματικά. Κι εγώ αν τα άκουγα από αλλού μπορεί να μου φαινόντουσαν περίεργα  :)
Εκεί όμως που θα διαφωνήσω κάθετα, οριζόντια και διαγώνια είναι στο θέμα της καθαριότητας. Έχω πάει πολλές φορές Κολωνάκι και είναι πάντα πεντακαθαρίδης! Πάντα! Μιλάμε και για σούπερ νοικοκυρά εκτός των άλλων  :headbaning1:

zosim

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Like
85
Πόντοι
0
παιδια αξιζει?τις εστειλα στο email αλλα δεν μου εχει απαντησει

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
263
Πόντοι
21
καλησπερα

ειμαι νεο μελος οπως βλεπετε καλως σας βρηκα λοιπον.
Υπαρχει πουθενα καποια φωτο της Ζωης και αν διαβαζεις το νημα Ζωη ας μου στειλεις μνμ το κινητο σου για να κανονισουμε ραντεβου

ευχαριστω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
καλησπερα

ειμαι νεο μελος οπως βλεπετε καλως σας βρηκα λοιπον.
Υπαρχει πουθενα καποια φωτο της Ζωης και αν διαβαζεις το νημα Ζωη ας μου στειλεις μνμ το κινητο σου για να κανονισουμε ραντεβου

ευχαριστω
φωτο της ζωης δεν υπαρχει.

GAKIAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα... Αν και φαίνεται ότι είμαι νέο μέλος, είμαι φανατικός αναγνώστης και ευγνώμων για τις πληροφορίες... αν μπορεί λοιπόν κάποιος συναγωνιστής να μου στείλει το τηλ της Ζωής με pm θα ήμουν ευγνώμων..

Ευχαριστώ.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από μένα... Αν και φαίνεται ότι είμαι νέο μέλος, είμαι φανατικός αναγνώστης και ευγνώμων για τις πληροφορίες... αν μπορεί λοιπόν κάποιος συναγωνιστής να μου στείλει το τηλ της Ζωής με pm θα ήμουν ευγνώμων..

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε.Αν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες θα είδες ότι πρέπει να της στείλεις μνμ στο προφίλ της και θα σου στείλει η ίδια...Κάνε το

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
αν ησουν φανατικος αναγνωστης  θα γνωριζες τι παιζει με το τηλεφωνο της Ζωής

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Χθεσινή πρωινή συνάντηση με τη Ζωή. Ήταν η πρώτη φορά που τη συνάντησα και ο,τι έχει ειπωθεί ισχύει! Ωραία γυναίκα στα 40-, με όρεξη γι αυτό που κάνει, πολύ καλή στο social, σπάει τον πάγο αμέσως και σε ψυχολογεί ΤΈΛΕΙΑ από το πρώτο λεπτό! Τώρα πώς το κάνει αυτό..;;  Το μασαζ αρκετά καλό και με μπόλικο λάδι! Το τάντρα μπορεί να μην το πετύχαμε 100% καθότι δικιά μου η ευθύνη Αλλά ευελπιστώ την επόμενη φορά να είμαι πιο χαλαρός! ΖΩΉ σε ευχαριστώ για ΌΛΑ. Ξέρεις εσύ.  Χ.

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Ας γραψω και εγώ την εμπειρία μου πριν 2-3 εβδομάδες που μπόρεσα και συναντήθηκα με την Ζωή!!! Πραγματικά ότι έχει ειπωθεί από πολλούς φίλους ισχύει και με το παραπάνω, τουλάχιστον αυτό μου έβγαλε και εμένα! Απίστευτα φιλική και σε ψυχολογεί πολύ καλά θα έλεγα!

Πολύ καλό μασαζάκι και αν και στην αρχή είχαμε πει να πάμε για τάντρα τελικά μας βγήκε αλλού η φάση και μπορώ να πως το κατα ευχαριστήθηκα!!! Πολύ καλή συμμετοχή, όμορφο σώμα, έβγαλε απιστευτη καβλα και όλα πήγανε τελεια!!!

Οπότε ένα μπράβο από μενα και εννοείται ότι θα πάω και άλλη φορά!!!

Καλές γιορτές σε όλους!!!!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Παιδιά, ή τάντρα δέν μπορεί νά γίνει στό έτσι μέ τήν πρώτη γκόμενα.

Πρέπει νά βρεθεί κορίτσι πού νά έχεις καλή χημεία πρώτα, καί μετά θέλει χρόννια έξάσκηση.

Όταν φθάσεις στήν κορυφή καί τό νοιώσεις, μετά έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο καί δέν σέ νοιάζει τίποτα.

peacemaker21

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το εψαξα αλλα δε βρηκα κατι ξεκαθαρο, που να δικαιολογει μια ιδιαιτερη ονομασια μασαζ.
Βρηκα βιντεακια με body to body, χειρομαλαξη... επισης δεν ειχαν ολα τα ταντρα δακτυλο οπως αναφερθηκε.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Το εψαξα αλλα δε βρηκα κατι ξεκαθαρο, που να δικαιολογει μια ιδιαιτερη ονομασια μασαζ.
Βρηκα βιντεακια με body to body, χειρομαλαξη... επισης δεν ειχαν ολα τα ταντρα δακτυλο οπως αναφερθηκε.
Ρωτα τη Ζωη. Αυτη ξερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom